- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.841
Yok öyle dedimde, benim endometriozis..Çikolata kisti..
3,5 sene önce acayip sancılarla doktora gittim, kadın doğum uzmanı bizle alakalı değil dedi, apandist teşhisiyle ameliyata girdim..Meğer çikolata kisti patlamış..Ondan öncede zaten birşey olduğunun farkındaydık..Çünkü adetlerim çok düzensizdi ve aşırı sancılı geçiyordu..
Öyle işte 3,5 senedir tedavi görüyorum..Bi küçülüyor bir büyüyor..
Şu an 7 aydır aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorum..7 aydırda kanamam ve kahverengi akıntım var..
Aynı zamanda kanser tahlileride yapılıyor..
En son 6 ay önce doktordaydım..5 cm i geçmişti..
Yarın kontrolüm var iple çekiyorum..
Sonu ameliyatta işte..Doktoru bekar olduğum için ve ameliyat yumurtalıkların kalitesini düşüreceği için ne kadar erteleyebilirse o kadar uğraşıyor işte..
ben geldim tatlişlerim..nasılsınız bakeem..ben gene adet oldum üzgünüm başımda ağrıyo sinüzütten..
kızlar resim bölümüne yaptığım yağlıboyalardan koydum bakın da söleyiverin bakeem fikrinizii..öpüyorum canlarım..
selamlar kızlar nasılsınız bugün gece 24:00 da son kararım ne ise onu yapacağım yani o an neyi düşünüyorsam o olacak ilk önce hayırlısı
swetçim bizlerin bebeklerimizin sağlıklı olması onlara kavuşmuş olmak herşeyden önemli kız yada erkek olması önemli değildir
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama gerçekten çok farklı kış hava soğuk dr git gel offfffffffff
ne bileyim iyice deli bozuk oldum
Evet canım çok sağolun hepiniz geçmiş olsun dilekleriniz için ve iyi niyetleriniz için.
Bebeğim inşallah daynaıklı ve dirençlidir teyzesi.
Ben ona hep anneciğim dayan diyorum.
Anneciğin çalışmak zorunda tamam mı üzme onu diyorum.
Miniğim benim alhan bacakalrını görüdm reismde gözümün öününden gitmiyor canım ya
sen ne yapıyorsunç
ilk görüdm ya böyle ay maşallah uzamış halini ay yavrum be .
Allah hepinzie de yaatsın bu duyguyu kızlar.
Alhanım ikili testte ki ultrason da sen de ne çıkmıştı ense kalınığı ölçümü.
ah canım ınsan nasıl heyecanlanıyor dımı?dr dan eve dönerken bıle bır sonrakı randevuyu gününü düşünmeye baslıyorum hemen... :sm_cool: bızım ense ölçümüz 1 mm cıktı canım dr cok ıyı dedı.1 hafta sonra kontrol var bakalım cınsiyetını görecekmıyız melegımın.rabbım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?