- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.041
hosgeldın canım napıyosun????:1hug:
denefim Allah rahatlık versin canım hayırlı geceler sana.. öpüyorum canım ALlaha emanet ol emi:1hug:
kendi evin hayırlı olsun.allah en kısa zamanda evini bebek sesleriyle çınlatsın.2 kişilik girdigin evinde en kısa zamanda 3 kişi olasın.:Saruboceq:....iyi akşamlar gülüm
kendi evin hayırlı olsun.allah en kısa zamanda evini bebek sesleriyle çınlatsın.2 kişilik girdigin evinde en kısa zamanda 3 kişi olasın.:Saruboceq:....iyi akşamlar gülüm
ayyy masallah guzel dua bu.........ALLAH hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:
günaydın arkadaşlarımmmmm..ana swethome de gelmemiş.ben yalnızım yalnızımmmmmsenağlama yalnız kaldım bu topikteeeee...:enbuyukkk:
Herkese tünaydın tünaydın.....Nasılsınız bakiiimmm....
Denefçim dün gece tam geldim topiğe,baktım maşallah baya kalabalıktı,tam yazacaktım gece kuşu geri döndü diye ,kapı çaldı kociş geldi,yemekti çaydı daldım gitti valla....Sendende hiç bişey kaçmıyor maşallah:)))Bendede alışkanlık oldu artık ,topiğe girer girmez aşağıya bakıyorum(lobiye yani) kim var kim yok diye:))))
Mavişim geçmiş olsun yaaa...Acil şifalar olsun inşallah..Evinde hayırlı uğurlu olsun,sana ve eşine hayırlı yeni kapılar açsın inşallah...
Öptüm şekerler....
deefim ben müsadenle çıkmak zorundayım canım malum hafta sonu geldi sayılır az bişey kaldı toparlanacak gdip biraz toplayam bari de sonra gelirim..
öpüyorum canım seni..
:1hug: görüşmek üzere
ılzar selamlar sadce selma vermek için giridm .merka ettim ama geçmişi okuyacak vaktim yok.
buralardayım iyiyim merak etmeyin.
hepinizi çok çok öptüm.
canım nasılsın sadece sen ve ben varız şuan :))
anlaşılan herkes ufak ufak çekiliyor gibi( :1no2:
doğru diyorsun bu aralar herkesin telaşesi çokk .. sağlığımız yerinde olsunda enazından birbirimizden bi haber alsakda o bile yetiyor sanki ister istemez öyle işeyki mutlaka merak ediyorsun acab bişeymi oldu noldu falan...
bak yağmur bi gitti pir gitti.. hiç ses yok.. İnşallah kötü birşey olmamıştır yada inşallah güzel haberlerle geri döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?