Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam şekerler.oh oh bensiz iyi kaynatmışınız.kıskandım bacular.benim patron emekli olunca daha az gelebiliyom kk ya.akşamlarıda malum görümcemin eviyle kendi evim arasında mekik dokuyorum.aman ya ne biçim hayat bu.... şöle saatlerce takılamıyom kk ya neyse saglık olsun....herkes çok iyi galiba...biraz duygusallık sezdim.swethome canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.sonra mumucugum sana destek oldu mutlu oldum.gerçekten öle bende babama hasretim.2002 mayısında babacıgım bize veda etmeden hayatımızdan çıktı.şimdi annecigim var.elimden geldigince çok gitmeye çalışıyom.ama çalışınca çok zor oluyo...kızlar şimdi bana müsade.görümceme gidecegim yine.her akşam genelde gidiyorum.yapılacak bişey varsa yardım ediyorum.sonra ilerde pişman olmayayım diye.kaynanam beni sevmez ama olsun ALLAH İÇİN YAPIYOM.zaten GEÇMİŞİ UNUTTU ARADA AKLINA GELİYO MAZİDEN HATIRALAR..bizde yaşlanacagız demi.insallah bizede bi bakan yada ilgilenen olur...
hepinizi çok öpüyorum canlarımmmmm.ben belki bi ara yine gelirimmmm..

swetcim,canım günaydın mesajını almakta çok geciktim,nete yeni bağlandım,bugün kankamın yanındaydım,duaların için sağol canım,inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın,anne olmayı yüce rabbim hepimize nasip etsin

svetcım ve mumucum yzdıklarınızla inan beni de duygulandırdınız,bugün çok güzel dertleşmişsiniz,insanın en yakınına bile söyleyemediği şeyler oluyor,ama burası çok farklı her duygu gönül rahatlığınca söyleniyor,samimi-sıcak bir topik...Allah hepinizden razı olsun...

svetcim Allah yardımcın olsun,kaynana görümce işleri zor,ama boşver onları sen bebişine bak yeter...

Mumucum ben de babamı kaybedeli 12 yıl oldu,ama hal dün gibi,hiç gözümün önünden gitmez...baba sevgisi çok farklı,yazını okuyunca inan gözlerim doldu,,,her bayram ailecek yeğenlerimle mezara gidipte baba ben bu bayramda da yine çocuksuz geldim der ağlarım...hep duam bir gün o mezara gittiğimde baba bak sana torununu getirdim diyebilmek...

GULYUZUM sende çok haklısın burada farklı duyguları paylaşıyoruz

kızlar biz dertleştik swetle sizleri üzmek değildi ama derdi çeken bilir aynı şeyleri yaşamak bizleri bizbirimize yakınlaştırıyor
geçekten buradaki herkezin samimiyetine çom inanıyorum

GULYÜZÜM CANIM BENİM İNSALLAH Bİ DAHA BABANI ZİYARET ETİGİNDE HAMİLEYİM DİYECEKSİN.SONRADA TORUNUNU ONA GÖSTERECEKSİN...
BEN YAVRULARIMA KAVUŞAMADIM ACABA BENİM BABAM TORUNLARINA KAVUŞMUŞMUDURKİ ORDA....senağlamasenağlamasenağlama...

Mumucum ben bilgisayar başındaydım ama internetler kesildi gene yaa :))
Çok sık oluyor bu aralar..En son bi yerde kalıyorum tak kesiliyor, bağlanmıyorda sonra..
Bugün eve gelince 2 saat uyudum..Hala uykum var..Radyolojim bak saat kaç oldu muhabbetim gene uyku gene uyku :))
Ee senin doktor işi nooldu..Bi daha bişey dememişsin??
Allah herkesin yardımcısı olsun..
Hem çok istiyorum evliliği hemde biraz korkuyorum..Gerçi herşey istemekle değil bunuda öğrenmiş bulunmaktayım..
Kayınvalide-kayınpeder-görümce sorunlar bunlar çok üzücü şeyler..İnsanların arasında problem olması..
Bide benim akrabalarımda öyle anasından babasından uzak olan yok. Bende uzak olursam diye korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyorum..
Mesela ablam bizden 1 blok ilerde oturuyor..Sık sık bizde biz ondayız..Benim kaderim nasıl olacak bakalım hayırlısı inşallah..
Hepinizin ailelerinden ahirete göçenlere Allah'tan rahmet diliyorum..Burada olmak zor ama onlarda orada zor durumda olabilirler..Bir anne-babanın ahirete göçtükten sonra bu dünyada bıraktığı tek gerçek şey salih/saliha evlatlarmış..Ne malından mülkünden hiç birşey gelmezmiş..Yalnızca salih/saliha evladının onun için ettiği dua makbulmüş..
Dualarınızdan eksik etmeyin onları..Allah yardımcıları olsun mekanları cennet olsun Komşusu Efendimiz (as) olsun inşallah..
Gülyüzüm çok duygulandım babanın mezarına gittiğinde düşündüğün şey için..Ve denef abla onlar cennetteler sen sakın üzülme sevin onlar için..3 tane yavrun var cennetin kapısında seni ve eşini bekleyen..Ve mumu senide inşallah..
Annem babam olmadan cennete girmem Allah'ım diye 3 meleğin var...
Allah-u Teala o zaman yavrularına " anne babanıda al hadi gir cennete " diyecek inşallah..

