- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.101
Denefim nasılsın canım..kayınvalden nasıl oldu inşşş daha iyidir..uğraşıyosunuz günden güne çok daha iyi olur inşş..
iyiyim canım.artık kayınvalidem yatmak zorunda.şu an durumu öle gösteriyo.akşamları biraz oraya takılıyom.iş güç derken pc yede gelemiyom.inan bulaşıklar beni bekliyo.ama ben hemen sizlerle görüşmek için koşa koşa geldim...insallah iyi olur ama artık bakıma muhtaç kimseleri tanıyamıyo.beyinde bi tane damarı tıkalı...
lotusum canım benim nasılsın.başladımı mide bulantıların.
iyiyim canım.artık kayınvalidem yatmak zorunda.şu an durumu öle gösteriyo.akşamları biraz oraya takılıyom.iş güç derken pc yede gelemiyom.inan bulaşıklar beni bekliyo.ama ben hemen sizlerle görüşmek için koşa koşa geldim...insallah iyi olur ama artık bakıma muhtaç kimseleri tanıyamıyo.beyinde bi tane damarı tıkalı...
arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir
denfim nasılsın cnm
alhanım,lotus ve swethome,siz ve bebişleriniz nasıl canlarım
radyolojım bize kızıyon sen ugramıyon cnm özlettin kendini kız
pink rose sen nasılsın cnm inş iyisındir
buarada bebekecem ugramaz oldu artık anne olunca unutmayın kızlarya
zuhal turan sen nasıl cnm iysindir deprosyondan çıktınızmı kızlar lütfen fazla kaptırmayın bir eline düştunuzmu vess vesseye benim gibi bataklıkta kalırsınız canlarım
hepinizi çooook seviyorum Allaha emanet olun canlarım
ben iyiyim canım.aman sende varsa şu depresyon illeti hemen kurtul.hep pozitif düşün gülüm....biliyonmu depresyon denilen şeyin sadece insanın kendine zararı var.biz istemedik evlatsız kalalım diye.ama yüce mevlam böle yazmış.yapacak bişey malaesef yok.eger benim evlendigim gibi çocugum olsaydı kesin 3 tane yapardım çok seviyom kalabalık aileyi..geç kalmadım galiba.her sene 1 tane dogursam 40 yaşıma kadar 3 tane dogururum heralde..sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun.korkuların ne bilemiyorum ama...üstüne gitsen gecermi acaba....
canım sıkan çok istediğim güzel bir okuldan teklif geldi 2 yıl önce kısa bir süre çalışmıştım
sonra bana uymamıştı ve şimdi benim şartlarımla kabul ediyorlar
ama ben bu ay sonunda tedaviye başlamayı düşünüyordum ne yapacağıma karar veremiyorum
onu düşündüğüm için canım sıkkın
aalhım gönlüne göre verisn canım .iniallah eh şey sitediğin gibi olur.ben iyiyim canım.aman sende varsa şu depresyon illeti hemen kurtul.hep pozitif düşün gülüm....biliyonmu depresyon denilen şeyin sadece insanın kendine zararı var.biz istemedik evlatsız kalalım diye.ama yüce mevlam böle yazmış.yapacak bişey malaesef yok.eger benim evlendigim gibi çocugum olsaydı kesin 3 tane yapardım çok seviyom kalabalık aileyi..geç kalmadım galiba.her sene 1 tane dogursam 40 yaşıma kadar 3 tane dogururum heralde..sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
allah yarıdmcn olsun.ah canım benim deprosyonda olma sebibim başka çok korkum oluyor herşeyden korkuyorum akılımı oynacam diye korkuyom bitanem doktorlar derman bulamıyo tek çarem bebek kalabaligi bende çok seviyorum cnm evde cıvıl cıvıl çocukların bagırması koşuturması ne güzel olurdu dimi inan boş oturmaktansa onların peşine düşmeyi terçih edeyorum çok seviyorum çcukları hayırlısı nezamansa ozaman gelecegine inaniyorum öyle güzel öyle plansız düşecekler içimze çok büyük süprüz hazırlıyolar bize cnm onun hayalıyle ayaktayım cnmmirmirmirmir:sm_cool::sm_cool:
kızlar ya grıp oldum cok fenayım sadece agrı kesıcı parol kullanabılıyorum nerden cıktı sımdı bu grıp ya
gunaydın canlarım
umarım herkes iyidir..
bu bayram eşimin köyüne gidiyorum(yozgata) ne zamandan beri gidememiştim tam gideceğiz ameliyatlarım cıktı nasip olmadı yada dikişlerim mikrop kaptı gidemediminsan korkuyor bu seferde birşey cıkacakmıs gibi geliyor
işey biraz heyecanlaıyım ilk kez kapalı görecekler beni oyuzden birkac gundur alışverişteydim oraya uygun birşeyler aldım :)
canlarım ben cıkayım hergun bu saatlerde annemlere gidiyorum birkere geciktim annem merak etmis :)
kapıyı kırma hikayemiz var oyuzden hiç bekletmemem gerekir:)
hepinizi öpüyorum
kızlar yine kism yok ben az sonra çıakcağım.kimse ile karşıklıklı sohebt edemiyoruz ama nerdeisniz
anneşlerin en güzellleri.
denef sen hep burada olurudn şimdi yoksun annem nerdesin.
aaaa
ama olmaz ki.:)))))) kızdım bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?