- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.381
bir bayram daha bayram gibi geçsin diye suçumu bile bilemeden eşimin hatrı için kaynanamı arayıp özür diledim,içimde bebek hevesi bile bırakmadılar, bi bayramı daha herkeze gülümseyerek ama içim kan ağlayarak geçiricem ama nereye kadar gidecek bilmiyorum,yuvam için ailemi bile göremiyorum, çünki onlar çektiğim eziyetlere kayıtsız kalamıyorlar müdahale etmek istiyolar, ama ben buna bile iizn vermezken eşimin ailesinin tedavi planlarımıza ile karışmalarına izin veriyorum,kalbim kırıklarla ümitsizliklerle dolu herşeyden çok istediğim bebeği bile istemez oldum ne olacak bilemiyorum Allah yardımcım olsun
BÜTÜN BAYRAMLARINIZN BAYRAM GİBİ GEÇMESİ DİLEĞİYLE HERKESE SAĞLIK MUTLULUK VE EN ÖNEMLİSİ HUZUR DİLİYORUM
bayramınız mübarek olsun.
tadında ,tuzunda ,lezzetinde ,kıvamında bayramlar dilerim.
bayram gibi mutlu ve hzuurlu hoşgörülü geçecek nice yıllar dilerim.
allah mübraek gün hürmetine hepimzie gönlündekini verisn.
kızlar selam canlarım bende birdahaki bayrama bebeğimle girmek istiyorum yaaa..iyi bayramlar canlarım...
kızlar selam canlarım bende birdahaki bayrama bebeğimle girmek istiyorum yaaa..iyi bayramlar canlarım...
bende ya.....hemde çok.artık kucagımda evladım olsun istiyommm.hadi kızlar 2009 da nüfüs patlanması yapalım..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?