Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oh oh gez bakalım .stres atarsın....biz burda pineklicez yine bu bayramda...:çok üzgünüm:

eger ölmezsem 70 yaşına kadar KK DA OLACAGIM SÖZ VERİYORUMMMMM.TORUN TORBALARIM OLSADA YİNE BU TOPİKTE YAZACAGIM SÖZ KIZLAR...:enbuyukkk:

canım benim
vallahi kırdı annemden korkulur
ben 1-2 saat ugramamıstım balkonda camasır asıyordum bir baktım annem içerde :smiley-cool:
anahtarla acmış ama zinciri acamamıs kapıya bir yuklenmiş zincirin oldug tahta kapınn uzerindeki tahtayı kırmış ve içeri girmiş :roflol: bana birşey olduyie korkmuşta:çok üzgünüm:
bundan sonra Rabbim kabul etsin zil sesini duyuyom bir hızla kılıyorum namazı :çok üzgünüm:
şimdi yine olsa öyle yine yaparım diyor:roflol:
canım köyün havası cok guzel gerçten cok dinlendiriyor insanı ama cok kucuk bir köy oyuzden cok fazla kalınca insan sıkılıyor ancak kapının önude oturabiliyoz :çok üzgünüm:
İnşallah 5-6 gun kalıp geleceğiz ama benim içinck guzel değişiklik olacak:)
bebişimizi ve endine cok iyi bak optum canım

Son düzenleme:
oh oh gez bakalım .stres atarsın....biz burda pineklicez yine bu bayramda...:çok üzgünüm:
canım benim ama sende cok sevep kazanılacak bir iş yapıyorsun biliyormusun nezamandan beri söylemek istiyordum sen bana cok guzel örnek oldun bu yönünle
benimde arada bir ufakta olsa kırgınlıklarım oldu kayınvalideme karşı aklına estiğinde bir laf söyler bana hadicık cık cıkabilirsen durumdan eşim bile şaşırır annesinin o sözlerine ....
alıştım artık oda alıstı söz söylediğinde anlar beni cok nadir sigara içerim hemen elime bir tane verir bende odama giderim uzulurum ağlarım kendime gelir yine hiçbirşey olmamış gib davranırım ...
inan seni okadar taktir ediyorum ki bende dedim denefim gibi o erdemliği gösterebilrmiyim dedim sonra sen dedin ya eşim için cok guzel bakacağım ona... inan bana nasıl oldumanlatamam bak işte dedim nasıl yureği ay gibi parlayan vefakar arkadaşın var böyle birşey oldugunda onu aklına getir dedim
denenfim Rabbim senden razı olsun denefim sen okadar sevaba giriyıorsunki Rabbim sana hem bu dünyada hem öteki dunyada karşılıgını en guzel şekliyle versin
canım seni inan bane cok seviyorum .....

selam kızlar hayırlı ve güzel günler olsun inşşş..
mumucum iş teklifi geliş bence kabul et kafan dağılır tedavinide yaptırırsın canım 15 tatil var önünde hakkında hayırlısı olsun canım tabiiki sen kendin için en iyisi neyse onu yaparsın canım..
radyolojim hayırlı olsun işin canım olsun giremesende arada geliyosun ya bende bu aralar giremedim mazeretimiz var..bu dönemi hayırlısıyla atlatalım inşşş..biz seni çok seviyoruz canım..
swetim hamişim nazar değmesin sna tatlım bebişinede canım bencede bu zamanda en iyi bir çocuk yetişir ama ben yinede ikiz istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşş..
burcu cum iyi yolculuklar size canım gidin gezin gelin tatilin ve bol oksijenin tadını çıkarın canım bakarsın döndüğünde hamiş olursun hayırlısıyla inşşş...
lotusum mavi aycım zuhalimnazım denefim esracım unuttuğum arkadaşlar varsa affola hepinizi çok seviyorum..ALLAHIM hepimizin işini rast getirsin inşşş...

saol pinkçim gerçekten çok kafam karışık

hani evde 12 gün boyunca yatıp dinlenmemiz gerekiyorya o zaman ne yaparım

gerçekten bilemiyorum

denefim çokkkk teşekkür ederim çok doğru dediğin evde oturup olayları düşüneceğime

okulda stres atarım ooohhhhhhhhhhhh yaaaaaaa

RABBİM yardım etsin hayırlısını nasip etsin

61 esracım cnm çıktım depresyondan tşk ederim ama ondan sonra soğuk algınlığına yakalanmıştım,bugün iiym biraz evimi süpürüp silicem,1 haftadır süpüremedim çıldırdım,belki bi teyzem kız kerdeşim filan olaydı yardım ederdi bana hastayken filan ,kaynanam hasytayken ben gidip 3 -4 gün kalıyorum yanıda ama ben böyle yanlız kalıyorum yemeğimi filan pişiriyorum ama m kalıyor o zananda canım sıkılıyo ben tek kardeşim kızlar o yüzden çok yanlız hissediyorum kendimi 1. yapan 2. yide dşünsün derim ben herkes iyidir umarım denfcim çok tatlıısn cnm demek torunlaın onucada gelicen buraya sençok yaşa emi
61 esracım ,Pink rosecim siz nasılsınız ,canlarım iyisinizdirumarım arkadşlarım öpüyrum sizi ben şu işlerimi bitirmde rahat raha oturayım bari

zuhal turan cnm kalablıkta yalnızlık ne demk onu bilirmisin ben çok yaşarım

hem eşimin akrabaları hemde benim çok kalabalık bir aileyiz ama bu kadar kalabalıkta yalnızım

hani yalnıken umudun yoktur ve zaten yalnızımdır ama varken olmaması yanında hissedememem çokkkkkk daha zor

neyse çok sinirliyim kafanızı şişirmeyeyim

allah gönlünüze göre versin,hayırlı güzel evlatlar nasip etsin,tüm anneleri öpüyorum.
hepinize kolay gelsin ve iyiş bayramlar.

