- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.861
günaydın denefcim;
Bu aralar çok olumsuzluklar yaşıyorsun ama sıkıntılar geçecek,hepimiz yer yer değişik tarzlarda sıkıntılarımız oluyor,ben bu olumsuzlukları atlatacağına inanıyorum,şöyle bir geçmişe dönüp baktığımız zaman neler atlatmışız,neleri unutmamışızki,şu an yaşadıkların da unutulacak,yeterki hiçbirşeyi içine alma,olabilir insanoğlunun başına herşey gelebilir,içini karartma lütfen,,,gördüğüm kadarıyla sen burda herkesin neşe kaynağısın...
selam kızlar ben yeni üyeyim.buradaki bazı arkadaslar gibi bende hamileyim.allah anne adayı olan bütün herkeze bebeklerini kucağına almayı,anne olmak isteyenlerede hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah
a.s.canım çok teşekkür ederim iiyi sayılırım şükürler olsun , açıkoğretim 4. sınıfta okuyorum kamu yönetimi bölümüm bu sene son derslere erken başladım çalışmaya bu sene bitirmeliyim yoksa kendime çok kızıcam,klava:
eşimle nişanlıyken şu şartı koşmuştum bilmiyorum dilek kapısı felanmı açıktı: okulumu biitirmeden bebek düşünmediğimi söylemiştim o da kabul etmişti işte bu yüzden çarçabuk bitmeye çabalıyorum,:dance::ecrin_bebek:
sen nasıslın cnm çalışıyormuydun sen diğer arkadaşlarım öpüyorum sizide :1hug:
ay kızlar fenalık geldı cok anlarmısım gıbı ıkı saattır bı takvımyapmaya calısıyorum.....canım dahada ıyı olun ınsallah..........ben kendımı hamıs gıbı hıssedemıyorum daha.......:çok üzgünüm:bakalım beklıyoruz..........az evvel aklımdan gecıyodu myhopem ıcıme doguyo kızın olacak nasıpse....:ecrin_bebek:a.s.lotusum yakaladım seniiiiiiiii
nasılsın canımm biz çok iyiyiz bulantıları saymazsan ama o da bebişimin büyüdüğünün kanıtııııı o bile güzel yaniiii sende durumlar nasıll başladımı belirtilerr
pinkim geçmiş olsun canımm umarım ameliyat çok iyi geçer Allah şifasını versin kayınvaldeneee bu arada niye ameliyat olacakk yazdıysanda kaçırdım sanırım neyse umarım herşey yolunda gider canımmmmm
ama ben geliyorum kimse yok
farkındamısınızda artık mektup yazar gibi oldu görüşmelerde
hadi hayata dönün ve canlanın kızlar yaşamk güzel hemde çok
yeni umutlar yeni hayallere kavuşmamız için dirençli olmalıyız
selam arkadaşlarr.. meşhur listenize beni de yazın olur mu??hamişleri tebrik ederimm çok mutlu oldum..
arkadaşlar sanırım listeye alınmamıştım ama rabbim nasip etti bu güzel duyguyu.. hamileyimmkaydirigubbakcemile2 rabbim hepinize nasip etsin..
yapamadım canım haftayı ayarlayamadım gun yazıyo bılen bı arkadas yardım edermı acep sevabına???????kaydirigubbakcemile3demek ask ı memnu cusun sen gulum.......ben parmaklıklar ardındayı ızlerım persembelerı...ama askı memnu da guzel be ınkar edılemez:smiley-cool:iyi akşamlar kızlarrrr lotuscum hoşgeldin canım nasılsın
ah güzelimmm bebişin geldi takvim yapmaya çalışıyon hemi canım benim
myhopem hoşgeldin canım öpüyorum ikinizide
reklam bitti aşkı memnuya devam görüşürüzzzzzz...
arkadaşlar sanırım listeye alınmamıştım ama rabbim nasip etti bu güzel duyguyu.. hamileyimmkaydirigubbakcemile2 rabbim hepinize nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?