Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canlarım sakın kişisel algılamayın.ben şu kişi yapıyo demedim....mesela örmek vereyim.bebekecem belki 1 ay gelmedi topige ne kadar merak ettik degilmi..ama megersem kızın iş yerindeki interneti bozukmuş.haber alamayınca acaba bebeginemi bişey oldu diye düşündük.yagmurumuzda öle aylardır gelmiyo topige.ki yagmur hergün bu topige yazılar yazardı.ben şimdi yagmuru çok merak ediyom.inanın cebi olsa arıcam.hastamı yoksa başka kötü bişeymi varda gelemiyo diye düşünüyorum.bi şekilde olsa sanalda olsa burda bişeyler paylaşıyoz..hepinizin benim için yeri ayrı canlarım...ailem den bi parça oldunuz benim için.ben böle düşünüyorum....herkesi sevgiyle kucaklıyorum ...

günaydın arkadaşlar
gelceğin hem de yakın geleceğin anne adayalrı
canlarım nasılsınız
alhana çok üzüldüm.
hepimzi duacısıyız.
rabbim hayırlıs olanı verisn ama gönlmüzden geçen sağlıkla bebeğini kucağına alması.
böyle okudukça çok kötü şeyler düşünüyorum.
sonr adüşünmemeye çalışıyorum.
çok zor onun için şu anlar.rabbim yardımcısı olsun.
bende fazla yoğunluktan çok yazamıyorum.
inşallah kzıgınlığın bana değildir denefim.
ama ben yazıyorum yaaaaaaaaa(
fakat bende üzülüyorum, bakıyorum topiğe çok ısısız bazen iki kelime edim diyorum en son benim yazdığım yazı var elim varmıyor yazmaya utanıyorum.
ama kızlar denef çok haklı, burası biizm ilk yuvamız yanız kalmasın
hepinizi öpüyorum.
alhanının nuamarısı yok arayamaıyorum
telefon ile arayan arkadşlar. lütfen geçmiş olsun dileklermizi ve dua ettiğimiz iletin.
morali çok iyi olsun hem de çok

doğru diyorsun denefcim en azından iyiyim desinler ama teknolojininde işi akıl erdirilmiyor
hata dedi mi bir daha elimiz kolumuz bağlanıyor saatlerce pc başında oturup steye giremediğimz oluyor

lotuscum nasılsın...nasıl gidiyor hamişlik....çokkkkkk öpüyorum

slm kızlar bı slm verıp hemen kacıcam canlarım.....haftasonunu aılemle gecırıyorum nete pek gıremıcem haberınız olsun ıyıyım sukur........opuyorum hepınızı.......Şeniz

a.s.selam canlarım nasılsınız.iyisinizdir inşallah bende bugün ve bir kaç gün az girenlerden olucam sizi çok özlüyorum ama malum işler hastalıklar evde olmayışımız bi çok şey sebep sayılabilir ama inanın bahane değil ...sizi çok seviyorum doya doya güzel muhabbet edilen günleri özlüyoruz tabiii.şu sıkıntılı günleri bi atlatayım burda daha sık olucam hepinize yazıcam kızlar..hepinize çok selam öpüyorum..Şeniz

oo lotusum
hamişim
nasılsın bebek nasıl.
ne avr ne yok.
burcum sende tez zamanda stresten telaştan kurtul inşllah da hadi bakalım herkesten hamiş habaeri bekliyorum

hayat iyi gidiyor işte ne olsun.
mide ağrısı ve bulantıalrı ile devam ediyor.
benim midem de zaten rahatsızlık avrdırç
bulantılar da tetikliyorç
fena oluyorum anlayacğın.ama bebeğim iyi olsunda zararıyokdiyorum.tabi düzenli beslenemediğim için ,ama inşallah o besini buluyordur.:))
sen de nasıl bulantı var mı?

