Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar nasılsınız bir gün bebişlerimizle katılacagızmı acaba buraya

AAAAAAAAAA kızlar yapmayın ama boyle canlarım.......esracım ozellıkle sen bazen cok umutsuzluga dusuyorsun....bakın canım burada herkes yıllardır aynı dertle ugrasıyor....uzulmemek elde degıl bılıyorum ama en azından umutsuzluk yok........dr um bana transfer anında ne dedı bılıyomusunuz asla unutmıcam o sozlerı...ben dahıl dunyadakı hersey bır vesıledır dedı.DUA ET KISMETINSE GELIR dedı....o an bunları duymak o kadar ıyı geldı kı.....

durmak yok yanı yola devam.....hem sız tedavıye baslamayı dusunmuomusunuz guzeller??

Anladım sonu yok yalnızlığın, hergün çoğalacak
Herzaman böyle miydi bilmiyorum
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak
Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum

Bulutlar yüklü hayatı hayata üstümüze hasret
Yokluğunla ben başbaşayız nihayet

canım bende henuz hamıslıge ınanmıs bıle degılım.......cok erken olmasına ragmen belırtı fılan mı beklıyorum nedır??dr larım anne adayı deyınce bıle afallıyorum...bu ısler boyle mı oluyor acaba???ALLH hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın.........:Saruboceq:

tüm arkadaşlar hepinize selam;
hepinizi pek tanımasam da mesajlarınıza şöylece bir baktım,hamile kalan var kalamayan var,gebe olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum,kalamayanlar ise bu yolda hiç umudumuzu yitirmeden yola devam edeceğiz,biliyoruz ki bu yolun sonunda bir ışık var o ışığı yakalayacağız ve bir gün bizde gebe olacağız,denefcim depresyona girmek yok,ALLAH hepimizi bir sınavdan geçiriyor,inşallah bu sınavı vereceğiz,ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bu savaş bizim savaşımız kazanmak bizim elimizde,hadi arkadaşlar umudumuzu hiç yitirmeyelim ve elimizden gelen herşeyi yapalım,takdir yüce rabbimin...hepimize bol şanslar...hepinizi öpüyorum

canım çok sagol destegin için....öpüyorum...

canım evet ilk günler neoluyorum gbi bir aptallaştım.bazen sevindim bazen erken daha sevinme dedim kendi kendime.
ama arada gelen ky-uvvetli kasık ağrıalrı sebebi ile hatırladım hep.
sorna onaldan korktum niye ağrıyor diye.
duydusallık hat safhaya varıyor anlaşılan hkadın kısmı olarak biraz duygusalız birde annelik eklenince ,korkualr ve çelişkiler iyice geliyor
mesela ben 2 gündür eşime küsüm:)))))))
aslında ben haklıyım ama o da bana küs neden bilmem .ben onunla konuşmuyorum
o benimle hiç konuşmuyor.
ne oalcka bilmem.
en son ben onun
o akdar hamile gördük senin gibi ağlaynını görmedik dedi.
ki o gün ben onun yaptığı bir şey canım sıkıldı ağlamıştım.oda naz yapıyorum sandı galiba şansa bak.....
neyse ama konuşmayacağım.
yarın yada ertsi günde doktora gitmemiz laızmne yapcağım bilmem.
konuşsam mı yoksa şişkocuğumla

canım bır gozukup bır kaybolmak olmaz ama ona gore....:1hug:....bızım topıc bagımlılık yapar senı de kaydettık hergun yoklama alınıyor burada kacmaca yokkaydirigubbakcemile5

ben arada geliyom kızlar.yazdıklarınızı okuyom.
swethome bacım kocaya küsülmez.bu güzel günleri aglamakla degil gülerek mutlu şekilde kutlayın.bak sana diyeyim.çocugunda hep aglak olur ona göre.sen ne yaşarsan hissediyo senin ufaklık...anlaştıkmı...:lepi:

Aman bana benzerse zaten ağlak olur sevinsem ağalrım üzülsem ağlarım.ben de bir tuhafım.
aman neyse akşam eve gidince bakacaız bakalım durumalr nasıl o konuşursa bende konuşurum.delimiyim ne offff
ben de:))))))))))))))))))))

canım bır gozukup bır kaybolmak olmaz ama ona gore....:1hug:....bızım topıc bagımlılık yapar senı de kaydettık hergun yoklama alınıyor burada kacmaca yokkaydirigubbakcemile5

aranızda olmaya çalışırım,şu an benim yaptığım hiçbir şey yok size anlatacağım,beklemedeyim,2-3 ay sonra başlayacağım tedaviye,o zaman daha iyi görüşürüz,ama sizlerden haberdar olmak için ara ara bakıyorum,az da olsa derdinize ortak olmaya çalışırım...

swetcim bende kocişe küstüm dün akşam
o çok uğraştı barışmak için ama bne yine de barışmadım.
sonunda o da pes etti gitti yattıı
bende bugünlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak
kafam karman çorman ne olacak benim halim bilmem

rad teknikerim denefim hepizde o dönemlerden geçiyoruz emin olun sadece atlatacağınızı bilin ve bunu düşünün bu şekilde da ha çabuk geçiyo

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Allah yardımcımız olsun hoşçakalın

AH radyoloğum akşam düzeliriz belki die düşünmüştüm.ama bu saate kadar bana tek söz yazmadı aramadıç
az önce ekmek ve sigara talimatı veren bir de emri vaki bir doğum gününe gitme ile alaklı ültimatom dolu bir mesaj aldım.
iyice tepem attı.
ama hiç bir şey yazmadım.
galiba ben artık bebeğimden başkasını sevmiyorum.Çok üzgünüm çoook kafamçokkarıştı

ahhhh çok güzel canım bu şarkıyı ve sertabı çok severim..Şeniz

swetim geriden okuyarak geliyom canım..ne o kocişemi küstün canım benim..hamileler daha hassas olurlarmış söyle kocişine canım sana iyi baksın yaw..barışırsınız canım küs uyuma sakınn..

nasılsınız canlarım sormadım ama iyisinizdir inşşş...zuhalcim sen nasılsın..

ehhhhhhhhhh kızlar küsmek olurmu koçişlere onlar bizim tek stres atma kaynağımız

onlar küsüp konuşmazsak kime ses yükseltip bağıracağız

kıslar saçmalamayın hemen barış imzalayın ve zeytinyağı gibi üste çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…