- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.081
hoşgeldin canım.aman iyi olduguna çok sevindim..aman sen iyi ol gülüm biz buralardayız.biliyoz biz seher bizi asla unutmaz..:1hug:
zuhalcım yanlıs hatırlamıyorsam senın onemlı fızıksel bır hastalıgın yoktu be canım........ınan psıkolojık olarak kendını cokertmek fızıksel rahatsızlıklarada donusuyor zamanla......ozellıkle bas agrısı eksık olmaz....kendıne lutfen haksızlık etme hıcbırseye uzulme butun ınsanlar aynıdır kımse yarın basına ne gelecegını bılemez ve herkes bırseylerı bekler canım.......cok dua et saglık ıcın RABBIM senı ,tum sevdıklerını ve hepımızı korusun.........:Saruboceq:a.s.:1hug:
slm canlarım benım biricik arkadaslarım nasıllarmıs bakalım?ben halen yatıyorum kalkmadan.2 gun pembe akıntım oldu cok korktum ama şükürn bugun kesıldi.bu yaramaz şimdiden canımı okuyor teyzeleri ınsallah sorun yasamayız bır daha.bayramdan önce randevumuz var bakalım ne dıyecek dr umuz.yazdıklarınızı hep okuyorum canlarım sizi unuttum sanmayın olurmu?allaha emanet olunnnn
oooooooooooooooooo radyolojim nasıllarmışlar
denefimlede görüşmez oduk
pink yok maviey keyifsiz acem firari
offffffffyaaaaaaaaaaa zaten canım sıkkın
kızlar ya grıp oldum cok fenayım sadece agrı kesıcı parol kullanabılıyorum nerden cıktı sımdı bu grıp ya
Ben geldiimm..Herkese iyi akşamlaaar..
Çok yorgunum çoook.Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor:mymeka:..
Yattım misafirler gittikten sonra yeni kalktım, ama çok zor kalktım..
Bu arada hiç merak etmeyin hepinizin yerine yedimkaydirigubbakcemile3
46 kiloydum bir kaç kilo almışımdır herhalde..Hala nefes alamıyorum..
Aman birde güzel yapmışımki sormayın..cokacimcoook
Ablacımda beze yaptı.Tarifi bu siteden almıştık.Çoook güzel oldu..Aynı pastanelerde satılanlar gibi..
Annemden Allah razı olsun bulaşıkları o yıkadı..Kahveleri o yaptı..Ben çalışıyorum diye hiç birşey yaptırmaz bana..
Neyse bugünde geçti böyle.
Bakıyorum seherim gelmiş..İyiymiş ve 4 aylık olmuş maşallah sübhanallah..Zaman ne çabuk geçiyor anlamak mümkün değil..
Lotusçum tabiki benim artık ailem kalabalık..Bir sürü ablam var.Gelirsiniz sorguya çekersinizkaydirigubbakcemile2
Alhanında iyi haberlerini aldık çok şükür..
Herkes iyi yani..Zuhal hastaymışşAllah şifa versin sana zuhal..Takmamaya çalış olanları diyeceğim ama olmayacak..Olsun sen bildiğin gibi davran..Üzüleceksende üzül..Biz böyleyiz napalım:dilcikar:..Anlamayanlar utansın..
Denef abla sende iyisindir inşallah..Herkes iyi olsun inşallah..
Pink rose çuğum birşey soracağım affına sığınarak..Başka bir topikte gördüm tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun galiba..Ama bellide değil galiba öyle mi??
Olursa bu ilk mi olacak?? 14 senelik evlisin galiba.maşallah sübhanalllah..
İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş haberini alırız inşallah..
Herkese iyi geceler..Bakalım bu akşam kaçta uykum gelecek..Gerçi hala çok yorgunum gene sızabilirim..
Herkesi öpüyorum görüşmek üzereŞeniz
canım selam..afiyet olsun yediklerin bal şeker olsun..herşeyi sorabilirsin canım ne demek..micro yaptırmayı istiyorum evet..bu 1 aşılama ve 3 microdan sonra 4. ve son denemem olucak..hayırlıysa olucak hayırsızsa olmuycak..ama zamanı belli değil..14 yıllık evliyim canım..inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırım bende çooook istiyorum..mevlam hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım..sanada gönlünden geçeni versin inşşş...hayırlısıyla..:1hug:
Amin inşallah...Allah razı olsun..
Oooo.. baya denemişsiniz yaa..
Bu sayfalarda denediklerin yazmıyorya bilmiyordum ben..Belki eskiden yazmışsındır ama onlar silindiği için dönüp bakamıyoruzda..
Zor olmalı senin için..4. deneme ne demek..Buna karar vermekte zor olmalı..Yani maddi manevi çok yorucu birşey tüp bebek..14 yıl geçmiş aradan..ALlah yardımcın olsun inşallah..
İşte böyle diyoruz tüptü şuydu buydu..Ama nasipten başka birşey değil..Birşey sebep olacak ve nasibin gelecek inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun belki tüp bebek sebebin olacak bu sefer..Belkide hiç gerek kalmayacak..Bilmiyoruzki hiç birşeyi..Zaten bilsek dimi..Hayırlısı olsun inşallah en hayırlısı..
Sorun neydiki..Yani ben aslında sorun diye birşeyin olduğuna inanmıyorum..Nasip değil zamanı değil o yüzden olmuyor.Ama tabiki bilip tedavi ettirmek gerekiyor o ayrı..
Varsada birşey Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin katından inşallah..
günaydın kızlar bu ne ya topiki en aşağıda buldum:çok üzgünüm:
şok oldum valla yapmayın kızlar bırakmayın topikimizi:mymeka:
seherim pinkim lotusum nehirim denefim sizde olmasanız yani kaldı topiksenağlama
mmerhaba kızlar nasılsınız inş iyi gidiyordur nazim nasılsın cnm nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?