Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sorma mumu nolacak bu halımız bılmıyorum..........bende cok dertlıyım o konuda......:çok üzgünüm:
denef mavı ay buralardasınız ama nerdesınız canlarım??????????a.s.

selam canlarım biliyosunuz ben kayınvalidemden dolayı takılamıyom.her akşam görümcemdeyim...gelen giden sagolsun bitmedi.geceli gündüzlü hala misafirlerimiz geliyo...
swethome canım...herşey yolunda gidecek merak etme.yarın bebeginin kalp atışlarınıda duyacaksın insallah.
lotusum ve alhanım iyi oldugunuza çok sevindim....dualarımdasınız.sizleri çok öpüyorum.
esram canım ya bizde sensiz nasıl kalacagız.insallah en kısa zamanda net baglanırda birbirimizden kopmayız....
nevinim canım sen nasılsın...görüşmek üzere...
mumum evet canım artık herkes az takılıyo topige.ama ne yapalım canları sagolsun.senide öpt gülüm
radyolojim işe başladınmı meraktayım.başladıysan hayırlı olsun canım.
zühalim artık çık şu depresyondan bak bizler seni burda bekliyoz.güzel yazılarınla ve umutlandırıcı yazılarınla.senide öpt canım
myhope köyden gelmedi galiba yoksa buraya çoktan yazmıştı.
nazım sen nerelerdesin bakem.evmi temizliyosun hala.kolay gelsin canım...özletme kendini küserim bak....kaydirigubbakcemile3
burcum sen nerelerdesin bakem.görüşemiyoz canım...
bebekecem bi ses ettin yine kayboldun ortalardan .olsun canın sagolsun..
nehirim canım sen nasılsın.biz unutma ablam....senin pozitifligine ihtiyacımız var...senide çok öpt gülüm.
maviayım canım sen ne işlerle ugraşıyon bakem.insallah güzel haberlerle gelirsin topige....yoksa süprizmi yapacaksın bize.hadi insallah ALLAHIM ...
pinkim canım sen nasılsın....seninlede bi denk gelemedik....ama hep aklımdasın.öpt canım
esmer yarim annenden geldin ama bizi unuttun aşkolsun.ama olmazki...seni burda görmek istiyom kardeşim benim.sende kendine iyi bak..
seherim nerelerdesin canım....bi ses et gelince...
eger unuttuklarım varsa çok özür diliyom.hepinizi çok seviyorum canlarım.ALLAH gönlünüzdeki güzelliklere insallah kavuştursun....

sorma mumu nolacak bu halımız bılmıyorum..........bende cok dertlıyım o konuda......:çok üzgünüm:
denef mavı ay buralardasınız ama nerdesınız canlarım??????????a.s.

burdayım canım....ama çıkmam lazım kusura bakma.eşimle ilgilenmem lazım işten geldide karnı acıkmış....seni çok öpüyorum....

ALLAH senınde gonlundekılerı versın denefım.......
hasta bakmak zor......gecmıs olsuna gelen gıdende cokmus sızın ya........bıde calışıyosun...zor guzelım...her ıste var bır hayır canım ama bu durumlar tedavını de ertelettı dıye uzuluyorum......kısmet ıste ne zaman ne olacagını bılemeyız.......opuyorum senıa.s.Şeniz

ALLAH razı olsun gelen gidenimiz çok ....akşamları yemek yiyorum sobamı yakıyorum görümceme gidiyorum.gündüz çalışınca faydam olmuyo diye akşamları yardım edeyim bari diyorum.insallah bu zor günlerde geçecek ve ben normal hayatıma dönecegim.yaşadıkça sorunlar malasef bitmiyo....hayatta en önemlisi saglıkmış canım.kayınvalidem böle olunca herşeyden elini ayagını çekti.sadece iyileşmek istiyo....onun içinde zor....
evet canım biz malesef tedavi sürecini ertelemek zorunda kaldık....yoksa kayınvalidem böle olmasaydı istanbula tedaviye gidecektik...kısmet degilmiş....senağlama
hayırlısı diyelim......seni çok öpt canım.bayyyyyyyy...:a015:

iyi geceler arkadaşlarım
selam verip kaçıcam.
yoğun ve yorucu bi gündü.
denefcimsormuşsun.işe başladım sayılmaz.yani başladım aslında ama cihazın eksikleri bitmediği için öğleden sonra gidip bir iki saat takılıp dönüyorum.hiç bişey yapmıyorum yani.mühendisleri seyredip seyredip geliyorum.ama yarın veya sonraki gün başlarız tam olarak.
bugün eşim de görmek istedi hastaneyi beraber gittik.bir saat kaldık orda.sonra eşim babasının mezarını ziyaret etmek istedi.biz sık sık yaparız bu ziyareti.kabir anadolu yakasında.karşıda yani.oraya gittik.akşam da eşimin öğretmenler günü dolayısıyla yemek daveti vardı oraya gitti.bende annemlere.daha yeni geldim.çok yoruldum ayaklarım çok ağrıyor.
lotuscum bi tek sen varsın galiba.öpüyorum canım seni ve de diğer arkadaşlarımı.
allah sağlık afiyet huzur ve de bebiş versin herkese inş.
hepinize hayırlı geceler.görüşmek üzere

