- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.121
gunaydın canlarım
umarım herkes iyidir..
bu bayram eşimin köyüne gidiyorum(yozgata) ne zamandan beri gidememiştim tam gideceğiz ameliyatlarım cıktı nasip olmadı yada dikişlerim mikrop kaptı gidemediminsan korkuyor bu seferde birşey cıkacakmıs gibi geliyor
işey biraz heyecanlaıyım ilk kez kapalı görecekler beni oyuzden birkac gundur alışverişteydim oraya uygun birşeyler aldım :)
canlarım ben cıkayım hergun bu saatlerde annemlere gidiyorum birkere geciktim annem merak etmis :)
kapıyı kırma hikayemiz var oyuzden hiç bekletmemem gerekir:)
hepinizi öpüyorum
iyi geceler kızlar
esracım evet uğrayamıyorum ama ben yine terk etmiyorum burayı.aslında en az bir yada iki kere yazıyorum günde ama eskiden çok fazla yazdığım içindir heralde yazmıyormuşum gibi gözüküyor.
yeni işe başladım.orayada henüz pc ve net gelmedi.akşamda çok meşgul oluyorum ondan pek vakit ayıramıyorum buraya.ama ben vefasız olmıycam hiç.burayı bırakmıycam.
ya bu kokular beni de bitirecek.herşeyden korkuyorum.sen bi de büyük şehirde yaşasan naaparsın acaba.yolda yürürken arkamdan gelenden korkuyorum.evde yalnızken çıt diye ses duysam korkuyorum.kalabalık yerlerde bomba patlayacak,yada çantamı birisi alıp kaçacak ya da taciz edecek diye korkuyorum.bende bu korkularımdan çok şikayetçiyim.paranoyak oldum çıktım.ne olacak bilmiyorum.evden çıkarken evde yalnızken bolbol ayetel kürsi okuyorum sende öyle yap cnm.faydası olur inş.
herkese hayırlı geceler hayırlı haftalar canım arkadaşlarım.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
alemsin burcu canım,
annen kapı mı kırıdırdı
:)))))oy annem oy oda uzakta ancak telefona bakıyor aramazsam ne olsu bir şey mi oldu diye korkuyor işte.
:)
inşallah köy havası iyi gelir sana da eşinede bebiş getirir.
mis gib temiz hava,,,
bolca doğal gıdalardan beslnemeye bak sen canımcokacimcoook
gelin de aç kalmış oralrda deisnler :)))))
eğlen gül ,hadi bakalım seveceklerdir senin kapalı halini .
öptüm
canım benim ama sende cok sevep kazanılacak bir iş yapıyorsun biliyormusun nezamandan beri söylemek istiyordum sen bana cok guzel örnek oldun bu yönünleoh oh gez bakalım .stres atarsın....biz burda pineklicez yine bu bayramda...:çok üzgünüm:
selam kızlar hayırlı ve güzel günler olsun inşşş..
mumucum iş teklifi geliş bence kabul et kafan dağılır tedavinide yaptırırsın canım 15 tatil var önünde hakkında hayırlısı olsun canım tabiiki sen kendin için en iyisi neyse onu yaparsın canım..
radyolojim hayırlı olsun işin canım olsun giremesende arada geliyosun ya bende bu aralar giremedim mazeretimiz var..bu dönemi hayırlısıyla atlatalım inşşş..biz seni çok seviyoruz canım..
swetim hamişim nazar değmesin sna tatlım bebişinede canım bencede bu zamanda en iyi bir çocuk yetişir ama ben yinede ikiz istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşş..
burcu cum iyi yolculuklar size canım gidin gezin gelin tatilin ve bol oksijenin tadını çıkarın canım bakarsın döndüğünde hamiş olursun hayırlısıyla inşşş...
lotusum mavi aycım zuhalimnazım denefim esracım unuttuğum arkadaşlar varsa affola hepinizi çok seviyorum..ALLAHIM hepimizin işini rast getirsin inşşş...
iyi geceler kızlar
esracım evet uğrayamıyorum ama ben yine terk etmiyorum burayı.aslında en az bir yada iki kere yazıyorum günde ama eskiden çok fazla yazdığım içindir heralde yazmıyormuşum gibi gözüküyor.
yeni işe başladım.orayada henüz pc ve net gelmedi.akşamda çok meşgul oluyorum ondan pek vakit ayıramıyorum buraya.ama ben vefasız olmıycam hiç.burayı bırakmıycam.
ya bu kokular beni de bitirecek.herşeyden korkuyorum.sen bi de büyük şehirde yaşasan naaparsın acaba.yolda yürürken arkamdan gelenden korkuyorum.evde yalnızken çıt diye ses duysam korkuyorum.kalabalık yerlerde bomba patlayacak,yada çantamı birisi alıp kaçacak ya da taciz edecek diye korkuyorum.bende bu korkularımdan çok şikayetçiyim.paranoyak oldum çıktım.ne olacak bilmiyorum.evden çıkarken evde yalnızken bolbol ayetel kürsi okuyorum sende öyle yap cnm.faydası olur inş.
herkese hayırlı geceler hayırlı haftalar canım arkadaşlarım.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
cnm ben günde giriyodum en az bir mesaj yazıyordum ama bir haftadir giremedim taşınma söz konumdu bunuda zaten topıge yazmiştim cnm görmedin galiba
canlar yarın ılk ultrason muayenemız var bıze dua edın olur mu????ınsallah hersey yolundadır......nasıpse kac bebek oldugunu ogrenecegız ve belkı kalp atısını duyacagız.......epey heyecanlıyım kızlar ya....ALLAH hepımızın yardımcısı olsun......:Saruboceq:Şeniz..
geleceğin süüpppeeeeeeeerrrrrrrrrr annelerinasılsınız
uzun zamandır görüşemedik canlarım allah hepimizin gönlüne göre versina.s.
iyiyiz cnm sen nasılsın nerelerdesin
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?