Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tabikide maliyeti düşünmeliyiz heleki ben inanırmısınız bilmem ama o kadar çok şeyler yaşadımki hatırlamakta güölük çekiyorum bazı tedavi süreçlerini

yaaa benim tek sonsuz güvencim ve dayanağım olan YÜCE RABBİM ne istese o olacaktır soğan kürü RABBİM isteseydi hemde ne güzel şifa olurdu

tabikide cnm denemekle birşey kaybedemezsin benim dr zübeyde hanım doğum evinde görev yapıyor
burssa tup bebek ortaklarından ayrıca
yumurta takip özel muayenesinde ilk önce tabikide herşeyin hayırlısı inş
tutsun da ama yolun çokkk uzun bir yol olduğunu da unutmamamlıyız

iyi akşamlar kızlar.alhanım canım benim eşim öle bi insan degil.bana sonsuz güvenir.kk da bu topikte arkadaşlarımın oldugunu söledim.aramızda yeni hamişlerde var dedim..ben seni ararım canımcım.eşin nasıl o biliyomu bizleri..
kızlar sogun kürünü ben malesef 3 gün kullandım.içmesi kolay öle koku yapmadı bana.ama sabahları taze yapmak gerekiyo.ben zaman bulup yapamadım.erken bıraktıgım için adetim 10 gün önce geldi.benim suçum oldu anlayacagınız..şimdi düzenli adet görüyorum ve daha yogun geçiyo adet günlerim.bu benim açımdan sevndirici.çünki adetlerim azalmaya başlamıştı.biliyosunuz 30 dan sonra adetlerde azalma oluyo.
mumucugum başlamak bitirmektir.bi başla güzelim.sonu gelir insallah.kararsız kalma.
herkesi çok öpüyorum.Allaha emanet olun..

İyi geceler....
Ayy anca geldim ayol...
Dün kocişle takıldık biraz,yemek yedik gezdik akşamda annemler çaya geldi,sonra kocişle mısır patlattık film izledik,sonra hoooop yatağa uyumaya...
Bu günde bi temizlik yaptım bi temizlik yaptım sormayıngeçen hafta oruçluydum yapmamıştım,bugün iş başa düştü haliyle kaç saat sürdü valla hatırlamıyorum,belim ağrıypdu çok...Sonra Nehircim geldi,biraz işlerimiz vardı onunla,onları hallettik....Sonra kociş geldi,sohpet muhabbet...Şimdi sızdı divanda uyuyor:)))Bende fırsat bu fırsat gireyim,durumdan haberdar edeyim kızları dedm...Çok ayrıntılı yazmışım demi?Sıkılmayın okurkrn bide:))))

Onun dışında malesef yine adet oldum...Bu ayda olmadı bakalım kısmetimiz hangi ay,sabırla bekliyoruz...

Swetçim,yerim ben onun kollarını....Doğsuda hayırlısıyla,ısırırız bi güzel:)))Şaka şaka,ben koklarım sadece,ooohhhh mis gibi kokarlar dimi,ne güzeeeellll.......Swetçim,gebelikte çok fazla nane tüketmek pek iyi değil diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam,bir araştır bacım,nolur nolmaz....
Myhopeçum,Alhancım,iyi olmanız çok çok çok sevindim...Bebişlerinizi sizleri öpüyorum kocaman..
Denefçim,gülyüzlüm,beyazcım,radyolojim,mumucum,pinkçim sizler nasılsınız bakimmm..
Mumucum,yarın lucrine başlamam lazım demişsin ama kararsızsında aynı zamanda...Hayırlısı olsun diyelim,bu tüp bebek işi çok zor.Karar vermesi,denemesi,parası pulu masrafı,psikolojisi,sıkıntısı,şişkinliği flan filan işte ....ooooofff offffff......Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım....
Yarın Nehirle doktora gidicem,bakalım neler olmuş,inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız....

