Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Denefim nasılsın canım..kayınvalden nasıl oldu inşşş daha iyidir..uğraşıyosunuz günden güne çok daha iyi olur inşş..

iyiyim canım.artık kayınvalidem yatmak zorunda.şu an durumu öle gösteriyo.akşamları biraz oraya takılıyom.iş güç derken pc yede gelemiyom.inan bulaşıklar beni bekliyo.ama ben hemen sizlerle görüşmek için koşa koşa geldim...insallah iyi olur ama artık bakıma muhtaç kimseleri tanıyamıyo.beyinde bi tane damarı tıkalı...

ALLAH yardımcınız olsun denefım......hastalık bakana da zor bacım,cekenede zor......:çok üzgünüm::1hug:
mumu senın neyın var canım benım zaten pek ugramıyosunda nıye uzuldun sen??????a.s.
nehırım yedıklerın afıyet olsun.bacım zaten pek zayıfmıssın az yemıssındır sen yıne cok gelıyodur sana..ablan beze yaptı demek masallah......nevın nerede yıne hakıkaten????:uhm:
seherım zaman nasıl gecıyor ALLAH korusun bebıslerını canım..........
zuhal bu tur seylere bende cok uzulurum ınsanlarla problem yasamaya sukur cok nadır basıma gelır,o kısıyı karsına alıp konus anlasabıldıysen ne guzel olmadıysa zaten nıyet baskadır kendını uzme derım ben yapacak bısey yok.........:sm_confused:
naz,esra,esmer yarım hosgeldıniz.....a.s.....mavı ay,acem,myhope,burcu yıne yoklar......:çok üzgünüm:.
pınkım tedavın hayırlı ugurlu olsun canım.....bu sefer nasıp olur ınsallah......:CüvCüv:
bu saatte kımse olmadıgından benım msjda mektup gıbı oluyor mecburen......tum topıc halkına selamlar sevgıler canlarŞeniz

lotusum canım benim nasılsın.başladımı mide bulantıların.

amanın canım arkadasım gelmıs de ben gormemısım.....canım bulantı cok nadır sımdılık sadece aksamları mıdede yanma ve hassasıyet dıyelım.....ama sureklı bır uyku halı var guzelım ya sersem gıbıyım ozellıkle gunduzlerı acaıp uykuluyum.....bak aksam yemekten sonra bır saat fılan kestırdım sımdılık o benı ıdare edıyor bırazdan pılım bıter ama.......:roflol:a.s.

günaydın canlarım....bu gün pazar herkes keyifmi yapıyomuş bakem.ben kalktım kahvaltımı yaptım eşimi gönderdim.şimdi size yazayım dedim.ev işleri beni bekliyo...ama yapacak adam yok.bugün tembelligim üstünde.havada güzel baya.güneşli.herkesi çok öpüyorummmmm.Şeniz

herkese ıyı pazarlar kızlar......haberlerde de dınledım her yerde hava guneslıymıs bugun........herkes tatılın keyfını cıkarıyor sanırım....Şeniza.s.

ah canıım..ALLAH iyilikler sabırlar versin sizlere işiniz zor ama elden ne gelir..ALLAH yardımcınız olsun sen kendine iyi bak dikkat et nede olsa anne adayı olucaksın kendini çok fazla yorma hasta bakımı zordur ..canım benim öpüyorum..:1hug:
iyi pazarlar hayırlı günler hepinize canlarım..

arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir
denfim nasılsın cnm
alhanım,lotus ve swethome,siz ve bebişleriniz nasıl canlarım
radyolojım bize kızıyon sen ugramıyon cnm özlettin kendini kız
pink rose sen nasılsın cnm inş iyisındir
buarada bebekecem ugramaz oldu artık anne olunca unutmayın kızlarya
zuhal turan sen nasıl cnm iysindir deprosyondan çıktınızmı kızlar lütfen fazla kaptırmayın bir eline düştunuzmu vess vesseye benim gibi bataklıkta kalırsınız canlarım
hepinizi çooook seviyorum Allaha emanet olun canlarım

ben iyiyim canım.aman sende varsa şu depresyon illeti hemen kurtul.hep pozitif düşün gülüm....biliyonmu depresyon denilen şeyin sadece insanın kendine zararı var.biz istemedik evlatsız kalalım diye.ama yüce mevlam böle yazmış.yapacak bişey malaesef yok.eger benim evlendigim gibi çocugum olsaydı kesin 3 tane yapardım çok seviyom kalabalık aileyi..geç kalmadım galiba.her sene 1 tane dogursam 40 yaşıma kadar 3 tane dogururum heralde..sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3

ah canım benim deprosyonda olma sebibim başka çok korkum oluyor herşeyden korkuyorum akılımı oynacam diye korkuyom bitanem doktorlar derman bulamıyo tek çarem bebek kalabaligi bende çok seviyorum cnm evde cıvıl cıvıl çocukların bagırması koşuturması ne güzel olurdu dimi inan boş oturmaktansa onların peşine düşmeyi terçih edeyorum çok seviyorum çcukları hayırlısı nezamansa ozaman gelecegine inaniyorum öyle güzel öyle plansız düşecekler içimze çok büyük süprüz hazırlıyolar bize cnm onun hayalıyle ayaktayım cnmmirmirmirmir:sm_cool::sm_cool:

