Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarıımmmmm
ay bu ne yaaa
ben kimlere yazıyorum kimler üzerine alınıyo hayret bişey.
burcum senin alıngan olduğunu biliyorum yazdıklarım sana değil canım.okumamış olayım seninkileri tamam mı
denefcimcanım sen güzelliklerin umutların kadınısın acıların değil.ben kimseye küskün değilim yaw :) küsmek bize yakışır mı hıııı? yakışmaz dimi canım
swetim alhanım lotusum bu kadar sabırsız olmayın canlarım ya duyarsınız allahın izniyle inş.
bizde bi gün duyarız inş.
iş yerime net bağlandı bu arada ama eskisi kadar rahat yazabileceğimi sanmıyorum.olsun buna da şükür.sizlere günaydın diyebilmekte güzel.
öptüüüüümmmmmm

Herkese gün aydın..Mübarek Hac ayındayız artık..
La ilahe illallah Muhammeden rasulullah diyerek bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
Bayrama kadar Kadir gecesi kadar mübarek bir 10 gün içerisindeyiz..
Dualarımız kabul olsun inşallah..

Yaw bi kavga eksikti hee topikte..
Kardeşiniz olarak kızıyorum artık
Yok birşey kimse yanlış anlamasın söylenenleri..Ay siz bendende alıngansınız hee..
İşte diyorum herkeste değişik bir hava var ondan..
Herkes bi depresif bi tepkili..
Yok yok geçecek inşallah..hepiniz kendinizi çok iyi hissedeceksiniz inşallah..
Beraberiz iştei iyiyiz çok şükür..Önemli olan bu..Kalan sağlar bizimdir..

Burcucum inşallah sende iyisindir ve inşallah annenin sonuçlarıda temiz çıkar..

kıskanma bacum senide öperim...Şeniz

tamam şimdi olduuuuu
bak söyle şıamrıdm ahanda
ben ilgiye sevgiye muhtaç bir sevgi arsızımıyım yoksa
gerçi kocam öyle diyor.
ne doyamzsın sen her an seninle ilgilensem doymuyorusun diyor
ama onun her an dediği günde yarım sattcikkkk
:)))))))))
erkek milleti işte
nasılsın ne yapıyorusn konuşmalrı bşle uzayınca duvara bakmaya başlıyorlarklava:

kızlar selamlar..hayırlı günler..nasılsınız iyisinizdir inşş..bende iyiyiim..dün buraya yazdıktan sonra internet kesildi hiç gelmedi ben ara ara hep başına geldim yok giremedim msn de açılmadı .anca şimdi girebildim yine kesilir diye aklım çıkıyor..siz benim içimde öyle yer etmişsiniz öyle sevmişimki aklımdan çıkmadınız canlarım yaa...hepinizi öpüyorum kızlar..

günaydınnnn. günaydın sabahların somurtuk denefi geldi...acıların kadınıyım şarkısı varya arkideşler tam benlik...:roflol:
günaydın hayat günaydın güzellikler
günaydın swethome....

tünaydın denefcim...

bence sen bu topiğin en değerli üyesisin...ben ara ara uğrayıp baksam da hep senin yazılarınla karşılaşıyorum,bu çok güzel bir şey ilgine alakana hayranım...

acıların kadınıyım falan bu lafları kendine yakıştırma lütfen...insanlar senin sözcüklerinle teselli buluyor...çok faydalısın bu topiğe...ALLAH KADERİNİ GÜZEL EYLESİN GÜZEL BACIM...

BURCU canım çok geçmiş olsun,annene acil şifalar diliyorum...olumsuz düşünmeyin inşallah annenin iyi haberlerini alacağız...

ay şımardımmmmm.çok sagol canım güzel yazın için.gel senide bi öpemmmmmŞeniz

ay şımardımmmmm.çok sagol canım güzel yazın için.gel senide bi öpemmmmmŞeniz

şımar tabi kuzum sen şımar
senin gönlüne göre versin allah herşeyi
ne düşündüm biliyor musun.
allah şifa verisn senin kayınvaldenin rahatsızlığı sen ordayken olsaydı eğer ,
sen oradan çıakmazdın.
ve her gün o telaşa işten gelince senin evinde yaşanır senin sorumluluğun artardı.
allahım ne büyük ki böyle bi şey verecekmiş madem tam sen eve taşınınca veridç
yani her şerde bir hayır vardır sözü gerçk.
ve sen en azından tedavine uğraşabilir kendini dinleyebilir.
görevlerini ni yine yerine getirirsin.
ki yapıyorusn da zaten.
ve tedavi oalcağın zaman rahatsızım diyerek evinde oturabilirisn.
allah herşeyin hayırlısnı verisn.
rabim:Saruboceq: neyler neyler ise güle eyler

yine nen geldim kimsecikler yok nerde kaldı bizim o eski sohbetlerimiz eski diyorum çünkü burdan hiç kimseyle konuşamadım uzun zamandir kızlar bayramdan sonra Allah nasip ederse belli bir saate hepimiz gelelim ve konuşalım ltfen

aaaben geldim
şekerim ben daha işyerindeyim
olur mu yemk saati eve gideceğiz daha yemek yapacaız yiyeceğiz ooo
çok var bize daha
teyzesi
18,30 da çıkıyoruz bir saatte evde oluyoruz ooooo
ben buradayım demek için girdim.

KAPRİS YAPIP TOPİĞ BOŞ BIRAKMAK İSTEYENLER GELMESİN

BEN BURAYI SEVİYORUM BAZEN AİLEMLE PAYLAŞAMADIĞIM ŞETLERİ SİZLERLE PAYLAŞIP KAFAMI DAĞITIYORUM

HERKEZİ ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM

İLK ÖNCE DENEFİ ÇÜNKÜ O HEP BURADA Şeniz

Yavvvv,ne oluyor Allah aşkına,biri beni aydınlatsın.Kim kapris yapıyor,kim önceden yanımızdaydıda artık değil.Ben bişe anlamadım yaaaaa...Ne oluyor kızlar,bişeler var ama ben anlayamıyorum,kaçırdığım bişeylermi var,varsa ne.Biri beni aydınlatsın lütfen...

Burcucum geçmi olsun tatlım.Umuttepeye mi gidiyorsun tahliller için..Rabbim Şifa versin,Allahın izniyle tüm tahlilleri tertemiz çıksın...

Lotusçum gel artık merak ediyoruz haberleri,hadi hadi hadi.....

Mumucum Denfçim Radyoloğum nasılsınız bakam,ne oluyor bi deyin bana...

Swetçim kolay gelsin,eve git yemek yap ortalık topla zor iş valla....

Hadi cevap yazın bana,bekliyorum...

Herkese iyi akşamlar..
Lotusçum geldiğinde haber vermeyi unutma..Bak bekliyoruz..
Ahh swet ahh..seni bilmem ama ben hamişken evde olmak isterdim..
Evlendikten sonrada inşallah çalışmayı düşünmüyorum..
Şimdi hem hamişsin yorgunsuz, hemde işin yorgunluğu..Bide git yemek hazırla şu bu..Ay zor iş..
Ben çalışıyorum ama annemle babam elimi sıcak sudan soğuk suya soktormuyor derler ya aynen çyle..
Sehpaya koyduğum bardağı kaldırmam yerinden, çalışıyorum yorgunumya :))
Normalde öyle değilim tabi ama çalışırken böyle..
İnşallah rahatsındır..

herkez silkelensin diye biraz abartı yaparak yazı yazdım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hala kimseçikler yok canınız sağolsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…