Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ARKADAŞLARIM farkındaysanız artık birbirimizden kopmaya başladık.kimse tabiki mecbur degil hergün gelip bu topikte yazı yazmaya.ama buraya kadar gelip yazmadan çıkıyosanız ben buna çok üzülürüm.ben nasıl 2 gün ugramazsam merak edersiniz sizlerde ugramayınca ben çok üzülüyorum.
birbirimize nasıl destek olacagız.kendi ailemle paylaşmadıklarımı çok rahatlıkla burda size anlatabiliyosam bu sizlere çok güvendigim ve deger verdigim içindir.
LÜTFEN KOPMAYALIM BİRBİRİMİZDEN. .EN AZINDAN 2 GÜNDE BİR OLSADA YAZALIM BURAYA......Kİ BİRBİRİRİMİZDEN KOPMAYALIM.SİZLER NEDERSİNİZ ARKADAŞLARIM

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlarım
kötü bi haber vererek başlıycam.az önce alhanla konuştum telde.
sabah 5 gibi kanaması başlamış hastaneye yatırmışlar.parçalar felan gelmiş.çok korkmuş kaybettim diye ama şükür bebekte bişey yokmuş şuan.ama kanama devam ediyomuş.dua edelim birlikte lütfen.allah acil şifalar versin.bebeğini hayırlısıyla kucağına alabilsin inş.
sılacım tebrik ederim.kötü haberden sonra okudum seninkini.çok sevindim.allah bizlere de yaşatsın cnm
zuhalcim hayırdır inşallah gördüğün rüya.belki de malum olmuştur.hamişlik sırası sendedir.üzülecek bişey yokkki canım.rüyalara o kadar fazla itibar etmemek lazım.çok kafaya taktığın için görmüş olabilirsin.
bana bugün yeni bi iş teklifi geldi.ama henüz görüşmedik kızlar.bende dua istiyorum.hayırlısı olsun inş.
diğer arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş.

radyolaojim bende merak ettim inşşallah Allah bebbeğini alhana bağışlar dua edicem senin içinde radyolojim inşlallah işin olur

denefim tşk bizi her daim düşündüğün için ben cnm sıkkın olunca bazen yazmak içimden gelmio ama sen sağol cnm

allahım sen bebişimizi bize bagışla ne çok korkuyordur şimdi cnm ya inş hayırlı haberle gelirsin alhancım yanımıza

canımcım ben iyiyim,beklemedeyim,2 ay sonra Allah kısmet ederse başlayacağım,bu bekleme zarfında kendiliğinden olur inşallah,3.denemeye girmeden önce genetik tahlil yaptırmalımıyım diye araştırma içerisindeyim...Allah yar ve yardımcımız olsun...

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum anca fırsat buldum yaa... :a015:

ALHAN ıma acil şifalar diliyorum... Alhancımda bebeğide Allaha emanet olsun inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq:

denefim canım nasılsın arkadaşım..Ya sorma valla geldimi herşey üst üste geliyor:çok üzgünüm: bu aralar fırsat bulupda gelemedim bi türlü .. İnşallah k.validende biran önce iyileşir... Yahu şu elalemin dediklerini de duyma canım yaa salla boşver.. yada sok lafını otursunlar ...Boş insanlar işde boş şeylerle uğraşıyorlar ne olacakki başka ..
Halik bilmezse malik bilir..Kimseye bişeyleri anlatmaya yada kanıtlamaya mecbur değiliz..
Allaha emanet ol canım..öpüyorum

Sılacım canım gözün aydın tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeni ve bebeğini sağ salim kucağına almayı ansip etsin inşallah...

Lotusum canım Allaha emanet olun kuzum..öpüyorum seni

myhopecim canım iyi olduğunuzu bilmek çok güzel tatlım.çok sevindim ALlaha emanet olun..öpüyorum

pınk rosem canım k.validene acil şifalar diliyorum canım Allaha emanet ol...

sweatcim ve radyolojim canlarım sallayın gitsin herşeyi..Şu kısacık zamanda hiç bişeyi takmaya dert etmeye değmez..Öyle olur olmaz şeylerle üzmeyin kendinizi..
Herşeyin başı sağlık ama her hastalığın başıda stres..

Her zaman derim yani..mutlu olmakda elimizde mutsuz olmakda elimizde..Ne yapıyorsak biz yapıyoruz başkaları değil ..kendi kendimize yapıyoruz...
Valla bu zamanda kimse kimseye acımıyor... Doğruya doğru.. İsterse kocam olsun babamın oğlu değil ya hasta olup yatağa düştükmü biz bakarızda valla el oğlu en fazla 3 gün sonrasında off lamaya başlar..
Dert etmeyin hiç bişeyi... Ne kadar ömrümüz kaldığı belli değil eee niye bugünü üzülerek geçirelim ...

Zuhalcim canım derslerinde başarılar diliyorum..

