- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.781
canım ya sen hamilemisin merak ettim.başka topikte öle okudum da...eger hamileyken tansiyonuna çok dikkat etmen lazım...hemen doktora git.ihmal etme...[/QUOTevet canım hamileyim korunurken oldu 3 olacak allhın izni ile daha 5 hafta 5 günlük rahatsız olunca çok korkuyorum nasıl geçer diye dualarınızı bekliyorum
canım ya sen hamilemisin merak ettim.başka topikte öle okudum da...eger hamileyken tansiyonuna çok dikkat etmen lazım...hemen doktora git.ihmal etme...[/QUOTevet canım hamileyim korunurken oldu 3 olacak allhın izni ile daha 5 hafta 5 günlük rahatsız olunca çok korkuyorum nasıl geçer diye dualarınızı bekliyorum
öncelikle tebrik ederim canım,sağ salim bebeğini kucağına almanı diliyorum...
korunurken miii olduu?o nasıl oluyor?
Sanırım bu duruma kaza da diyorlar............bende anlam veremiyorum
Hamile hamile denef abla..bebeğine..
bende anlayamadım nasıl oldu eşim korunuyordu allah istedikten sonra oluyor demekki
selin h.g cnm
swetcim Allah kolaylık versin, yavrunu kucağına alınca bütün sıkıntılarn bitecek inşallah
cnm çocuk çoluk yok diyee uygun refekatçi olarak beni buluyolar, ben bu konudan memnunum bana yaptıkları dualar yeter bide ameliyat hastasına kan verdim orda yani bunlar beni mutlu ediyo bi dua almak , huzurumu artıran şeyler bunlar,
evimi temzideim bu arada eşim evdeydi ama elini hiç bir şeye sürmez : ) bu ada çok zor günler atlattım eşimin desteği olmasaydı yuvamaı yıkıcaktım belkide çünki çok yoruldum yaşananlardan değer verip veripte görememek çok zor
ama inanıyorumki , bu sıkıntılar evliliğimizi yıkamıyosa güçlendiriyo ve bibiirmizin kıymetini daha çok anlamamıza sebep oluyo,eşmile birbiriizi her zamanknden dah çok seviyoruz ,çünki katlandıklrımız görüdkçe evliliğimizi için biibirimize saygımız daha çok artıyo.
2 ay kadar sonra tedaviye başlamayı düşünüyoruz bi p roblem çıkmazsa inşallah. Rabım tü isteyenlere versin evatsız bırakmasın inşallah
canlarım hafta sonu tatili dolayısıyla müsadeniz ile öpüldünüz hepiniz .pazartesi günü görüşmek dileği ile...
yavvvvvvhhhhh kızlar ben yine işin içinden çıkamadım
bugün dr gittik ama yine karasız geri döndük dr başlayalım gecikmiş olmak istemiyorum
çünkü ben tedaviye başladığımda 22 yaşındaydım
ama şimdi 30 daha kaç sene geçecek ve ben daha ne badireler yaşayacağım bilmiyorum
işe başlamak başlamamak arasındayım yine ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeee kısmet hayırlısını nasip etsin RABBİM
a.s.slm kızlar nasılsınız bakalım
mumudihaba canım hiç üzülme herşey kızmet herşeyin vakti saati var canım duğalarımız sizlerle kendine iyibak çokkkkkkk öptüm:1hug:
kızzzzzzzzlarrrrr nerdesinizzzzz kizme ok görüşmek üzere iyipaylaşımlarkaydirigubbakcemile
Bizler Geleceğin Anne Adaylariyiz. Bir Gün Bizlerde Anne Olacağiz.
Allahin Izniyle
denefcim yeni açtım neti,bir tek sen varsın,diğer yazıları okumadan önce sana bir selam verim dedim,nasılsın,herşey yolundamı...
insallah canim herseyin hayirlisi olsun
benimde bir kizim var ama yine stiyorum insallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder allahim bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?