- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.661
Günaydıınlar herkese..
Aşkolsun denef abla niye yalnızım diyorsun..
Neden yalnız olasın canım benim.
ya kızlar bende panik atak var nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum dün akşam tansiyonum yükseldi böyle giderse takip altına alınmam gerekebilirmiş yüksek tansiyon zarar verebilirmiş digerlerindede hep düşüyordu bana dua edin kendinize iyi bakın
günaydınnnnn şekerler
nasıslınız.gününüz aydın olsun,içiniz ferah olsun,
muradınız gerçek olsun, hayalleriniz önünüze gelsin.
kısmetiniz bol rızkınız geniş olsun.
iki dünyanız cennet olsun,
derdiniz deva bulsun, hastalığınız şifa bulsun.
yuvalarınız huzur doldun.kucaklarınızı evladınız doldursun.
kocalarınız her zaman size aşık kalsın, kaynanalarınız bir melek olsun, görümcelerinizde melek olsunnnn:)))))anne babanız sağ olsun kardeşleriniz mutlu olsun.
bacıalr kimseyi unutmamaya çalışıyorum dua ederken ekleyin eksik kalan varsa.
hadi bakalım şekerlerim.
allah sizden de bizden de razı olsun
ay biz burda olmasakda kalbimiz seninle.. canummmmgünaydın canlarım.ya sende saatlerce beklesen kk da bi arkideş gelsinde muhabbet edek diye..gelende olmazsa.tabi yalnızım dersin...
Günaydın swetçim günaydıın..
O ne güzel günaydın öyle...
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah..Gene bir sabahta karşınızdayım..Gene uykuya açım..Ne kadar uyusamda doyamıyorum..
ya kızlar bende panik atak var nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum dün akşam tansiyonum yükseldi böyle giderse takip altına alınmam gerekebilirmiş yüksek tansiyon zarar verebilirmiş digerlerindede hep düşüyordu bana dua edin kendinize iyi bakın
gunaydın bacılar nasılsınız ben artık şişko bır hatun oldum top gıbı yuvarlanıcam yakında aslında aşırı yemıyorum eskısı gıbıyım ama yınede kılo alıyorum ya
bebekler doğsun annesi ,
sen yine inceik olursun
merak etme.
ikisinede biren koşturmaktan canım.
:))))
bne bile kg aldım daha yeni ama
:)))))))))
ben zaten şişkoydun ıyıce şişko oldum heheh
lotus nasılmış haber alıyormusunuz
günaydın kızlaaaarrrr.
öğleyi geçmeden dedim yaşasın.
tünaydın kelimesini hiç sevmiyorum çünkü.
swetim allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin hepimiz için.amin amin amin.
denefim öpüyorum canım.yalnızlık yok canım.bak hepimiz geldik kavuştuk işte.
nehirim.dün doktor hanım gelmemiş hastaneye.randevuları 1 ay sonrasına kadar doluymuş.ne doktor seçmişim beehh.ama arkadaşlar ayarlayacak hastane personeli olduğum için.bugün alırım heralde randevumu.pazartesi gününe felan istiyorum ben.alınca haber veririm.
hepinizi seviyorum
slm cnm nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun ... nette fazla gelemiyom kızlar hava buz gibi bilgisayarın bulundugu odada çok soguk ama rada gelcegim sizden haberler almak için DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN İŞLERİNİZİ AYARLAYIN CUMA GÜNU 12 SONRA SOHBET ODASINDA BULUŞACAGIZ BENİ VE DİGER ARKADAŞLARINI ÖZLEDİSENİZ GELİRSİNİZ TABİ MUSAYİT DEGİLSENİZ ANLAYIŞLI OLACAGİM ÖPTUM HEPİNİZİZ BEKLİYORUM CUMA GÜNU 12 SONRA SOHBET ODASINDA ...sizleri çok özledim sizlerle sohbeti etmeyi uzun zamandir hiç birinizi goremedim konuşmadım benim gibi düşüneneler gelir biliyorm şimdi çıkmamam gerek...
:içelim::içelim::içelim:
Ben cuma günü gelemem herhalde sohbete..Tam cuma vaktinde kuran okumak yemek yemek ve namaz kılmak için ananeme gidiyorum dükkandan..
Oda tam o saatlere denk geliyor..11 den 1 e kadar internette olmuyorum..Ama yetişebilirsem gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?