Mumucum canım kendine iyi bak tatlım inşallah eskisi gibi sohbetlerimize başlarız..öpüyorum kuzum

nevinim yoksun bayadır umarım herşey yolundadır canım.Allaha emanet ol tatlım..öpüyorum kuzum
Nehircim ablacım kendine iyi bak ALlaha emanet ol..

esracım,esmeryarim, burcucum,nazım ,gbk cim sizleride öpüyorum Allaha emanet olun..
umarım unuttuğum arkadaşım yoktur..
Varsada onlarada selamlar hepinizi öpüyorum..
Allaha emanet olun..:1hug:

cok uzuldum canım ya......su mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ALLAH hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın,alhanıma da yavrusunu bagıslasın.......:Saruboceq::Saruboceq:

tamamen aynı fıkırdeyım denefim........en azından kk ya grdıgımızde topıge bı slm yazıp cıksak canlarım ha ne dersınız????????a.s.:1hug:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
öncelikle cumanız mübarek olsunnn bu mübarek günün hürmetine Rabbim bebişlerimizi bize özellikle canım alhanıma bağışlasınnnn inşallah bebişin hep seninle olur canımmmmm:Saruboceq:
sılam çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımmmmm
hepinizi öpüyoruz kızlarrr malum sebeplerden ben kaçıyorum Allaha emanet olunnnna.s.

denef valla ağlayacakdım neredeyse canım benim senağlama
bak biliyosun benim bu ara işim çok evde duramıyorum
düğün telaşı malum ben en iyisi sana cep nomu verem
merak edince ara olurm:jeyyar::jeyyar:ama ben geliyom zaten
iki günde birra.s

ayyy radyolojim çok üzüldüm alhanım benim canım yaaaa:çok üzgünüm:
bebeğe birşey olmaz allahın izniyle dualarım alhanın yanında
birdaha ara ve son durumu lütfen bana ve tüm arkadaşlara bildir
gerekirse bizlerde arayıp destek olalım:çok üzgünüm:

Alhancım rabbim acil şifalar versin canım çok dikkat et

yaaaaaaa arkadaşlar ne oldu bizlere artık kimse yokkkkkkkkk

BU CUMA GÜNÜN HÜRMETİNE ALHANIMIZIN BEBEGİNİ BAGIŞLA ALLAHIM...BU KADAR ÖZLEMLE SENELERDİR BEBEK HASRETİYLE YANARKEN ALHANIM BEBEGİNE KAVUSSUN YARABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

ALHANLA KONUŞTUM ŞU AN İYİYMİŞ.ÇOK METANETLİ GÖRDÜM KENDİSİNİ.YİCEK İÇİCEK EKMEGİ VARSA DÜNYAYA GELİR DEDİ.CANIM BENİM YA KIYAMAM.İNSALLAH BEBEGİNE BİŞEY OLMAZ CANIM BENİM...
NAZIM CANIM BEN DOSTLUGA İNANIYORUM.SİZLERİ SANALDA OLSA ÇOK SEVDİM.GIZ AGLAMA KIYAMAMMMMMM BEN SANA...
RADYOLOJİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM .İNSALLAH PAZARTESİ GÜZEL HABERLER ALIRSIN.EVDE OTURDUKÇA ÇOK SIKILACAKSIN ÇÜNKİ...
MAVİ AYIMKAYINVALİDEMİ HASTANEDEN ÇIKARTTIK BUGÜN.GÖRÜMCEM ALDI YANINA.İSTEDİGİM KADAR KULAKLARIMI TIKASAMDA KİMSE KİMSENİN HALİNİ ANLAMIYO.HELE BURASI KÜÇÜK YER DAHADA DEDİKODULAR ÇOK OLUYO.HEP CAHİLLLİKTEN İŞTE...
HERKESİ ÇOK ÖPÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.

Selam kızlarrr ben geldim,uzun bi aradan sonra,geldim ama okuduklrıma üzüldüm.Alhancıma üzüldüm.Rabbimin izniyle hayırlısıyla sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım,sende bebişinde..((

Denefçim haklısın be kuzum,benbiraz üstüme alındım yazını,arada girip okuyorum ama yazmıyorum.En azından diyorum gelişmelerden haberdar olayım diye,yazcak bişede yok yaa,aynı tas aynı hmam üzülüyorumda bi yandan ama sen haklısın canım en azından selam verip bi hal hatır sormamız lazım.Benim kırmızım da geldi yine ve tabiki tam gününde herzamanki gibi,sancım var biraz ilaç içtim şimdi,geçer birazdan inşallah.

Mumucumselam nasılsın?Ne var ne yok?

Mavişim uğramışın,iyisin dimi?Ben iyiyim çok şükür sağlık açısından bi problemimim yok,kocişte iyi,anam babam kardeşimde iyi çok şükür,daha ne olsun dimi? :)))))

böyle işte kızlar,canım sıkkın,içimde sıkıntılar var,oflayıp puflayıp duruyorum..Sizlerde ne var ne yok?

Sılacım,tebrik ederim inşallah sağlığınızla hyırlısıyla bebişinize kavuşur büyütürsünüz,en güzel günlerini görürsünüz:)))))))Kendinize iyi bakın.....

kızlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız ..alhanıma çok üzüldüm hayırlısıyla herşeyin düzelmesini diliyorum bebişimizi tüm bebişleri ve annelerini ALLAHI korusun inşş..
öyle yorgunumki kızlar hemen yatıcam kusura bakmayın ..hepinizi öpüyorum..

canlarım hayırlı geceler.
Alhanım cok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin İnşallah bebişimizi sağlıklı birşekilde kucağına alacaksın canım dualarımdasın bitanem
Denefim bende bundan sonra elimden geldiğince sık uğrayacam canım cok haklısın..
canlarım eşim dısardan geldi hepinizi öpyurumhayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…