- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.701
Esra da giremez gece zaten gündüzü kastetti o bence
Hoşgeldin pinkim
burada nöbetçi oldum resmen
:))
ya işlerim çok ama kafamı dağıtmak için arda çaıveriyorum farkına varmadan hemen tık kk dayım.
Biizm topikte yazı göemeyince de canım skılıyor resmen
ama canınız sağolsund agelina rada valla temmuz annelri topiğine bu kadar yazmıyorum anlayın artık...::))
pinkim nasılsın
buradasın seni görüyorum
iyi geceler kızlar kimse kalmamış..
İyi geceler herkese,bende buralardayım........
slm kızlar herkese iyi akşamlar kayınvaldem yatıya misafir
slm verip çıkayım dedim hepinizi öpüyorumŞeniz
valla krizden bahsedince tüylerim diken diken oluyo.benim uyanık patron bayramda 4 gün çalışmadık diye haftalıgımı kesti çok moralim bozuldu.zaten yeni ev yapıp girdim evimin borcu.bide üstüne üstlük kayınvalidemin rahatsızlıgı bunalıma takılacam az kaldı.patron bey cuma cumartesi çalıştım diye çıkartıp 50 milyon vermezmi.az kaldı bayılacaktım.ya bu neya krizi bahane ediyo .ama gezmekten geri kalmıyo.bana gelince 4 gün çalışmadım diye haftalıgımı kesiyo.ya yırtık biride degilim ki.neden böle yaptınız diyemiyom.ben size söleyeyim arkadaşlar krizi bahane edip insanları işten çıkartıyorlar....ben böle düşünüyorum
geçmiş olsun canım ya valla hiç sorma ben 2 gün hastayımiyi akşamlar canlarım.ben geldim bi ara.yine burdayım.eşim grip oldu yatıyo.ona bakıyom...of ya bu adamlar hasta olunca hiç çekilmiyorlarya...çok nazlı oluyorlar..:çok üzgünüm:
çok kızdım patronuna krizi bahane edip insanları sömürüyorlarvalla krizden bahsedince tüylerim diken diken oluyo.benim uyanık patron bayramda 4 gün çalışmadık diye haftalıgımı kesti çok moralim bozuldu.zaten yeni ev yapıp girdim evimin borcu.bide üstüne üstlük kayınvalidemin rahatsızlıgı bunalıma takılacam az kaldı.patron bey cuma cumartesi çalıştım diye çıkartıp 50 milyon vermezmi.az kaldı bayılacaktım.ya bu neya krizi bahane ediyo .ama gezmekten geri kalmıyo.bana gelince 4 gün çalışmadım diye haftalıgımı kesiyo.ya yırtık biride degilim ki.neden böle yaptınız diyemiyom.ben size söleyeyim arkadaşlar krizi bahane edip insanları işten çıkartıyorlar....ben böle düşünüyorum
bende geldim ama çok kalmıycam
geçmiş olsun deneim eşine
Sağolun akadaşlar sizlerinde cuması mübarek olsun:)
az önce hormon teslerim yaptırdım geldim. inş.bişi çıkmaz da hamile kalırım.
arkadaşlar dualarınızda beni de eksik etmeyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?