Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay lotuscum sorma depresyondan çıktım bu kezde gribe yakalandım burun kulak tutmuyo başım ağrıyo ilaç almak istemiyorum nane limon idare ediyorum bakalım bebişin nasıl cnm iyi bak yeğenimize bol bol süt iç balk ye kıslar sizde kendinize iyi bakın kocadanda fayda yok kimsedende :)

İyi akşamlar herkese.......Bi selam edeyim dedim kızlar..İşten geldimmm,biraz şekerleme yapıcam,güzellik uykusuda diyebiliriz:)))))

İyisiniz hepiniz maşallah,Allah daha iyi etsin.....

Svetçim gözün aydın,daha dur sana selam vercek ordan inşallah:)))Darısı bekleyenlerin başına hayırlısıyla....

Elifçim hoşgeldin,Lotusa katılıyorum,selam verip kaçmak yok,bekliyoruz herzaman..Neler yapıyorsun,ne alemdesin,anlat hele.....

Zuhalcim geçmiş olsun,bol bol meyve ye,özellikle portakal,mandalina ve kivi,bol c vitamini,ballı ıhlamuru da tavsiye ederim canım.Bende hiç sevmiyorum ilacı yaaa,nefret ediyorum içmekten....

Herkesi kocamaaaaaaaaaaaaannn öpüyorum....

Ben şimdi kaçayım,görüşmek üzereee...

selam kızlar ben artık işe gittiğim için pek yazamıyorum
oaraya da netin bağlanıp bağlanmayacağını bilmiyorum.
bugün bi arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim çok sevindimn.hiç bir problemi yoktu ama 1 yıldır gebe kalamıyordu.yaşı da 38 di.
allah istediği zaman hiçbirşey engel değil.
denefim senin de dediğin gibi ben de böyle haberler alınca daha çok hamiş olma duygularım kabarıyor.daha bi istekleniyorum.rabbim hayırlısını versin hepimize.fazla aratmasın inş.
ben iyiyim çok şükür.moralim felan da iyi sayılır.bi yaramazlık yok yani
swetcim fasulyecik dediğin şey yarın koskoca bir ağaç olur da karşına dikilip anne ben askere gidiyorum der ya da anne ben bi çocuğu seviyorum biz evlenmeye karar verdik der de şaşırır kalırsın sen dünkü fasulyecikmisin diye.allah herkese tattırsın bu mutlulukları inş.
kızlar benim eşim artık nette fazla vakit geçirmemden pek hoşlanmıyor.sabahta ben müsait olamıyorum.o yüzden de fazla giremiyorum.o da haklı.
neyse duruma göre girmeye çalışıcam yine.
hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar

lotuscum sobeledim seni

nevar ne yok,iyimisin

denefcim sen de profiline bakmaktan vazgeç gelde iki konuşalım gece kuşları lotus da burda

MAVİ AYIM sobeledim senide.nasılsın guzum.iyimin...

denefim canım nasılsın...bi bakim dedim ne var ne yok burda olmanıa sevindim..
umarım k.validennin sağlığı iyiye gidiyordur canım.İnşallah kısa zamanda tıoparlanır sende huzura eresin canım..
ya valla sorma canım ya ben bu aralar pek uğrayamıyorum hafta sonu ev taşıyacağım uğraşıp duruyorux işde napim.. geldimi herşey üst üst geliyor ...birde yeğenim hastanedeydi..bizi baya bi korkuttu çok şükür iyi şuan ...

ben iyiyim canım sagolasın....kayınvalidem yatıyo malesef ne zaman ayaga kalkacagı belli degil...sen başka evemi taşınıyon canım.ay zor ya ev taşımak yerleşmek.insallah bi dahakinde kendi evine taşınırsın...yegeninede çok geçmiş olsun canım...sni çok öpüyorum...
ya bizim acemkızı nerelerde ya merak ettim onu.umarım saglıgı iyidir.sen benden selam söle ...

kızlar bana müsade yarın iş var..bugün bayada yoruldum.sizlerle muhabbetin doyumu olmaz.ama üzülerekte olsa çıkmak zorundayım senağlama.yoksa uyanamam.hepinizi çok öpüyorum .ALLAHA EMANET OLUN:a015::a015::a015:

denefcim uykum geldi canım ben yüksek müsadenle yatayım...iyigeceler

İnşallah kısa zamanda toparlanır..
canım ben kiradaydım zaten kendi evime taşınacağım .. evet gerçekden ev taşımakdan nefret eiyorum yaa ...
teşekkür ederim canım yeğenim şuan iyi ama bundan sonra çok iyi bakım gerekli..
Canım acem iyi çok şükür ama kk ya pek gelmiyor artık gerçi pek pc başınada geçmiyor aslında... ama çok şükür iyi acemcim selamını iletirim canım...
sen kendine çok iyi bak git yat dinlen canım Allaha emanet ol öpüyorum seni kuzum. :1hug:
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

nevinimde gelmiş hoş gelmiş.ama bana müsade kızlar.ayyyyy kopamıyom sizden.-tatlicadiarzu-yarın sabah uyanamıcam patronda kovacak beni işten ...:roflol:

denefim Allah rahatlık versin canım hayırlı geceler sana.. öpüyorum canım ALlaha emanet ol emi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…