- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.761
günaydın denefcim
günaydın arkadaşlarım
denefim nedir bböyle dimi
sabah biz akşam biz
hava da bozuk yağmur yağıyo ya.ondan uyuyakaldı galiba milletherkes bizim gibi çilekeş değil kii.
evlerinde oturup mis gibi kahvaltılarını yapıyolardır belki de
oooohhhh.ne güzel.benim kociş te evde uyuyo bu ne yaahhuuu
cumartesi de çalışılmaz kiiii
ama yine de şükürler olsun.millet iş arayıpta bulamıyo değil mi.
günaydın esra..nasılsın.eşin ne iş yapıyoki.neden ölümler oldu.merak ettim...:uhm:
İyiyim çok şükür canım,nolsun..Yaşamaya çalışıyoruz işte...Sen nasılsın canım,sağlığın keyfin nasıl?
selam kızlarrrkaydirigubbakcemile3
bu sıralar yoktum ama inan hepiniz aklımdasınız bebişim biraz nazlı çıktı teyzeleri ayağa kalkmak yasak bayramın 1. günü yine hastanede geçti dün kontrolüm vardı çok şükür iyi elleri ayakları oluşmaya başlamış küçücük bişey Allahım hepinize nasip eder inşallahhh neyse ama yatmaya devam en azından 3. ay dolana kadar şimdi annem yanımda düne kadar ben onlardaydım zaten şimdilik evdeyim ama sapanca yolları her an gözükebilirrrr şu günleri bir atlatayım hep yanınızda olacam inşallahhhh sizler nasılsınız hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
kızlar ben çok kötüyüm beni bu panik atak mahvedecek şu an aglıyarak yazıyorum tansiyonum düşüyor akşamdan beri bu seferde panik atak rahat bırakmıyor ne yapacagım bilmiyorum çok korkuyorum
24 kasımda gitmiştim dr bana uçundan azıcık gördüm kız dedi gelişimi ve kemik yapısıda kıza benziyor demişti. şimdi 24 aralıkta tekrar gideceğim kontrola o z aman yine gösterir merakla bekliyorum kocaman oldu artık . Ama benim içindende hep kız geçiyor. Nazlı çıktı biraz.
Nehir21 canım daha hiç bir şey almadım hep bakıyorum ama 7 aya girmeden almıyacağım demiştim. Ocak ayından itibaren başlayacağım almaya şu anda babasıda yanımızda yok yanlız kaldım onunda ezikliyi var üzerimde allah hayırlısını versin hakkımızda işede gelmesen çok zor olurdu herhalde şubat sonuna kadar çalışacağım allah bana kuvvet ve sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?