Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Oyy oyy hanımlar nassınız bakam..
Kaynatın bayram öncesi..
Ayy denef abla yarınmı yapacaksın temizlik..Allah kolaylık versin..Benim annem yaptı, dahada bitmedi aslında..Bana etekte dikti bu arada..Allah razı olsun annemden..
Bugünde çarşıya gittim şeker aldım şeker..
Bayramlıklarımda hazır..Hazırım bayrama..
Şimdide giyindim hazırlandım, ablam, eniştem ben sinemaya gidiyoruz..Arog'a..Gece seansına..
Biraz gülelim bakalım :))
Radyolojim inanki üzülüyorum doktoru ertelediğin için..Bi gitte içimiz rahatlasın yahu..
Benimde kontrolüm 23 aralıkta maalesef.Daha erkene alamadığım için öyle moralim bozukki..
Lotusta iyiymiş çok şükür..Allah'ım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsini..
Myhope'ta köyden dönmüş, ama gene dönüyormuş..Aman sen iyi olda nerde olursan ol..Tabi bizide habersiz bırakma sendende yeğenimizdende..
Alhanımda inşallah bebişiyle çoook iyidir..,
İnşallah tehlikesi geçerde hayırla sağlıkla kucağına alır bebişini..
Ve inşallah hepiniz hayırla sağlıkla hamişsinizdir..Yada en kısa zamanda hamiş olursunuz inşallah..
Ben şimdi ablamların çaldırmasını bekliyorum telefonu..Çaldırınca ineceğim aşağıya gideceğiz..
Mavişle esra yerleştimi acaba evlerine..
Hemencik internet bağlatsalar ne iyi olur..Bak denef ablam hemencik bağlattı..
Herkesler iyi olsun inşallah..
Hepinizi çoook öpüyorum..
İçinde bulunduğumuz hacc günlerinde dularınız kabul olsun inşallah..
Mübarek beldede bulunmuş,Beytullahı tavaf etmiş, Allah'ın rızasını kazanmış mübarek insanlar hürmetine..
Bizlerede Allah'ın evine gitmek ve O'nun rızasını kazanmak, Efendimiz (sav)'ı ziyaret etmek şerefi nasip olsun inşallah...
Yeni doğmuş bebeklerinizle seneye gitmek nasip olsun inşallah..

Hepimizin bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun..
Ben bayramdada buralardayım, veda gibi olmasın..
Bayramda olmayanlarlada bayramdan sonra görüşürüz inşallah..

şükretsin kurban bayramı geliyo...:jeyyar:
of of yarın temizlik yapacagım.

ay temizlik deme
bende yarın yapıcam
bugün gözüm almadı.4 te eve geldim.6 ya kadar uyumuşum.bi kalktım yemek yok.çorbayla makarnaya talim ettik :)
ayaklarım çok ağrıyo temizlik yapmaya cesaret edemedim.yarın inş. bitiririm.zatn fazla da yapıcağım bişey yok.evim çok kirli değil.
patriacım seninde şimdiden bayramın mübarek olsun

iyi seyirler canım.gelince biraz bahset bize de bi fikrimiz olsun bizimde.ona göre karar verelim gidelimmi gitmeyelimmi.bizim içinde eğlenin
canım gidicem gidicem inş.bayram geçsin de bi bakıcaz
gerçi hep diyorum ama gidicem inş. bu sefer
allah bu güzel dualarını da kabul etsin cnm

kızlar lotusumuzun selamı var.çok iyiymiş.bulantıları başlamış.annesinde kalacakmış...merak edenlere duyurulur...
çok sevindim canım ya sağolasın Şeniz
radyolojim düne kadar bende öleydim.kocayı ızgarada pişiresim geliyodu sinirden.hatta çig çig yiyesim geliyodu.... neyse pişirmeden depresyondan çıktım....:roflol:

denefim ya yamyam gördüm seni:jeyyar:
aman diyim depresyon bitmişde adamcağız kurtulmuş:roflol:
yoksa yarısı yenmiş bi kocan olacakdıgamyoncuiremsu
radyolojiiii bende yarın temizlik yapacam göya ama şimdi yarında
arefe oruç tutucam zaten 3 gündür oruçluyum yarınla 4 allah kabul etsin:Saruboceq:
anlıcan benim hiç keyfim yok çok yiyen biriside değilim ama
allah affetsin keyfim olmuyor oruçluyken:sm_confused:
anladım sizlerde yoksunuz yattınız hepiniz bende sahur yapdım yatacağım şimdi
benden sonra gelenlere iyi geceler öpüyorummmmŞeniz

nasılsınız canlar topiğe gelmesemde sizleri unuttuğumu sanmayın .yine aklımda ve dualarımdasınız.
hepinizin kurban bayramanı kutluyorum .sevdiklerimizle nice bayramlara inşallah .hepinizi kocaman öpüyorum

