Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hee bilmemki denef abla ben güzdün diye anlamıştım ama olmayadabilir..Bakayım geçmişe..

Yukarda yazıyomuş zaten :))
Bilmemki ben öğleden sonra anladım ama senin değin gibi gecede olabilir denef abla..Bilemeyeceğim..

hepinize selam dünden beri nasılsınız bakalım . yerime başka bir eleman geldi onu yetiştireceğim işlerim hafifledi artık. rahatladım valla

bende öğlen diye anladım akşam olursa katılamam ben evde internet yok çünkü

slm canlar bu kız nerelerde diye merak edenler için merakınızı gidereyim dedim: 4 gündür hastanede eşimin dayısının hanımına refakatçilik yapıyodum bugün geldim nete giremedim çok uykuuszum demir banklarda yatmaktan belim t utmuyo hadi hepiniz öpüyorum canlarım

Huuuuuu huuuuuu......

Ben bi kerecik günaydın dedim bi daha kısmet olmadı yaaa:))))Neyse Nehirle Swet benim yerime de diyolardır dimi kızzzzlar...

Kızlar benim kocişin fabrikadan işçi çıkarıyolarmış yaaaa,40 kişi çıkarmışlar.Çalışanlarda protesto ediyolar şuanda,orda yaşıyolar dünden beri..Hayırlısı olsun herşeyin inşallah...Bizim 2. işimiz var Allaha şükür ama insan yinede düşünmeden edemiyor.Hiçhoş bir şey değil..Rabbim herkesin yardımcısı olsun,kimseyi çıarmazlar inşallah....

Benden havadisler bukadar,sizde ne var ne yok...

evet canım pskolojik ama ne kadar rahatlamaya çalışsanda bir türlü kafandan atamıyorsun inşallah geçer en azından hamileyken rahat olsam bana yetecek

selam canlarım nasılsınız

bende cuma günü sohbete giremem çünkü cuma dausına gidiyorum o saat bana uymaz

nehircimmmmmmmmmm ne yapayım insan nezaketen de olsa bir cevap yazar ben maviye özel mesaj yolluyorum ses seda yok

sanki bir gülüşe bir neşe muhabbete gerek dostlar bende öyle arkadaş ister

Son düzenleme:

AAA be canım 4 gün üstüste kalmk çok yormuşturç.allah hayrını kabule tisn ama dönüşümlü kalacak birirleri yokmuydu seninle .yani sen yiğeninin karısının yani sana gelen kadar yiğenelri felanda vardır kesin.
allah hastaya da refkatçşyede yarıdm etsin canım

evet canım pskolojik ama ne kadar rahatlamaya çalışsanda bir türlü kafandan atamıyorsun inşallah geçer en azından hamileyken rahat olsam bana yetecek

canım sen aklına kötü şeyle geldikçe la havle çek birtanem
sakın dert etme .bebeşinle konuş annem korkma güzle olacka herşey flean deç.
ben öyle yapıyorum canım sıkılıdıüında annem kusrura bakma seni üzdüm.ama zor başlaıdk herşey daha kolay oalcak diyroum.biraz konuşuyoruz bebeişimle rahatlıyorum:))))))))

nevin canım biizm burasıda içileri dönüşümlü oalrak ücretsiz izne çıakrıyor.
banada sorudalr en sonunda bugün.
hergün geç gelerek mi kullanmak istersin yoksa toplu mu diye bende fırsatan istifade kardeşmin düğünü var ocakta orda kaullnacağım memelekre gidecğeim dedim.
başka zaman olsa ölse göndermez beni canıma okumadan ağlatatmadan ama şimdi mecbur olunca ses çıkarmadı.
neden hergün 1 saat geç gelerek ayda 1 hafta ücretsiz kullancakmışım ki mantıklı olanı yaptım.işime de geldi zaten iizn alacaktım.yoksa da rapor alıp yalan söyleyecektim.hiçde istemiyorudm bunu neyse.
allahım iş güç vrisn de çalışsın bu işyerleri yoksa herkes muhakkak bir eyrlerden zarar görecek.

Abla aşağılarda görüyorum seni..
Bak birşey daha paylaşayım herkesle..Sana anlatmam lazımdıda..
Bugün dükkana Ayten abla geldi, biliyorsun Ahmet abinin eşi..(Eniştemle aynı yerde çalışıyor eşi)
Grevden ve işçi çıkarmadan bahsettik..

