Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumu ozletıyosun ama kendını:sm_confused:yapma boyle..................
ama kocısler ıcın zeytınyagı taktigini cok tuttum :dance:

ya ne barışmasından bahsediyosunuz arkadaşlar
bu akşam beraber bi eğlenceye gittik.zaten aramız bozuktu bi de evden çıkarken kavga ettik.
hadi dedim gece berbat olmasın kızkardeşim de geliyo.yolda koluna girdim.beyfendi güya yüz vermiyo kolu dümdüz duruyo.
dedim ki bu kolunu kırmıycaksan çıkayım kolundan.kırdı kolunu neyse gittik oraya.
gelirken yolda bi daha tartıştık.seberleri de bi duysanız gıdıklamadan gülersiniz yani.
şimdi yine küsüz.
amaaannnn uğraşmıycam artık.
ama bişey farkettim işten çıktığımdan beri üzerime daha çok geliyo.yani bu durum onun çok hoşuna gidiyo.bundan kendine zevk çıkartıyo.
önceden yoruluyorum diye acıyodu bana.pek bişeye ses çıkarmazdı.dün aynı yemeği ikinci günde mi yiycez diye bana naz yapıyo.naapıyım fazla yapmışım çöpe mi atıyım.
valla bu sefer barışmıycam ne hali varsa görsün.salı günü de öğretmenler günü zaten.ne alıcamı da bilmiyorum.

canım senınkı epey kızdırmıs senı anlasılan.......aslında ıstende cıktın epey streslısın sımdı destek olmalıydı sana.....bızım mı beklentılerımız cok yuksek nedır ama gecer canım bak canyoldasımız onlar bızım.......hem komık bısey ıcın kustuk dıyosun ne guzel ışte anlasılan ortada onemlı bı sorun yok dımı ama?:1hug:

Günaydın kızlar
bakıyorum kocalara küsme furyası ürüyor.
Ben de dün eve gittim.gayet sıradan ve hatta biraz da soğuk şekilde davrandı.
Bende ondan geri mi kalırım..
Bende soğuk davrandım.
Yabancı gibi konuştuk yedik içitk.
Aaa dün bir laf konuştuk ben yatağa yattım ağla ağla öldüm.
Hala da moralim bozuk.
Hastaneye bebeğin kalbini dinelmeye gideceğiz biliyorsunuz ilk.yani.
Dedim ki sen gidip sıra alırsan bende işyerinde ona göre çıakrım.randevu vermiyor hastane önceden.
Tamam ben alırım bırakırım evrakalrını sen giderisn dedi.
Sen beklemeyeck misin dedim.n gerek var ki dedi.
Başımdan kaynar sualr döküldü.ya insan bebeğine heyecan duymaz mı geçen gittiğimzide heyecanlıyıd yine allahım ağlaya ğalaya uyudum.
Ya haksızmıyım şimdi .hadi bakalım söyleyin.yani ben mi haksıızm hiçte hamilelik duygusallığı değil bu
şapşal adam canımı sıktı.

günaydın günaydın kızlar
radyolojim ve swethome canlarım...aman kafanıza taktıgınız şeylere bakın.üzmeyin kendinizi bu kadar...inanın varya şu an benim yerimde olmak asla istemezsiniz...artık varya eşimle kavga etmek için hiç bişey bulamıyom.o kadar zor durumdayım ki..artık ne eşim nede ben öle bi çembere sıkıştıkki....çıkmak için çabalıyoz.hem borçlar hem bide kayınvalidemin hastalıgı ikimizide yordu.artık kendimizi düşünecek zamanımız bile yok.10 gün öncesine kadar tedaviye gidelim diyorduk.şimdi kayınvalidemin rahatsızlıgından başka bişey konuşamaz olduk.bi de milletin çenesi torba degilki büzesin dedikodular.hayatımızdan bezdirdiler.
radyolojim aman yemiyosa yemesin boş geç.kolaymı yapılıyo yemek .ne zahmetlerle yapılıyo.bide masrafı...gerekirse 3 günde aynı yemek yenir...sen bacım hemen iş bul, kendi ayaklarında dur..meslegin var canım..yaşlandıgın zaman en azından bi emekliligin olur..gerçi bu krizde bizi bile çıkartacaklar ya işten.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
swet home canım sende bak hamilesin bu kadar ince düşünme...senin bebeginse onunda bebegi...hele biraz daha kilo al.bebegin belli olmaya başlasın o senden önce herşeye koşacak.
bu kadar üzmeyin kendinizi.degmez.unutmayın...hayat güzel.

Son düzenleme:
Doğru diyorsun ama insan yanında destek istiyor bu da tabi eşi olması laızm değilmi insanın.
Bebeğime söyldim ben sana yeterim.ama babayı da affetmey3ceğim dedim:))))))))
tabi ne anladı bilmem.
Zaten 3 gündür bebk ile ilglli şüphelerim var.allah korusun rabbim esirgeisn.
Neyse kızlar evdekielr evde kaldı.
Ne var ne yok.bakalım.akam ne olacak sizde denef niye bu kaşma benim erimd eolmak sitemezdiniz dedin.söyle bakım hayrola

evet canım sen bebeegine yetersin bunu unutma...sen güçlüsün canım...ne şüphesi canım.kanamanmı var yoksa......ya bak adet günlerinde hamileyken aynı adet görecekmişin gibi sancıların olabilir.onu takma kafana.tamammı

