- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.861
günaydın canlarım...çok güzel haberler alıyorum.insallah bebeklerimiz en kısa zamanda çogalır...hepinizi çok öpüyorum.işlerimin yogunlugundan kaçıyorum.....sizleri seviyorummmmŞeniz
tünaydın canlarım nasılsınız...ben iyi sayılırım..birazdan çıkıcam pazara ordan anneme gidicem akşam dönerim artık kendinizeiyi bakın öpüyorum..hayırlı günler..
selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
nevinim başlamak yolun yarısı demişler karar verdiniz ya Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza sağlıcakla almayıda nasip eder inşallahhhh:Saruboceq:
nehirim büyümemesi iyi galiba inşallah zamanla onuda yenersinnn tahlillerinde temiz çıkar inşallahhhhh
swetemmm canım çok dikkat et kendine zaten hastasın Allah korusun hepten üşütme dışarısı buz gibii Allaha emanet ol canımmmm
denefim kolay gelsin canımmmm:1hug:
pinkim sanada kolay gelsinnnn annene selamlarrrrra.s.
gülyüzüm hakkında hayırlısı olsun bu son olsun göbişin bebiş dolsun inşallahhhhh:Saruboceq:
mumucum ne karar verdin bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun canımmmmma.s.
alhanım sen nasılsınnn bizim haftaya cuma ense kalınlığı ölçümüyle ikili test bakalım inşallah güzel çıkar Allahım bebişlerimizi korusun hayırla sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin 2009 da anne olmayan kalmasın bebiş patlaması yaşansın inşallahhh::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?