Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet doğru bencede
aynı evde olmak bile yeter.geçer setcim.ama küsme sakın şimdi bu kadar sıkıntının içinde bi de moralinizi bozzmayın birbirinizin.
insan eşiyle küs olunca da ne yediğinden içtiinden bişey anlıyo ne yaptığından

ya küs değilimç
benim kendi içidme oluşan bir öfek
galiba biraz sıkıya gelince ondna çıakrıyorum hırısmı

denef canım ya avatarında ki bebk sanki insnaın içini okuyor nasıl bri göz öyle allah esirgesin.
mevlam sana da nasip etisn.
öyle şeker maviş tontiş bir evlat

Kızlar bu arada ben size söylemyi unuttum.hastanede bebişim ede baktıalr.ultrason pek iyi değildi ama gördüm.doktor iyi dedi.herşeyi.ama hiç hareket etmiyordu benim bebeğim.
Oturur pozisyondaydı.normal dedi doktor haretket eder ,etmez sorun de*il ama suyu ölçüsü kesesi herşeyi çok normal dedi.
Hastanede bugün içinde yaşadığım ve duyduüum en güzle kelimelerdi.
Sonra takıldım niye hareket etmedi diye ama allahım inşallah iyidir bebeğim.
Ama yarın göreceğim inşallah

selam canlarım ben geldim nasıslsınız..swetim bol bol dua oku* ALLAH sana sabırlar versin canım geçicek bu zor zamanlar inşşş...

yav kzıalr bugünler de hep dert keder yazıyorum sanki.
kusura bakmayın yav kafanızı yoruyorum am inanın başka kismeye bu kadar derdimi dökemiyorum.
ilirisniz aillelerimize anlatmayız bu akdar sıkıntı yaptığımızı, eşimin ailesine de deridmi o akdar açmak sitemem.arkadaşlar felan derken ne bilim siz benim sırdaşımsınız.ama sinirlendiğimde hemen yazıyorum sonra rahatlıyorum.allahıma şükür.yarın bebeğimin 2.li testi oalcak.göreceğim bakalım ne yapıyor yavrucuk.
ay ya bugün kafaya taktım niye oynamıyordu diye tembell mi yoksa miniğim benim.
ay sağ salim sağlıklı olsunda çalışkan olsun yavrum benim
ya miniğimi ultrason kötüğ olmasına rağmen biraz büyümüş görüdm oturur gibi öyle duruyordu.
kızlar allahım bir an evvel sizede nasip etisn inşallah.
bnde kucağıma alırım sağlıkla inşallah.
kızlar ben 1 ay içinde 2 hamile daha istiyorum aranızdan .:)

Daha çok küçük annesi,bi ay sonra bak sen nasıl fır fır döncek içinde inşallah...Dertleşçenki rahatlıcan arkadaşım,içinde tut tut nereye kadar dimi ama...

Bende istiyorum aynen,hamişlerimiz çoğalsın en kısa zamanda...Ara verdik dimi bayadır hamiş haberlerimize..Olsun hepimiz sağlıklı olalaımda,bebişlerimizde gelecek inşallah....

kızlar bugün çok kötü oldum güne gittim oradan saglık ocagında tansiyonumu ölçtürdüm herşey iyiydi eve geldim bir anda elim ayagım titredi başım çok kötü döndü bayılacak gibi oldum çok korktum şükür şimdi biraz daha iyiyim sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum

canlarım ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir.swethome canım inan yazdıklarını okuyunca üzülüyorum... sakın yanlış anlama... sadece bebegine odaklan.BEBEGİNİ DÜŞÜN CANIM..ÜZME KENDİNİ....tamam onlarda hayatın gerçekleri..huzurlu bir hamilelik geçirmen lazım.inan o patronuna sinir oldum.gerçi benim patronum senin patronundan aşşa degil ya neyse..kötükedihüso
şöle düşün hamileyim çok şükür saglıkla bebegimi kucagıma alacagım.ben anne olacagım.güçlü bir kadınım bende...bize anlat sıkıntılarını her zaman canım...
radyolojim benim patron bana aylık veriyodu.sonra dediki haftalık yapalım.agır geliyo bana yüklü para vermek dedi.ok dedim bende.böle olcagını bilseydim kabul edermiydim.ya bide kriz varya ekmeklerine yag sürdü.adam beni çıkartır başkasını alır ne olcakki.olan bana olur.onun için susuyorum.inan şu haziran ayı bi gelsin evin borcu bitiyo...o zaman görecek o gününü.zaten hamile kalırsan ayrılmayı düşünüyom..hayırlısı ne diyelim.
canlarım şimdi bana müsade görevimi yerine getireyim.kaynanam beni bekler dermişimmmmmdelikafadulden.
unutmadan yazayım LOTUSUMUZUN SELAMI VAR,HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYO.HERŞEY YOLUNDA DEDİ.