selam hepinize çok öpüyorum çok sevinçliyim sizler için allaha hep dua ediyorum allahım dualarımız kabul etmeye başlamış ona açtığım ellerimi boş cevirmemiş

alhan :CüvCüv:swethome:CüvCüv:myhope:CüvCüv:lotus:CüvCüv: arkadaşlarımız hamileymiş sana şükürler olsun allahım
en kısa sürede diğer arkadaşlarında mutlu haberlerini bekliyorum.

selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
denefim alhanla görüşürsen bizimde selamımızı söyle dualarımız onunla inşallah birşey olmayacak yeğenimizeeeee:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben birkaç günlüğüne annemlere gidiyorum malum nedenlerden artık mutfağa bile giremez oldummm darısı hepinizin başınaaaa neyse haber vereyim dedim beni merak etmeyin gelince yazarım yine Allaha emanet olunnnn hepinizi çok çok öpüyoruzzzzza.s.

evet çok şükür canım.
hamiş sayımızsa artış var.
daha çok dua edecğiz arkadşlarımız için onlarda hamiş olsun göbekli göebli gezelim diye:)
sen nasılsın.
canım sen ve bebğimz iyi mi inşallah

merhaba kızlar bebekecem çok yalnız bıraktın bizi yaa.iyisindir inşallah.
ben az önce alhanla konuştum.hala hastanede yatıyomuş.kanaması azalmış ama devam ediyomuş.belki pazartesine kadar kalabilirmiş.bebeğinde bişey yokmuş çok şükür.kalp atışları felan normalmiş.dua istiyor.
ben iyiyyim şükür.
dün yeni biriş için görüşmem oldu.haber vereceklerdi ama hala arayan yok.olmadı heralde.hayırlısı olsun.çok ta önemli değil.
herkes iyiyimiş sevindim canlarım.
ama hakikaten yaprak dökümünü yaşıyor topik.hamişler arttı diye sevinirken topiğimiz yalnızlaştı diye üzülüyoruz.ben dahil herkesin bi mazereti var.neyse allah hepinize sağlık sıhhat huzur versin ama burayı da ihmal etmemek lazım.hepinizi öpüyorum.

sağol canım biz iyiyiz 6 aylık olduk karnım baya büyüdü çalışınca zor oluyor artık . akşam eve gidince uzanıyorum hep gündüzleri yoğun oluyorum bazen bir arada internet yoktu sizlerden ayrı kaldım.

pazartesi dr gideceğiz . şeker testi yapılacak eğer fındığım nazlanmazsa cinsiyetini ögrenmek istiyorum . bebeğime alış veriş bile yapamadım.

sizlerin nasıl gidiyor hamilelik kaçar haftalık oldunuz

nazkanırsa kız derler bebekecem.
:)))))))))
ben valla şlimdiden hiç bir kıyafetimi giyemiyorum.
pantolonların fermuarları açık.uzun kazaklar giyip kamufle ediyroum.
henüz 8 haftalık ama neden bilmem.
annem benim kızların çabuk çıkar göbeği hamile olunca dedi.
2 balmada öyle olmuş.
kısmet sağlıklı olsun. dasen bize arada haberlerini ver bebejkecem caım.merka ediyoruz seni

olsun radyolşoğum ben sana zaten doktora gitmeden her işini yapmadan işe girmeni yasakladım.
yada öyle bir işe gir ki doktoara gitmene bebek yapmana engel olamsın tamam muı

hep aklımdasınız canım arkadaşlarım başka bir sitede takip etdiğim için pek uğrayamıyorum. fırsat buldukça geleceğim artık internette de sorun vardı oda giderildi artık her gün uğrarım

allahım hepinize sağlık ve mutluluk versin . hayırlısıyla kuçağımıza alalım bebişleirmizi duamızı hiç eksik etmeyelim bütün arkadaşlarımızda hamiş olsun allahın izniyle baya çoğalmışız çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…