- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.961
slm kızlar dua eden arkadaslarımdan allah razı olsun eve geldık bugun kabus gıbi 4 gün gecırdım insallah son olur.coksükür bebegim terketmedı benı.ılk gece asırı kanama oldu parcalar gelınce hersey buraya kadarmıs dedım.dr bebısın duruyo deyınce nasıl sevındm.bugun kanamam durdu ve evımdeyım cok sukur.wc dısında ayaga kalkmam yasak gececek ınsallah.sizlerı coooook sevıyorum canlarım kusura bakmayın bukadar yazabildim cok yorgunum görüşürüz canım arkadaslarım....
slm kızlar dua eden arkadaslarımdan allah razı olsun eve geldık bugun kabus gıbi 4 gün gecırdım insallah son olur.coksükür bebegim terketmedı benı.ılk gece asırı kanama oldu parcalar gelınce hersey buraya kadarmıs dedım.dr bebısın duruyo deyınce nasıl sevındm.bugun kanamam durdu ve evımdeyım cok sukur.wc dısında ayaga kalkmam yasak gececek ınsallah.sizlerı coooook sevıyorum canlarım kusura bakmayın bukadar yazabildim cok yorgunum görüşürüz canım arkadaslarım....
arkadaşlar merhabalar.. umarım herkes iyidir...
Alhanım canım tekrra geçmiş olsun rabbim inşallah bir daha sıkıntı yaşatmasın canım.
İnşallah sağ salim bebişini kucağına lacağın günlerde gelir Allahın izniyle...
doktorun ne diyorsa dinle olurmu canım...
BEni merak eden arkadaşlarım varsa eğer kusura bakmayın uğrayamıyorum..Bu aralar koşuşturmalarım sıkıntılarım fazla... İnşallah yakın zamanda daha sık uğramak nasip olur..
Allaha emanet olun...Herkese hayırlı geceler diliyorum
Bizler Geleceğin Anne Adaylariyiz. Bir Gün Bizlerde Anne Olacağiz.
Allahin Izniyle
sagol canım benım ben ıyıym sukur.........RABBIM kolaylıklar versın sana......Şenizlotusum canım arkadaşım iyisin değilmi.. Allahın izniyle inşallah herşey yolundadır canım...
Biliyosun bu aralar koşturup duruyorum sıkıntılar bitmiyorki...
İİnşallah canım elimden geldiğince topiğe uğraöaya çalışacağım...
Kuzum öpüyorum seni kendine iyi bak emi ALlaha emanet ol canım:1hug::Saruboceq:
umut olmadan yasanmıyor kı be canıma.s...........
bizde bekleriz hep bi umut...
allahın izniyle bizlerde bi gün anne olacagız...
yapmamız gereken en büyük şey sabır sabır sabır...:ecrin_bebek:
bizde bekleriz hep bi umut...
Allahın izniyle bizlerde bi gün anne olacagız...
Yapmamız gereken en büyük şey sabır sabır sabır...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?