ALLAH a emanet olun

günaydın canlarım ben geldim.size yazıp hemen işlerime koyulayım.yoksa bitmez.günler çok kısa..bende fazla temizlik işim yok...sadece oturma odamın camlarını ve tüllerini yıkıyacagım.aman kadının işi hiç bitermi.
patria canım seninde bayramın mübarek olsun...
radyolojim sanada kolay gelsin.
nehirim.izleyince begenip begenmedigini yazda bizde ona göre gidelim...boşuna para vermeyelim demi..
esmer yarim seninde bayramın mübarek olsun guzum.
nazım sorma bu adam bazen beni delirtiyo.neyse özür diledide barıştım yoksa hiç konuşmucaktım...
herkese iyi günler...ben şimdi işlerimi yapayım.sonra pasaklı demesinler bana..:roflol:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr denefim günaydın kolay gelsin sana
bizde kayınpeder zedeleriz bu sabah koca yattı kimbilir kaçta
ben uyumuşum valla bende kadayıfımı pişireceğim şimdi
yazarım gene haydi iyi günler arefeniz mübarek olsun inş..

kızlar selamlar hayırlı günler..nasılsınız canlarım..nazım allah kabul etsin oruçlarını canım..denefim hamaratım kolay gelsin canım..hepinizi öpüyorum canlarım şimdiden bayramınızı kutluyorum..iyi bayramlar..

esmer yarim sobeledim seni...ama çıkmam lazım..senağlama görümcemle beraber dolma saracagız.akşam ama burdayım....seni çok öpüyorum..
pinkrosem sagol bacım...bayram telaşesi işte bitermi hiç...

Bayramınız Mübarek Olsun canlarım...

Temizlik yapanlara kolay gelsin,ben şimdi bitirdim ama mutfağımı toplamadım daha,akşamda biraz dolanıcaz kocişle çarşı pazar.

AROG güzeldi,pişman değilim ama GORA daha güzeldi bence yani bizce...Ama gidebilirsiniz yani,Cem Yılmazı beğeniyorsanız mutlaka gitmelisiniz.Benim espirilerini beğendiğim bi şahsiyettir kendisi,o yüzden filmlerinede gidiyorum,saçma sapan uyduruk para harcanmayan filmlre gidip pişman olmaktansa,Cem Yılmaz filmlerini tercih ediyorum.Hem paraya kıyıyorlar,hemde komikler:)))Yabancı filmleri aratmıyor valla efektler.....

Neyse canlarım,Lotusum iyiymiş,Alhanım teşekkür etmiş demekki oda iyi,daha daha iyi olsunlar inşallah.Ben iki gündür kötüdüm,evvelsi akşam korkunç sancılarım oldu karnımda hatta sancı az kalır resmen kramptı,büyük ihtimalle yumurta çatlama ağrısıydı ama beni çok zorladı,Dün akşam baya hafifiledi ,bu sabah kalktığımda ise bomba gibiydim şükürler olsun....

Kendinize iyi bakın,görüşmek üzere,hepinizin yanaklarından öpüyorum,bayramınızı kutluyorum tekrar,mmmmmmmmuuuuucccccckkkk :)))))))

herkesi çok öpüyorum.müslüman aleminin kurban bayramı mübarek olsun.daha nice bayramlarda kk da buluşmak üzere.ALLAHA EMANET OLUN ....

