- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.841
ehhhhhhhhhh kızlar küsmek olurmu koçişlere onlar bizim tek stres atma kaynağımız
onlar küsüp konuşmazsak kime ses yükseltip bağıracağız
kıslar saçmalamayın hemen barış imzalayın ve zeytinyağı gibi üste çıkın
merhaba arkadaşlar ...
ya ne barışmasından bahsediyosunuz arkadaşlar
bu akşam beraber bi eğlenceye gittik.zaten aramız bozuktu bi de evden çıkarken kavga ettik.
hadi dedim gece berbat olmasın kızkardeşim de geliyo.yolda koluna girdim.beyfendi güya yüz vermiyo kolu dümdüz duruyo.
dedim ki bu kolunu kırmıycaksan çıkayım kolundan.kırdı kolunu neyse gittik oraya.
gelirken yolda bi daha tartıştık.seberleri de bi duysanız gıdıklamadan gülersiniz yani.
şimdi yine küsüz.
amaaannnn uğraşmıycam artık.
ama bişey farkettim işten çıktığımdan beri üzerime daha çok geliyo.yani bu durum onun çok hoşuna gidiyo.bundan kendine zevk çıkartıyo.
önceden yoruluyorum diye acıyodu bana.pek bişeye ses çıkarmazdı.dün aynı yemeği ikinci günde mi yiycez diye bana naz yapıyo.naapıyım fazla yapmışım çöpe mi atıyım.
valla bu sefer barışmıycam ne hali varsa görsün.salı günü de öğretmenler günü zaten.ne alıcamı da bilmiyorum.
Doğru diyorsun ama insan yanında destek istiyor bu da tabi eşi olması laızm değilmi insanın.
Bebeğime söyldim ben sana yeterim.ama babayı da affetmey3ceğim dedim:))))))))
tabi ne anladı bilmem.
Zaten 3 gündür bebk ile ilglli şüphelerim var.allah korusun rabbim esirgeisn.
Neyse kızlar evdekielr evde kaldı.
Ne var ne yok.bakalım.akam ne olacak sizde denef niye bu kaşma benim erimd eolmak sitemezdiniz dedin.söyle bakım hayrola
ya ne barışmasından bahsediyosunuz arkadaşlar
bu akşam beraber bi eğlenceye gittik.zaten aramız bozuktu bi de evden çıkarken kavga ettik.
hadi dedim gece berbat olmasın kızkardeşim de geliyo.yolda koluna girdim.beyfendi güya yüz vermiyo kolu dümdüz duruyo.
dedim ki bu kolunu kırmıycaksan çıkayım kolundan.kırdı kolunu neyse gittik oraya.
gelirken yolda bi daha tartıştık.seberleri de bi duysanız gıdıklamadan gülersiniz yani.
şimdi yine küsüz.
amaaannnn uğraşmıycam artık.
ama bişey farkettim işten çıktığımdan beri üzerime daha çok geliyo.yani bu durum onun çok hoşuna gidiyo.bundan kendine zevk çıkartıyo.
önceden yoruluyorum diye acıyodu bana.pek bişeye ses çıkarmazdı.dün aynı yemeği ikinci günde mi yiycez diye bana naz yapıyo.naapıyım fazla yapmışım çöpe mi atıyım.
valla bu sefer barışmıycam ne hali varsa görsün.salı günü de öğretmenler günü zaten.ne alıcamı da bilmiyorum.
Doğru diyorsun ama insan yanında destek istiyor bu da tabi eşi olması laızm değilmi insanın.
Bebeğime söyldim ben sana yeterim.ama babayı da affetmey3ceğim dedim:))))))))
tabi ne anladı bilmem.
Zaten 3 gündür bebk ile ilglli şüphelerim var.allah korusun rabbim esirgeisn.
Neyse kızlar evdekielr evde kaldı.
Ne var ne yok.bakalım.akam ne olacak sizde denef niye bu kaşma benim erimd eolmak sitemezdiniz dedin.söyle bakım hayrola
günaydın denefcim;
Bu aralar çok olumsuzluklar yaşıyorsun ama sıkıntılar geçecek,hepimiz yer yer değişik tarzlarda sıkıntılarımız oluyor,ben bu olumsuzlukları atlatacağına inanıyorum,şöyle bir geçmişe dönüp baktığımız zaman neler atlatmışız,neleri unutmamışızki,şu an yaşadıkların da unutulacak,yeterki hiçbirşeyi içine alma,olabilir insanoğlunun başına herşey gelebilir,içini karartma lütfen,,,gördüğüm kadarıyla sen burda herkesin neşe kaynağısın...
nasılsınız canlarım sormadım ama iyisinizdir inşşş...zuhalcim sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?