- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.621
kızlar ben kaçıyorum öpüyorum kendinize iyi bakın sonra yine gelirim..
selam canım sen gelinlikçimisin tatlıımmm..ne güzel iş yaa...a.s.
al benden de o kadar gerçi ben en son kayınvalidemi msnden gördüğümü saymassam 5 yıl önce gördüm
çok uzaktalar ne yapayım gidemedim oğlunu yolladım ya yeter hasret gidersin onunla
ayyy kendimi çok fena hissettim
merhaba kızlar bende yeni hamileyim daha 5 haftalık çok halsizim midem bulanıyor bu 3. bebek olacak ama hamileligim digerleri ile aynı geçecek gibi bulantı serumlar filan ne yaparım bilmiyorum doguma kadar
yaaaaaaa işte değişmezler zaten takma akılda akıl olmazmış
RABBİM beterinden saklasın hamilelere iş buyuranlara gıcık oluyorum şimdi gıçıklarımın listesinde swetçim senin kayınvalıde de var benim gözüme gözükmesin çünkü taktım mı tam takarım benden kaçamaz
merhaba kızlar bende yeni hamileyim daha 5 haftalık çok halsizim midem bulanıyor bu 3. bebek olacak ama hamileligim digerleri ile aynı geçecek gibi bulantı serumlar filan ne yaparım bilmiyorum doguma kadar
yav diyorum ya sağı solu belli olmuyor.
bunalrın .bir kızı var görümcem yani o ne derse onu yapar.
bir gün önce kızı kayınvelidenin evini süpürüyordu. ben ve eşimde arkadaşa giecektik.benden yarıdm beklediler herhalde suratları asıldı kapılar çarpıld.tövbe dedim ya tövbe ben elektirk süpürgesini eşime yaptırıyorum.kendimi korumak için.gelmiş yaş 34 e bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.yani düşünmelri laızm.
o gün her gördükleri yerde iğnelendik ,surat yedik felan .
2 gün sorna ben kahvaltıya çapğırıdm.amanın konuşmalar felan derken kalkıp benim evi süpürüdler sildiler.oğluna kıyamadın değilmi dedim..... bende ama olsun deidm kırk yılda bir ama ne şaaşırıdm.bir gün önce kölemiyim ben diye bağıran görümcem evimi sürpürdü ne derisn anacığım.başa gelen çekilir.
dayak gördün kaç yemek gördün çök hesabı yapıyorum ben de artık.
:)))))
ama yine d allahım muhtaç etmesin.hiç kimseye hele de onalra diyorum.
çünkü daha sonra başıma kalkılacaını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?