- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.881
günaydın canım.sagolasın.insallah tez zamanda geçer sıkıntılar.sagolsun arkadaşlarım çok severler beni bende onları severimm....ben ablalarıyıım ya bana kıyamıyorlar.sırnaşık şey
sen nasılsın canım.insallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırız.öpt canım kib
hayırlı cumalar canlarım
kötü bi haber vererek başlıycam.az önce alhanla konuştum telde.
sabah 5 gibi kanaması başlamış hastaneye yatırmışlar.parçalar felan gelmiş.çok korkmuş kaybettim diye ama şükür bebekte bişey yokmuş şuan.ama kanama devam ediyomuş.dua edelim birlikte lütfen.allah acil şifalar versin.bebeğini hayırlısıyla kucağına alabilsin inş.
sılacım tebrik ederim.kötü haberden sonra okudum seninkini.çok sevindim.allah bizlere de yaşatsın cnm
zuhalcim hayırdır inşallah gördüğün rüya.belki de malum olmuştur.hamişlik sırası sendedir.üzülecek bişey yokkki canım.rüyalara o kadar fazla itibar etmemek lazım.çok kafaya taktığın için görmüş olabilirsin.
bana bugün yeni bi iş teklifi geldi.ama henüz görüşmedik kızlar.bende dua istiyorum.hayırlısı olsun inş.
diğer arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş.
ARKADAŞLARIM farkındaysanız artık birbirimizden kopmaya başladık.kimse tabiki mecbur degil hergün gelip bu topikte yazı yazmaya.ama buraya kadar gelip yazmadan çıkıyosanız ben buna çok üzülürüm.ben nasıl 2 gün ugramazsam merak edersiniz sizlerde ugramayınca ben çok üzülüyorum.
birbirimize nasıl destek olacagız.kendi ailemle paylaşmadıklarımı çok rahatlıkla burda size anlatabiliyosam bu sizlere çok güvendigim ve deger verdigim içindir.
LÜTFEN KOPMAYALIM BİRBİRİMİZDEN. .EN AZINDAN 2 GÜNDE BİR OLSADA YAZALIM BURAYA......Kİ BİRBİRİRİMİZDEN KOPMAYALIM.SİZLER NEDERSİNİZ ARKADAŞLARIM
denef valla ağlayacakdım neredeyse canım benim senağlamaARKADAŞLARIM farkındaysanız artık birbirimizden kopmaya başladık.kimse tabiki mecbur degil hergün gelip bu topikte yazı yazmaya.ama buraya kadar gelip yazmadan çıkıyosanız ben buna çok üzülürüm.ben nasıl 2 gün ugramazsam merak edersiniz sizlerde ugramayınca ben çok üzülüyorum.
birbirimize nasıl destek olacagız.kendi ailemle paylaşmadıklarımı çok rahatlıkla burda size anlatabiliyosam bu sizlere çok güvendigim ve deger verdigim içindir.
LÜTFEN KOPMAYALIM BİRBİRİMİZDEN. .EN AZINDAN 2 GÜNDE BİR OLSADA YAZALIM BURAYA......Kİ BİRBİRİRİMİZDEN KOPMAYALIM.SİZLER NEDERSİNİZ ARKADAŞLARIM
hayırlı cumalar canlarım
kötü bi haber vererek başlıycam.az önce alhanla konuştum telde.
sabah 5 gibi kanaması başlamış hastaneye yatırmışlar.parçalar felan gelmiş.çok korkmuş kaybettim diye ama şükür bebekte bişey yokmuş şuan.ama kanama devam ediyomuş.dua edelim birlikte lütfen.allah acil şifalar versin.bebeğini hayırlısıyla kucağına alabilsin inş.
sılacım tebrik ederim.kötü haberden sonra okudum seninkini.çok sevindim.allah bizlere de yaşatsın cnm
zuhalcim hayırdır inşallah gördüğün rüya.belki de malum olmuştur.hamişlik sırası sendedir.üzülecek bişey yokkki canım.rüyalara o kadar fazla itibar etmemek lazım.çok kafaya taktığın için görmüş olabilirsin.
bana bugün yeni bi iş teklifi geldi.ama henüz görüşmedik kızlar.bende dua istiyorum.hayırlısı olsun inş.
diğer arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş.
arkadaşlar sanırım listeye alınmamıştım ama rabbim nasip etti bu güzel duyguyu.. hamileyimmkaydirigubbakcemile2 rabbim hepinize nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?