Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumucum sen öle diyosan benendimi daha zla üzmeyim en iyisi tşk ederim cnm sana

louscum atlattım gribi artık burdayım cnm : ))

canım dualarımız seninle.saglıklı olsunlarda.ya hep ikiz gibi geliyo bana.üçüz degil...biri kız biri erkek.ben cinsiyetini bile böle düşünüyom.hayırlısı .darısı başımıza..

İyi geceler kızlarrrrrr......

Mumucum,haklısın yaa hemde çok haklısın..Bende paylaşmıyorum kimseyle budurumu,insanlar anlamıyorlar çünkü.Tok açın halinden anlamz derler yaa,aynen öyle...Hakkında hayırlısı canım..Valla benim yumurta toplama işleminden sonrası çok ağır geçti,2 gün süründüm resmen,ikş büklüm dolandım.Herkeste aynı olmuyor tabi ama ne olursa olsun istirahat etmek gerekiyor,iş hayatıyla birlikte biraz zorlanabilirsin büyük ihtimalle ama kafanın dağılması açısındanda süper olur,sürekli tuttumu tutmadımı,belirtim varmı yokmu diye düşünmezsin.Yukarısı bıyık aşağısı sakal oldu biraz ama karar senin ve eşinin..En hayırlısı neyse o olsun canım..

Lotusçum sen uyuyamazsın şimdi heyecandan,yarın çok güzel olacak inşallah,çok mutlu haberlerle döneceksin evine canım...Pıt pıtları görürsün inşallah..Canım siz geliyorum diyin,bezede yaparım daha neler neler yaparım,tüm meziyetlerimi döktürürüm evel Allah:))))

Denefçim sen nasılsın,koşuşturmacaya devam sanırım.Rabbim güç kuvvet versin,öpüyorum tatlım....

Tekrar iyigeceler herkese,ben biraz topik araştırmasına çıkyorum şimdi,sevgiler herkese...

hayırlı geceler herkese
lotuscum işimden memnunmuyum değilmiyim henüz bişey anlamadım ama yolundan pek memnun değilim biraz uzak evime.bakalım bi çözüm bulcaz
esroş gördüm canım biliyorum taşındığını.okudum.ben biraz sitem içerikli bi mesaj yazdım ama sen alınasın diye değil.sana değildi canım o sözler sakın alınma olur mu.ben üzerine alınması gerekenlere söyledim.onların en zor ve sıkıntılı güzlerinde onlara manevi destek vermeye çalıştık teselli ettik yeri geldi onlar için üzüldük dualarımıza kattık.
birbirimize destekolmamız kötü mü oldu.bir sürü tefriciyeler okundu.ramazanda indirilen hatimlerin arkasına isimler eklendi.dualar edildi.insana başkasının ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha makbul ve de tesirlidir.sonuçta bir sürü hamişimiz oldu bi anda hamdolsun
ama onlar bizi yarı yolda bıraktı.canları sağolsun.umarım gitmesi gereken yerlere gitmiştir.
sonuçta kimse hergün mutlaka buraya girmek zorunda değil.BU BİR GÖNÜL İŞİ.
bizi de kimse zorlamıyo istediğimiz için giriyoruz buraya değil mi.hem bizbize yeteriz.
şahsen az da girsem yine de burda olmaya devam edicem
herkese hayırlı geceler canlarım

İyi geceler hanımlar..
Başım ağrıyor hala geçmedi..İlaç içsemmi diyorum ama ilaç içmeyi sevmiyorum..
Belki uyuyunca geçer umuduyla yatacağım birazdan..
Doğru söylüyorsun radyolojim bizim ettiğimiz dualar kendimize aslında..
Bir insan, başka birine dua ettiği zaman yanındaki melekler "Duan kabul olsun aynı şekilde sana verilsin" diye dua ederlermiş..
O yüzden beddua döner dolaşır sahibini bulur derlerya..
Herşey Allah rızası için..
İnşallah tüm dualarımız kabul olur hepimizin..
Yarın pıt pıt günü..Bekliyoruz lotusçum inşallah..
Radyolojim iş yerin hayırlı olsun..Gönlüne göredir inşallah..
Denef abla Allah kolaylık versin, gönlüne göre versin inşallah..
Mumu vereceğin karar hakkında en hayırlı olanı olsun inşallah..
Esra maviş taşınıyor hayırlı olsun yeni evleri hayırlar getirsin inşallah..
Acemide unutmadık hala..Bir gelse dertleşse ne iyi olur..İyidir inşallah..
Hayden ben az daha bakınayım topiklere sonra yatayım inşallah..
İyi geceler hanımlar..

