Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

herkese günaydın;

bugün çok uyumuşum,iki günden beri hava berbat,rüzgar kesilmedi gitti,yağmur duasına çıkacam nerdeyse,

switcim,geçmş olsun öncelikle,acil şifalar,bebişinin durumu maşallah çok iyi,inşallah hep böyle devam edecek,test sonucununda iyi çıkacağına eminim,Allah tamamına erdirsin canım,teyzesi de ettiği dualar için bebişini çok çok öpüyorum...

mypo,canım sana da günaydın,bugün çok uyudum ama güne iyi başlayacam inşallah,sen ve bebeğin iyisiniz...bebeğinin karnının içinde büyüdüğünü görmek çok güzül bir duygu olsa gerek...Allah hepimize yaşatsın...

herkesi öpüyorum

Günaydın pinkçim..Aynen bende sendenim..benimde keyfim yok..

Sağol canım pinkim.
Teşekkürederim.
Valla çift rahim deyince bende neten bakayım dedim .merak etim.
Inşallah bir an evvel çaresini bulursun patrica arkadaşım.
Nehir seni gördümmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeee

Aşkolsun yanii ne sobesidelikafadulden..önceki sayfada günaydınım var swetçim şakkıdı

Myhope iyi olmana çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah..

geldim geldim nasilsiniz canlarim swethome canim gecmis olsun.hepinizi cok opuyorum.merak etmeyin diye hemen yazip cikiyorum.cok yogunum.sevgilerimle

slm kızlar nasılsınız canlarım?bız cok ıyıyız teyzelerı halen yatıyoruz ama mınıgımın hareketlerını hıssedıyorum mukemmel bısey yaa....allahım ınsallah en kısa zamanda sız canım arkadaslarımada nasıp eder.bakalım bu ay içinde cınsıyetımızde bellı olacak ınsallah.ıkılı testımde ıyı cıktı bugun aldık sonucu.ınsallah baska aksılık olmaz.
nehirim nasılsın canım yorumlarının hastasıyım ınan ınsanın ıçını okadar rahatlatıyosunki...
denefım uzun zaman oldu görüşemedık yav dun senı arayacaktım pazar diye cekındım sonra kocan bısey der dıye yanı...
myhope canım ıyı olmana cok sevındım yatak ıstırahatın bittimi senın kanamanda gecmıstır ınsallah.ben hala yatmaktayım yata yata büyüyttük olsun bebıslerımız için herseye deger...
sweetım canuuuum nasılsın?ense ölçünüz çok güzel cıkmıs ınsallah testlerınde ıyı sonuc verır.ama senın bebısın masallah cok dayanıklı nazarlardan korusun rabbim...
radyolojim kacağım nerelerdeymıs ben hasta olalaı unuttun bızı teyzeesiii yegenin küser amaaa...
bu arada nazım pinkim esmerım gülyüzlm patrıam nevınım mumucum mavısım seherım g_b_k zuhalım adı aklıma gelmeyen butun arkadaslarımada slm vemek ıstıyoruuumm hepınızı cok sevıyorum.....

Evet canım çok sağolun hepiniz geçmiş olsun dilekleriniz için ve iyi niyetleriniz için.
Bebeğim inşallah daynaıklı ve dirençlidir teyzesi.
Ben ona hep anneciğim dayan diyorum.
Anneciğin çalışmak zorunda tamam mı üzme onu diyorum.
Miniğim benim alhan bacakalrını görüdm reismde gözümün öününden gitmiyor canım ya
sen ne yapıyorsunç
ilk görüdm ya böyle ay maşallah uzamış halini ay yavrum be .
Allah hepinzie de yaatsın bu duyguyu kızlar.
Alhanım ikili testte ki ultrason da sen de ne çıkmıştı ense kalınığı ölçümü.

alhancım,bebişinin cinsiyetini merakla bekliyoruz ama içimden kızın olackmış gibi geçiyor,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım,güzel dileklerin için de sağol,inşallah bu duyguyu er geç bizlerde yaşayacağız...hamişler dualarınızı eksik etmeyin...öpüyorum...

denefim cnm 2 ay daha deneyeceğiz bu kez soğan kürü içicem cnm sonra ne olcaka Allah bilir artık tedaviye başlaıcaz bi engel çıkmazsa inşallah öptüm cnm seni ve diğer arkadaşlarımızı

myopecim nasılsın cnm alhancım sen nasıslın bebekleriniz nasıl Allah iyiliik versin canlarım

Gülyüzüm bu soğan kürü soğanı suda haşlamak değil mi?
Eğer öyleyse ben bişey merak ediyorum..Soğan suyunun tadı nasıl? mideyi rahatsız ediyor mu? bide ağıza koku yapıyormu yani içinden koku geliyormu insanın..
Yumurtalık kisti içinde iyi olduğunu duymuştum ama denemeye çekiniyorum.
Sırf bu sebeple deneyemiyorum..Benim midem hassas biraz soğana karşı..

