- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.821
kızlar selam günaydın hepinizi öpüyorum canlarım bu günde hiç keyfim yok..
nehirim selam canım nasılsın...swetim canım sonuçlar güzel çıkmış hayırlısıyla c tesi günü de güzel sonuçlar söyler dr un tatlım..
Sağol canım pinkim.
Teşekkürederim.
Valla çift rahim deyince bende neten bakayım dedim .merak etim.
Inşallah bir an evvel çaresini bulursun patrica arkadaşım.
Nehir seni gördümmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın canım.yok aslında pazar günleri 10 da kalkardım.sagolsun eşim bugün hastayım diye uyandırdı beni..bende kıyamadım kalktım.kahvaltı hazırladım.ilacını içti.sonra biraz daha toparlandı.aman o iyi olsunda.hiç kapriside çekilmiyo beyfendinin.:roflol:
sen nasılsın canım.tedaviye başlayacagını okudum.insallah en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım..
denefim cnm 2 ay daha deneyeceğiz bu kez soğan kürü içicem cnm sonra ne olcaka Allah bilir artık tedaviye başlaıcaz bi engel çıkmazsa inşallah öptüm cnm seni ve diğer arkadaşlarımızı
myopecim nasılsın cnm alhancım sen nasıslın bebekleriniz nasıl Allah iyiliik versin canlarım
gülyüzüm bu soğan kürü soğanı suda haşlamak değil mi?
Eğer öyleyse ben bişey merak ediyorum..soğan suyunun tadı nasıl? Mideyi rahatsız ediyor mu? Bide ağıza koku yapıyormu yani içinden koku geliyormu insanın..
Yumurtalık kisti içinde iyi olduğunu duymuştum ama denemeye çekiniyorum.
Sırf bu sebeple deneyemiyorum..benim midem hassas biraz soğana karşı..
Alhancım iyi olduğunuza çok seviniyorum inan.çok korkutmuştun bizi..bak seninde en başta dediğin gibi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yazıldıysa onungelmesi..allah'ın izniyle hiçbirşey engel olamaz ona..
Bütün hamişler zaten sırayla bi korkuttu bizi..hepsinde hafif hafif kanamalar..elhamdülillah iyisiniz şimdi hepiniz..
Lotusçumda iyidir inşallah bebişleriyle..aklımızdasınız, dualarımızdasınız merak etmeyin:1hug:
Gülyüzüm bu soğan kürü soğanı suda haşlamak değil mi?
Eğer öyleyse ben bişey merak ediyorum..Soğan suyunun tadı nasıl? mideyi rahatsız ediyor mu? bide ağıza koku yapıyormu yani içinden koku geliyormu insanın..
Yumurtalık kisti içinde iyi olduğunu duymuştum ama denemeye çekiniyorum.
Sırf bu sebeple deneyemiyorum..Benim midem hassas biraz soğana karşı..
cnm tadında sorun yok ama kokusu güzel değil malum soğan, bu bunun için burnumu tıkayıp içicem hemde eşimle birlikte başlıca onada biris tavsiye etmiş tıkalı damarları çaıyomuş sanırım Allah şifa versin cnm sana bana ve şifaya ihtiyacı olan herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?