- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.061
günaydın canlarım a.s.
:çok üzgünüm::a015: bu hastalık durumları beni çok üzüyo işime gücüme bakamıyorum, ilaçta alamıyorum kafama göre korkuyorum çünki hadi hamilellik varsa diye,sürkli sağlık o cağına gitmekten bıktım ilaç yazdıra yazdıra çalışırken bu kadar hasta olmuyodum neden evde bu kadar sık hasta oluyorum evde sıcak heryeri dün eşime artık seneye ben korunucam dedim:çok üzgünüm: çünki o bazen tedaviyi pek önemsemiyo hakkaten bu sferde kaçarsa tedaviden seneye kış aylarında olsun korunmayı düşünüyorum :1no2:
herkese hayırlı cumalar öptüm canlarım:1hug:a.s.
canlarım ben cıkacağım şimdi zilhicce orucları var 9 gun her gunu 1 sene oruclu geçirmişsin gibi sevabı var inşallh buaksam sahura kalkarak tutmayı istiyorım hepinizi öpuyorumŞeniz
slm canlar............ancak bu saatte grebılıyorum nete...........ınsallah hersey yolundadır guzellera.s.a.s.
ben fena degılım kızlar gunduzlerı sıkıntılıyım aksama dogru toparlanıyorum........ gunduzlerı nedense cok halsızlık ve keyıfsızlık var...her tarafım sızlıyor...yataktan kalkmak ıstemıyor canım oglene dogru uyanıyorum ancak...........neyse duzelır nasıl olsa..............opuyorum hepınızı...........a.s.:1hug:
Ne güzel işte lotusçuğum..Hamişlik belirtileri:CüvCüv:
İnşallah hayırla sağlıkla tamamına erer..Hem sıkıntı verse bile bunlar güzel anlar
Çooook öpüyorum seni iyi olmana çoook sevindimŞeniz
2 aralıktada inşallah görüp kalbinin sesini duyacaksın..
İyi bak bebişimize bizdende selam söylesositososito
günaydın canlarım a.s.
:çok üzgünüm::a015: bu hastalık durumları beni çok üzüyo işime gücüme bakamıyorum, ilaçta alamıyorum kafama göre korkuyorum çünki hadi hamilellik varsa diye,sürkli sağlık o cağına gitmekten bıktım ilaç yazdıra yazdıra çalışırken bu kadar hasta olmuyodum neden evde bu kadar sık hasta oluyorum evde sıcak heryeri dün eşime artık seneye ben korunucam dedim:çok üzgünüm: çünki o bazen tedaviyi pek önemsemiyo hakkaten bu sferde kaçarsa tedaviden seneye kış aylarında olsun korunmayı düşünüyorum :1no2:
herkese hayırlı cumalar öptüm canlarım:a.s.
günaydın fıstıklar...
günaydın gelecegin en güzel anneleri ve anne adayları...a.s.a.s.a.s.
gunaydın canımmmmmm nasılsın bugun erkenden uyandım kendımıde ıyı hıssedıyorum hemen geldım burayahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?