Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bebekecem hayırlısıyla dogarda kucagınada alırsın....lohusa oldugunda bizede çok dua et.doguma giderken falan.bizimde bebişlerimiz olur insallah...:Saruboceq:

denefcim yeni açtım neti,bir tek sen varsın,diğer yazıları okumadan önce sana bir selam verim dedim,nasılsın,herşey yolundamı...

selin h.g cnm
swetcim Allah kolaylık versin, yavrunu kucağına alınca bütün sıkıntılarn bitecek inşallah
cnm çocuk çoluk yok diyee uygun refekatçi olarak beni buluyolar, ben bu konudan memnunum bana yaptıkları dualar yeter bide ameliyat hastasına kan verdim orda yani bunlar beni mutlu ediyo bi dua almak , huzurumu artıran şeyler bunlar,
evimi temzideim bu arada eşim evdeydi ama elini hiç bir şeye sürmez : ) bu ada çok zor günler atlattım eşimin desteği olmasaydı yuvamaı yıkıcaktım belkide çünki çok yoruldum yaşananlardan değer verip veripte görememek çok zor

ama inanıyorumki , bu sıkıntılar evliliğimizi yıkamıyosa güçlendiriyo ve bibiirmizin kıymetini daha çok anlamamıza sebep oluyo,eşmile birbiriizi her zamanknden dah çok seviyoruz ,çünki katlandıklrımız görüdkçe evliliğimizi için biibirimize saygımız daha çok artıyo.

2 ay kadar sonra tedaviye başlamayı düşünüyoruz bi p roblem çıkmazsa inşallah. Rabım tü isteyenlere versin evatsız bırakmasın inşallah

canlarım hafta sonu tatili dolayısıyla müsadeniz ile öpüldünüz hepiniz .pazartesi günü görüşmek dileği ile...

yavvvvvvhhhhh kızlar ben yine işin içinden çıkamadım

bugün dr gittik ama yine karasız geri döndük dr başlayalım gecikmiş olmak istemiyorum

çünkü ben tedaviye başladığımda 22 yaşındaydım

ama şimdi 30 daha kaç sene geçecek ve ben daha ne badireler yaşayacağım bilmiyorum

işe başlamak başlamamak arasındayım yine ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeee kısmet hayırlısını nasip etsin RABBİM

a.s.slm kızlar nasılsınız bakalım
mumudihaba canım hiç üzülme herşey kızmet herşeyin vakti saati var canım duğalarımız sizlerle kendine iyibak çokkkkkkk öptüm:1hug:

selam canım inşşş tedaviye başlayınca emeklerinin karşılı sana bebiş olarak geri döner ve sen geçen badireleri gülümsemeyle hatırlarsın canım..hayırlısıyla inşş...

canlarım hafta sonu tatili dolayısıyla müsadeniz ile öpüldünüz hepiniz .pazartesi günü görüşmek dileği ile...

canım bende öpüyorum iyi haftasonları geçir inşşş...öpüyorum..

dediğin gibi hakkında hayırlı olanı versin ALLAH inşşş canım...önce tedaviye başla canım bence tabii ...en iyisini sen bilirsin tabiiikiii..öpüyorum canım..

a.s.slm kızlar nasılsınız bakalım
mumudihaba canım hiç üzülme herşey kızmet herşeyin vakti saati var canım duğalarımız sizlerle kendine iyibak çokkkkkkk öptüm:1hug:

kızzzzzzzzlarrrrr nerdesinizzzzz kizme ok görüşmek üzere iyipaylaşımlarkaydirigubbakcemile

biz iyiyiz canım sen nasılsın..iyisindir inşşş...hayırlı akşamlar...:1hug:

kızlaaarr slm
annemlerden geldik kendimi yorgum hissediyorum.uyumak isitorum biran önce
kendinize iyi bakın herkese iyi gecelerr

Bizler Geleceğin Anne Adaylariyiz. Bir Gün Bizlerde Anne Olacağiz.

Allahin Izniyle

insallah canim herseyin hayirlisi olsun
benimde bir kizim var ama yine stiyorum insallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder allahim bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

insallah canim herseyin hayirlisi olsun
benimde bir kizim var ama yine stiyorum insallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder allahim bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin canım.ne güzel senin bi kızın var.insallah ikinciside olur...

bende artıkk geleceğin anne adayıyım :)) yaklaşık 8 ay sonra bebişimi kucağıma alıcam allahın izniyle.allah isteyen herkeze nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…