Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Evet selin önce bilgileri alalım :)))
Yaş? evlilik süresi? bebiş isteme süresi ? Durum ? :))))
Bizim duamız tüm isteyenlere merak etme sakın..
İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşur tüm isteyenler..

Swetçim Allah yardımcın olsun..İnşallah kolaylıkla yaptırırsın testlerini ve hayırlı sağlıklı sonuçlarını alırız yeğenimizin...

CANIM ne kadarlık evlisin ve ne zamandan beri çouck istiyorsun.
inşllah hayrılsı le anne olurusn canım

2 yıllık evliyim canım 1 yıldan beri istiyoruz olmadı.
doktora gittim yumurtalıklar ve rahim ormal dedi.35 günde adet olduğum için yumurtlama dönemin 17. 20. günler arası dedi. bugün hormon teslerini yaptırdım pazar günü de klomen hap kullanmaya başlıcam.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...hepimize bu duyguyu tattırsın inş.
Allah sana da bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

canım yaş:21
evlilik süresi:2 yıl
bebek isteme süresi:1 yıl :):)

:hooray:
:dance:
:teytey:

:sm_cool:
Yaşasııınn..Yupiii:lepi: Topikte yaşıtım vaaaarrrr..Duyduk dumadık demeyiiiiinnnn:dance:

Sevinç gösterimi mazur görün..Heyecanlandım birdenkaydirigubbakcemile3

Olur canım benim olur Allah'ın izniyle..Hem çok gençsin hemde daha 1 sene olmuş..Tahlillerinde iyi çıkar inşallah..Zaman meselesi..Ne zaman yazıldıysa o zaman..
Biz duamızı edelim sen elinden gelen tedaviyi uygula..Rabbim nasip edecek inşallah..

Ay canım daha yaşın kü.ükmüş.
Canım.hiç korkma allahın izni ile olur.
Yumurtalık ve rahimde sorun yoksa gerisi ilaç ile hallolurç
rabbim dermansız dert vermesin.
Bak burada ablaların avr daha uzun zamandır istiyor ve bekliyoralr.
Ama çok şükür hiç pes etmiyorlar.allah bütün isteyenlerin kucağını bebekle evledı ile şenlendirisn.
Rabbim arkadaşlarımzıada bir an evvel anne olmak bebekerlini kcuakalarına almak ile şereflendirsin.
Bana da tabi.daha yolun başındayız teyzesi.minğim 3 aylık oldu daha o kadar minik ki...
Kuzumu allah sağ salim hayrıla sağlıkla kucağıma almak nasip etsin inşallah
rabbim dualrımız kabule tisn.
Bu mübark cuma gününde gene dilenciler gibi başladım.söylenmeye ama ne yapayım eksik dua etmeyeyim diye:)))))))))))

Allah razı olsun swetçim, Allah kabul etsin ..
Eksik dua etmeyeyim dedin ya aklıma birşey geldi..
Dün diğer topiklerde birşey okudum..
Bir kadın tüp bebekle hamiş..Bhcg değeri 2000 küsürlerde transferinin 24.günü ama kese görünmemiş..
Ve değeri her geçen gün ikiye katlıyor..Doktor ümitlenmeyin demiş..

Kadın evdede idrar testi yapıyor sürekli hep çift çizgi çıkıyor..Ama bebek yok..
Ve kadın Hep çift çizgi çıksın diye dua etmiştim diyor...

Aslında Allah-u Teala biz ne istersek tam olarak onu veriyor..
O yüzden doğru dua edebilmek gerçekten çok önemli..İsterken nasıl ve ne istediğimizi düşünmemiz lazım..Çünkü hamile kalmakla iş bitmiyor..
O yüzden benim tek duam Allah'ım tüm isteyenlere katından hayırlı sağlıklı evlatlar-nesiller ihsan eyle..Amin..

AMİN CANIM AMİN
ben hep büyük konuştıuğum başıma gelmiştir.
birde dua ederken ekisk hacet dilem derdi büyüklerimiz o aklımda hep.
ağzımdan bir şey çıkacak da hemö günah oalcağım hemde sonr aahh vahh ben dedim de oldu diyeceğim diye.
bülbül ne çeker dilinden çekeriş yaaa
o hesap iştekafamçokkarıştı

günaydın canım arkadaşlarıııımmmm
denefim patronuuna uyuz oldum var ya.o ne biçim iş canım.hem sen haftalık mı alıyosun.neden öyle.aylık olsa yapamazdı belki bunu.ayıp bee.fazla mesailerini de dakkasına kadar ödüyo mu bari.terbiyesiz herife bak yaa.tööb többeeee.neyse.
nehirim o kadar sevinme yaşıtım var diye.kızcağız sana hamle yapmış.yolda büyük derler ya.2 yıllık evliymiş.sen otur :)
swetim günaydın canım
allah tüm isteyenlere nasip etsin o güzel duyguyu inş..anne olmak istiyoruz yaa.hayırlı evlatlar yetiştirmek isstiyoruzzzz

esracım senin için geldim sohpet odasına girdim defalarca ama yoksun canım yaa..artık çıkmam lazım canım görüşemedik by..kendine iyi bak olurmu..

