- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.921
selam hepinize çok öpüyorum çok sevinçliyim sizler için allaha hep dua ediyorum allahım dualarımız kabul etmeye başlamış ona açtığım ellerimi boş cevirmemiş
alhan :CüvCüv:swethome:CüvCüv:myhope:CüvCüv:lotus:CüvCüv: arkadaşlarımız hamileymiş sana şükürler olsun allahım
en kısa sürede diğer arkadaşlarında mutlu haberlerini bekliyorum.
iyi akşamlar kızlar ben geldim sabahdan beri uğraşıyorum
çok zor bi gün geçirdim sinirim tepemde kocişlede yedik birbirimizi:mymeka:
lodos yüzünden eve kurum geldi bacadan heryer açık renk halılar vs:çok üzgünüm:
halılarım mahvoldu tüller perdeler nasıl anlatim ne diyim başım ağrıyor üzüntüden
bide bizimki tutturdu ben üşüdüm haddi akşam soba yaktık bide tüttümü heryer duman
çıldırmak üzereyim ev is kokuyor duramıyorumsenağlamasenağlama
herşey yıkanacak silinecek:bbo::bbo:kafanızı şişmiyim sizinde
bebekecem hoşgeldin canım merak ettik seni arada ses ver öpüyorum canımŞeniz
denef radyoloji nerdesiniz valla topiğin tadı kaçıyor:çok üzgünüm:
hayat iyi gidiyor işte ne olsun.
mide ağrısı ve bulantıalrı ile devam ediyor.
benim midem de zaten rahatsızlık avrdırç
bulantılar da tetikliyorç
fena oluyorum anlayacğın.ama bebeğim iyi olsunda zararıyokdiyorum.tabi düzenli beslenemediğim için ,ama inşallah o besini buluyordur.:))
sen de nasıl bulantı var mı?
[B] evet canım hayırlısı olsun.senin kısmetin seni bi yerde bekliyo gülüm.aman saglık olsun ne diyelim...selam kızlar
pinkcim benimde senin gibi canım hiçbişey yapmak istemiyor.hava da bozuk.elim kolum kalkmıyor.
denefim işten haber yok aramadılar.olumlu olsaydı dün aramaları gerekecekti.çünkü pazartesi faaliyete geçiyor hastane.
hayırlısı olsun naapalım.biraz üzüldüm ama çok ta değil.evime uzak diye kafaya takıyodum.hayırlısı bakalım ne olacak.
canım ben çok telaşedeyim gelen giden.eve yemek yapmaya geldim.birazdan yine geçeçem kayınvalidemin yanına...onun için fazla kalamıyom.ama aklımdasınız.sevgiyle saglıkla kalınama olmazkı boyle pazar rehavetı mıdır nedır?:mymeka:gelecegın guzel annelerı nerdesınız?????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz
denefim az önce beni arayan doktorla görüştüm.dün şehir dışında olduğu için arıyamamış.yarın gidicem inş.
onlar kesin gözüyle bakıyolarmış.yarın hem hastaneyi görmeye hemde bi kez de yüzyüze görüşmeye gidicem.biraz yol kafama takılıyo ama şartları iyi gibi gözüküyo.hayırlıysa olsun.olsa da üzülüyorum olmasa da.anlamadım gitti.
ben de şimdi yemek yapmaya gidiyorum.
gelebilirsem gelirim akşam inş.
selam kızlar
pinkcim benimde senin gibi canım hiçbişey yapmak istemiyor.hava da bozuk.elim kolum kalkmıyor.
denefim işten haber yok aramadılar.olumlu olsaydı dün aramaları gerekecekti.çünkü pazartesi faaliyete geçiyor hastane.
hayırlısı olsun naapalım.biraz üzüldüm ama çok ta değil.evime uzak diye kafaya takıyodum.hayırlısı bakalım ne olacak.
allah seni kız ne güldürdün beni:roflol:...hiç bişeyden memnunmu kalmıyon..insallah hayırlısı olur canım benim.ben yemegimi yaptım.şimdi görümceme gidiyom.kib canım
git canım ..bu günler geçicek sende eşinle ve bebişinle uzun pazar kahvaltıları yapıcaksın canım yakındır inşşş...:1hug:
İyi geceler kızlar...Varmı kimse?Bi ses edin hele bana..
Ben buralardayım arada uğrar gelen giden varmı bakarım...
Radyolojicim hayırlısı olsun,gözünaydın diyim bide:)))Sıkılmıştın zati evde....
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik varmı bi değişim?:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?