İyi geceler,iyi uykular,tatlı rüyalar hepinize....Kocişlerinize sarılın uyuyun bakimmmm,mmmmucccckkkk....

günaydın

işlerim çoktu.gelemedim
birde sabah hastaneye gittim genel tahliller için kan veridm.
geldim iş bir sürü offf offf
offf
yani bugün pek uğrayaama kzıalr kendinzie iyi bakın tamam mı
allah a emanet olunuz

CANIM çok geçmiş olsun.
allah şifanı verisn inaşllah.
bana da kanser tesit yaptırmıştı.5 cm büyüklüğünde bir ksit görüc eyumurtalıkarlımda o an moralim öyle bozuldu ki doktorum bana iç söylemdi hemn acil bunalrı yaptır getir dedi,
ben yüüznden anladım bir tuhaflık olduğunu ,geldim tahlili alıp ohhh beee dedi.o anı unutamıyorum ya.
önce tek gitmiştim doktora sorna tahlil sonuçaklrını aldığımda ablam ile gittim,olayın cidd olduğunu duyunca ,ablma bir kzıdı bana bir daha bziden habersiz doktora gitmiyorusn dedi.
daha önceden de vukuatım vardı.
bu pirolaktin aşırı yükeselince beyin doktorundan mr yazdırmak i.çin özeline gitmiştim.
kadın doğumcu istedi ama yzrıd sskdan dedi.
neyse adam beni muayane etti.senin beynin de kesin ur var,kötü huylu olabilir felan dedi.
şok oldum ,o akdar tuhaf konuştuki deli adam.
ben kimsye söylemedim tabi.
en son mr a yine ablamla gittim.
sonuç temiz çıkınc asöyleidm.
beni dövecekti.,ağladı sinirinden
herşeyi tek başına halledemezsin diye.

ya çok özleidm onu,
o şu an memlekette ben burada ..off benim kankamdı.

bakacğaım canım seni böule güzle şeyler yaptığın için tebirk ederim.şimdiden.

günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile3
nevinim ne güzel günlerin dolu dolu geçiyor bense hep yatttt bir tv birde evimdeyken pc var oda kaçamak arada giriyorum iyice monotonlaştı hayatım ama değer yeterki bebişim iyi olsundaaaa nehirle doktora gidecem demişsin ben anlamadım doktora hanginiz için gidiyorsunuz neyse inşallah ikinizde çokkk iyisinizdirrrrr
mumucum hani bennnn mi diyeyim yoksa yinemiii diyeyim bilemedimmm neyse tahminini bekliyorum canımmmm bu arada neye karar verdin bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun bebişin en kısa zamanda seninle olsun inşallahhhha.s.

mumucum :)
bende kzı dedim ama etraf da herkes erkek diyor
bugün ultrasonuna baktım yien (görgüsüüm ya)
yüzü kıza benziyor deidm gülüyorlar.
salğlıklı olsund abebeğim canım benim ben yerim onu oyy

selam selam selam
nasılsınız beniim canım arkadaşlarım
ben dün hiç giremedim.o kadar yoğundum ki anlatamam.ama geçmişi okudum kimse beni merak etmemiş.yoksa beni özlemediniz miiiii?
swetim myhopem alhanım bebişlerinizin iyi olduğuna çok sevindim.hep dualarımızdasınız unutmayın.sizde bize dua edin olur mu
nehir canım allah yardımcın olsun.umarım herşey yolundadır.bi de bakıyomuş doktor hiçbişeycikler yok.inş. öyle olur.
ben daha gitmedim.gidecem inş.
denefim sende yoğunsun bugünlerde galiba.allah kolaylıklar versin.
mumucum hakkında hayırlısı olsun.daha ne kadar geciktireceksin hayatım.bence hiç düşünme ve başla.geciktirmeye gelmiyo bu işler.sen benden daha iyi biliyosun.ben başla derim canım.
herkese sevgilllerrrrrr, öpücükleeeerrrrrrr

selamlar kızlar nasılsınız bugün gece 24:00 da son kararım ne ise onu yapacağım yani o an neyi düşünüyorsam o olacak ilk önce hayırlısı

swetçim bizlerin bebeklerimizin sağlıklı olması onlara kavuşmuş olmak herşeyden önemli kız yada erkek olması önemli değildir