geçmiş olsun arkadaşım.aman dikkat et tansiyon şakaya gelmez.

iyi akşamlar kızlar hepinizi öpüyorum artık tamamen iyileştim.
denefcim öpüyorum canım iyi akşamlar
swethome canım üzülme ya inan bana çoğu tanıdığım
2li testmidir nedir ondan yaptırmıyor çünkü para tuzağı diyorlar.
benim görümcem ve yengem başta olmak üzere yaptırmadılar
sonuçda gelen allahdan sağlıkda ondan özürde önceden bilmen ne farkettirecek
canım sen iyi bir anne olacaksın bundan eminin bebeğinizde rıskıyla gelecek inş
babiside güzel bir iş bulacak sende evde oturup bebeğini büyüteceksin.
radyolojim canım güzel arkadaşım sen nasılsın çok özledim yahu
valla yarın evde oturup sizlerle konuşcam ne bu ya hergün bi yerde
valla bakın aklım hep sizde en sonunda kaynanama internet al eve dedim
haha kadın deli oldu hepinizi çok seviyorum.
yeni gelen bacularım öpüyorum...
nehirim eminmisin canım o bacı senin yaştınmı 1687 yazıyorda ben tereddüt ettimCADIARZU
hepiciğinizi öpüyorum ve içeriye geciyorum bu oda biraz soğuk üşüdüm
görüşürüza.s.a.s.

svwitcim,bu aralar herşey üstüste geliyor galiba,ondan sinirlerin bozulmuş,sakin,soğukkanlı olmalısın,davranışlarını bebeğin için değiştirmelisin,stresli hamilelik yaşarsan bu bebeğine zarar verir,herşey yoluna girecektir,yaşadıkların pek kolay değil ama Allahım sana güzel bir hamilelik nasip etmiş(hepimizin isteyipte kavuşamadığımız şey)tadını çıkarmaya bak,alnımıza yazılan herşeyi göreceğiz,o yüzden hiçbirşey için endişelenme,inşallah sağ salim bebeğini dünyaya getireceğin günü hayal et,,,sonrası çorap söküğü gibi gelir ...

Herkese iyi geceleeerr..
Evet nazcım eminim 16 herhalde bursa 87 de doğum tarihi olsa gerek..Bide zaten kendide söyledi 21 yaşındayım diye ..Gerçi kimin kaç yaşında olduğunun bir önemi yokya ..Olsun işte..
Şimdi çıkayım sonra görüşürüz..Herkesin ALlah yardımcısı olsun..Rabbim hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşallah..Gönlünüzdeki muradı hayırlısıyla versin..Öpüyorum hepinizi..

slm
bende asiyi seyrettim
bu asi de cıvıttı iyice olayı yaa
neymiş efendim fabrika boşverilsinmiş.hanımefendi domates yetiştirecekmiş.alllahım yarabbbiii.
bi de mumu yaktı uykuya daldı evi yaktı ya iyice saçmaladılar.neyse
ben kaçtım canım arkadaşlarııımm.hayırlı geceler.
yeni güne bebiş haberleriyle başlamak dileğiylee............
öpüldünüz

selam canlarımmmm.ben geldim ama yine kimsecikler yok..:a015:nasılsınız.ben ALLAHIMA çok şükürler olsun iyiyim....bende çıkayım bari.yarın sabah yine iş var.çile bülbülüm ALLAH şarkısı benim içinmi yazılmış acep...:roflol::roflol:

günaydın denefcim
günaydın arkadaşlarım
denefim nedir bböyle dimi
sabah biz akşam biz
hava da bozuk yağmur yağıyo ya.ondan uyuyakaldı galiba milletherkes bizim gibi çilekeş değil kii.
evlerinde oturup mis gibi kahvaltılarını yapıyolardır belki de
oooohhhh.ne güzel.benim kociş te evde uyuyo bu ne yaahhuuu
cumartesi de çalışılmaz kiiii
ama yine de şükürler olsun.millet iş arayıpta bulamıyo değil mi.

günaydın radyolojim.aynen canım.sabahları evimde kahvaltı yapmayı çok özledim.ama çalışmakta gerekiyo.yaşlılıgımızda rahat etmek için.emekli olursak bol bol evimizde çay keyfi yaparız...nasılsın canım.keyfin nasıl.şimdi bana müsade sabahım köründe hasta geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…