Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydin arkadaşlar nasılsınız yeni yıl yaklaştı herkez inş arzusuna dilegine kavuşur yeni yılda:Saruboceq:

cnm nasılısn inş iyisindir ... evet şükür halineki bir işin varda çalişyosun tatil degil diye üzülme cnm yaa hiç olmazsa pazarları çalişmiyosun benim eşim hafta sonuda çalişiyo bir aydırda izin yok yıll başina kadar bayram izini verdilerye 5 gün nerden çıkaracaklar okadar yoruyolarki çalişanların iş yerindepeş peşe ölumler meydana geliyo bend eçok korkuyom tabi bir insan nasıl dayanabilir bu sogukta sabah 5 akşam 6 bir ay izinsiz alalh kolaylık versin tum çalişanlara cnm sabir ihsan eylesin..

Günaydınnnnn....

Bende geldim,hehehe....

Size nispet yapam azcık,ayıp söylemesi kahvaltımı yaptım,keyif çayımı yudumluyorum

Benim kocacım dün akşam geldi şükür,şimdilik işten çıkartılmadı,9 gün izin kullanacaklarmış.Çok kötüydü çıkartılan arkadaşların durumu diyo,adamlar evlerine gitmek istemiyorlar,koca koca adamlar ağladı resmen diyo...Allahım inşallah en kısa zamanda hepsi güzel bi iş bulurlar,çoluk çocuklarının hatrına...Rabbim yardımcıları olsun...Ama bu kadarla kalmıcakmış,dahada çıkaracaklarmış,Rabbim sonumuzu hayreylesin....

Denefçim,Radyolojim,Esracım öpüyorum sizleri....

Swetçim nerde yahuuuu...Bugün çalışmıyormuydu acep,gelir günaydın derdi bu saate kadar...

Ben bugün gezmeke gidicem,öğleden sonra...Bayadır evdeyim biraz dolanayım demi?Havada baya soğumuş bugün,yağmurda yağıyor burda....

Öptüm hepinizi....

İyiyim çok şükür canım,nolsun..Yaşamaya çalışıyoruz işte...Sen nasılsın canım,sağlığın keyfin nasıl?

günaydın esra..nasılsın.eşin ne iş yapıyoki.neden ölümler oldu.merak ettim...:uhm:

brajda çalişiyo cnm makine mühendisi ölumler ise hatalardan önemsizlikler yüzünden işçiler öluyo artik eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyom dk aşirdiimi korkar olduk yaa anlatamam

kızlar ben çok kötüyüm beni bu panik atak mahvedecek şu an aglıyarak yazıyorum tansiyonum düşüyor akşamdan beri bu seferde panik atak rahat bırakmıyor ne yapacagım bilmiyorum çok korkuyorum

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile3
bu sıralar yoktum ama inan hepiniz aklımdasınız bebişim biraz nazlı çıktı teyzeleri ayağa kalkmak yasak bayramın 1. günü yine hastanede geçti dün kontrolüm vardı çok şükür iyi elleri ayakları oluşmaya başlamış küçücük bişey Allahım hepinize nasip eder inşallahhh neyse ama yatmaya devam en azından 3. ay dolana kadar şimdi annem yanımda düne kadar ben onlardaydım zaten şimdilik evdeyim ama sapanca yolları her an gözükebilirrrr şu günleri bir atlatayım hep yanınızda olacam inşallahhhh sizler nasılsınız hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

hoş geldin canım.olsun sen ve yegenimiz iyi olunda biz burdayız zaten biyere kaçmayız.başka gidecek yerimizde yok zaten...:roflol:
bizi habersiz bırakma aniden gidecek falan olursan sapancaya ..merak ederiz sonra..

