Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

valla cnaım o dediğin arkadaşları hatırlamıyorum demekki bayadır yoklar...
inşallah bizlerde tamamen yok olmayız ortalıkdan ne diyim...

benimde uykum gelmeye başladı bende kaçıyorum...

arkadaşlar herkese şimdiden gecenin bu saatinde günaydınlar diyorum hayırlı günler beklesin bizleri inşallah...

:1hug:

günaydın.
kimsler gelemden geldim bir güzünüz aydın olsun diyeyim.
bakınız arkadaşalr çok yoğunum ve çok stresli işler var.
şirketin kapanma tehlikesi var.
kafayı yemek üzereyim.
stre ve bir de bu tehlike.
üstelik eşimd ehala iş bulamadı.
oda artık düşünmekten bir tuhaf oldu.
bebeişim de inşallah çok kısmetlidir.
yarabbim şu krizi alsın bzilerden bir an evvel.
hepinizi öpüyorum

günaydın canlarımmmm
swethome canım üzülme.bak göreceksin bebegin kısmetiyle gelecek.eşinde en kısa zamanda iş bulacak.herşey yoluna girecek güzelim.sen yeterki üzülme.bebegin etkilenmesin...a.s.

kızlar hepinize kucaklar dolusu sevgilerŞeniz
günaydınlar olsun gününüz aydın olsun yeni gün hepinize
heyırlara vesile olsun CUMANIZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN:Saruboceq:
lotuscum canım gece bekçiliğine iyi dayanıyorsun canım ben dayanamıyorum
uyku bastırıyor saat 11 de bana sende kendine dikkat et uykusuz kalma canımŞeniz
mavi ay canım haklısın bu aralar pek giremiyoz ama bizi unutacak kadarda değil:çok üzgünüm:
ağlarım sonra görürsün baksenağlamasenağlama öpüyorum canım nöbetin gündüze
dönünce görüşürüzkaydirigubbakcemile3
denefffffff bacımmm neredesin sen ya özlemedinmi sen beni:1hug:
swethome canım nasılsınız bakalım :jeyyar:sıkma canını canım
allah herkesin rıskını verir bebeğiniz size uğur getirecek eminim eşin
çok güzel bi iş bulacak üzme canım kendinia.s
sizleri çok seviyorum ve öpüyorum bugün buralardayım görüşürüz....

günaydın canlarım a.s.

:çok üzgünüm::a015: bu hastalık durumları beni çok üzüyo işime gücüme bakamıyorum, ilaçta alamıyorum kafama göre korkuyorum çünki hadi hamilellik varsa diye,sürkli sağlık o cağına gitmekten bıktım ilaç yazdıra yazdıra çalışırken bu kadar hasta olmuyodum neden evde bu kadar sık hasta oluyorum evde sıcak heryeri dün eşime artık seneye ben korunucam dedim:çok üzgünüm: çünki o bazen tedaviyi pek önemsemiyo hakkaten bu sferde kaçarsa tedaviden seneye kış aylarında olsun korunmayı düşünüyorum :1no2:

herkese hayırlı cumalar öptüm canlarım:1hug:a.s.

geçmiş olsun canım kendini üzme inş hamilesindir Şeniz

Herkese hayırlı cumalar.......sela ile ezan arası okunan dua çok makbulmuş...şu an herkes birbirine bol bol dua etsin....

merhaba kzıalr
mübarek cuma günü hürmetine dua edin ne olur bana
akfam çok akrışık çok fazla şey düşünüyorum.
üzülüyorum canım sıkılıyorç
bebeğim üzülüyor diye üzülüytorum sonra ama
galiba biraz zor günler beni bekjliyor allahım yardımcımız olsun.
içimi döküp paylaşmak sitedim.
çok moralim bzouk içime atmak daha kötü aman neys canınıız sıkmayınç
bene moralim bozulunca bebeğime anlatıyorum güzel şeylerden
bebğim daha iyi şeyler düşündün üüzlmeisn diye.
onu seviyorum.inşallah çok sağlıklı çok mutlu ve çok şanslı bir bebek olur.

