Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşgeldin canım.aman iyi olduguna çok sevindim..aman sen iyi ol gülüm biz buralardayız.biliyoz biz seher bizi asla unutmaz..:1hug:

yok canım unutmam tabıde bu yaramaz bıdıklar canıma okuyor mıdem artık eskıye gore daha ıyı cok sukur yenı kendıme gelmeye başladım

lotuscum teşekkür ederim inan bu kezki hastalığım üzntüden oldu bi arkadaşım haksız yere bana darıldı bende bunun için ona daha çok kırıldım ve üzldüm hemd de çok, ben sevdiklerimi üzmekten çok korkan ve çok ince düşünen bi insanım onları kırmaktansa kendimi kırar ,üzerim buda hep bana zara veriyo hem psikolojik hemde bünyesel hayatımda çok az insan var, onları kaybetmekten korkuyorum hayatıma yeni bi can katmak için bu genç yaşımda onun için bu kadar uğraşıyrum Allah yüzüme bakar da inşallah hayırlıısyla bebeğimi kucağıma veriri ve hayatımın yeni bi anlamı olur , rabbım tüm evlat isteyenlerin versin inşalallah, bütün isteyenlere evlat sevgisi tattırsın inşallah

günaydın kızlar bu ne ya topiki en aşağıda buldum:çok üzgünüm:
şok oldum valla yapmayın kızlar bırakmayın topikimizi:mymeka:
seherim pinkim lotusum nehirim denefim sizde olmasanız yani kaldı topiksenağlama

slm canlarım benım biricik arkadaslarım nasıllarmıs bakalım?ben halen yatıyorum kalkmadan.2 gun pembe akıntım oldu cok korktum ama şükürn bugun kesıldi.bu yaramaz şimdiden canımı okuyor teyzeleri ınsallah sorun yasamayız bır daha.bayramdan önce randevumuz var bakalım ne dıyecek dr umuz.yazdıklarınızı hep okuyorum canlarım sizi unuttum sanmayın olurmu?allaha emanet olunnnn

ay çok şükür senden haber aldım ya alhan çok mutlu oldum canım
allahım hayıurlsı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etisn.
rabbim herşeyin hayırlsını bilir.
yat dedilerse yat canım.
allah yeterk i sağlık verisn.
hep aklımızdasın.
rabbim tüm herkes hayılar ve sağlık verisn.
canım benm.
allah emanet ol .a.s.

merhaba dünyanın en güzel en onurlu mesleğine aday olan canım arkadaşlarım
biraz hareketlenmişiz bugün ne güzel
bende işten geldim bişeyler atıştırdım hemen oturdum pc başına.bi selam verem dedim.
herkes iyi galiba ne güzel.aman bi problem olmasın.bende iyiyim şükürler olsun.

oooooooooooooooooo radyolojim nasıllarmışlar

denefimlede görüşmez oduk

pink yok maviey keyifsiz acem firari

offffffffyaaaaaaaaaaa zaten canım sıkkın

kızlar ya grıp oldum cok fenayım sadece agrı kesıcı parol kullanabılıyorum nerden cıktı sımdı bu grıp ya

Ben geldiimm..Herkese iyi akşamlaaar..
Çok yorgunum çoook.Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor:mymeka:..
Yattım misafirler gittikten sonra yeni kalktım, ama çok zor kalktım..
Bu arada hiç merak etmeyin hepinizin yerine yedimkaydirigubbakcemile3
46 kiloydum bir kaç kilo almışımdır herhalde..Hala nefes alamıyorum..
Aman birde güzel yapmışımki sormayın..cokacimcoook
Ablacımda beze yaptı.Tarifi bu siteden almıştık.Çoook güzel oldu..Aynı pastanelerde satılanlar gibi..
Annemden Allah razı olsun bulaşıkları o yıkadı..Kahveleri o yaptı..Ben çalışıyorum diye hiç birşey yaptırmaz bana..
Neyse bugünde geçti böyle.
Bakıyorum seherim gelmiş..İyiymiş ve 4 aylık olmuş maşallah sübhanallah..Zaman ne çabuk geçiyor anlamak mümkün değil..
Lotusçum tabiki benim artık ailem kalabalık..Bir sürü ablam var.Gelirsiniz sorguya çekersinizkaydirigubbakcemile2
Alhanında iyi haberlerini aldık çok şükür..
Herkes iyi yani..Zuhal hastaymışşAllah şifa versin sana zuhal..Takmamaya çalış olanları diyeceğim ama olmayacak..Olsun sen bildiğin gibi davran..Üzüleceksende üzül..Biz böyleyiz napalım:dilcikar:..Anlamayanlar utansın..
Denef abla sende iyisindir inşallah..Herkes iyi olsun inşallah..
Pink rose çuğum birşey soracağım affına sığınarak..Başka bir topikte gördüm tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun galiba..Ama bellide değil galiba öyle mi??
Olursa bu ilk mi olacak?? 14 senelik evlisin galiba.maşallah sübhanalllah..
İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş haberini alırız inşallah..