kızlar ben çok kötüyüm beni bu panik atak mahvedecek şu an aglıyarak yazıyorum tansiyonum düşüyor akşamdan beri bu seferde panik atak rahat bırakmıyor ne yapacagım bilmiyorum çok korkuyorum

canım ya sen hamilemisin merak ettim.başka topikte öle okudum da...eger hamileyken tansiyonuna çok dikkat etmen lazım...hemen doktora git.ihmal etme...

esracım iyiyim çok şükür.bi sıkıntım yok.evet yarın eşimle şööle bi sabah kahvaltısı sefası yapıcam.zaten bugün de 1 e kadar çalışıyorum.az kaldı yani çıkıcam birazdan.sende aklına kötü şeyler getirme.bol bol dua et eşine.allah esirgesin inş.
nevincim bende seni öpüyorum canım.gözün aydın kavuşmuşsun.çıkanların nasipleri inş. başka yerden gelir.bi kapı kapanır diğeri açılır inş.ama kolay da değil.allah sabırlar versin.
myhope hoşgeldin canım.bebişinle sen iyi olda biz de iyi oluruz o zaman.aman kalkmayın yaa.boşverin yatın valla.yarın bebişler doğunca istesenizde yatamayacaksınız zaten.sabahı uykusuz edeceksiniz.
denefcim benimde hastalarım vardı sabah sabah.ama bitirdim şükür.
bu arada swetin kontolü bugün değil miydi.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.ense kalınlığı ölçülecekti ya bebişin

Hamile hamile denef abla..Sanıyorum 3. bebeğine..
Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşallah..Bilmiyorum bu hastalığı hiç..Ama kötü gözüküyor ..

Denef ablam naber..Bende gitçektim gezmeye bugün ama işe gelmem gerekti..Açıkçası zaten istemiyordum gitmek..Şimdi anamla ablam gidecek..

Esracım canım eşinin Allah yardımcısı olsun..Eşini sana ve olacak çocuklarınıza başığlasın Rabbim inşallah..Sen dua et inşallah güvenli olarak çalışırlar bundan sonra..

Günaydın bebekecem..Başladınızmı hazırlıklara..Ben heralde ablamın pozitif sonucunu alır almaz jet hızıyla çarşılara düşeceğim inşallahhhh...

Swet zannediyorum 2'li test yaptırıyor..Allah yardımcısı olsun..İnşallah sonuçları çok güzel hayırlı ve sağlıklı çıkar..

Myhop çum iyi olmanıza çok sevindim..Allah dahada iyi etsin inşakllah..Anne gibisi var mı bea..Misler gibi bakar sana..Aman kalkma tabi topu topu 3 ay..Çoğu gitti azı kaldı..Bu minikler için değer..

Hepinizi öpüyorum..

24 kasımda gitmiştim dr bana uçundan azıcık gördüm kız dedi gelişimi ve kemik yapısıda kıza benziyor demişti. şimdi 24 aralıkta tekrar gideceğim kontrola o z aman yine gösterir merakla bekliyorum kocaman oldu artık . Ama benim içindende hep kız geçiyor. Nazlı çıktı biraz.

Nehir21 canım daha hiç bir şey almadım hep bakıyorum ama 7 aya girmeden almıyacağım demiştim. Ocak ayından itibaren başlayacağım almaya şu anda babasıda yanımızda yok yanlız kaldım onunda ezikliyi var üzerimde allah hayırlısını versin hakkımızda işede gelmesen çok zor olurdu herhalde şubat sonuna kadar çalışacağım allah bana kuvvet ve sabır versin

hayırlısı olsun canım demekki ecemin geliyor ismide hazır ne güzel
allah nazardan saklasın inşkendine dikkat et canım öpüyorum
doğum haberlerinide bekliyoruz hayırlısıyla:Saruboceq:

kızlar selam nsaılsınız bebekecemim öpüyorum canım hayırlısıyla şubat sonuna kadar sağlıkla çalış ondan sonra yeter ama bebişe çalışırsın işler çoğalıcak nede olsa ..ohh ne güzelll..hepinizi öpüyorum canlarım..hayırlı günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…