Yok kanma değil canımç
ama daha önce şişkinlik olan yerlerde bebeğe dair bir belirti yok.
Sadece havalar soğuk ve işyerinde de ısıtma sistemi bozuk olduğu için donuyorum, ve böbreklerim ağrıyor.
Yanai bebek ile ilgli sadece mide bulantıarı ve mide yanması çok var başka türlü hissettimiyor kendini
hani kalbini de duyamadık ya miniğimin ondan galiba.belki aşırı hassasiyet gösteridğim için uyduruyorum.canım inşallah haftaya inşallah gidecğim doktora o zamana kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.ama inşallah bir şye olmayacak.
Işte kadın duygusallığı
rabbim senin de derlerinederman verisn de bana yetiş inşallah denef.
Dün yasin okudum bebeğime sağlıklı ve hayrılsı olsun diye , aklıma ilk gelen sen oldun.inşallah bu kadar dua karşılıksız kalmayacak.
Rabbim verir inşallah hepinize

günaydın arkadaşlar denefim radyolojim swetcim nasılsınız bakalım
ve diğer arkadaşlarım geçmişi okuyamadım fazla çok uzun kusura bakmayın
işimde var evdea.skaç gündür yokum zaten ev almış başını gitmiş
biede üzerine yine grip oldum offfff diyorum yani.salı günü o yağmurda
annemle eminönüne gittik şifayı kapdık:roflol:kocasına küsen arkadaşlara
sesleniyorum swet ve radyoloji kocanız bile olsa kafaya takmaya değmez
çünkü onlar takmıyorlar gerçi siz daha iyi bilirsinizde boşverin gitsin
nasılsa gene gelecekler barışacaklar taviz yok surata devam:roflol::roflol:
öpüyorum kızlar bugün evdeyim bol bol görüşürükŞenizŞeniz

görüşürük nazım görüşürük valla pek de umursamıyorum demek yanlış olurçama umursamamaya çalışıyorum diyeyeim.
:))))))
ağlarsa anam ağlar ardımdan
gerisi yalan ağlar ardımdan:)))))

günaydın canım;
daha önce bende çalışıyordum,işten yorgun geldiğim için eşim yardımcı oluyordu,ama işi bıraktıktan sonra yardımları çok azaldı malesef,ev hanımıyız gün boyu ne işimiz varmış deniliyo,vallahi güzel bir iş bulsam çalışacam inan,imkanın varsa sende çalış,evde oturmakla stesde atılmıyo,,,

günaydın arkadaşım;

bence strese kapılıp bebeğini üzme,kendine iyi bak,herşey elbet düzelir...:teselli:

günaydın denefcim;

Bu aralar çok olumsuzluklar yaşıyorsun ama sıkıntılar geçecek,hepimiz yer yer değişik tarzlarda sıkıntılarımız oluyor,ben bu olumsuzlukları atlatacağına inanıyorum,şöyle bir geçmişe dönüp baktığımız zaman neler atlatmışız,neleri unutmamışızki,şu an yaşadıkların da unutulacak,yeterki hiçbirşeyi içine alma,olabilir insanoğlunun başına herşey gelebilir,içini karartma lütfen,,,gördüğüm kadarıyla sen burda herkesin neşe kaynağısın...

doğru diyorsun gülyüzlüm bugünlerde havaradan herhalde herkes tebir bunalım havsı atacağız üzerimizden merak etmeyin::))a.s.a.s.:asigim:

nasılsınız canlarım sormadım ama iyisinizdir inşşş...zuhalcim sen nasılsın..

a.s.canım çok teşekkür ederim iiyi sayılırım şükürler olsun , açıkoğretim 4. sınıfta okuyorum kamu yönetimi bölümüm bu sene son derslere erken başladım çalışmaya bu sene bitirmeliyim yoksa kendime çok kızıcam,klava:

eşimle nişanlıyken şu şartı koşmuştum bilmiyorum dilek kapısı felanmı açıktı: okulumu biitirmeden bebek düşünmediğimi söylemiştim o da kabul etmişti işte bu yüzden çarçabuk bitmeye çabalıyorum,:dance::ecrin_bebek:

sen nasıslın cnm çalışıyormuydun sen diğer arkadaşlarım öpüyorum sizide :1hug:

günaydın kızlar sağoln destekleriniz için
hala barışmadık biz.çok uğraştı ama ben istemedim barışmak.
zaten küsken yüzünü bile görmek istemiyorum.
ama onla küs olunca da içimde acayip bi huzursuzluk oluyor.ne yediğimden bişey anlıyorum ne yaptığımdan.neyse sonumuz hayra çıksın bakalım.
swetcim erkek milletinden incelik bekleme canım.ondan sonra işte benim gibi ve de kendin gibi hayal kırıklığına uğramaya devam edersin.sürekli karakter değiştiriyolar.bi bakmışsın dünyanınn en kibar en düşünceli erkeği.bi de bakmışsın ki o adamın yerinde yeller esiyor.üzülme.bebeğine zarar verirsin allah korusun
denefim sende inşallah atarsın sıkıntılarını tez zamanda.rabbim yardımcın olsun.imtihan dünyası işte.gelmiş gidiyoruz.bol dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.allahtan başka sığınacak yardım isteyecek biyer de yok.biz dilemeyi bilirsek o da kabul eder inş.
diğer arkadaşlarım günaydınlar.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…