Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarıım bende geldim
kahvaltımı yapmadan önce dopingimi alıyım diye geldim
swetim umarım iyisindir bugün biraz daha cnm
hava da çok güzel istanbulda günlük güneşlik maaşallah

günaydın canlarıım bende geldim
kahvaltımı yapmadan önce dopingimi alıyım diye geldim
swetim umarım iyisindir bugün biraz daha cnm
hava da çok güzel istanbulda günlük güneşlik maaşallah

canım günaydın afiyet olsun ..senle ben varız galibaa..bu topiği böle ıssız görmek biraz üzücü oluyor ama olsun şu koşuşturmalı günleri atlatalım bi hele daha sık görüşşürüz inşşş..hepinizi çok seviyorum canlarım..a.s.

ben deeeee varım...arada geliyom okuyom yazılarınızı....nasılsınız gelecegin en güzel anne adayları...
maviay sende terk etme bizleri çabucak işlerini hallet gel...

Herkese selamlar,kocaman öpücüklerrrr....

Ben bugün evdeyim,temizlik yapmam lazım,ev aldı başını gidiyor valla,saçlar uçuşuyor yerlerde((
Saçlarım kıvırcık olduğu için fazla dökülemiyor,dökülecek olanların çoğ kafamda kalıyor:))))Buna rağmen bu kadar saç nerden geliyor ben anlamıyorum:)))Doğru düzgün evde de değilim ama ev nasıl tozlanıyor bunuda anlamıyorum:))))Bu ev işi hiç bitmiyor anlıcanız......
Ben şimdi kalkayım işlerimi yapayım yavaştan,sonra gelirim yine olur mu güzeller.....
görüşmek üzere,kendinize iyi bakınnnn....

nevin canım bu ev işini bende anlamış değilim evde olurusn zaten krilenir.
evde olmazsın sanki gökten toz yaağr.
anlamıyorum ya.
nasılbir nankör şey şu temizlik.
bu sıralar zaten temzilik yapmak da istemiyorum.malum bebişime zarar gelmesin diye.
eşime de nazar ettim.evi süpürdü bir kere ,bende sildim işte toz banyo ıvır zırvır bana kalsa da süpürdü yani.bir de halıalrı toplattım balkona attırdım.
adam bir daha yapmaıyor ya
bekleisn sende yapma diyor.
nasıl ikna edecğim bilen var mı acaba?
allahım ya keşke ikna olsa

yiyim pinkim-radyoloğum-denefim ve tüm arkadaşlar.ben geliyorum kaçmışsınız ya şöyle karşıklı konuşamıyoruz bir türlü .
neyse ben biraz çalışayım yine gelirim kuzucuklar.
şişko anne adayalrım benim.
öpütümm

gönül yarası merhaba
senin yaznınıda görüdm ama cevap yaamdım galiba
bunadım ::))))))))
yapim diyorum unutuyorum bugünlerde herşeyi
hoşgeldin
sabır dilerken yanında afiyet de dile canım
allahım derdinin devasını verirmiş.

canım valla bu konunun olduğunu dün gece gördüm o zaman yazdım,daha önceden görseydim bende bu kervana katılırdım...bizimde nedeni bilinmeyen infertilite...ha bu arada 7 yıllık evliyim yaşımda 28...bizde bekleriz hep bi umut kuzucuğumuzu...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm kızlarrrrrrr....... nbr herkes ıyımı hersey yolunda mı?????????ben cok halsızım bugun tembellık yapıyorum.......optum herkesıŞeniz

ama ben cok uzuluyorum ya bu sessızlık hıc yakısmıyor topıgımıze noluyor be canlar nerde herkes en az gunde bır msj demıstık hanı.........merak edıyorum bı de herkesı:çok üzgünüm::a015::uhm:

slm. ben yeni geldm aranıza... inşallah güzel vakit geçiririz ama tam olarak anlamadım ama alışırım nyse bana da cvp yazarsanz sevinirim şimdilik hoşcakalın kaydirigubbakcemile5

slm. ben yeni geldm aranıza... inşallah güzel vakit geçiririz ama tam olarak anlamadım ama alışırım nyse bana da cvp yazarsanz sevinirim şimdilik hoşcakalın kaydirigubbakcemile5

hoş geldin arkadaşım.umarım burda mutlu olursun.biz arkadaşlarımla artık bir aile gibi olduk.senide aramızda görmekten mutlu olacagız.sevgilera.s.

hosgeldın arkadasım......memnun olduk tanıstıgımızaa.s.
hoş geldin arkadaşım.umarım burda mutlu olursun.biz arkadaşlarımla artık bir aile gibi olduk.senide aramızda görmekten mutlu olacagız.sevgilera.s.

denefım nbr?????saatlerdır dolasıyorum topıge ugrayan yok...........ıyımısın canım??????opuyorum senı.........:1hug:a.s.

aaa topiği boş mu bıraktınız.
loturum sen burada tek başına mı kaldın annem.
yapmayın kızlar kaçmayın bziden
zaten yarın doktora gideceğim suratsız patronun yüzüne bakmak biel istemiyorum.
yarın şimdi ban surat edecek adam heyecean bırakmıyor ya
bebğimin kalbni duymak sitiyorum.
allahım ne olur duyayım hattta geç bile kaldım ama
içime bir korku var .uamrım herşey yolundadır.
rabbim hevesimizi kursağımızda koymasın.

slm kızlar nasılsınız kızlar bir ihtimal tainacagiz gelecek haftada ben sizsiz ne yaparım bilmiyorum hepinizi çok özluyecegim ama eşimi kandirabilirsem tekrarda net aldiririm ozaman konuşuruz inşşş senağlamasenağlama

kandır canım kandır eşini
hayrıdır nerden nereye taşınıyorusnuz siz.
bakalım haır mı inşallah.

kıslar nasılsınız

yeğenim bursa ...................... lisesisnde okuyor hafta sonu onunla ilgilendim çamaşır ütü vs

güzel yemekler yaptım yesin diye

ama en son 4 gün önce topiğe girmişim ve sadece 2 sayfa yazmışsınız

önceden bir gecede 10 dan sonra sayfa olurdu

terk edildik vahh ki vahhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kandır canım kandır eşini
hayrıdır nerden nereye taşınıyorusnuz siz.
bakalım haır mı inşallah.

cnm çok sessiz bir yere eşime lojman hakkı çıktı bakalım taşinacakmıyız merkeze 20 dk uzaklıkta alışabilirmiyım hiç bişlemiyorum 0senağlamasenağlamasenağlama

svetım korkma canım.........ınsallah hersey yolundadır uzulme.......hayırlı haberlerını beklıyoruz pıt pıtları duy da gel e mı????????
offfff off esram nereye ya???bızde senı ozlerız zaten yaprak dokumu yasıyoruz....:çok üzgünüm:..hemen net aldırmaya calıs sen bacım.......hem havalar sogudu ıyıce canım sımdı zor olur tasınmak.........:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…