Bu arada mumu bugün beni az güldürmedin..Özer beye soracam yoksa demişsinya çok güldüm ben ona..Allah iyiliğini versin (amin) :)))
Ablişimde bizdeydi şimdi gitti..Dizilerimizi seyrettik beraber..Ablam dondurma getirmiş gelirken onu yiyeyim yatacağım inşallah..
Yarın görüşmek üzere hanımlar iyi geceler..
Hepimize büyük konuşmadan yaşamak nasip olsun inşallah :))
İplerin kimin elinde olduğunu unutmadan inşallah..

Bende hep geç kalıyorum yaaaa:))))

Okudum yazdıklarınızı,zor işler valla,Allah kolaylıklar versin.Benim çok şükür kaynana-görümce derdim yok,şimdiye kadar bi sorun yaşamadık,inşallah bundan sonrada hç bir sorun yaşamayız...

Ahhh Gülyüzlüm,içim acıdı ,sızladı resmen..Hem gözlerim doldu hem gülümsedim...Bidahaki bayramda bebişinle gideceksin inşallah ziyaretine...Rabbim tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin,Amin...

Kocaman öpücükler hepinize....

mumucum sizin dertleşmeniz çok güzel ama ister istemez bizde dertlendik işte...birimizin derdi hepimizin derdi oluyo...o yüzden bizi üzdüğünü düşünme ...herkesin üzüntüleri farklı olsa da dert ortağıyız burda paylaşacağız tabi ki...

denefcim,inşallah hepimiz birgün yavrumuza kavuşacağız...gidenlerin ardından sadece ağlıyoruz işte...çok öbür dünyayla ilgili konuşamam ama bence babacığın torunlarının geldiğini görmüştür...öyle derler ya'

nehircim,evlilik kader kısmet işi,yeri mekanı olmuyo malesef,misal;ben burnumun dibindeki abimin kankasıyla evlendim,40 yıl düşünsem aklımın ucuna gelmezdi,çok samimi bacı kardeş gibiydik,ama Allah yazmış ve oldu...iyiki de olmuş ve çok mutluyum,o zamanlar eğer kendi sevdiğim kişiyle evlenseydim belki şimdi boşanmış bile olurduk...bu konuda rabbime minnetkarım bana bu güzel evliliği nasip ettiği için...ama hiçbirşey dörtdörtlük değil bir çocuğumuz eksik...Yüce rabbim bu mutlu yuvamıza bir de çocuk nasip ederse çok çok iyi olacak...
Güzel kardeşim Allah gönlüne göre versin,herşey aklından geçenler doğrultusunda olur...

herkese iyi geceler....

günaydınnnnn şekerler
nasıslınız.gününüz aydın olsun,içiniz ferah olsun,
muradınız gerçek olsun, hayalleriniz önünüze gelsin.
kısmetiniz bol rızkınız geniş olsun.
iki dünyanız cennet olsun,
derdiniz deva bulsun, hastalığınız şifa bulsun.
yuvalarınız huzur doldun.kucaklarınızı evladınız doldursun.
kocalarınız her zaman size aşık kalsın, kaynanalarınız bir melek olsun, görümcelerinizde melek olsunnnn:)))))anne babanız sağ olsun kardeşleriniz mutlu olsun.
bacıalr kimseyi unutmamaya çalışıyorum dua ederken ekleyin eksik kalan varsa.
hadi bakalım şekerlerim.
allah sizden de bizden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…