- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.941
Heh özelime baktım cevabım yazdım geldim canım:))))Olumsuz şeyler düşünmek yok tatlım,inşallah hiçbir sorun çıkmıcak:)))
günaydın günaydın sabahların sultanı geldiiiiiii dermişimmmm..:roflol:
nasılsınız......ben iyiyimmmmmm.......merak edenlere duyurulur...:lepi:kaydirigubbakcemile3
swethome canım.rüyan hayır olsun gündüz gözüyle derler ya.ALLAH eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin canım...
ben evet gelen giden biraz yoruldum.ama şimdi ben sana üzüldüm ya.....sogukta oturulurmuya.hasta olacaksın.ne sorumsuzluk bu ya.klava:kar yagdı yagacak sogukta otutturuyorlar.bide sen hamilesin..canım dikkat et kendine.hasta olursan ilaçta kullanamazsın.
bizim topik çok sıcak gercekten.bende bazen başka topiklere takılıyom burdaki samimiyeti bulamıyom....3 gün gitmezsen aramıyorlar bile....
Herkese günaydın..Gününüz aydın olsun,hayırlı bereketli olsun inşallah..
Swet; rüyan hayırlara vesile olsun inşallah..Rüyan çok güzel olsada birşeylere yormak istemem..Rüyalar çok derin konular..En güzeli hayra yormak..Hayır olsun inşallah..Ama çok güzel rüyan..
Denef abla kolay gele hatun..Hasta işte her şeyi zor misafiri bile zor..
Zaten evimizde hasta var.Bide gelen misafirler ikram beklerler di mi??
Neyse Allah kolaylıklar versin..
Alhan da iyidir bebişide iyidir inşallah..Sağlıklı hayırlı haberlerini verirler inşallah bugün..
Diğer hamişler lotus, myhope, seherim sizde iyisinizdir inşallah..
Herkesler iyidir inşallah..Bende iyiyim çok şükür:çok üzgünüm:Hiz yazasım yoktu ama yazayım bari dedim..:çok üzgünüm:
günaydınnn
gelecein anneleri
bir şey diyeyeim mi size
bana bu topik çok hareketli olamsa bile sıcak geliyor arkadaşalr.
şimdilerde malum sebeble takılsığım topik çok areketli ama henüz ısınamadım.neden acaba.?
bilmem ya sizleri seviyorum galiba bennnnnnn hadi hepiniz hamiş olunda hep birlikte takip edelim hamişliği
gunaydın bayanlar nasılsınız bis dedik
selamlar canlarım
kızlar yazmıyorum çünki canım sıkkın gene uyku problemi ağlama krizleri gelo bazen galiba bende depresyona girdim ama çıkmaya garet edicem
swetcim kızınmı olacakki acaba merak ettim, hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?