Herkese iyi geceler..Bakalım bu akşam kaçta uykum gelecek..Gerçi hala çok yorgunum gene sızabilirim..
Herkesi öpüyorum görüşmek üzereŞeniz

oooooooooooooooooo radyolojim nasıllarmışlar

denefimlede görüşmez oduk

pink yok maviey keyifsiz acem firari

offffffffyaaaaaaaaaaa zaten canım sıkkın

Hayırdır mumu..Neden canın sıkkın.Allah içine ferahlık versin inşallah..Sıkılmayın yaaa.Benim etrafımda insanların canının sıkkın olmadı benimde canımın sıkkın olması için yeterli..Çok üzülüyorummirmirmirmir

kızlar ya grıp oldum cok fenayım sadece agrı kesıcı parol kullanabılıyorum nerden cıktı sımdı bu grıp ya

Sende grip olmuşsun seherim çok geçmiş olsun..Bol bol c vitamini alacaksın başka çaresi yok.Daya taze sıkılmış portakal sularını, havuç sularını..İnşallah iyileşirsin..
Elbet iyileşirsinde kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

canım selam..afiyet olsun yediklerin bal şeker olsun..herşeyi sorabilirsin canım ne demek..micro yaptırmayı istiyorum evet..bu 1 aşılama ve 3 microdan sonra 4. ve son denemem olucak..hayırlıysa olucak hayırsızsa olmuycak..ama zamanı belli değil..14 yıllık evliyim canım..inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırım bende çooook istiyorum..mevlam hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım..sanada gönlünden geçeni versin inşşş...hayırlısıyla..:1hug:

Amin inşallah...Allah razı olsun..
Oooo.. baya denemişsiniz yaa..
Bu sayfalarda denediklerin yazmıyorya bilmiyordum ben..Belki eskiden yazmışsındır ama onlar silindiği için dönüp bakamıyoruzda..
Zor olmalı senin için..4. deneme ne demek..Buna karar vermekte zor olmalı..Yani maddi manevi çok yorucu birşey tüp bebek..14 yıl geçmiş aradan..ALlah yardımcın olsun inşallah..
İşte böyle diyoruz tüptü şuydu buydu..Ama nasipten başka birşey değil..Birşey sebep olacak ve nasibin gelecek inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun belki tüp bebek sebebin olacak bu sefer..Belkide hiç gerek kalmayacak..Bilmiyoruzki hiç birşeyi..Zaten bilsek dimi..Hayırlısı olsun inşallah en hayırlısı..
Sorun neydiki..Yani ben aslında sorun diye birşeyin olduğuna inanmıyorum..Nasip değil zamanı değil o yüzden olmuyor.Ama tabiki bilip tedavi ettirmek gerekiyor o ayrı..
Varsada birşey Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin katından inşallah..

selam canlarım ben de geldim.umarım herkes iyidir.
seherim geçmişolsun canım...
esmer yarim şükür kavuşturana nasılsın canım.
mumucugum ebet senlede görüşemez olduk
nehirim pastalardan böreklerden benim yerimede yeseydin gülüm..yarın bende güne gidecegim.aslında çok soguk hava evden çıkasım gelmiyo.biraz mecburiyetten gidecegim...
swethome canım sen sakın moralini boznma.herşey yoşuna girecek tamammı canım
radyolojim ayrı düştük ya..of of insallah pc ne internet açılırda gündüzleride görüşebiliriz..
pinkim canım insallah bu seferki denemeniz tutar canım.baya hamile haberlerine ara verdik .hadi bakalım darısı başına.

amiiiiinn canımm..ALLAHIN izniyle İNŞŞŞ....:1hug:

canım sen nasılsın....topigimiz bizlerin sayesinde ayakta.hadi alkışlayın bizleri...kaydirigubbakcemile3

Denefim nasılsın canım..kayınvalden nasıl oldu inşşş daha iyidir..uğraşıyosunuz günden güne çok daha iyi olur inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…