Ayy ne kadar kafiyeli yazmışım yahu
Hepsinin sonu inşallah..İstesem olmazdı:roflol:

selam canlarım..radyolojime bende katılıyorum.bu topikte kalmak ve yazmak gönül işi.isteyen yazar isteyen de terk eder bizi.ama ben ayrılan arkadaşlarım için diyorum yanlış anlaşılmasın.ben merak ediyorum .şu açıdan bizi bırakıp giden arkadaşlara neden bizi terk ediyorlar.günde bir kere yazmak bu kadar zormu.nasılsınız arkadaşlarım beni merak etmeyin diye yazmak bu kadar zormu....sessiz sedasız gidiyorlar.bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış... demekki o kadar hatırımızda yokmuş.olsun canları sagolsun...gelene hoş geldin gidene güle güle yolun açık olsun demekten başka çaremiz malasef yok.herkese iyi akşamlar...
bu arada myhopeyle telle konuştum.annesinde kalması gerekiyomuş.hafif kanaması olmuş.onun içinde yatması gerekiyomuş...myhopenin mazuratı var kızlar.en kısa zamanda arkadaşımızın saglıklı şekilde dönmesi için dualarımızı myhopeden esirgemeyelim.:Saruboceq:

Myhope çuma geçmişler olsun,heencecik sağlığına kavuşsun inşallah oda bebeğide...Niye böle kanamalar oluyor yaaa,oooffff...Tüm hamişlerim,annişlerim hayrlısıyla sağlığınızla bebişlerinize kavuşacaksınız Allahın izniyle....

Radyolojim üzüldüm haaaa şimdi,küsmüşün sen sanki birazcık....Noldu ben anlamadım yavvv???

Denefçim iyi geceler bacım....

kim kime küsmüş ben sazan kaldım yawwww-tatlicadiarzu-
nevinim sanada iyi geceler.ben yatmaya gidem yoksa sabah kalkamıcam.öpt

Tamam canım iyi geceler,ohoooo geç bile kalmışın sen:)))

Yok canım o benim şahsi yorumumdu,radyolojicimin yukardaki yazısına istinaden dedim öle,kırgın ve çok içerlemiş geldi bana nedense...Yoksa küslük falan yok canım...

Öptüm iyi geceler,iyi uykular...

canım ya yapmayın böle...insanlar sevdiklerini burda görmek istedikleri için sitem ediyo....kimse kimseyi zorla burada tutamazki....ama bende üzüldüm bak...ALLAH KABUL ETSİN YARDIMLARINA.siz birbirinizi yanlış anladınız ...hadi ama ben sizin ablanızın benide üzmezsinizdemi...:a015:

günaydınnnn. günaydın sabahların somurtuk denefi geldi...acıların kadınıyım şarkısı varya arkideşler tam benlik...:roflol:
günaydın hayat günaydın güzellikler
günaydın swethome....

CANIM SEN BEBEĞİNE İYİ BAK ,BİZ SENİN BİİZMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
bebeğimin kardeşine iyi bak canım.
bana da dinletmedi , sadece görüdk.ama çok tatlı bir duyg allahım bu sitede yazıştığım isteyen her arkadaşıma da yaşatsın .bebeklerinin kalbini görmeyi o heyecanı ve kucağına alıp sevip koklamayı.hamile arkadaşlarımda bende :)) inşallah kucağımıza mutlulukla ve sağlıkla alırız inşallah

hayırlsı günler radyolojim .hayırdır bir öfkE bİr sitem.
hamişler bizi bıraktı diyorsUn ama üzerime alınsam mı acaba ben sizi bırkamam kiiiiiiiii .
deli kız senin hamile olduğunu denefin doğurup kucağına aldığı kafasında kırmız kurdeleli resimlei görene kadar nırkaırmıyım
ben işrleimden dolayı giremiyorum, hatta temmuz annelerine bile yazmıyorum.
oraya bir selam verip kısaca okuyup çıkıyorum.
canım bu arada umarım işinden memnun kalırısn.
görüşmek üzere.
hepinize öpücükler :))))))))))))))
şimdi yine çıkıyorum kızlar.
her sabah olduğu gibi selam ve vedayı bir arada yapıyorum.
görüşürüz.öptüm sizleria.s.

Son düzenleme:
günaydın denef.
acıalrın kadını değil.
demir lady senina dın canım.
hiç bir şey hiç bir şey yıkamaz seni.
allah sabır isteyecek değil.hep çok şükür diyecek elhamdülililah diyecek,
güzel şeyler verisn canım.
hayatım her güzel kadının arkasında sabır dolu günler vardır.
ama sen yakında anne oalcaksın acıalrın kadınını bırak ,mutluluğa bakkkk
denefimmmmm

burcum canım benim geçmiş olsun.insallah iyi huylu çıkar.sakın kötüye yorma gülüm.annen turp gibi saglam çıkacak....annen için dualarım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…