Çıkarılan çalışanların çıkarıldıklarından haberleri bile yokmuş..
Dün yine herzaman olduğu gibi işe gelmişler..Ama giriş kartları çalışmamış..Girememişler içeri..O zaman öğrenmişler..Tazminatları bile bankaya yatmış..Adamların hiçbirşeyden haberi bile yok..

Yaa Allah vicdan versin..Allah yardımcıları olsun inşallah..
İnşallah ülkemiz bu kriz denen şeyden ve yoksulluktan bir an önce kurtulur ve milletimiz inşallah bir an önce refaha erer..inşallah..

Hoşgeldin pinkim
burada nöbetçi oldum resmen
:))
ya işlerim çok ama kafamı dağıtmak için arda çaıveriyorum farkına varmadan hemen tık kk dayım.
Biizm topikte yazı göemeyince de canım skılıyor resmen
ama canınız sağolsund agelina rada valla temmuz annelri topiğine bu kadar yazmıyorum anlayın artık...::))

AMİN canım
ne zor bilen bilir.
ben hiç böyle sıkıntı görmemiştim.çalıştığık yerde hep en son benden vazgeçeek şekildydim.şimdi ise biraz daha küçük olduğundan korkuyorum yani.tekim ama burada adamlar idare etmeye kalkabilirz yarı maaşına birini bulabilirz diye düşünecekelr diye korkuyorum
allah korusun yani varya ben hem eşim işi yok hem mali müşavirlik stajı yapıyorum o yarım kalcak diye ki yanr animallah allah koruusn hemde hamileyim az yada çok apra farketmez işe girrei dedsem kisme almaz beni .korkualrım artıyor.adam bir tuhaf bakınca hemen bismillah diyorum
nehirm cuma dualrın arasına bize de dua et olur mu canım ve tüm ülkeye

sevgili nehircim
RABBİM herkeze yardım etsin içinde bizlerede
ben yarım aklımla bazı şeyleri abartıyorlar yada şom ağızlarını açıp başımıza gelmelerini sağlıyorlar diyorum
krızden en az bizim ülkemiz etkilenecekti sonra krız krız var dediler en çok biz enkilendim
biraz şükür edinde güzellikler olsun yafffffffffff değilmi

hep parayı saklayan ve yatırımdan ve ödemekten korkup bir köşede dursun diye düşünen bir kaç kişi ile başlıyor bu işler.
kimsi daha çok kaznaırım diyerek hemen zula yapıyor kimiside durusn şimdi diyeip kririz bahane edip kaçıyor.
ancak bu kadar büyümesinin sebei onalr nasıl vebalden kurtulackarl bilmemç
korkuyorum ki bu böyle artarsa sokağa çıkamaayacağız herkes birbine salıdrcak gasp ,hırıszlık ,yada çirkeflik artcak.rabbim korusun.
gelecek nesilimizin yüzüsuyu hürmetine daha güzle bir dünya için mevlam yüüzmzüe baksn

amin inş swetçim

şükürler olsun ki anne babamız bizleri bilinçli toplum bireyleri olarak yetiştirmişler

bizden sonraki nesil çok hızlı çok ateşli çok sabırsız olarak yetiştiriyor RABBİM KORUSUN

ama umudum var herşey güzel olacak bugünde ve yarın da
inşALLAH

Arkadaşlar tüm söylediklerinize aynen katılıyorum.Bişeyi 40 kere söylersen olur diye bi söz vardır ya,bunlarınkide o hesap kriz kriz kriz diye diye getirdiler krizi:))))

Rabbim herkesin yardımcısı olsun,bu hayat çok zor bir hayat,baş etmek çok zor.Evlatlarımızı hayırlısıyla hayırlı evlat olarak yetiştirebilmek nasip olsun cümlemize.....

Krizin hiçte teğet geçmediğini bizzat yaşayanlardan biri olarak şunları söyleye bilirim.......
Bende inanıyorum ki bazı şeyler abartılıyor
yatırımcılar ve tüketicinin cesareti kırıldığından elindekini tutuyor.Ama şunu bilin ki böyle olmasını isteyenler var.
Dış etkilerden dolayı Türkiye krizin tam ortasına çekildi...
Yarın işletmemizde 200 kişi işsiz kalacak ve bunlardan biri bende olabilirim.
Allah sonumuzu hayır etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…