merhaba canlarım şu mübarek arife günü sizlerle çok güzel şeyler paylaşmak istedirm ama olamdı :

ben 2 gündür kaynanamlardaydım temizlik için gitmiştim döneceğimiz gece nerden duymuşlarsa duymuşlar biizm tedaviye başlayacağımızı, eşim ve benle konuşmak istediler bizde oturduk dinledik :
kaynımla kaynanama erken olduğunu tedavinin gereksiz olduğunu filan anlattılar , bizde 4. yılımıza girdiğimizi artık tedavi görmek istediğimiiz anlattık, fakat ısrarla karşı çıktılar bende kararımızı aldığımızı maddaiyatıda düşünmediğimiiz söyledim, bu arada eşimimn ekomomiisi onlardan ayrı fakat genede hesap vermek mecburiyetinde bıraktılar eşim ağlayıp üzüldüğümü görünce üstelememelrini kararlı olduğumuzu söyledi, eşimin beni savunduğnu görünce çok sinirlendiler , 3 yıldır annemden daha çok hzimet ettğim kaynanam bana ortalığı karıştırdımı söyledi kavga çıktı . bize her darıldığında yapığı gibi gelmeyin evime diye kovdu, panik atak geçirdim yolda gelirken hastaneye götürdü eşim, artık bu üzntüleri bana çektireceğne benden ayrıl dedim eşime hep içime attım saygımda kuusrumda tek kusr etmedim ,bizi yönlendirmelerine iizn verdim eşimin hatı için,ama artık dayanamıyorum arkadaşlar eşime bunları dedim. çünki eşim maddiyatı uygun olmasına rağmen gitmek istemiyordu şüpheleniyordum şüphelerimdede haklı çıktım çok üzgünüm ama sizleride üzmek istemem kusura bakmayın çok uuzn yazdım ama paylaşmak istedim şimdiden:

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM DAHA NİCE BAYAMLARA SEVDİKLERİNİZLE GİRMENİZİ DİLERİM

ZÜHALİM kayınvalide ne oluyo anlayamadım..kafam karıştı.evlendiginiz 4 sene olmuş bence geç bile kalmışınız tedaviye.sen kimseyi dinleme.başkaları içinde eşinden sakın vazgeçme...hemen tedaviye başlayın..anne olmak seninde en dogal hakkın... .maddi gücünüzde varsa başkalarınada muhtaç degilsen takma kimseyi.sende üzme kendini...torunu olunca kayınvaliden bugün yaptıklarından utanacak..
seninde bayramın mübarek olsun canım....

zamane hastalıkları cnm hepimizde var boşver de düşünmemeye çalış ve mutlu olmak için uğraş

zuhal cnm

bende anlamadım senin kayınvalidedin ne yapmak istediğini

sanane deseydin iyice çatlatsaydık ağlayıp ta onları mutlu etmişin

kimseyi ilgilendirmez senin tedavi olman

ama sen yinede onun seviyesine inme

eşin seninleyse hiç takma kafana

merhaba nasılsınız ? bugün izmir e annemlere geldik dolayısı ile acayip mutluyum :) umarım hepiniz çok iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyor ve bayramınızı şimdiden kutluyorummm...görüşmek üzere...

oh ne güzel annenlerdesin.bende yarın akşam annecigime gidecegim...haftada bir görüyorum annemi ama yinede çok özlüyorum...bende senin bayramını kutluyorum canım.ALLAHA emanet ol.

bir bayram daha bayram gibi geçsin diye suçumu bile bilemeden eşimin hatrı için kaynanamı arayıp özür diledim,içimde bebek hevesi bile bırakmadılar, bi bayramı daha herkeze gülümseyerek ama içim kan ağlayarak geçiricem ama nereye kadar gidecek bilmiyorum,yuvam için ailemi bile göremiyorum, çünki onlar çektiğim eziyetlere kayıtsız kalamıyorlar müdahale etmek istiyolar, ama ben buna bile iizn vermezken eşimin ailesinin tedavi planlarımıza ile karışmalarına izin veriyorum,kalbim kırıklarla ümitsizliklerle dolu herşeyden çok istediğim bebeği bile istemez oldum ne olacak bilemiyorum Allah yardımcım olsun

BÜTÜN BAYRAMLARINIZN BAYRAM GİBİ GEÇMESİ DİLEĞİYLE HERKESE SAĞLIK MUTLULUK VE EN ÖNEMLİSİ HUZUR DİLİYORUM

bayramınız mübarek olsun.
tadında ,tuzunda ,lezzetinde ,kıvamında bayramlar dilerim.
bayram gibi mutlu ve hzuurlu hoşgörülü geçecek nice yıllar dilerim.
allah mübraek gün hürmetine hepimzie gönlündekini verisn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…