Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
birkaç gündür net yoktu modem arızalıydı sanırım o yüzden giremedim dün akşam düzeldi topike geldim ama bu seferde yazamadımmmm neyse denefim çok sağol canımmm Allah en kısa zamanda tüm dertlerini unuttursun evine huzur mutluluk birde bebişşş nasip etsin inşallahhhha.s.
swetem sakın kötü düşünme yeğenimiz seninle annesi pıt pıtıda görecen hayırlısıyla inşallahhhhh kocişide amannnn takma kafana bebişi düşün sennna.s.
radyoloğum canımmmmm umarım herşey gönlünce olur biran önce iş bulursunnnnn ardından da bebişşşş inşallahhh ama bunun için eşinle barışman lazım malummm :1hug:
lotusum sen nasılsınnn:1hug:
nazım geçmiş olsunnnnnnnn
zuhalim inşallah bütün dersleri verirsinnn ardından da bebişşş gelsinnnnn
mavişim acemim alhanım mumucum nevinim nehirim pinkim seherim bebekecemim esram g_b_k im ladyim esmerim gülüm nasılsınızzzzzzzz:1hug:
bana gelinceeeee pek uğramayabilirim şu sıralar meleğim biraz zorluyor beniii bulantılar tam gaz ayakta bile duramıyorum ama arada girmeye çalışıyorum tabi nette yada sitede bir sorun olmazsaaaa ama hepiniz aklımda dualarımdasınızzzz hepinizi çokkkk seviyorummmmmmma.s.

günaydın canım.sagolasın.insallah tez zamanda geçer sıkıntılar.sagolsun arkadaşlarım çok severler beni bende onları severimm....ben ablalarıyıım ya bana kıyamıyorlar.sırnaşık şey
sen nasılsın canım.insallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırız.öpt canım kib

myhope canım iyi olduguna sevindim...hem kendine hem bebene iyi bak..
radyolojimerkekleri anlamak gerçekten çok zor.ama onlarsızda olmuyo demi.yine onların omzunda aglıyoz.onlarla her sıkıntımızı paylaşıyoz...sen takma kafana canım,bizi üzerler yinede bizsiz de yapamazlar.sonra barışmak için sırnaşırlar....sırnaşık şey
ya arkadaşlar bu maviayda sırra kadem bastı...nerelerde acep...acem kızı zati unuttu bizi...

hoş geldin canım.....Allah bebegini sag salim kucagına almayı nasip etsin.bizlerede tez zamanda hamileyimmmmmmmmmm diye burda yazmayı nasip etsin...:Saruboceq:

ERKEKLEN NAZİKLİK DÜŞÜNCE ANLAYIŞ BEKLEMEK BİZLERİ DAHA ÇOK YIKAR

ONLARA SADECE ŞİŞİRİP KABARTACAKSIN SONRADA YİNE KENDİ BİLDİĞİNİ YAPACAKSIN EN AZINDAN BEN ÖYLE YAPIYORUM

AZÇIK YÜZ VERSEM KOÇİŞE HEMEN GEVŞER ONUN İÇİN TATLI SERT EN GÜZELİDİR

AMAN RADYOLOJİCİM KÜSME KIS BARIŞ ERKEKLER KOCAMAN BEBEKLERDİR ONLARIN DURUMU DA HEM KÜSMEK BİLİYORSUN DOĞRU DEĞİL

BİR YILSONRA BU OLAYI ANLATIP GÜLECEKSİN ONUN İÇİN UZATMA SEN HAKLI BİLE OLSAN

çalış canım bir an önce biter inşş..bebişe sıra gelir hayırlısıyla ..ALLAH kolaylıklar versin son senenmiş üstesinden gelirsin gayret inşş.. canım..ben çalışmıyorum evlenenekadar 2 yıl çalıştım ev hanımıyım..a.s.

kızlar selamlar..nasılsınız iyisinizdir inşşş..bugün nete giremedim evde yoktum annemdeydim..bu gece işlerim çok evde..yarın sabah itibariyle hastanede olucam kayınvaldem ameliyat olucak görümcemlerle orda olucaz akşam gelince girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum..arkadaşlar kocişlerle barışın artık yaw..uzatmaya gelmez koca milleti kendinde suç bulmaz...mumunun zeytinyağı gibi üste çıkın çok güzel yoksa kocalar çıkar zeytinyağı gibi.bu fırsatı onlara bırakmayın heee...

