- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.361
şükretsin kurban bayramı geliyo...:jeyyar:
of of yarın temizlik yapacagım.
Radyolojim inanki üzülüyorum doktoru ertelediğin için..Bi gitte içimiz rahatlasın yahu..
gideceğiz..
İçinde bulunduğumuz hacc günlerinde dularınız kabul olsun inşallah..
Mübarek beldede bulunmuş,Beytullahı tavaf etmiş, Allah'ın rızasını kazanmış mübarek insanlar hürmetine..
Bizlerede Allah'ın evine gitmek ve O'nun rızasını kazanmak, Efendimiz (sav)'ı ziyaret etmek şerefi nasip olsun inşallah...
Yeni doğmuş bebeklerinizle seneye gitmek nasip olsun inşallah..
.
çok sevindim canım ya sağolasın Şenizkızlar lotusumuzun selamı var.çok iyiymiş.bulantıları başlamış.annesinde kalacakmış...merak edenlere duyurulur...
radyolojim düne kadar bende öleydim.kocayı ızgarada pişiresim geliyodu sinirden.hatta çig çig yiyesim geliyodu.... neyse pişirmeden depresyondan çıktım....:roflol:
zamane hastalıkları cnm hepimizde var boşver de düşünmemeye çalış ve mutlu olmak için uğraşaleyküm selam
allah lotusumuza ve bebeğine sağlğıklar versin inş.
kız mumucum öyle menapoz demedim yaw
hani stresli oluyo ya insanın o dönemleri.bende bu dönemlerde herşeye sinirleniyorum.kendime de sinirleniyorum.mutlu etmiyo beni hiçbişey.tedaviyi felan da düşündüğüm yok aslında.sebrbini bilmediğim bi huzursuzluğum var.bi geçiyo bi tekrar geliyo.herkese de oluyo mu bilmiyorum
merhaba canlarım şu mübarek arife günü sizlerle çok güzel şeyler paylaşmak istedirm ama olamdı :
ben 2 gündür kaynanamlardaydım temizlik için gitmiştim döneceğimiz gece nerden duymuşlarsa duymuşlar biizm tedaviye başlayacağımızı, eşim ve benle konuşmak istediler bizde oturduk dinledik :
kaynımla kaynanama erken olduğunu tedavinin gereksiz olduğunu filan anlattılar , bizde 4. yılımıza girdiğimizi artık tedavi görmek istediğimiiz anlattık, fakat ısrarla karşı çıktılar bende kararımızı aldığımızı maddaiyatıda düşünmediğimiiz söyledim, bu arada eşimimn ekomomiisi onlardan ayrı fakat genede hesap vermek mecburiyetinde bıraktılar eşim ağlayıp üzüldüğümü görünce üstelememelrini kararlı olduğumuzu söyledi, eşimin beni savunduğnu görünce çok sinirlendiler , 3 yıldır annemden daha çok hzimet ettğim kaynanam bana ortalığı karıştırdımı söyledi kavga çıktı . bize her darıldığında yapığı gibi gelmeyin evime diye kovdu, panik atak geçirdim yolda gelirken hastaneye götürdü eşim, artık bu üzntüleri bana çektireceğne benden ayrıl dedim eşime hep içime attım saygımda kuusrumda tek kusr etmedim ,bizi yönlendirmelerine iizn verdim eşimin hatı için,ama artık dayanamıyorum arkadaşlar eşime bunları dedim. çünki eşim maddiyatı uygun olmasına rağmen gitmek istemiyordu şüpheleniyordum şüphelerimdede haklı çıktım çok üzgünüm ama sizleride üzmek istemem kusura bakmayın çok uuzn yazdım ama paylaşmak istedim şimdiden:
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM DAHA NİCE BAYAMLARA SEVDİKLERİNİZLE GİRMENİZİ DİLERİM
merhaba nasılsınız ? bugün izmir e annemlere geldik dolayısı ile acayip mutluyum :) umarım hepiniz çok iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyor ve bayramınızı şimdiden kutluyorummm...görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?