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama gerçekten çok farklı kış hava soğuk dr git gel offfffffffff
ne bileyim iyice deli bozuk oldum

evet evet doğru teşhis deli bozuk.
yav kış soğuk felan bahane etme,
psikolojik olarak hazırsan canım bugün hemen git
yok bir ay sonra daha iyi oacağım diyorsan o gün git ama lütfen sırf kokrtuğun için erteleme
canımsın.bugünün işini yarına bırakma demiş atalarımız.
hakkında en hayırlıs ne ise o olsun.

radyolog özlemez miyiz alıştırıdn gelmemeye sonra da bzie kızıyorsun işi vardır diyoruz.
denef de çok az geliyor artık.
hadi bakalım nehir yoksa yine yoklama alacak haaaa

ah canım ınsan nasıl heyecanlanıyor dımı?dr dan eve dönerken bıle bır sonrakı randevuyu gününü düşünmeye baslıyorum hemen... :sm_cool: bızım ense ölçümüz 1 mm cıktı canım dr cok ıyı dedı.1 hafta sonra kontrol var bakalım cınsiyetını görecekmıyız melegımın.rabbım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın insallah.

bende c.tesi doktora gideceğiğm kısmetse canım.
hem kan tahlili sonucunu alacağım hemde ,doktora muayane olmacaüım galiba .
inşallah oda güel çıakr .
evet heyecn oluyor sonra inananamıyousn acaba gerçek mi değil mi diye değişikl bir duygu
allahım isteyen herlese versin inşallah

ofyyyyyyyyyaaaaaaa nerde bu topiğin bayanları çok mu meşguller

yeni bir topik olsun burası terk edilen topik diye

İyi geceler...
Nehirle doktora gittik bildiğiniz gibi...Nehirin kisti duruyo aynı boyutlarda hemen hemen...Dğum kontrol hapını kesti ve 4 ay sonra kontrole çağırdı,kan tahlili yaptırcak bide...Bakalım ilacı bırakınca neler olcak dedi.Nehirle doktorlarımız aynı..Banada gel tüp bebek yapalım dedi.Artık istanbula gitmeyede gerek yok,üniversite tüp bebek merlkezi açıldı dedi.Dedim maliyeti nasıl,700-800 milyon en fazla edi,eskisi gibi değil artık dedi...Kocişe anlattım akşam,çok güzel bi haber hemen gidelim dedi.Bidahaki adetimde muayene gidicem,sonra rapor işleri falan,bakalım ne zaman gün veririler kim bilir.Bende ufak ufak hareketlenmeler var anlıcanız,şimdiden sıkıntısı bastı bana,Rabbim yardımız olsun,hakkımızda herşeyin hayırlısı nasip olsun inşallah....
Az öncede kocişe türk kahvsi yaptım,tam sehpya koydum yanınada suyu kuyuyordumki su kaydı fincanı devirdi,halım battı,delirdim.Kociş sakin ol aşkım,sinirlenme,tamam hallederiz dedi,sildi bi güzel sağolsun ama halı temizliği bana kaldı,onu sildim şimdi,sonrada bilgisayarımı aldım kucağıma ve k ya geldim,dertleşmeye...

Mumucum,en hayırlısı neyse ona karar vermen nasip olsun,saat 12 oldu,ne karar verdin acep merak ettim,merakta bırakma bizi yaz hemen emi?

Bem buralardayım biraz daha,gelinde muhabbet edek kızlarrrrr...

Son düzenleme:
canım nevin kutlarım seni.
benşm rüya çıkacak galiba,
hadi bakalı mumu seninde cevabını bekliyoruz.
canım nehir umarım sen de bir an evvel şifa bulurusn canım.
büyümemesi de gzül bir şey ,inşallah canım hayırlısı ile kurtulursuan bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…