Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım..........bı arkadasa geldım canlar sıtede bır konuya bakmam gerekıyordu ona baktık hemen cıkıyorum eve gecınce aksam gorusuruz optum hepınızı...........

Kızlar alhan dan
haber alan yok mu
merak ettim.durum düzelmiş mi acaba
canım inşllah iyidir.
Lütfen haberi olan söyleisn merak ettim.gün boyu radyologda gelmedi.
O biliyordur diye düşünüyorudm ama
lütfen herkes iyi olsun.
Kızlar bebişle de iyi olsun.
Yakın geleceğin anneleri de iyi olsun.
Onalrın doğcak bebekleri de iyi olsun.
Ya kalıma sabah size yazıdığım rüyam geldi de ay ne tatlı bir şeydi o duygu ya.

Galiab artık daha iyi hissediyorum.
Rabbim yakında doktora gideceğim inşallah kalb atışalrını duyurur bana
bebeğim seni seviyorum beni bırakma olur mu:)

selam canlarım
swetim hayırdır inşallah rüyan canım.sağlıklı olsun da ne olursa olsun be gülüm.
denefim iyi olmana sevindim.
nehirim zuhalcim biz depresyonu atıyoruz sıra sizde mi canlarım ya.geçer inşallah sıkıntınız biran önce
ben de bugün yeni iş yerime gittim biraz takıldım geldim.daha pek oturmamış.o yüzden yarın gitmeyidüşünmüyorum bakalım naaparım.
az önce de alhanla konuştum.bugün saat 2 gibi çıkarmışlar hastaneden.bebeği de kendisi de iyiymiş.eşi laptopu iş yerine götürmüş ondan yazamamış.selam var merak edenlere.
yemek yapma vakti geldiiiiiii.hadi ben mutfağa :))

Çok şükür iyi bir haber bu..
Peki kanamasıda bitmiş mi tamamen acaba??
Bide neden olmuş bu kanama acaba?
Riskli bir gebelik mi olacak yoksa Allah korusun..

slm kızlar dua eden arkadaslarımdan allah razı olsun eve geldık bugun kabus gıbi 4 gün gecırdım insallah son olur.coksükür bebegim terketmedı benı.ılk gece asırı kanama oldu parcalar gelınce hersey buraya kadarmıs dedım.dr bebısın duruyo deyınce nasıl sevındm.bugun kanamam durdu ve evımdeyım cok sukur.wc dısında ayaga kalkmam yasak gececek ınsallah.sizlerı coooook sevıyorum canlarım kusura bakmayın bukadar yazabildim cok yorgunum görüşürüz canım arkadaslarım....

Heh tam üstüne geldin sorumun. Çok merakta bırakmadın beni :))
Çok şükür çok sevindim..Allah yavrunuzu eşinle sana bağışlasın bir ömür boyu..
İnşallah sağlıkla hayırla tamamına erer.
Bundan sonra çoook ama çooook dikkatli ol..Gerçekten hiç kalkma..Kim ne yiyecek, bu evin işini kim yapacak vs. hiç senin derdin olmasın..Yapılır elbet herşey..Sen sakın kalkma yerinden..Doktorunu dinle..
İnşallah tekrarlamaz bu kanama..Tekrar geçmiş olsun inşallah, bununla geçmiş olur inşallah..
Allah' a emanet olun..

canım, senin ve bebeginin iyi olmasına çok sevindim.....olsun sen iyi olda biz seni 7 ay daha bekleriz...bebegini kucagına alınca bu sıkıntıların insallah bitecek.dularımız seninle kardeşim...:Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar..nasılsınız...alhanım gelmiş hoşgelmiş
çooook geçmiş olsun bidahada olmasın inşş canım..hepinizi öpüyorum kızlar..

arkadaşlar merhabalar.. umarım herkes iyidir...

Alhanım canım tekrra geçmiş olsun rabbim inşallah bir daha sıkıntı yaşatmasın canım.
İnşallah sağ salim bebişini kucağına lacağın günlerde gelir Allahın izniyle...
doktorun ne diyorsa dinle olurmu canım...

BEni merak eden arkadaşlarım varsa eğer kusura bakmayın uğrayamıyorum..Bu aralar koşuşturmalarım sıkıntılarım fazla... İnşallah yakın zamanda daha sık uğramak nasip olur..

Allaha emanet olun...Herkese hayırlı geceler diliyorum

korkuttun bızı alhanım ama cok sukur ıyı haberlerle donmussun canım......bırak herseyı sakın yorulma dıkkat et nolur......ALLAH kucagına almayı nasıp etsın dualarımız senınle.......:Saruboceq:

hosgeldın guzel arkadasım....beklıyoruz bak senıde ona gorekaydirigubbakcemile5Şeniz

lotusum canım arkadaşım iyisin değilmi.. Allahın izniyle inşallah herşey yolundadır canım...
Biliyosun bu aralar koşturup duruyorum sıkıntılar bitmiyorki...
İİnşallah canım elimden geldiğince topiğe uğraöaya çalışacağım...
Kuzum öpüyorum seni kendine iyi bak emi ALlaha emanet ol canım:1hug::Saruboceq:

sagol canım benım ben ıyıym sukur.........RABBIM kolaylıklar versın sana......Şeniz

bizde bekleriz hep bi umut...
allahın izniyle bizlerde bi gün anne olacagız...
yapmamız gereken en büyük şey sabır sabır sabır...:ecrin_bebek:
umut olmadan yasanmıyor kı be canıma.s...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…