rad teknikerim tşk cnm , hayırlı olsun iş yerinde denefcim sorma depresyonu çabuk atlattım fakat bukezde üşütmüşüm hastayım uyuyamadım burun kulak tıkalı sabah 6.30 da uynadım barim kızlara bi msj yazıyım dedimtşk ederim cnm sanada inşallah kaynan çarçabuk iyileşrde szide tedavinize başlarsınız bizde bayram sonrası başlıyoruz Allah kısmet ederse hadi bakalım hayırlısı

bu sabahım ilk günaydını benden kıslar GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN herkese

sanada günaydın canım....depresyondan çıktıgına sevindim.ama şimdide hastamı oldunsenağlama .geçmiş olsun.ALLAH şifanı versin canım..

günaydın kızlar nasılsınız canların ben gene ara verdim topiğe
ama unuttum sanmayın aklım hep sizlerde bugün buralardayın inş
evimle ilgilenmem lazım denefcim lotuscum radyolojim myhope esra alhan zuhal
ve diğer arkadaşlarım hepinize hayırlı günler.
radyolojim canım bu arada yeni işin hayırlı olsun canım darısı benim başıma inş...

kızlar
günaydın
doktorda geliyorum
ay maşllah ğıt pıtları görüdk
hareket ediyordu.
bebeğim
ay inanamadım.baktık öyle koçişle
işte
yani gerçekten bir bebk görüğnümü vermeye başlamış noktacığım artık fasuşye olmuş.
öyle dedi doktorumuz fasulye kadar şimdi o dediç
ay allahım korusun.maşallah dedim doktra birde utanmadan anatırken
ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
bütün hamiller de ve hamile olmak isteyen arkadaşalrda hepimiz bebkerlimzi sağlıkla büyütmek mutluluğuna ereriz inşallah

Günaydın kızlar, hepinizi kocaman öpüyorum...
benimde bu sıralar işlerim çok yoğun malum yıl sonu geliyor...
hasta olanlara allah şifa versin...

ah canım benim fasulyeniz hayırlı olsun inş:roflol:Şeniz
allah cıvıl cıvıl ağlama seslerinide duymayı nasib etsin
ayyy bak heycan yapdım yazcak bişiy bulamıyorum :1no2:

ah canım benim fasulyeniz hayırlı olsun inş:roflol:Şeniz
allah cıvıl cıvıl ağlama seslerinide duymayı nasib etsin
ayyy bak heycan yapdım yazcak bişiy bulamıyorum :1no2:

çok teşekkür ederim canım
allahım inşallah o günelride gösterir.
ve herese de verisn rabbim inşallaha.s.

swethome canım yerim ben o senin fasulyeni... dogsunda, poposundan ısırırız artık...ay çok heyecanlandım ya.kendi eski hamilelik duygularım kabardı..ay bende hamişşşşşşş olmak istiyommmmmmmm:CüvCüv:

valla elimden geldiğince yasin okumaya dua etmey çalışıyorum .
ve her defasıonda sizeler dua ederken kzıalr kusura bakmayın denefe daha çok dua ediyorum.
kucağına laısn büyütüsn herkeste denef de diyorum.
canım alllahım inşallah dualarımızı kabul eder.
fasulye bebeğe benzemeye başlamış teyzesi.
nokta artık bebek gibi görünüyor.
çok değişik bir duygu eşimde bekledi.eğer beklemeseydn seni affetmeyecektim dedim.:))))
biliyorum çyle yapacağıı dedi.:)ama onund ahoşuna gitti tabi.

kızlar nerdesiniz ya ne işler görüyonuz aaaaaaa
topik boş kalıyor kızıyorum ama:mymeka: hadi sirkelenin
kendinize gelin bakimmmmmkaydirigubbakcemile

kızlar nerdesiniz ya ne işler görüyonuz aaaaaaa
topik boş kalıyor kızıyorum ama:mymeka: hadi sirkelenin
kendinize gelin bakimmmmmkaydirigubbakcemile

bencede oyle ıyıce tepemın tası atıyor artık ha...........:mymeka::roflol:
nazım nerelerdesın bacım evmı temızlıyosun????????
elıf hosgeldın canım slm verıp kacmaca yok beklıyoruz senı.........
svetcım ALLAH kucagına almayı da nasıp etsın......pıt pıtları duydun demek..darısı basıma:asigim:
denefım hamıs olucan tabı canım ah su aksılıklerın bır bıtse senın:çok üzgünüm:
zuhalllllll ne depresyonu canım takıl bıze hayatını yasa............topla bakıim kendını...
gbk nbr canım???????
radyolojım hadı hakkında hayırlısı olsun canım
burcu,esra,mumu,myhope,esmer yarım,nevın,nehır ve sayamadıgım herkes neredesınız???a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…