esracım,bende geldim ama yoksun canım

bende sohbet odasına giremiyorum çünkü pc de java yok
ve de burda hiçbir program yükleyemiyoum maalesef.çünkü bi çok siteye giriş engelli.yani kk açılıyo ya ona şükür değil mi

Kızlar geldim sinrilerim alt üst oldu resmen
ya bilmiyorum ben mi çabuk tepem atıyor dengesiz miyim neyim.
Gittik hastaneye 29 aralık için gün veridler.
Doktoru aradım olmaz dedi.
Hmen yaptır.
özele gittik 130 ytl.vereceğiz
ama çok saçma bu test insanı üzmekten başka işe yaramıyor.
Bebekde down var mı yok mu diye bakılıyor.
Ama keisn bir dille var yok diyemiyor.
üstene birde bebek alınsın mı alınamsın mı diye aileye soru souryorlar.
Tövbe allahım o duruma bırakmasın ne olur.
Bu konuyu eşime anlatırken iyice gerildim.kafamın tası attı derler ya.
Neyse kalktık özele gitik. Zaten ekstra 130 ödeyeceğiz bu teste kız demez mi 50 ytl.de muayene ücreti ödeyeceksniz.tepem o akdar attı ki konuşamadım sinirden.
Noramlde 12 tytl muayene.
Neymiş geç klamışız.
Yav şirket kapandı kapanacak. Dosdoğru maaşımızı alamıyoruz.birde eşime iş bulma umutlarım tükeniyor bu krizde.
Bunalr da sanki bana tuz biber oldu
neyse dedim aldım çıktım.
Yarın gelririz dedik.
Ama sinirlerim bozulunca eşimde bana düşman gibi görünmye başladı mı.bşiraz da ona sinri oldum.
Bugün çıktım yarın allah bilir bu adam ne yapacak.ne oalcak şimdi anlamıyorum ki ben ya patrnda surat dıaşrda işler ters allahım afiyet verisn yarabbim.
Yarabbim tövbe isyan değil de bazen artık deliriyorum.
Neden niye saçmalıyorum.ben böyle ya
her işim ters gitmeye başladı

Denefçim kocişine geçmiş olsun.Evet erkeklerin hastalığı gerçekten çok zor oluyor.

Benim kociş 2 gecedir yok,çok özedim,oooffffff......Bu gecede gelmicek(((

Hiç keyfim yok anlıcanız,karnımda aç,gecede uyuyamadım rahat uykumda var birazda başım ağrıyor.Pufffff......Kocamı istiyom ben....

kavuşurusn inşallah canım bebeğine.

Valla kocana yazacaktım
nevin bende kaf kalmadı yemin derim.yazdım sonrada değiştirmedim

gelir inş canım
çok doğru diyosun valla.kocam olmayınca bende uyuyamıyorum.gerçi şimdiye kadar 1 kere oldu ama hakkaten onla yatmaya alışınca onsuz cidden zor.
neyse şimdi edepsiz medepsiz diyen olur bana :)
aramızda bekarlarda var.sustum ben :)

kavuşurusn inşallah canım bebeğine.

Valla kocana yazacaktım
nevin bende kaf kalmadı yemin derim.yazdım sonrada değiştirmedim

:roflol::roflol:İkisinede kavuşayım kız inşallah...Senin sinirler harbiden oynamış biraz.Geldimi herşey üstüste gelir zaten..Bu durumda napıcaz sabredicez canım,dayancaz azcık daha...Öptüm seni...

Canımcım bu durumda edepsiz değil romantik denir bence..İşin kötüsü kocişte bensiz uyumayı hiç sevmez,hayatımda senin yanındaki kadar rahat uyumadım ben der hep.O garibimde şimdi sandelye tepesinde,2 gündür canı çıkmıştır...Gelsinde hayırlısıyla,kimsenin canı yanmadan padişahlar gibi bakarım ben ona,uyuturum inşallah...:asigim::asigim:

yok ya edepislik değil hayatın gerçeği.
en azından evde olsun diyorum
yani yanımda olmasa da
diğer odad tv seyrettsin ama aynı evde olalımç
gerçi şu an kocaya çok kızgınım aşırı derecede neden bilmiyorum ama içimde bir öfke var
tövbe ve estafurulalh çekeyim ben briaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…