Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım.ya sende saatlerce beklesen kk da bi arkideş gelsinde muhabbet edek diye..gelende olmazsa.tabi yalnızım dersin...

Günaydın swetçim günaydıın..
O ne güzel günaydın öyle...
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah..Gene bir sabahta karşınızdayım..Gene uykuya açım..Ne kadar uyusamda doyamıyorum..

ya kızlar bende panik atak var nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum dün akşam tansiyonum yükseldi böyle giderse takip altına alınmam gerekebilirmiş yüksek tansiyon zarar verebilirmiş digerlerindede hep düşüyordu bana dua edin kendinize iyi bakın

evet canım, doktor kontrolünde olmanız gerekiyo.ihmal etmeyin lütfen...sevgilerimle

bu güzel sözlere ayakta alkışlarım ben.canımsın ya...:lepi:Şeniz:sm_cool::teytey::dance:

günaydın canlarım.ya sende saatlerce beklesen kk da bi arkideş gelsinde muhabbet edek diye..gelende olmazsa.tabi yalnızım dersin...
ay biz burda olmasakda kalbimiz seninle.. canummmm

Günaydın swetçim günaydıın..
O ne güzel günaydın öyle...
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah..Gene bir sabahta karşınızdayım..Gene uykuya açım..Ne kadar uyusamda doyamıyorum..

aaahhh uyku bende severim ama
mide ağrısında sırtım öyle ağrıyor ki ,ne uyuduuğumu anlıyorum n uyumadığımı ne oalcak böyle ki

ay canım çok geçmiş olsun kensini rahatlatma imkanın yok mu acaba senin.
hani panik atak biraz psikoloiik derler ,belki kafanın içnde bazı korkualrınsna arınıp biraz daha relax olsan belki kurtulursun canım.çok geçmiş olsun.
allah yardımcın olsun

gunaydın bacılar nasılsınız ben artık şişko bır hatun oldum top gıbı yuvarlanıcam yakında aslında aşırı yemıyorum eskısı gıbıyım ama yınede kılo alıyorum ya

gunaydın bacılar nasılsınız ben artık şişko bır hatun oldum top gıbı yuvarlanıcam yakında aslında aşırı yemıyorum eskısı gıbıyım ama yınede kılo alıyorum ya

bebekler doğsun annesi ,
sen yine inceik olursun
merak etme.
ikisinede biren koşturmaktan canım.
:))))
bne bile kg aldım daha yeni ama
:)))))))))

günaydın kızlaaaarrrr.
öğleyi geçmeden dedim yaşasın.
tünaydın kelimesini hiç sevmiyorum çünkü.
swetim allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin hepimiz için.amin amin amin.
denefim öpüyorum canım.yalnızlık yok canım.bak hepimiz geldik kavuştuk işte.
nehirim.dün doktor hanım gelmemiş hastaneye.randevuları 1 ay sonrasına kadar doluymuş.ne doktor seçmişim beehh.ama arkadaşlar ayarlayacak hastane personeli olduğum için.bugün alırım heralde randevumu.pazartesi gününe felan istiyorum ben.alınca haber veririm.
hepinizi seviyorum

ben zaten şişkoydun ıyıce şişko oldum heheh
lotus nasılmış haber alıyormusunuz

şu an iyiymiş canım.
inşallah sonuna kadar da iyi olurlar ve bebklerni kucakarlına alırlar.
ben de pek zayıf değildim ama yine de alıyorum kg ne yapayım off bebeğim sağlıklı olsunda başka bir şey düşünmüyorum.
şişko anne oalcaım galiba:)))))

gt canım ihmal etme.lütfen
korkak radyoloğum birde sağlıkçı olacaksın.
hadi bakalım iyi haberle alırız inşallah

:içelim::içelim::içelim:

Hoşgeldin seherim radyolojim..
aman aln kilo noolcak..Ama düzenli beslenin..Hamileyim diye koyvermeyin..İllaki kilo alınacak almadan olur mu..
Ve doğum yaptıktan sonra inşallah hemen kolları sıvayın..
Sütünüzü dengeleyerek kilo vermeye kendinize zaman ayırmaya çalışın..
Doğum yapan bayanların yazılarını okursanız demek istediğimi anlarsınız..
Kontrollü olun kilo konusunda :))

İyi çok sevindim radyolojim, ayarlasınlar tabi okadar ayrıcalığın olsun..Orada çalışıyorsun sonuçta..
Benimde doktorum aynen öyle..Bayramdan taa ne kadar önce anca 23 aralığa alabildim randevu..Haftaya salı inşallah..Üniversite hastanesini geçti yani randevu vermekte :))

radyolojim hadi hayırlısı olsun başlamak bitirmektir...en kısa zamanda hamileyim haberini bekliyoz...
ayrıca kızlar myhopeyle görüştüm.selamları var.yarın evine geçecekmiş.topige ugrayacakmış....çok iyiymiş merak edenlere duyurulur..
seherim daha dur çok kilo alcan canımcım...aman saglıklı dogsunlarda verirsin bacım kilolarını

Ben cuma günü gelemem herhalde sohbete..Tam cuma vaktinde kuran okumak yemek yemek ve namaz kılmak için ananeme gidiyorum dükkandan..
Oda tam o saatlere denk geliyor..11 den 1 e kadar internette olmuyorum..Ama yetişebilirsem gelirim..

ya ben anlamadım gündüz 12 mi gece 12 mi....ben gece 12 zannettiydim.biri bana açıklayabilirmi acep...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…