Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geldim bak çabuk toparlandım sizlerin yazılarını okuyunca .aman dedim ölede dert bitmiyo böledeeeeeeeee...dedim en azından sıkıntılarımı dinleyen arkadaşlarım var.canım öpt

GELECEGİN ANNE ADAYLARI KULUBÜ ÜYELERİ
naz
radyoloji
esra
lotus
nevinırmak
maviay
zühalturan
esmeryarim
burcu
swethome
bebekecem
alhan
seher
pinkrose
nehir21---o daha evlenecek gerçi-
acemkızı
mumudihaba
myhope
g-b-k
denef
ya arkadaşlar biz kaç kişiyiz.benim aklıma gelen bu kadar.unuttuysam af ola...eksik varsa eklermisiniz...

Son düzenleme:

canım myhope,mumudıhaba ve gbk eksık ama baska hatırlayamadım:uhm:....okuyan herkes kımı eksık gorurse tamamlasın...........ınsallah bu lıste en yakın zamanın guzel annelerının lıstesı olacak.....:CüvCüv:
ıyı olmana sevındım guzelım........RABBIM hepımıze saglık mutluluk ve evlerımızde huzurlar nasıp etsın....:Saruboceq:

ay canım kalplerimiz birmiş.tam yattım yataga aklıma geldi arkadaşlarım.hemen kalktım eklemeye.baktım sende yazmışın...dedim okurlarsa küserler bana şimdi bizi niye hatırlamadın diye..... derler dedim kendi kendime..kusura bakmayın artıkın yaşlılıgıma verin.nede olsa burda en yaşlınız benim...:roflol:
iyiyim canım.merak etme beni.huzur ve saglık hiç birimizin evinden eksik olmasın...seni çok öpüyom lotusum...

cok ıyı yaptın canım..........kk ya gıremem depresyondayım deyınce epey korktum.....:çok üzgünüm:.....ALLAH bızlerı ayırmasın..
canım ben cok halsızım........musadenle uyuyayım gozlerım kapanıyo.........ıyı geceler canıma.s.

günaydın günaydın sabahların sultanı deneffffffff geldi.duyduk duymadık demeyinnnnn...hamişler kendinize iyi bakın.bebek isteyenlerde sizlerde kendinize çok iyi bakın.her gün bir avuç fındık ve ceviz yemeyi unutmayınnnnn
:CüvCüv: anlatabildimmi

canlarım gunaydın....
havalardan mıdır nedir sanki bebeğim hiç olmayacakmış gibi geliyor banada :çok üzgünüm:
geçengün gözümü açtım eşimde uyanmıştı ilk lafım bende hamiş olmak isitoyrum oldu oda şaşırdı:çok üzgünüm:
bu ay dışgebelik bekliyordum belkide normal gebeliktir diyede azıcık içmden geçirmiştim kasıklarıdaki batma ağrıları göğüslerdeki değişimler :çok üzgünüm: ama hepside şiddetli bir adetin habercisiymiş :çok üzgünüm:
denefim bende seninle geliyorum beni de al şöyle guzelce sohbet eder ağlaşıık bacım kaydirigubbakcemile
herkesi öpüyorum birazdan annemlere gideceği Şeniz

anaaaaaaaa ne oluyor burda
depresyona gir çık gir çık olur mu yaaaa
aaa
denef anam bacım niye bizi bırakıyorsun.
neyse geri dönmüşün ya
bir daha terketmek yok lafı bile edilmeyecek.
büyük felan dinlemem yoksa ha

kızlar nasılsınız denefe sahip çıkın girmeisn depresyona felan
bebekecem maşlallah maşlalah sana da herkese maşallah
burcum olacak bebeğin oalcka.doğuracaksın sende diğer arkadaşlarımız da hepimizd inşallahç
kzıalr yarın yada ertesi gün bende doktora gitmeyi düşünüyorum.
kalp atışalrı için doktorun veridği süre dolmuş oluyor
inşallah sağlıklı ve güzel haberler veririm size:)
dua ediyorum şimdiden

noluuuu -tatlicadiarzu-

herkes benim gibiymiş kaydirigubbakcemile3 mevsimlerden olsa gerek..

ah ah depresyona ben girmeyemde kimler girsin...dert bende ..acıların kadını oldum vallah:roflol::roflol::roflol:
swetim canım benim kalp atışlarınıda görecen insallah bebeginin.dua et bol bol...

Son düzenleme:
günaydın canıma rkadaşlarım
listede yağmur yok ama galiba artk gelmeyecek
o yüzden mi eklemediniz
hepinii seviyorum
evde canım çok sıkılıyoooooo

yağmur tarafından kesin olarak terkedildik galiba

günaydın canım.nerdesin çok özledim seni..
evet artık yagmur gelmiyo bayadır.onun için eklemedim listeye .gelirse ekleriz..aslında çokda merak ediyom hasta falan olmasın.
sen nasılsın canım....ya sıkma kendini...üzme .insallah iş bulursun canım benim..Şeniz

iyiyim evdeyim
çok sıkıcı evdeolmak yaa
çalışmakta sıkıcı
herşeyden sıkılmaya başladım bende
11buçuğa kadar uyumuşum
hayatımda ilk defa galiba hatırladığım kadarıyla.
hayat sıkıcı gelmeye başladı genel olarak

canlarım günaydın tünaydın hepinize bitanelerim benim...hayırlı günler bereketli günler olsun hepimize inşşş...moralleri fazlaca dağıttık bu ara yada ben kendi adıma konuşayım ..olsun dağıldığımız gibi toparlanıcazda inşşş..ilk defa yaşamıyorum ya ben bu üzüntüyü dedim kendime yaw..
burcucum sende toparla kendini canım yaa..hayırlısıyla hepimizin bebişleri olucak..denefim sende toparlanmışsın canım çok sevindim..eşlerimiz yanımızda buna şükür..bebelerimizde olur inşşş..
swetim senide çok öpüyorum kendine bebişe iyi bak haberlerini bekliyoruz..nazım nehirim mavi ay ım acem kızı da yok epeydir iyidir inşş...radyolojim nasılsın canım baban nasıl iyimi..iyidir inşş..ALLAH şifanızı verir canım hayırlısıyla..alhanım myhopem seherim lotusum bütün hamişlerim hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın..

ben de sizi öpüyorum :))))))
yada biz mi desem biz dmek için erken mi.
içimizde kığır kığır hareketini hissedince mi bzi demelyim acaba:)))))))
ya kızlar geçekren kenimi midesi bozuk biri olmak dışnda hamile gibi hissedemiyurum ya nedne acaba?
2 gündür.
var
bu duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…