canım sıkan çok istediğim güzel bir okuldan teklif geldi 2 yıl önce kısa bir süre çalışmıştım

sonra bana uymamıştı ve şimdi benim şartlarımla kabul ediyorlar

ama ben bu ay sonunda tedaviye başlamayı düşünüyordum ne yapacağıma karar veremiyorum

onu düşündüğüm için canım sıkkın

canım aslında çok güzel haber.evde kendini dinleyecegine aktif olursun.hem çalışıp hemde tedavini olabilirsin.tabi dogruyu sen daha iyi bilirsin.sevgilerimle

iyi geceler kızlar
esracım evet uğrayamıyorum ama ben yine terk etmiyorum burayı.aslında en az bir yada iki kere yazıyorum günde ama eskiden çok fazla yazdığım içindir heralde yazmıyormuşum gibi gözüküyor.
yeni işe başladım.orayada henüz pc ve net gelmedi.akşamda çok meşgul oluyorum ondan pek vakit ayıramıyorum buraya.ama ben vefasız olmıycam hiç.burayı bırakmıycam.
ya bu kokular beni de bitirecek.herşeyden korkuyorum.sen bi de büyük şehirde yaşasan naaparsın acaba.yolda yürürken arkamdan gelenden korkuyorum.evde yalnızken çıt diye ses duysam korkuyorum.kalabalık yerlerde bomba patlayacak,yada çantamı birisi alıp kaçacak ya da taciz edecek diye korkuyorum.bende bu korkularımdan çok şikayetçiyim.paranoyak oldum çıktım.ne olacak bilmiyorum.evden çıkarken evde yalnızken bolbol ayetel kürsi okuyorum sende öyle yap cnm.faydası olur inş.
herkese hayırlı geceler hayırlı haftalar canım arkadaşlarım.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

aalhım gönlüne göre verisn canım .iniallah eh şey sitediğin gibi olur.
seninle aramızda pek bir yaş farkı yok.
ben de hep3 çocuk isteridm .eğer erkne evlenseyidm yaaprdım derdim.
ama bak ancak 1 çocuk yetiştirebilirm dye düşünüyorum şimdi.
hem hayat şartları hemde artık gözüm kesmiyor.
allah karnımda kini hayrlı ve sağlıklı etsin inşallah.
eşimde de 2. yapacakmış öyle diyor.ç ben yapmayacğaım artık o ansıl yaparsa şimdilik niyetim tek am hiç sevmem tek çocuk .ama ne yaapyım artık hayat zor kim bakacak bebeklerime ki.
sağlıklı olsunalrda
allah yarıdmcn olsun.
onalr içinde ki huzurusunşuğun dışa vurumu.
sen biraz da sürekli dua oku canım.çaresi olur geçmiş olsun
kızlar ya grıp oldum cok fenayım sadece agrı kesıcı parol kullanabılıyorum nerden cıktı sımdı bu grıp ya

canım bo portakal ve kivi ye lur mu
mümkün olduğunca.
zayıf düşmüşsündür sen mide bulantıalrı var bebkta çekiyor enerjini ancak işte canım.sen c vitamini ve ıhlamu ralmaya bak.geçmiş olsun birtanem

gunaydın canlarım
umarım herkes iyidir..
bu bayram eşimin köyüne gidiyorum(yozgata) ne zamandan beri gidememiştim tam gideceğiz ameliyatlarım cıktı nasip olmadı yada dikişlerim mikrop kaptı gidemedim insan korkuyor bu seferde birşey cıkacakmıs gibi geliyor
işey biraz heyecanlaıyım ilk kez kapalı görecekler beni oyuzden birkac gundur alışverişteydim oraya uygun birşeyler aldım :)
canlarım ben cıkayım hergun bu saatlerde annemlere gidiyorum birkere geciktim annem merak etmis :)
kapıyı kırma hikayemiz var oyuzden hiç bekletmemem gerekir:)
hepinizi öpüyorum

alemsin burcu canım,
annen kapı mı kırıdırdı
:)))))oy annem oy oda uzakta ancak telefona bakıyor aramazsam ne olsu bir şey mi oldu diye korkuyor işte.
:)
inşallah köy havası iyi gelir sana da eşinede bebiş getirir.
mis gib temiz hava,,,
bolca doğal gıdalardan beslnemeye bak sen canımcokacimcoook
gelin de aç kalmış oralrda deisnler :)))))
eğlen gül ,hadi bakalım seveceklerdir senin kapalı halini .
öptüm

kızlar yine kism yok ben az sonra çıakcağım.kimse ile karşıklıklı sohebt edemiyoruz ama nerdeisniz
anneşlerin en güzellleri.
denef sen hep burada olurudn şimdi yoksun annem nerdesin.
aaaa
ama olmaz ki.:)))))) kızdım bak.

geldim geldimmmm.bu sabah geç geldim işe.şimdide çıkmam lazım hastam geldi.patronumda gelecek...nasılsın canım.yegenime iyi bak ...üzme hem kendini hem bebegini.aman bende karşıyım tek çocuga.hayatta tek kalmamalı.bi kardeşi olmalı...birinciyi bi doguram hemen 2.yapacammmm..:jeyyar:
kib canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…