Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

al benden de o kadar gerçi ben en son kayınvalidemi msnden gördüğümü saymassam 5 yıl önce gördüm
çok uzaktalar ne yapayım gidemedim oğlunu yolladım ya yeter hasret gidersin onunla

ayyy kendimi çok fena hissettim

kızlar hallerimize şükredelim beterin beteri var değil mi canalrım
ben de ailesinden ayrılmayı göze alamayanlardanım ama ne olacağımız belli değil.kader karşımıza neyi çıkarırsa onu yaşarız.
benim eşim i< nişanlıyken anadolu yakasında oturuyordu .bende oraya gelin gidecektim.yani biz avrupa tarafında oturuyoruz.birbuçuk saat sürer mesafe.evlenmemize yakın zamanlarda ailem problem çıkardılar.uzak orası olmaz diye.eşim de sağolsun tayinini aldırdı.şimdi aileme çok yakın oturuyorum ama sizi çok iyi anlayabiliyorum.
yine de üzülmeyin.allah size eşlerinize sağlık sıhhat huzur versin.önemli olan bu değil mi.
herkesin yaşaması gereken şeyler var ve insan çekeceği çileye de aşık olabiliyor bazen

:1ninca:
selam canım sen gelinlikçimisin tatlıımmm..ne güzel iş yaa...a.s.

evet bitanem ,gelinlik ,nişanlık üzerine çalışıyoruz gerçi aile mesleği bizdeee sanki her çocuk büyüyünce gelinlikçi olacak gibi düşünülüyoo ve de oluyooo :)sevgili eşim şimdi "kız olursaa eleman olur dikerr erkek olursa patronn olur diyooookafamçokkarıştı "

benim için işimin en güzel yanıı gelin adaylarının hayatlarının en öenmli gününe kıyafeti ile imza atmak hihoyyyt

yok pinkçim sana değil başkasına dedim
tesadüf profiline bakıyordum gördüm bende üzüldüm kimseye zorla yaptıramazsın hiçbirşeyi neyse boşverelim
swettim kız sende kaderdaşız ama benim eşim iyidirde ailesinden çok pozitif elektirik alamıyorum 10 tıldan beri

beyaz beyaz kız sende mi büyük konuşanlardansın

evek arkadaşım yaaa..sositososito

şu kayınvalide olayları beni çileden çıkartmaya yetiyooo :1ninca: bu konuda hayatımda büyük konuşma örneklerimden biri yaniiii..

ömrümüzün sonuna kadar anamızla babamızla ve eşimizle oturabilsek ne güzel olurdu ama maalesef.hayatın kurallarında var.birileri birilerini terk edip gitmek zorunda.ya eşler birbirini ya anne baba evladını ya evlat anne babasını bırakıp göçüyor öbür aleme.
allah imandan ayırmasın ve huzurdan mahrum bırakmasın.sağlıklı ömür versin herkese

AY NE ŞANSLISINNNNN
çok mu kötüyüm.
ya ahh bir iyi olsalar ben onalra nerle yapma da
gene yapıyorum.ya
oyyy oyy
bayramda bu hamile halimle benden sabah erken kalkıp misafirne kahvaltı hazırlamamı sitedi.
8,30 da uykulu uykulu gittim ,anacağım ikrama geçmedi.maksadı ben evde pizza yapıp götürmelymişim. yav delimisn de getttttt lan işine diyeceksin sen bunlara da işte.
yab hala kzııyorum.kızı olsa pauça yaparmış bilmem ne kadının bana sbaha sabah söyledikelrine bak.ya sabır ya sabır diye diye akşamı ettim orada .
kızın gelseyid o zman kuaföre gideceğine değil mi ama :)))))))
töveb tövbeeee yaaa
ne kızıyrum sanki değişcekerlde.

yaaaaaaa işte değişmezler zaten takma akılda akıl olmazmış

RABBİM beterinden saklasın hamilelere iş buyuranlara gıcık oluyorum şimdi gıçıklarımın listesinde swetçim senin kayınvalıde de var benim gözüme gözükmesin çünkü taktım mı tam takarım benden kaçamaz