Selam kızlar,naberrrr......Ben işteyim,bi fırsat buldum yazam dedim....Ne var ne yok...Napıyonuz bakam....Mumucum hayırlısı olsun inşallah...En iyi kararı verirsin inşallah...Sen bide bu durumunu anlatsan böle böle,3-5 gün yumurta toplamaydı transferdi,bi haftada sonucu beklemek için,izin verebilirmisiniz diye...Olmazmı acaba,işi istiyorum ama böyle bi durumum var desen nasıl olur acaba..Yoksa en baştan böyle şeyler söylemek iyi olmaz mı drsin acaba....:))))Hayırlısı olsun canım....

Kızlar öpücükler hepinize......

cnm ben günde giriyodum en az bir mesaj yazıyordum ama bir haftadir giremedim taşınma söz konumdu bunuda zaten topıge yazmiştim cnm görmedin galiba

cnm ben günde giriyodum en az bir mesaj yazıyordum ama bir haftadir giremedim taşınma söz konumdu bunuda zaten topıge yazmiştim cnm görmedin galiba

canım naptın sen tasındınmı?????esracım eger bu kadar korkun varsa sınırlerın cok yıpranmıs demektır canım psıkologa gtmende fayda var......bebıs konusunu da cok takıyosun cunku sen bıtanem bu stresı at once bebıs sonra gelır annesı ok????bıde bol bol dua oku canım bu hepımıze lazım zaten......:Saruboceq:
burcucum hosgeldın.......demek senı ılk kez kapalı gorecakler canım hadı hayırlısı....tatlılıkla gıt gel ınsallah.........a.s.
mumucum calısmayı gercekten ıstıyorsan okulun bır yetkılısıyle bu durumu konusabılırsın......ama ozellıkle son bır ay epey kosturmacalı bır surec ultrason takıplerı,yumuurta toplama,transfer sonrası dınlenme.....sık sık ızın alabılecekmısın???maddı sıkıntı yoksa bacım ıse baslamayı bıraz erteleyebılırsen ıyı olur derım ben.........tabıkı karar senın......:1hug:
pınkrose tedavı ne durumda canım senın???hakkında hayırlısı olsun.......a.s.
denefım guldurdun benı harbıden kız ınsallah torunlarla yazarız kk ya.......:lepi:
alhanım lobıdesın ama nıye yoksun burada?????
radyolojı ısınden memnunmusun pekı canım??????
nevıncım nbr?yaptıgın bezenın methını duyduk ısterız ha ona gore.....sengözlerimebaksanab
zuhalcım ha gayret grıbıde atlat sapasaglam gel aramıza ınsallah.........
ırna hosgeldın canım ne guzel bır resım bu:))))))))
myhope,nehır,gulyuzum,naz ,mavı ay ve sayamadıgım herkes ıyımısınız??????Şeniz

canlar yarın ılk ultrason muayenemız var bıze dua edın olur mu????ınsallah hersey yolundadır......nasıpse kac bebek oldugunu ogrenecegız ve belkı kalp atısını duyacagız.......epey heyecanlıyım kızlar ya....ALLAH hepımızın yardımcısı olsun......:Saruboceq:Şeniz..

oalun arkadaşlar desteğiniz için

LOTUS CUM İNŞ hayırlısıyla gönlünün istediği kadar mink mink atan kalpçıklar duyarsın

NEVİNIRMAK cnm çok güzel ama ben sizler hariç başka hiç kimseye anlatmıyorum tedavi aşamalarımı onun için sırrım sı kalması gerek

ben cıkıyorum kızlar hadı ıyı aksamlar herkese........aksam erken uyursam ugrayamam ama ınsallah bı gelır bakarım guzellerŞeniz:1hug:

canım yazdıklarınızı okuyorum yatarak yazmam zor oldugu için bu aralar okumakla yetınıyorum.heyecanını anlıyorum canım ınsaalah hersey guzel gıder bebıslerını görürsün canım.ben hala kalp atıslarını duymadım gördum ama.dr bu ılk haftalarda sakıncalı gelıyor bana göre dedı ve dınletmedı.hepınızı çok öpüyorum canlarımm...

geleceğin süüpppeeeeeeeerrrrrrrrrr anneleri nasılsınız
uzun zamandır görüşemedik canlarım allah hepimizin gönlüne göre versina.s.

lotusum hosbulduk inşallah görecekler beni öyle bakalım tepkiler nasıl olacak :)
Ay canım inşallh tıp tıpları duyacaksın cok merak ediyorum bence ikizler ama :)
Alhanım sen iyi olda yeterki oku canım bebişimizi kocaman öpuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…