Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim Allah rahatlık versin canım hayırlı geceler sana.. öpüyorum canım ALlaha emanet ol emi:1hug:

kendi evin hayırlı olsun.allah en kısa zamanda evini bebek sesleriyle çınlatsın.2 kişilik girdigin evinde en kısa zamanda 3 kişi olasın.:Saruboceq:....iyi akşamlar gülüm

kendi evin hayırlı olsun.allah en kısa zamanda evini bebek sesleriyle çınlatsın.2 kişilik girdigin evinde en kısa zamanda 3 kişi olasın.:Saruboceq:....iyi akşamlar gülüm

ayyy masallah guzel dua bu.........ALLAH hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

içten duaların için sağolasın denefim inşallah hepimizin dileği muradı gerçek olur.. İnşallah isteyen herkese mevlam tez zamanda nasip eylesin kuzum...:1hug:

ayyy masallah guzel dua bu.........ALLAH hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

canım inşallah yapılan dualar kısa zamanda kabul olur... :1hug:

günaydın arkadaşlarımmmmm..ana swethome de gelmemiş.ben yalnızım yalnızımmmmmsenağlama yalnız kaldım bu topikteeeee...:enbuyukkk:

Herkese tünaydın tünaydın.....Nasılsınız bakiiimmm....

Denefçim dün gece tam geldim topiğe,baktım maşallah baya kalabalıktı,tam yazacaktım gece kuşu geri döndü diye ,kapı çaldı kociş geldi,yemekti çaydı daldım gitti valla....Sendende hiç bişey kaçmıyor maşallah:)))Bendede alışkanlık oldu artık ,topiğe girer girmez aşağıya bakıyorum(lobiye yani) kim var kim yok diye:))))

Mavişim geçmiş olsun yaaa...Acil şifalar olsun inşallah..Evinde hayırlı uğurlu olsun,sana ve eşine hayırlı yeni kapılar açsın inşallah...

Öptüm şekerler....

günaydın arkadaşlarımmmmm..ana swethome de gelmemiş.ben yalnızım yalnızımmmmmsenağlama yalnız kaldım bu topikteeeee...:enbuyukkk:

denefim canım nasılsın.:1hug:. tek kalmışsın kuzum topicde yavaş yavaş herkes kayboluyor sanırım. yaz taili öncesi çok güzeldi ya herkes heran topicdeydi...
napalım hepimizin canı sağolsun...
iyisin değilmi canım varmı gelişme k.validende

canım nasılsın.. eski günleri özler olduk artık napalım:çok üzgünüm:
Sağol cnaım rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin...Evet bu hafta sonu taşınacağım amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
öpüyorum canım seni Allaha emanet ol:1hug:

deefim ben müsadenle çıkmak zorundayım canım malum hafta sonu geldi sayılır az bişey kaldı toparlanacak gdip biraz toplayam bari de sonra gelirim..
öpüyorum canım seni..
:1hug: görüşmek üzere

ılzar selamlar sadce selma vermek için giridm .merka ettim ama geçmişi okuyacak vaktim yok.
buralardayım iyiyim merak etmeyin.
hepinizi çok çok öptüm.

deefim ben müsadenle çıkmak zorundayım canım malum hafta sonu geldi sayılır az bişey kaldı toparlanacak gdip biraz toplayam bari de sonra gelirim..
öpüyorum canım seni..
:1hug: görüşmek üzere

canım kolay gelsin...insallah herşey gönlünce olur.bende seni öpt canım.iyi akşamlar

kızlar selam nasılsınız iki gündür anca giriyorum pc miz bozuktu geldi herşeyim silindi buraya bile anca girebildim..selamlar

Oyy oyy oyy herkeslere iyi geceler..
Pilatesimi yaptım geldim..(ablamla beraber :)))hihoyyyt
Evet Ebru Şallı'yla pilates yapıyoruz ama biz gece yapıyoruz.Tabi internetten..
Çok iyi oldu bu. Hiç pilates yapacağım aklıma gelmezdi.Teyzamin kızı yapıyordu geçen haftalarda onunla dalga geçiyorduk ama birden bizde yapmaya başladık.-tatlicadiarzu-
Ben öyle atlamalı zıplamalı yorucu şeyleri yapamıyorum..Karnıma ağrılar giriyor..Ama bu çok iyi oldu.Hiç yorulmuyorum ama her yerim yanıyor..Ki bu iyi birşey sımsıkı olacak vücudum inşallahsüprizzzzz

Napalım kimselerde keyif yok..Böyle idare etçek herkes birbirini..E hamişler iyi çok şükür..Hastalarda iyilieşiyor inşallah..Keyiflerde düzelir Allah'ın izniyle:çok üzgünüm:
Benden bu kadar bu akşam namazım biraz geçe kaldı. Kılayım inşallah sonrada cupp yatağa..Malum erken kalkıyorum..:smiley-cool:

Herkese Allah rahatlık versin..Gece kuşlarına bol muhabbetler:tomato:
Allah'a emanet olun görüşmek üzere:1hug:

slm canlarım......... topıge kepenk vuracagız neredeyse haberınız olsun(ayy sakası bıle urperttı asla olmamalı boyle bısey):çok üzgünüm: nbr kızlar herkesler nerede ıyımısınız?????a.s.:enbuyukkk:

canım nasılsın sadece sen ve ben varız şuan :))

anlaşılan herkes ufak ufak çekiliyor gibi ( :1no2:

doğru diyorsun bu aralar herkesin telaşesi çokk .. sağlığımız yerinde olsunda enazından birbirimizden bi haber alsakda o bile yetiyor sanki ister istemez öyle işeyki mutlaka merak ediyorsun acab bişeymi oldu noldu falan...
bak yağmur bi gitti pir gitti.. hiç ses yok.. İnşallah kötü birşey olmamıştır yada inşallah güzel haberlerle geri döner...

ınan canım yagmuru bende cok merak edıyorum......:sm_confused:...saglıgı ıyıdır umarım.........bı de nurseayla teoson vardı bı ara hatırlarmısınız????????aklıma geldıler onlarda aylardır yok:uhm:

canlar bu gecelık benden bu kadar.........yatmaya gdıyorum.........mirmirmirmir
sabahların sultanı denef topıc senın canım sımdı........gunaydın canım....a.s.
svetım pıtpıtlar rahatlatmıstır senı dımı canım?hayırlısıyla darısı basımıza ne dıyım......:asigim:.
pınkcım pcnın tamır edılmesı ıyı olmus dun aklıma geldın canım yoktun zaten:sm_confused:
nevın,nehır tatlı bacılar pılatestemı yapıyonuz kız masallah on parmakta on marıfet ALLAH nazarlardan korusun sızı......a.s.
radyolojı,naz,esra,burcu,zuhal,gbk,mumu ,gulyuzum,nerelerdesınız bakım.........alhanda ugramadı.......:çok üzgünüm:
myhope sen nıye gecıktın annenlerde nıye gelmıyosun hala canım???????
mavı ay hadı sende yat canım gec oldu ..........yerimseniben
hadı herkese hayırlı,mutlu,sevgı ve saglık dolu gunler dılerım canlarım........Şeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…