- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.141
canlar yarın ılk ultrason muayenemız var bıze dua edın olur mu????ınsallah hersey yolundadır......nasıpse kac bebek oldugunu ogrenecegız ve belkı kalp atısını duyacagız.......epey heyecanlıyım kızlar ya....ALLAH hepımızın yardımcısı olsun......:Saruboceq:Şeniz..
geleceğin süüpppeeeeeeeerrrrrrrrrr annelerinasılsınız
uzun zamandır görüşemedik canlarım allah hepimizin gönlüne göre versina.s.
mumucum sen öle diyosan benendimi daha zla üzmeyim en iyisi tşk ederim cnm sana
louscum atlattım gribi artık burdayım cnm : ))
canım benim ama sende cok sevep kazanılacak bir iş yapıyorsun biliyormusun nezamandan beri söylemek istiyordum sen bana cok guzel örnek oldun bu yönünle
benimde arada bir ufakta olsa kırgınlıklarım oldu kayınvalideme karşı aklına estiğinde bir laf söyler bana hadicık cık cıkabilirsen durumdan eşim bile şaşırır annesinin o sözlerine ....
alıştım artık oda alıstı söz söylediğinde anlar beni cok nadir sigara içerim hemen elime bir tane verir bende odama giderim uzulurum ağlarım kendime gelir yine hiçbirşey olmamış gib davranırım ...
inan seni okadar taktir ediyorum ki bende dedim denefim gibi o erdemliği gösterebilrmiyim dedim sonra sen dedin ya eşim için cok guzel bakacağım ona... inan bana nasıl oldumanlatamam bak işte dedim nasıl yureği ay gibi parlayan vefakar arkadaşın var böyle birşey oldugunda onu aklına getir dedim
denenfim Rabbim senden razı olsun denefim sen okadar sevaba giriyıorsunki Rabbim sana hem bu dünyada hem öteki dunyada karşılıgını en guzel şekliyle versin
canım seni inan bane cok seviyorum .....[/QUOTE
sagolasın canım.ben güçlü olmak zorundayım.hayatım o kadar stresli ve yogunki.kayınvalidemle geçmişte yaşadıklarımızı keşke yaşamasaydık diyorum.ama dilin kemigi yokki.beni çok kırdı.çok üzdü.ama şimdi bir bebek gibi oldu.hiç bir seyi hatırlamıyo.tabi arada gelgit yaşıyo.geçmişi sildim.unuttum .ah ah zamanında yapılanlar sölenilenler sölenmese ama demekki kimse saglıgına güvenmemeli...kayınvalidende şu an çok hata yapıyo.oda birgün bu yaptıklarının pişmanlıgını elbet duyacak...sen üzme kendini...canım bende seni seviyorum...ALLAHA emanet ol
canlarım merhaba perşembe gunu dualarınızı eksit etmeyinannemin
akciğerinde 2 kist iyi huylumu kötü mü belli olacak
Radyolojım eğer uzerine alınması gereken bir kişi bensem inan buna cok uzulurum bunuda gönüllük esastır sözünden cıkardım gecen yazdıgım bir yazıda sopalar cıkmıs hadi uğramada bakayım demiştim eğer bu sözüme karşılıksa o bir espiriydi tabiki gönüllük esas ama banaysa bukadar söz gerçten cok üzülürüm ve hatta cok üzüldüm acıkcası
Hergun sabah annemlere ugrmak zorundayım 11 de eve geliyorum artı eşim erken geliyor birde uzerime birsorumluluk aldım ve ben enguzel şekilde yapmayı cok isterim bu sorumllulugu
canlarımbunu söylemek hiç istemezdim evet bazen yazamadım bir sitede okunan tesbihlere yardım ediyorum birde kapanmakisteyen arkadaşlarımız namaz surelerini ezberleyemen arkadaşlarımıza Rabbim kabul eylesin öğretiyorum 1 arkadaşımız kapandı bir diğer arkadaşım kapanmak uzere 3 arkadaşım için sureleri ezberletiyorum inanın bunları Rabbim razı olun diye yapıyrum inşallh oluyordur görseniz ne kadar mutlu oluyorumonlara yardımcı oluncacunku aynı evrelerden bende gectim inanın bunları bilmeniz için yazıyorum yoksa başkabirşey içindedğil
Birdde akşamlarıabim ve eşim bilgisayardalar onlara ait güc bela cok az bir zaman alabiliyorum ellerinden
canlarım ben neyse cok üzüldüm göz yaşlarımı tutamıyurumdevam edemiyacağim kendinise cok iyi baksın hayırlı sabhlar
CANIM SEN BEBEĞİNE İYİ BAK ,BİZ SENİN BİİZMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ.canım yazdıklarınızı okuyorum yatarak yazmam zor oldugu için bu aralar okumakla yetınıyorum.heyecanını anlıyorum canım ınsaalah hersey guzel gıder bebıslerını görürsün canım.ben hala kalp atıslarını duymadım gördum ama.dr bu ılk haftalarda sakıncalı gelıyor bana göre dedı ve dınletmedı.hepınızı çok öpüyorum canlarımm...
hayırlı geceler herkese
lotuscum işimden memnunmuyum değilmiyim henüz bişey anlamadım ama yolundan pek memnun değilim biraz uzak evime.bakalım bi çözüm bulcaz
esroş gördüm canım biliyorum taşındığını.okudum.ben biraz sitem içerikli bi mesaj yazdım ama sen alınasın diye değil.sana değildi canım o sözler sakın alınma olur mu.ben üzerine alınması gerekenlere söyledim.onların en zor ve sıkıntılı güzlerinde onlara manevi destek vermeye çalıştık teselli ettik yeri geldi onlar için üzüldük dualarımıza kattık.
birbirimize destekolmamız kötü mü oldu.bir sürü tefriciyeler okundu.ramazanda indirilen hatimlerin arkasına isimler eklendi.dualar edildi.insana başkasının ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha makbul ve de tesirlidir.sonuçta bir sürü hamişimiz oldu bi anda hamdolsun
ama onlar bizi yarı yolda bıraktı.canları sağolsun.umarım gitmesi gereken yerlere gitmiştir.
sonuçta kimse hergün mutlaka buraya girmek zorunda değil.BU BİR GÖNÜL İŞİ.
bizi de kimse zorlamıyo istediğimiz için giriyoruz buraya değil mi.hem bizbize yeteriz.
şahsen az da girsem yine de burda olmaya devam edicem
herkese hayırlı geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?