Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alhanımız insallah tez zamanda saglıklı bi şekilde evine çıkar.bebegide kendiside iyi olsunda...
radyolojim üzülme herşeyde bi hayır vardır...belki yakında hamiş haberlerini alırız.o zaman zaten çalışamazsın..
pink rose canım kayınvaliden umarım daha iyidir .tekrar geçmiş olsun.
bebekecem kız bizi unutma unutursan küserim bakkaydirigubbakcemile3...senide çok merak ettik ama..
diger arkadaşlarımıda çok kucaklıyorum.herkesi öpüyorum şimdi bana müsade akşam belki geç vakitlerde gelirim.kayınvalidemi hastaneden çıkarttık.şimdi yan tarafımızda oturan kızında kalacak ...geçmiş olsuna gelen gidenimiz oluyo.şimdi ben gitmezsen kaynanayla aramızda bişey var zannedip hepten dedikodu yapacaklar.kimseye fırsat vermemek lazım demi ...kaydirigubbakcemile3
ALLAHA EMANET OLUN.HAMİŞLERİMİZİDE ALLAHIM KORUSUN...:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar ben geldim sabahdan beri uğraşıyorum
çok zor bi gün geçirdim sinirim tepemde kocişlede yedik birbirimizi:mymeka:
lodos yüzünden eve kurum geldi bacadan heryer açık renk halılar vs:çok üzgünüm:
halılarım mahvoldu tüller perdeler nasıl anlatim ne diyim başım ağrıyor üzüntüden
bide bizimki tutturdu ben üşüdüm haddi akşam soba yaktık bide tüttümü heryer duman
çıldırmak üzereyim ev is kokuyor duramıyorumsenağlamasenağlama
herşey yıkanacak silinecek:bbo::bbo:kafanızı şişmiyim sizinde
bebekecem hoşgeldin canım merak ettik seni arada ses ver öpüyorum canımŞeniz
denef radyoloji nerdesiniz valla topiğin tadı kaçıyor:çok üzgünüm:

selam canım.hoşgeldin topiğine...özlemiştik seni ..inşallah bizde birgün güzel haberleri vericez burdan canım..ara arada olsa bizi habersiz bırakma kendine iyi bak canım..a.s.

ah ah ah canım çook kolaylıklar gelsin canım ALLAH kolaylık versin işler kolaycacık bitsin inşş...:1hug:

günaydın arkadaşlar.akşam sormayın bizim burdada bi fırtına.elektrikler kesildi.saatlerce gelmedi.
nazım canım çok geçmiş olsun ya....ama sen kendini üzme.yavaş yavaş yaparsın canım..kızlar ben bugün yogunum .geçmiş olsuna gelen giden var ..evimi temizleyip görümceme geçecem...daha şöle bi pazar evimde keyif yapamadım ....akşam gelirim bol bol kaynatırız...herkes kendine iyi baksın.
radyolojim işten haber vamı gülüm...

günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız..bende işlere başlamadan topiğimize selam verim dedim bugün pazar hep yatmak istiyorum yaaa.tembellik var bugün üzerimde..hayırlı günler hepimize...bol bebişler diliyorum..

selam kızlar
pinkcim benimde senin gibi canım hiçbişey yapmak istemiyor.hava da bozuk.elim kolum kalkmıyor.
denefim işten haber yok aramadılar.olumlu olsaydı dün aramaları gerekecekti.çünkü pazartesi faaliyete geçiyor hastane.
hayırlısı olsun naapalım.biraz üzüldüm ama çok ta değil.evime uzak diye kafaya takıyodum.hayırlısı bakalım ne olacak.

yok guzelım bız daha cok kucuguz bulantı fılan yokbazen ınanamıyorum ama bu duruma..ınsallah hepımızın kucagı bebıslerle dolar tasar:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

ama olmazkı boyle pazar rehavetı mıdır nedır?:mymeka:gelecegın guzel annelerı nerdesınız?????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz

[B] evet canım hayırlısı olsun.senin kısmetin seni bi yerde bekliyo gülüm.aman saglık olsun ne diyelim...
ama olmazkı boyle pazar rehavetı mıdır nedır?:mymeka:gelecegın guzel annelerı nerdesınız?????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz
canım ben çok telaşedeyim gelen giden.eve yemek yapmaya geldim.birazdan yine geçeçem kayınvalidemin yanına...onun için fazla kalamıyom.ama aklımdasınız.sevgiyle saglıkla kalın

denefim az önce beni arayan doktorla görüştüm.dün şehir dışında olduğu için arıyamamış.yarın gidicem inş.
onlar kesin gözüyle bakıyolarmış.yarın hem hastaneyi görmeye hemde bi kez de yüzyüze görüşmeye gidicem.biraz yol kafama takılıyo ama şartları iyi gibi gözüküyo.hayırlıysa olsun.olsa da üzülüyorum olmasa da.anlamadım gitti.
ben de şimdi yemek yapmaya gidiyorum.
gelebilirsem gelirim akşam inş.

allah seni kız ne güldürdün beni:roflol:...hiç bişeyden memnunmu kalmıyon..insallah hayırlısı olur canım benim.ben yemegimi yaptım.şimdi görümceme gidiyom.kib canım

hayırlı işler olsun inşallah bi an iş değilde tedaviye falanmı başlıyor acaba dedim ..olsun iş olsun bebişte kendiliğinden gelir hayırlısıyla inşş..:1hug:

allah seni kız ne güldürdün beni:roflol:...hiç bişeyden memnunmu kalmıyon..insallah hayırlısı olur canım benim.ben yemegimi yaptım.şimdi görümceme gidiyom.kib canım

git canım ..bu günler geçicek sende eşinle ve bebişinle uzun pazar kahvaltıları yapıcaksın canım yakındır inşşş...:1hug:

İyi geceler kızlar...Varmı kimse?Bi ses edin hele bana..

Ben buralardayım arada uğrar gelen giden varmı bakarım...

Radyolojicim hayırlısı olsun,gözünaydın diyim bide:)))Sıkılmıştın zati evde....

yakaladım senı nevıncık.......nbr hayatım ıyımısın????????Şeniz

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik varmı bi değişim?:)))))

yok be canım aynıyım ben....onemlı bır belırtı fılan yok oyle..ınsallah olumsuz bısey olmaz...hepımızın kucagı bebıslerle dolsun ınsalllllllllaaaaaaaahhhhhhhh:CüvCüv:canım bu arada ozelıne bı bakarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…