- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.001
kıslar nasılsınız
yeğenim bursa ışıklar lisesisnde okuyor hafta sonu onunla ilgilendim çamaşır ütü vs
güzel yemekler yaptım yesin diye
ama en son 4 gün önce topiğe girmişim ve sadece 2 sayfa yazmışsınız
önceden bir gecede 10 dan sonra sayfa olurdu
terk edildik vahh ki vahhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-
sorma mumu nolacak bu halımız bılmıyorum..........bende cok dertlıyım o konuda......:çok üzgünüm:
denef mavı ay buralardasınız ama nerdesınız canlarım??????????a.s.
burdayım canım....ama çıkmam lazım kusura bakma.eşimle ilgilenmem lazım işten geldide karnı acıkmış....seni çok öpüyorum....
ALLAH senınde gonlundekılerı versın denefım.......
hasta bakmak zor......gecmıs olsuna gelen gıdende cokmus sızın ya........bıde calışıyosun...zor guzelım...her ıste var bır hayır canım ama bu durumlar tedavını de ertelettı dıye uzuluyorum......kısmet ıste ne zaman ne olacagını bılemeyız.......opuyorum senıa.s.Şeniz
rad teknikerim tşk cnm , hayırlı olsun iş yerinde denefcim sorma depresyonu çabuk atlattım fakat bukezde üşütmüşüm hastayım uyuyamadım burun kulak tıkalı sabah 6.30 da uynadım barim kızlara bi msj yazıyım dedimtşk ederim cnm sanada inşallah kaynan çarçabuk iyileşrde szide tedavinize başlarsınız bizde bayram sonrası başlıyoruz Allah kısmet ederse hadi bakalım hayırlısı
bu sabahım ilk günaydını benden kıslar GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN herkese
kızlar
günaydın
doktorda geliyorum
ay maşllah ğıt pıtları görüdk
hareket ediyordu.
bebeğim
ay inanamadım.baktık öyle koçişle
işte
yani gerçekten bir bebk görüğnümü vermeye başlamış noktacığım artık fasuşye olmuş.
öyle dedi doktorumuz fasulye kadar şimdi o dediç
ay allahım korusun.maşallah dedim doktra birde utanmadan anatırken
ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
bütün hamiller de ve hamile olmak isteyen arkadaşalrda hepimiz bebkerlimzi sağlıkla büyütmek mutluluğuna ereriz inşallah
ah canım benim fasulyeniz hayırlı olsun inş:roflol:Şeniz
allah cıvıl cıvıl ağlama seslerinide duymayı nasib etsin
ayyy bak heycan yapdım yazcak bişiy bulamıyorum :1no2:
swethome canım yerim ben o senin fasulyeni... dogsunda, poposundan ısırırız artık...ay çok heyecanlandım ya.kendi eski hamilelik duygularım kabardı..ay bende hamişşşşşşş olmak istiyommmmmmmm:CüvCüv:
Uzun bir aradan sonra herkese selam...şakkıdı
kızlar nerdesiniz ya ne işler görüyonuz aaaaaaa
topik boş kalıyor kızıyorum ama:mymeka: hadi sirkelenin
kendinize gelin bakimmmmmkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?