selam kızlarrr ben de geldim.
valla ben de eskisi kadar uğrayamıyorum.
biliyosunuz işe başladım eve geliyorum yemek bulaşık dizilerim derken gece oluveriyor.bi de daha önce de söylediğim gibi eşim de biraz kzıyor akşam netle uğraşmama.beraber vakit geçirmek istiyor.o da haklı.neyse vakit buldukça yazıyorum bende.herkes iyi dimi.ama hakkaten çok boş kalmış buralar.şöyle bir geçmişe baktım da burcu yok esra yok.hadi biz maazeret bildiriyoruz kızlar.ama siz maazeretsiz yok oluyorsunuz.mumu da yok.bir an önce bi açıklama bekliyoruz değil mi diğer kızlar.
şimdi ben asiyi seyretmeye gidiyorum.yarın da yarım gün çalışcam inş.
swetim inş. kapanmaz iş yerin canım.hakikatten kötü bir duygu.yaşayan bilir :)
ama allah bi kapıyı kapatırsa diğerini de açar cnm üzülme sen.allah bebeğğinizin kısmetini bol verir inş.
herkese kocaman öpücükler

selam canlarım
ben geldim :lepi:
sopalar cıkmış klava:
hadi uğramada göreyim :smiley-cool:
canlarım bu ara bir kardeşimiz için yetiştirilmesi gereken bir tesbihb vardı ona yoğunlaşmıştım msnde konuşmaya bile fırsatım olmuyordukafamçokkarıştı
Valla esra şahittir ona göreşutarafagitti
cok şükür bitirdik Rabbim acil şifalar versin kardeşimize :Saruboceq:
canlarım cok şükür iyiyim bu ay yine değilim gibime geliyor hamile hayırlıs olsun:çok üzgünüm:
şey ara ara okuyorum yazdıklarınızı
canlarım ben cıkacağım şimdi zilhicce orucları var 9 gun her gunu 1 sene oruclu geçirmişsin gibi sevabı var inşallh buaksam sahura kalkarak tutmayı istiyorım hepinizi öpuyorumŞeniz

slm canlar............ancak bu saatte grebılıyorum nete...........ınsallah hersey yolundadır guzellera.s.a.s.
ben fena degılım kızlar gunduzlerı sıkıntılıyım aksama dogru toparlanıyorum........ gunduzlerı nedense cok halsızlık ve keyıfsızlık var...her tarafım sızlıyor...yataktan kalkmak ıstemıyor canım oglene dogru uyanıyorum ancak...........neyse duzelır nasıl olsa..............opuyorum hepınızı...........a.s.:1hug:

canlarım ben cıkacağım şimdi zilhicce orucları var 9 gun her gunu 1 sene oruclu geçirmişsin gibi sevabı var inşallh buaksam sahura kalkarak tutmayı istiyorım hepinizi öpuyorumŞeniz

Allah kabul etsin dualarınızı niyetlerinizi inşallah..
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamilesindir..İnşallah bu ay herkes hamiş olur:CüvCüv:
Bu sene maalesef bu orucu tutamayacağım..Çok üzgünüm:çok üzgünüm:
2 senedir tutuyordum ama bu sene hastalığıma geliyor maalesef:çok üzgünüm:
9 gün oruç, kurban bayramının 1.günü kurban etiyle oruç açmak..Her günün sevabı ve duası var...Aynı zamanda hac zamanı olduğu için, hacca gidemeyenlere hac sevabı verilir inşallah..
Yarın yani bugün günümüz var..Bize geliyorlar..Yazmasamda okuyordum ama yarın okuyamayabilirim..
Malum sabahtan hazırlıklar başlayacak..
Herkesler Allah'a emanet olsun inşallah..Görüşmek üzere.a.s..

Ne güzel işte lotusçuğum..Hamişlik belirtileri:CüvCüv:
İnşallah hayırla sağlıkla tamamına erer..Hem sıkıntı verse bile bunlar güzel anlar
Çooook öpüyorum seni iyi olmana çoook sevindimŞeniz
2 aralıktada inşallah görüp kalbinin sesini duyacaksın..
İyi bak bebişimize bizdende selam söylesositososito

hıcbırseyı de unutmazmıs dusuncelı kucuk bacımız 2 aralıgı bıle hatırlıyor......a.s........ınsallah canım senınde en guzel gunlerını buradan beraberce paylasırız...:Saruboceq:..senı ıstemeye gelen bızden de ısteyecek bılıyosun demı hemen vermek de yok oyle epey nazlanıcaz........oyle degılmı ablaları?????????:roflol::sm_cool:Şeniz

zuhalcım yanlıs hatırlamıyorsam senın onemlı fızıksel bır hastalıgın yoktu be canım........ınan psıkolojık olarak kendını cokertmek fızıksel rahatsızlıklarada donusuyor zamanla......ozellıkle bas agrısı eksık olmaz....kendıne lutfen haksızlık etme hıcbırseye uzulme butun ınsanlar aynıdır kımse yarın basına ne gelecegını bılemez ve herkes bırseylerı bekler canım.......cok dua et saglık ıcın RABBIM senı ,tum sevdıklerını ve hepımızı korusun.........:Saruboceq:a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…