slm kızlar...............
myhopem sukur kavusturana be canım...................nasıl bebıs?????
denefım nbr hersey yolunda mı????
svetım uzme kendını bebısı dusun kendıne ezıyet etme.........
radyolojım ınsallah gonlune gore bır ıs bulursun.........
pınkım cok gecmıs olsun ınsallah k.valıden hemen atlatır........
mumucum nbr???opuyorum.....
esra,naz,burcu ıyımısınız kızlar????sevgılerımle........
gulyuzum senı aramısda gormek cok guzel boyle devam lutfen..........
nevınırmak bı gel kapısıcaz senınle nerdesın bacım?????
nehırcım topıgımızın guzelı,hepımızın kardesı nasılsın canım??????
zuhal,esmer yarım,lady,gbk,nbr canlar sızlede pek denk gelemıyoruz.........
alhan nerelerdesın canım??acemde kayıp............
tunahan aramıza hosgelmıssın canım..........
adını sayamadıgım tum arkadaslarımı da kocaman opuyorum guzellerŞeniza.s.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:CüvCüv:

Son düzenleme:
lotusum yakaladım seniiiiiiiii
nasılsın canımm biz çok iyiyiz bulantıları saymazsan ama o da bebişimin büyüdüğünün kanıtııııı o bile güzel yaniiii sende durumlar nasıll başladımı belirtilerr
pinkim geçmiş olsun canımm umarım ameliyat çok iyi geçer Allah şifasını versin kayınvaldeneee bu arada niye ameliyat olacakk yazdıysanda kaçırdım sanırım neyse umarım herşey yolunda gider canımmmmm

ama ben geliyorum kimse yok

farkındamısınızda artık mektup yazar gibi oldu görüşmelerde

hadi hayata dönün ve canlanın kızlar yaşamk güzel hemde çok

yeni umutlar yeni hayallere kavuşmamız için dirençli olmalıyız

ay kızlar fenalık geldı cok anlarmısım gıbı ıkı saattır bı takvımyapmaya calısıyorum.....canım dahada ıyı olun ınsallah..........ben kendımı hamıs gıbı hıssedemıyorum daha.......:çok üzgünüm:bakalım beklıyoruz..........az evvel aklımdan gecıyodu myhopem ıcıme doguyo kızın olacak nasıpse....:ecrin_bebek:a.s.

valla haklısın mumucum...herkeste bır telasedır gdıyor bu aralar ıste......ınsallah hayat bıze hep gulen yuzunu gosterır hepımıze canım arkadasıma.s.

iyi akşamlar kızlarrrr lotuscum hoşgeldin canım nasılsın
ah güzelimmm bebişin geldi takvim yapmaya çalışıyon hemi canım benim
myhopem hoşgeldin canım öpüyorum ikinizide
reklam bitti aşkı memnuya devam görüşürüzzzzzz...

arkadaşlar sanırım listeye alınmamıştım ama rabbim nasip etti bu güzel duyguyu.. hamileyimmkaydirigubbakcemile2 rabbim hepinize nasip etsin..

ayyyyyyyy canım çok sevindim.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.canım dalgınlıgımıza gelmiştir.sen bizdensin.aradada olsa bizi ziyaret ediyon biliyoz....canım ya çok mutlu oldum senin adına...amin canım artık bizde hamiiş olalımmmm..

yapamadım canım haftayı ayarlayamadım gun yazıyo bılen bı arkadas yardım edermı acep sevabına???????kaydirigubbakcemile3demek ask ı memnu cusun sen gulum.......ben parmaklıklar ardındayı ızlerım persembelerı...ama askı memnu da guzel be ınkar edılemez:smiley-cool:
arkadaşlar sanırım listeye alınmamıştım ama rabbim nasip etti bu güzel duyguyu.. hamileyimmkaydirigubbakcemile2 rabbim hepinize nasip etsin..

aaaaaaaaa askolsun canım denefın dedıgı gıbı unutmayız bızde herkese yer var........ALLAH kucagına almayı nasıp etsın canım cok guzel haberle dönmussun aramıza......sevgılerımle.........a.s.:CüvCüv:

günaydın kızlarrrr nem geldim normalde bu saatde uyumam lazım ama
kociş rahat bırakmıyorki başımın etini yedi kalk kalk diye :sm_confused:
bende kalkdım ve işde burdayımmmm hepinizi öpüyorumŞeniz
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN allah bu güzel günde hepinizin
dualarını kabul etsin amin:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın denefim nazım swetim ve diğre canlarım

lotuscum beğine iyi bak bak denk gelemiyouz hakketen bi türlü,sıla gözün aydın cnm hayırlı gebelikler, pink rosum myopem sağoalsınız kızlar dilkeleriniz için

bugün bi rüya gördüm nasıl ağladıysam rüyamda hala içim acıyo,
eşimin koluna girmişim merdivenlerden çıkıyoruz sonra eşimin kucağında bi bbek oluyo ani babalar aşırya bazen sonra soluma baktığımda başka bi çift görüyorum yanıbaşımızda bebek onların bebeğiymiş meğersem eşim sevmek için almış aynı anda acı bi şarkı geliyo bi yerlerden başlıyorum ağlamaya hala içim acıyo çok üzüldüm rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…