Canım söylediklerinde o kadar haklısın ki aslında bilmiyoruz önemli olan sadece sağlık insan sağlıklı olunca herşeyi elde edebiliyor çalışarak

merhaba kızlar bende yeni hamileyim daha 5 haftalık çok halsizim midem bulanıyor bu 3. bebek olacak ama hamileligim digerleri ile aynı geçecek gibi bulantı serumlar filan ne yaparım bilmiyorum doguma kadar

merhaba kızlar bende yeni hamileyim daha 5 haftalık çok halsizim midem bulanıyor bu 3. bebek olacak ama hamileligim digerleri ile aynı geçecek gibi bulantı serumlar filan ne yaparım bilmiyorum doguma kadar

hayırlı olsun cnm dua et en kısa zamanda RABBİM hayırlısıyla bizlerde nasip etsin

yav diyorum ya sağı solu belli olmuyor.
bunalrın .bir kızı var görümcem yani o ne derse onu yapar.
bir gün önce kızı kayınvelidenin evini süpürüyordu. ben ve eşimde arkadaşa giecektik.benden yarıdm beklediler herhalde suratları asıldı kapılar çarpıld.tövbe dedim ya tövbe ben elektirk süpürgesini eşime yaptırıyorum.kendimi korumak için.gelmiş yaş 34 e bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.yani düşünmelri laızm.
o gün her gördükleri yerde iğnelendik ,surat yedik felan .
2 gün sorna ben kahvaltıya çapğırıdm.amanın konuşmalar felan derken kalkıp benim evi süpürüdler sildiler.oğluna kıyamadın değilmi dedim..... bende ama olsun deidm kırk yılda bir ama ne şaaşırıdm.bir gün önce kölemiyim ben diye bağıran görümcem evimi sürpürdü ne derisn anacığım.başa gelen çekilir.
dayak gördün kaç yemek gördün çök hesabı yapıyorum ben de artık.
:)))))

ama yine d allahım muhtaç etmesin.hiç kimseye hele de onalra diyorum.
çünkü daha sonra başıma kalkılacaını biliyorum.

oyy hoşgeldin.
allah inşallah bu defakinde yarım eder sana d daha dinç ve sağlıklı olurusn canım
hayırlı olsun.

amanın bugün çenem açıldı.maşlalh toğikte müğsait konuşmaya buün.
önce ağladım sonra dertlerimi döktüm.ay kızlar allah hpeinziden raız olsun.radyoloğum canım değdin gibi sağlık herşey .
rabbim elden ayaktan düşürmeisn,dert verip derman aratmasın

amin cnm kimseyi kimseye muhtaç etmesin

sakın senin bu durumda önce bebeğini düşünmen gerekiyor kirli pis dağınık olsun hiç birini dert etme hepsi olur sadece minik meleğini düşün sadece önemli olan evladın

hayırlısıyla doğsun sonrasında istediğin kadar temizlik yaparsın

Ay miniğimi düşününce içimi bir neşe kaplıyor.
Kızlar ev pis felan takmıyorum .aynen dediğiniz gibi.
Zaten çalışıyorum gelen giden pek olmuyor.
Gelen de ev kirli diyorum ne yapayım.ya
benim miniğim orada rahatsız olmasın diye uğraşıyorum.
zaten benim tipim zayıf değil ama bünyem pek dayanıklı değildir.
Ben kendime ne kadar dikkat edersem miniğimde o kadar iyi olur .değil mi ama
rabbim sağlık verisn miniğime
amin
hepimzinkine de sağlıkla dünyaya getirmek naip etisn.
ve sizlerinde hamile olduğunu görmek istiyorum ,kızlar peşpeşe doğurlaım hadi inşallah
hadi önce doktora gitmekten korkan ve erteleyn arkdaşlar cesaretimiz toplayalım.
ve dualrımızı edelim.
allahım yarabbim hepinize gönlündekini verisn hayrlısı ile.inşallah

Son düzenleme:
bebekecem sen ikli testi yaptırın mı canım?
ben şimdi hsataneye sordum.130 ytl diyrolar.
özel de.ama bend essk da yaptrısam diyroum.ona da randevu alamıyorum bir türlü.
geçte kalmak sitemiyorum.
zor oldu mu ölçümler canım ya.
kimisnde yarım saat fealn uğraşmak gerkiyormuş.görülmeme riskine karşı bazen de vajinal bakılıyormuş.
korktum ya birden .bende ama bebeğim için gidip testlerimi yaptıracağım inşalalh.
en kısa zamanda .
sen nasıl olsu biraz bilgi verir misn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…