Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Heh özelime baktım cevabım yazdım geldim canım:))))Olumsuz şeyler düşünmek yok tatlım,inşallah hiçbir sorun çıkmıcak:)))

İyi geceler anneşim...Bolbol uyuda bebişi güzel güzel büyüsün emi? öpüyorum canım seni,tatlı uykular,tatlı rüyalar...........

günaydın günaydın sabahların sultanı geldiiiiiii dermişimmmm..:roflol:
nasılsınız......ben iyiyimmmmmm.......merak edenlere duyurulur...:lepi:kaydirigubbakcemile3

günaydınnn
gelecein anneleri
bir şey diyeyeim mi size
bana bu topik çok hareketli olamsa bile sıcak geliyor arkadaşalr.
şimdilerde malum sebeble takılsığım topik çok areketli ama henüz ısınamadım.neden acaba.?
bilmem ya sizleri seviyorum galiba bennnnnnn hadi hepiniz hamiş olunda hep birlikte takip edelim hamişliği

günaydın günaydın sabahların sultanı geldiiiiiii dermişimmmm..:roflol:
nasılsınız......ben iyiyimmmmmm.......merak edenlere duyurulur...:lepi:kaydirigubbakcemile3

merak etmez myiz bebeğim seni
aaaa
pazar günü kayınvalidenin misafirlerine hizmet ettin galiba
yorgunsun şimdi sen
aaay biraz dinlen çaktırmadan.
şekerim biizm işyeri yine buz gibi kabanla oturuyorum
deli olmak üzereyim.
ya bu akdar beceriksilik ve umursamamalık olur mu ya.
önce borualr düzlecek dediler cuma günü ancak yandı.
şimdi de halledicilimnce sevinmiştim.
bu defa su kaçırıyormuş.
ya varya atacaksın içine bu ihmali yapanalrı yakacaksın cayır cayır.
ya o kadar derim ben bunalr böbreklerim ağrıyor ben soğuğa dayanama diye adamalr bir çare bulmazlar.
valla artık beddua edeceğim korkuyorum allahtan
yani ha
üzerimde kaban var bu defa bacakalrım donuyor.ne bu ya
sinir oldumkötükedihüso

kızlar dün bir rüya görüdm hayrola inşallahç
bebeğimi merak ediyorum rüyamda kız mı erkek mi diye :))))))))))
karnımdan çıakrıyorum ,amna allahım ,pembeli beyazlı tulum giymiş minicik, saçları siyah uzun uzun bir kız ama bir tatlı bir tatlı alıyorum kucağıma bak ben annenim diyorum tutyorum spnra bak seni beşiğine koyayım nasıl sevcek miisn diyorum.
allahım bir yakışıyor yatağa bir uyuyor.
bir tatlı bir tatlı allah nazardan esirgesin.
sonra diyroum tekrar yerine koymam lazım diyorum.
daa doğmana var senin diyorum.
alıyorum kucağıma sarılıyorum karnımın içine tekrar yerleşiyor.
o sırada teyzemler gelmiş.hep kız elbisesi işlemişler beyaz üzünede pembe süsler varç
ya diyorum belki erkek niye hep böyle yaptınız.aa diyroar bak burasıda mavi belki erkek olur diye .o zaman da giyebilir diyorlar.
allahım ne biçim rüya çok meraklıyım galiba ben :)))))))))))))))
aman allahım çok tatlıyıd bebeğim ya .
sağlıklı ve tatlı inşlalh sağlıklı olsunda:)))))))

swethome canım.rüyan hayır olsun gündüz gözüyle derler ya.ALLAH eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin canım...
ben evet gelen giden biraz yoruldum.ama şimdi ben sana üzüldüm ya.....sogukta oturulurmuya.hasta olacaksın.ne sorumsuzluk bu ya.klava:kar yagdı yagacak sogukta otutturuyorlar.bide sen hamilesin..canım dikkat et kendine.hasta olursan ilaçta kullanamazsın.
bizim topik çok sıcak gercekten.bende bazen başka topiklere takılıyom burdaki samimiyeti bulamıyom....3 gün gitmezsen aramıyorlar bile....

Herkese günaydın..Gününüz aydın olsun,hayırlı bereketli olsun inşallah..
Swet; rüyan hayırlara vesile olsun inşallah..Rüyan çok güzel olsada birşeylere yormak istemem..Rüyalar çok derin konular..En güzeli hayra yormak..Hayır olsun inşallah..Ama çok güzel rüyan..
Denef abla kolay gele hatun..Hasta işte her şeyi zor misafiri bile zor..
Zaten evimizde hasta var.Bide gelen misafirler ikram beklerler di mi??
Neyse Allah kolaylıklar versin..

Alhan da iyidir bebişide iyidir inşallah..Sağlıklı hayırlı haberlerini verirler inşallah bugün..

Diğer hamişler lotus, myhope, seherim sizde iyisinizdir inşallah..

Herkesler iyidir inşallah..Bende iyiyim çok şükür:çok üzgünüm:Hiz yazasım yoktu ama yazayım bari dedim..:çok üzgünüm:

evet canım ya
yani burada içimiz rahat hreşeyimi yazabiliyorum.
sanki diğerlerin de misafir burada evsahibiyi.
hepimiz de dürüst ve içten olduğumuz için mi acaba bu kadar rahatım aranızda.
canım sen de dikkat et kendine.
adamlar biraz cimri.
kalorifer sisitemi bozuk madem elektirkli ısıtıcı var onu ver değilmi.
geçen yıl vermedi inatla
düşün ya
allah bunalrı nasıl biliyorsa öyle etisn.
allahım duarlımızı kabule tisn de muhtaç olmayayım buraya rabbim.büyük.

sağol canım inşallah hayır olurç
güzel şeylerin ve hayırlı şeylerin habercisidir.
allahım bilir tabi
senin neden canın sıkkın canım.
üzgün görüdm seni hayrıdır

günaydın canım hepinize günaydın kızlar..denefim sanada canım diğer kızlarada..
swetim bizde seni seviyoruz canım..inşallah dediğin gibi hamişoluruz da takiplerimizi burdan devam ederiz canım..rüyan da çok güzelmiş canım hayırlar olsun inşş...kendine iyi bak ..a.s.

Hoş deedinizz..Bu aralar topiğimizde depresyon hakim..
Siz nasılsınız bakalım temmuz annesi, bebiş iyimi..gösterdi mi kendini ultrasonda?

selamlar canlarım

kızlar yazmıyorum çünki canım sıkkın gene uyku problemi ağlama krizleri gelo bazen galiba bende depresyona girdim ama çıkmaya garet edicem

swetcim kızınmı olacakki acaba merak ettim, hayırlısı olsun cnm

canım ya ne depresyonu....üzüldüm bak ben şimdi. depresyondan tez zamanda çık ve bize geri dön burdayız....üzme tatlı canını sorunun ne bilmiyom ama çabucak kurtul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…