Alhancım iyi olduğunuza çok seviniyorum inan.Çok korkutmuştun bizi..Bak seninde en başta dediğin gibi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yazıldıysa onungelmesi..Allah'ın izniyle hiçbirşey engel olamaz ona..
Bütün hamişler zaten sırayla bi korkuttu bizi..Hepsinde hafif hafif kanamalar..Elhamdülillah iyisiniz şimdi hepiniz..
Lotusçumda iyidir inşallah bebişleriyle..Aklımızdasınız, dualarımızdasınız merak etmeyin:1hug:

canım sen deki sorun sadece yumurtalık kisti mi?
Merak ettim.
Bir anlatsana
bende de vardır bekaken ama o yzüden evlenince çok şükür hiç sorun yaşamadım.
Hatta 3 kere felan oluşmuştuç
anlatsana bir canım

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ HAMİŞLARİMİZDEN GÜZEL HABERLERİ ALIYORUZ

KIZLAR BENİM YARIN LUCRİNE BAŞLAMAM GEREKİYOR AMA HALA KARAR VERMEDİM

ÇARŞAMBA GÜNÜDE HEYET RAPORU ALMAK İÇİN HASTANEYE GİTMEM GEREKİYOR

AMA KARARSIZIM HEM MADDİ

AYRICA CİNSİYET HATMİNİ YAPMAK İSTİYORUM KIZLAR SİZCE SAKINCASI YOKSA

BENCE .........ALHANIN................OĞLU
.........SWETÇİMİN............KIZI
..........LOTUSUN..............BİR KIZ VE BİR OĞLAN
..........BEBEKECEM........KIZ ( zaten belli )

RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASINI NASİP ETSİN İNŞ MİNİK MELEKLERİNİZİN
düşündüm ama başka hamiş varmı ki acep diye ama hatırlayamadım

Yok öyle dedimde, benim endometriozis..Çikolata kisti..
3,5 sene önce acayip sancılarla doktora gittim, kadın doğum uzmanı bizle alakalı değil dedi, apandist teşhisiyle ameliyata girdim..Meğer çikolata kisti patlamış..Ondan öncede zaten birşey olduğunun farkındaydık..Çünkü adetlerim çok düzensizdi ve aşırı sancılı geçiyordu..
Öyle işte 3,5 senedir tedavi görüyorum..Bi küçülüyor bir büyüyor..
Şu an 7 aydır aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorum..7 aydırda kanamam ve kahverengi akıntım var..
Aynı zamanda kanser tahlileride yapılıyor..
En son 6 ay önce doktordaydım..5 cm i geçmişti..
Yarın kontrolüm var iple çekiyorum..
Sonu ameliyatta işte..Doktoru bekar olduğum için ve ameliyat yumurtalıkların kalitesini düşüreceği için ne kadar erteleyebilirse o kadar uğraşıyor işte..

ben geldim tatlişlerim..nasılsınız bakeem..ben gene adet oldum üzgünüm başımda ağrıyo sinüzütten..
kızlar resim bölümüne yaptığım yağlıboyalardan koydum bakın da söleyiverin bakeem fikrinizii..öpüyorum canlarım..

geçen ay bn soğan kürüuyguladım

düşünün ben yemeklerde soğan yemem ama şifa niyetine deyip veeee dikiyordum kafaya

tam olarak işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum

ama yumurtalıkların oluşumunu sağlıyor diye hayıt otu suyu denedim

cumartesi dr gittiğinde ultrasonda baktık yumurtalar oluşmuştu ama tam olarak istenilen büyüklükte değildi dr böyle şeylere inanma zehirleneceksin dedi

RABBİM HEPİMİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN

nehircim;soğan kürüne ilk kez bugün başladım,1 soğanı 4/6 bölüp kaynamış suya atıp 5 dk.öyle kayanıtıp ılımaya bırakıyorsun,yemekten önce ılık olarak 1 bardak içiyorsun,inşallah iyi sonuçlar alırım,tadını anlamadım bile,bir dikişte içtim,şifa olsun da geresi önemli değil,kokusunu kapatmak için sakız falan çiğneriz artık,normalde çiğ soğan midemi ağrıtır,ama bunun sonucu nasıl olacak ileriki günlerde söylerim sana...
bu arada kankam lotus çok iyi,konturolleri çok güzel geçiyor maşallah,daha fazla bilgiyi kendi gelince sizlere verecek inşallah,Allah esirgesin onu ve tüm hamişleri,

nehircim yarın inşallah iyi haberlerini alırız...

mumucum soğan kürüne sen nezaman başladın,bu konuda herkes birşey söylüyor,ben adetimin son gününde başladım,inşallah yanlış yapmamışımdır...

Son düzenleme:
Benimn adet düzensizliğim olduğu için herhangi bir gün başladım soğan suyu içmeye ve bilemiyorum ondan mı oldu ama çok parçalı bir kanamam oldu
15 gün hiç ara vermeden içtim

hayıt otu suyunu ise adetin 3. Günü başaldım ve 15 gün boyunca günde bir bardak içtim

mumucum,bilemiyorum ama faydasını görmüşsündür,daha önce adetlerin parçalı değildi de içtikten sonra olduysa faydası olmuştur,bende küçük çaplı miyomlarım vardı,inşallah onlardan kurtulurum,kim derse yapıyoz işte,inşallah şifa buluruz da...hangi hastanede tedaviye başladın?bende ikinciyi raporla deneyeceğim,1.50 ytl ye falan mal olmuştu ilki.tabi şimdi farklı olacak,ilaçlar değişecek,maliyeti yüksek olacak,birde bu işin maliyetini düşünüyoruz...hayırlısı tutsunda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…