- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.981
günaydın canlarıım bende geldim
kahvaltımı yapmadan önce dopingimi alıyım diye geldim
swetim umarım iyisindir bugün biraz daha cnm
hava da çok güzel istanbulda günlük güneşlik maaşallah
gönül yarası merhaba
senin yaznınıda görüdm ama cevap yaamdım galiba
bunadım ::))))))))
yapim diyorum unutuyorum bugünlerde herşeyi
hoşgeldin
sabır dilerken yanında afiyet de dile canım
allahım derdinin devasını verirmiş.
slm. ben yeni geldm aranıza... inşallah güzel vakit geçiririz ama tam olarak anlamadım ama alışırım nyse bana da cvp yazarsanz sevinirim şimdilik hoşcakalın kaydirigubbakcemile5
hosgeldın arkadasım......memnun olduk tanıstıgımızaa.s.slm. ben yeni geldm aranıza... inşallah güzel vakit geçiririz ama tam olarak anlamadım ama alışırım nyse bana da cvp yazarsanz sevinirim şimdilik hoşcakalın kaydirigubbakcemile5
hoş geldin arkadaşım.umarım burda mutlu olursun.biz arkadaşlarımla artık bir aile gibi olduk.senide aramızda görmekten mutlu olacagız.sevgilera.s.
slm kızlar nasılsınız kızlar bir ihtimal tainacagiz gelecek haftada ben sizsiz ne yaparım bilmiyorum hepinizi çok özluyecegim ama eşimi kandirabilirsem tekrarda net aldiririm ozaman konuşuruz inşşş senağlamasenağlama
kandır canım kandır eşini
hayrıdır nerden nereye taşınıyorusnuz siz.
bakalım haır mı inşallah.
svetım korkma canım.........ınsallah hersey yolundadır uzulme.......hayırlı haberlerını beklıyoruz pıt pıtları duy da gel e mı????????aaa topiği boş mu bıraktınız.
loturum sen burada tek başına mı kaldın annem.
yapmayın kızlar kaçmayın bziden
zaten yarın doktora gideceğim suratsız patronun yüzüne bakmak biel istemiyorum.
yarın şimdi ban surat edecek adam heyecean bırakmıyor ya
bebğimin kalbni duymak sitiyorum.
allahım ne olur duyayım hattta geç bile kaldım ama
içime bir korku var .uamrım herşey yolundadır.
rabbim hevesimizi kursağımızda koymasın.
offfff off esram nereye ya???bızde senı ozlerız zaten yaprak dokumu yasıyoruz....:çok üzgünüm:..hemen net aldırmaya calıs sen bacım.......hem havalar sogudu ıyıce canım sımdı zor olur tasınmak.........:çok üzgünüm:slm kızlar nasılsınız kızlar bir ihtimal tainacagiz gelecek haftada ben sizsiz ne yaparım bilmiyorum hepinizi çok özluyecegim ama eşimi kandirabilirsem tekrarda net aldiririm ozaman konuşuruz inşşş senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?