- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.821
canlarım gunaydın....
havalardan mıdır nedir sanki bebeğim hiç olmayacakmış gibi geliyor banada :çok üzgünüm:
geçengün gözümü açtım eşimde uyanmıştı ilk lafım bende hamiş olmak isitoyrum oldu oda şaşırdı:çok üzgünüm:
bu ay dışgebelik bekliyordum belkide normal gebeliktir diyede azıcık içmden geçirmiştim kasıklarıdaki batma ağrıları göğüslerdeki değişimler :çok üzgünüm: ama hepside şiddetli bir adetin habercisiymiş :çok üzgünüm:
denefim bende seninle geliyorum beni de al şöyle guzelce sohbet eder ağlaşıık bacım kaydirigubbakcemile
herkesi öpüyorum birazdan annemlere gideceği Şeniz
slm kızlar nasılsınız bir gün bebişlerimizle katılacagızmı acaba buraya
ben de sizi öpüyorum :))))))
yada biz mi desem biz dmek için erken mi.
içimizde kığır kığır hareketini hissedince mi bzi demelyim acaba:)))))))
ya kızlar geçekren kenimi midesi bozuk biri olmak dışnda hamile gibi hissedemiyurum ya nedne acaba?
2 gündür.
var
bu duygu
tüm arkadaşlar hepinize selam;
hepinizi pek tanımasam da mesajlarınıza şöylece bir baktım,hamile kalan var kalamayan var,gebe olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum,kalamayanlar ise bu yolda hiç umudumuzu yitirmeden yola devam edeceğiz,biliyoruz ki bu yolun sonunda bir ışık var o ışığı yakalayacağız ve bir gün bizde gebe olacağız,denefcim depresyona girmek yok,ALLAH hepimizi bir sınavdan geçiriyor,inşallah bu sınavı vereceğiz,ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bu savaş bizim savaşımız kazanmak bizim elimizde,hadi arkadaşlar umudumuzu hiç yitirmeyelim ve elimizden gelen herşeyi yapalım,takdir yüce rabbimin...hepimize bol şanslar...hepinizi öpüyorum
canım bende henuz hamıslıge ınanmıs bıle degılım.......cok erken olmasına ragmen belırtı fılan mı beklıyorum nedır??dr larım anne adayı deyınce bıle afallıyorum...bu ısler boyle mı oluyor acaba???ALLH hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın.........:Saruboceq:
tüm arkadaşlar hepinize selam;
hepinizi pek tanımasam da mesajlarınıza şöylece bir baktım,hamile kalan var kalamayan var,gebe olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum,kalamayanlar ise bu yolda hiç umudumuzu yitirmeden yola devam edeceğiz,biliyoruz ki bu yolun sonunda bir ışık var o ışığı yakalayacağız ve bir gün bizde gebe olacağız,denefcim depresyona girmek yok,ALLAH hepimizi bir sınavdan geçiriyor,inşallah bu sınavı vereceğiz,ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bu savaş bizim savaşımız kazanmak bizim elimizde,hadi arkadaşlar umudumuzu hiç yitirmeyelim ve elimizden gelen herşeyi yapalım,takdir yüce rabbimin...hepimize bol şanslar...hepinizi öpüyorum
:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım bır gozukup bır kaybolmak olmaz ama ona gore....:1hug:....bızım topıc bagımlılık yapar senı de kaydettık hergun yoklama alınıyor burada kacmaca yokkaydirigubbakcemile5
swetcim bende kocişe küstüm dün akşam
o çok uğraştı barışmak için ama bne yine de barışmadım.
sonunda o da pes etti gitti yattıı
bende bugünlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak
kafam karman çorman ne olacak benim halim bilmem
Anladım sonu yok yalnızlığın, hergün çoğalacak
Herzaman böyle miydi bilmiyorum
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak
Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum
Bulutlar yüklü hayatı hayata üstümüze hasret
Yokluğunla ben başbaşayız nihayet
rad teknikerim denefim hepizde o dönemlerden geçiyoruz emin olun sadece atlatacağınızı bilin ve bunu düşünün bu şekilde da ha çabuk geçiyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Allah yardımcımız olsun hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?