Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşlarım.hepinizi çok özledim.bu sabah erken kalktım 7 buçukta.eşim hala rahatsız olunca nazıda bitmiyo...aman iyileşsinde ben erken kalkmaya razıyım.şimdi beni işler bekliyo...bana kolay gelsin demi..kaydirigubbakcemile3

günaydın denefcim günaydın geleceğin anneleri

denefcim erkenciisn bugün hep erken mi kalkıyosun ben de erken uyanmaya çalışıyorum ama 10 dan erken kalkamıyorum maalesef : )
erken kalkınca kendimi daha huzurlu hissediyorum

iyi pazarlar canım arkadaşlarım
ben bugün bütün haftanın acısını çıkardım valla.11 buçukt auyandım.maaşalah demi.günün yarısı bitti zaten.kahvaltımızı da yaptık.bi bakayım dedim kızlar ne alemde.
laudableetebrik ederim.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
biz henüz aday adayıyız.daha adaylığa seçilemedik.ama inş. olacak.rabbim bizi de bu güzel duygudan mahrum bırakmayacak.aday aradaşlarımızın duasıyla
herkesi öpüyorum iyi hafta sonları

günaydın canım.yok aslında pazar günleri 10 da kalkardım.sagolsun eşim bugün hastayım diye uyandırdı beni..bende kıyamadım kalktım.kahvaltı hazırladım.ilacını içti.sonra biraz daha toparlandı.aman o iyi olsunda.hiç kapriside çekilmiyo beyfendinin.:roflol:
sen nasılsın canım.tedaviye başlayacagını okudum.insallah en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım..

radyolojim sanada günaydın.nasılsın canımcım...bugün uykuya hasretim ya...işlerimi hallettim.şimdi görümceme gidecegim.
akşam üstü burdayım kızlar.görüşmek üzere..

herkese tünaydın,nasılsın arkadaşlarım...

hamiş olan arkadaşlarım,inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız,bizlere dua edin lütfen...bizde hamiş olmak istiyoruz artık...

Denefcim ;ben bu aralar çok yoğun bir şekilde misafir ağırlıyorum,bayramdan beri bitmedi gelen gidenim,Allah eksikliğini vermesin ama yoruluyorum...kabul etmem gereken misafirler var onları da alayım ki,tedaviye başladığımda kimseyi alamam...

tedaviye başalayacağım derken bir heyecan bastı yine...bu sefer çok korkuyorum...endişeliyim...tutmayacak düşüncesi beni mahvediyor...

kızlar selam nasılsınız...gülyüzüm ALLAH gönlündekini versin inşşş canım..

sağol canım...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...sen tedavine ne zaman başlıyorsun,karar verdinmi...

merhaba arkadaşlar aranızda çift rahimli olanvarmı benim çift rahimim var
buakşam bisafirimiz vardı eşinin yengesi bu çift rahim de zehirleniyormuş
bende panik yaptım randevu alabilirsen yarın dr ye gidicem kızlar duğa edin birşey çıkmasınn hepinizi öpüyorum görüşmek üzereÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar
2 günlük bir ayrılıktan sorna geldim
ama maalesf boğazım şiş bir halde geldim.
eşim nezle olmuştu.
bana bulaşmasın diye uğraştım ama ,
malesef bulaşmış.
fakat oınun boğzı ağrımıyordu.bende bayağı biryanma var ve kırıklık var kötüyüm anlyacağınız.
allahım inşallah bir şey olmaz.
ya bebeğime korkuyorum.
rabbim koruusn

kızlar geçmişi ancak okudum.
çok saolsun benim yokluğumu farketmiş ve sormuşsunuz.
bu arada ense kalınlığı testine ultaraona girdik sabah.
bir radyoloji teknikeri ölçüyor.,herkesin ölçümüde yorum yapıyormuş.ama adam bende hiç konuşmadı.
bebğimi göremk için kafamı ters şekilde ekranı böyle biraz zor görüdm.
adamcaüız ölçüm yapıyor diyede sesimi çıakrmadım.
çok şükür olumlu rapor ense kalınlığı 1,2 olarak ölçüldü.
iğer şeyelr içinde doktorum çok iyi maşllah dedi.
ama bebeğim büyümüş.ayakalrını gömrüdm kolalrını biraz göle oaralk görüdüm ama ay maşllah sanki böyle uzun boylu mu oalcaksın sen kime çektin yavrummm dedim.
ilk defa görüdm tabi resimlerde.
işte kan veridk.o kanıda bu c.tesi alıp tekrar doktora gidecğiz teyzlei dua edin.
bebeğimi seviyorum ya .o çok tatlı ya.göbek korodnu felan görünüyordu teyzeleri.
annesi ile dua etti hem sizlere hem tüm sevdiklerine bebeğim.
allahım sizlere de verisn.hepimize kucağımıza alacğaımız o güzel günelri göstersin rabbim.
hayrılsı ile
aaaa
bu arada ilk hareketinide hissettim yavrumun
hem de nerede.
kuyumcu pırlantacı jival de
ay çok hoştu.
kısmeti bol olacak çocuğumun inşallah.
:)))))))))
yoksa kız mı altın pırlanta görnce dayanamadı hıııı:))
ay çöok uzun oldu ama ne yapalım analtacakalrımız vardııı:)

Herkese günaydıın..
Swet sanada günaydın..Zaten bitek sen varsın :))
Maşallah sübhanallah çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına..İnşallah testlerinde sonucu iyi çıkar..

ortada zar gibi perde gibi olup rahmi ikiye bölen bişey mu bu..nasıl yani iki rahim canım anlatsana biraz..önemli bir şey değildir inşşş...:1hug:

kızlar selam günaydın hepinizi öpüyorum canlarım bu günde hiç keyfim yok..
nehirim selam canım nasılsın...swetim canım sonuçlar güzel çıkmış hayırlısıyla c tesi günü de güzel sonuçlar söyler dr un tatlım..

Sağol canım pinkim.
Teşekkürederim.
Valla çift rahim deyince bende neten bakayım dedim .merak etim.
Inşallah bir an evvel çaresini bulursun patrica arkadaşım.
Nehir seni gördümmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeee

Cevap yazmıyorusnuz ammmaaaaaaa(
ben de çıkıyorum .kıalr boğazım çok kötü ya ne yapmalı.
Her yanı kırılıyor.
şimdi nane kaynattım kendime.onu içiyorum.
Midem de acaip kazınıyor.ben açlıktan ölmüşüm gibi resmen allah allah yaaa

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
swetem öncelikle geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın veee gözün aydınnnnnnn çok sevindim inşallah tahlil sonuçlarında temiz çıkar canımm benim 2 hafta sonra testler bakalım merakla bekliyorum bu arada bende gördüm miniğimin kollarını bacaklarını daha tam oluşmamış tabi ama o kadar büyüleyiciki her gidişimde bebeğimin biraz daha büyüdüğünü görmek Rabbim herkeze nasip etsin inşallah biran önce bu duyguyuuuu nehirim pinkrozum nasılsınızzzzzz denef kayıplarda bu saate kadar mutlaka gelirdi bir sorun yoktur inşallahhhhh lotusum nasıl inşallah oda çok iyidirrr ve diğerleriii alhanım nevinim radyolojim mumucum mavişim acemim nazım seherim bebekecemim esram esmerim g_b_k im ladyim zuhalim gülyüzlüm nasılsınızzzzz hepinizi öpüyoruzzzzza.s.

canımcım korkma inşallah kötü birşey çıkmayacak,tıpta herşeyin çaresi var,bize iyi haberlerini verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…