- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.681
ay biz burda olmasakda kalbimiz seninle.. canummmm
aaahhh uyku bende severim ama
mide ağrısında sırtım öyle ağrıyor ki ,ne uyuduuğumu anlıyorum n uyumadığımı ne oalcak böyle ki
ay canım çok geçmiş olsun kensini rahatlatma imkanın yok mu acaba senin.
hani panik atak biraz psikoloiik derler ,belki kafanın içnde bazı korkualrınsna arınıp biraz daha relax olsan belki kurtulursun canım.çok geçmiş olsun.
allah yardımcın olsun
slm canlar bu kız nerelerde diye merak edenler için merakınızı gidereyim dedim: 4 gündür hastanede eşimin dayısının hanımına refakatçilik yapıyodum bugün geldim nete giremedim çok uykuuszum demir banklarda yatmaktan belim t utmuyo hadi hepiniz öpüyorum canlarım
evet canım pskolojik ama ne kadar rahatlamaya çalışsanda bir türlü kafandan atamıyorsun inşallah geçer en azından hamileyken rahat olsam bana yetecek
AMİN canımAbla aşağılarda görüyorum seni..
Bak birşey daha paylaşayım herkesle..Sana anlatmam lazımdıda..
Bugün dükkana Ayten abla geldi, biliyorsun Ahmet abinin eşi..(Eniştemle aynı yerde çalışıyor eşi)
Grevden ve işçi çıkarmadan bahsettik..
Çıkarılan çalışanların çıkarıldıklarından haberleri bile yokmuş..
Dün yine herzaman olduğu gibi işe gelmişler..Ama giriş kartları çalışmamış..Girememişler içeri..O zaman öğrenmişler..Tazminatları bile bankaya yatmış..Adamların hiçbirşeyden haberi bile yok..
Yaa Allah vicdan versin..Allah yardımcıları olsun inşallah..
İnşallah ülkemiz bu kriz denen şeyden ve yoksulluktan bir an önce kurtulur ve milletimiz inşallah bir an önce refaha erer..inşallah..
hep parayı saklayan ve yatırımdan ve ödemekten korkup bir köşede dursun diye düşünen bir kaç kişi ile başlıyor bu işler.sevgili nehircim
RABBİM herkeze yardım etsin içinde bizlerede
ben yarım aklımla bazı şeyleri abartıyorlar yada şom ağızlarını açıp başımıza gelmelerini sağlıyorlar diyorum
krızden en az bizim ülkemiz etkilenecekti sonra krız krız var dediler en çok biz enkilendim
biraz şükür edinde güzellikler olsun yafffffffffff değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?