Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım...çok güzel haberler alıyorum.insallah bebeklerimiz en kısa zamanda çogalır...hepinizi çok öpüyorum.işlerimin yogunlugundan kaçıyorum.....sizleri seviyorummmmŞeniz

günaydın canlarım...çok güzel haberler alıyorum.insallah bebeklerimiz en kısa zamanda çogalır...hepinizi çok öpüyorum.işlerimin yogunlugundan kaçıyorum.....sizleri seviyorummmmŞeniz

gitma kalll benimle. ne olur çok sessiz oluyor buraklr gitmeeeeeeee
:))))))))
canım naıslın görüşemiyoruz hiç ya

Herkese günaydıın..
Ablam haber vermiş sağolsun..Sabah kan verdim CA 125 için..Bide hormon tahlili istedim doktordan..
Bakalım ne çıkacak..
Teşekkür ederim hepinize..
Tüb bebek haberine nasıl sevindim anlatamam..Hem İstanbula gitmeye gerek kalmadı, hem ucuz hem hem hem..Hemde ablam yeşil ışık yaktı sonunda.Eniştemde tamam demiş,çok iyi karşılamış..Çok mutluyum..

Tabi bu arada kahveyi nereye döktün yeni aldığın krem halının üzerinemi? Öyleyse o anda orada olmadığıma çok sevindim gerçekten..O halı nasıl temizlenirki..Bak fikir olmuş olacak :))

Mumu inşallah hayırlı haberlerni alırız..Benim içimden tabiki tüp geçiyor :)) Ama sen ne istiyorsan tabiki..Hakkında hayırlısı olsun..

Radyolojim sende git doktora bak ben gittim..
Alhancım myhop um iyi olmanıza çoook sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah..Yatın bakam..
Hep bu günleri beklemediniz mi..Şikayet edersiniz kızarız ama :))

Lotusçumda inşallah iyidir..İyi diye haberini alıyoruz ama kendide yazabilse keşke..
Hani diyoruzya iyi olunda yazmayın diye..Yok bea değiştirdim fikrimi yazın siz gene:))
Çok merak ediyoruz böylede..

Swet sen gene bomba gibisin maşallah sübhanallah..Cefakar hamişimiz :)) Bakın siz yatmaktan şikayet ediyorsunuz, ama o hep ayakta çalışıyor..Kıymetini bilin..
Dimi swetçim :)))
Aman hamişlerimiz sakın kızmayın şaka :))

Denef abla ne işmiş sendekide hiç girmez oldun ya..Bi yazıyosun ondada işim var diyosun..Özledik seni..

Haydi herkes tedaviye, bebiş beklemeye..

Canım nehir günaydın bomba gibi geldin maşlalh.
Hiç bir şye neşeni engellemesim.uamrım tahlilin bir an önce tertemzi ve güzel çıkar.
Ve seni en yakın zamanda kistim kyabolmuş ,haberleri ile bekleriz.
Canım valla sağolasın hep dua ediyorum allahıma ,bebeğime de söylüyorum ne olur beni yatmak zorunda bırakma diye.
Bilyorusnuz gurbetteyim ,nasıl yatayım.yatrsam nasıl eve ekmek götüreyim:))
kim bakar bana çkaynana yakın ama netrey kadar anlıyorum her gğn bir kere daha elden ana olmaz ,ana gibi yar olmaz.
Her defasında anacığım diyorum.
Sabah buz gibi esiyordu istanbul, birde malum otobüsler dolmuşlar tıklım tıklım offf anam offf almadılar donduk yollarda neye attım birne kendimi ,geldim çok şükür.
Allah yatmak zorudna olna annelerimize şifa verisn.
Hepimize de dinç ve zinde olmak sağlıklı olmak nasip etisn.
Hala boğazım şiş bu arada .umarım bebeğimi etkilemez.
öptüm hepiniz

Geçmiş olsun swetçim Allah şifa versin..Bu havalarda dışarıya çıkıpta hasta olmamak bence mümkün değil..
Heyy kar yağmaya başladı burada..Yağmur yağıyordu kara döndü çok güzel :))
Ahh swetim kistin gitme imkanı olsa keşke..Bu kiste ameliyat bile çare değil..Sürekli tekrarlayacak birşey maalesef...
Çok soğuk burası yaa eve gitmek ve sıcak yatağıma gömülmek istiyorum

bu topiğin en güzel anneleri hepinize günaydın...

nehircim;inşallah tahlillerin temiz çıkacak,soğan kürünü dene bence,içiyorum hiçbir kokusu falan yok,mde ağrısı da yapmadı,belki bitkiler tedavine destekleyeci olur...

switcim,maşallah sana,Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun,hem hastasın hem iş hem de bebiş...hem de bizlere yetişiyorsun...utandırıyorsun beni...tembel olduğumu düşünüyorum...tedaviye başlayacağım bu soğukta sabahın köründe nasıl giderim diye düşünüyorum...yazamı ertelesem diyorum...bakalım kararsızlık,korku diz boyu...

nevinırmak,sen tedaviye başlama sinyallari veriyorsun...ohhh ne güzel.raporla 1500ytl yi buluyo...birde yol paran falan varsa 2000 ytl diyecen...yine de çok iyi tabiki...benim ilk denemem de 6milyarım gitmişti...bu benimde raporda son şansım...inşallah tutarda...

denefcim,özledik seni inan...gel artık...

herkesi öpüyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun..
Ablamlarında ilkinde yaklaşık 6 milyarı gitmişti..İnşallah bu sefer hayırla sağlıkla hamile kalır..
İnşallah seninde bu denemnde hayırla sağlıkla hamile kalırsın..Ve inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız..inşallah...Kimse ertelemesin yaa...Hadi yaptırın bir an önce..

nehir her dönme bir yeni tedavi bulunuyor.
allahın izini ile bu çikolata ksti dene olaya da bir an evvel çözüm gelir inşallah.
tıp biliyorusn.allahı ol deidkelrini oldurur.
sebebtir ,şifa için.
sen soğna kürünü de dene canım.
inşallah fayda bulurusn bir an evvel.
bana bekarken doktorum arda sırada tekarlayan ksitelerim için ve 2 ayda bir fırlayan pirolaktin hormonum için ,evlen de hadi çocuk yap demişt.hayırdırgeçiyormu evlenince dedim.yok be kızım korkularımzıı bitirleim ki bir an evvel çocuğunu kucaına al ,bu iyice artmadan demişti.
ama bekarken sık sık test yaptırırdım.pirolaktn hormonum fırlardı.
evlenince 3 kere ölçüm yaptırdım ,ağrılardan şüphelenip , jşnekoloğa da gittim,kist mi avr diye.
çok şükür hiç bir şey çıkmadı,2,5 yılda bir kere bile dengesilik olmadı.
allah ayrıdm etti yani.
sana da edecek muhakkak canım.
çok uzun analttım ama sen de bir an evvel kurtulacaksın bu hastalıktan.
hadi bakkiimmmmm gülyüzlü -nevn ırmak- mumu --hadi sizi bekliyouz sıra ile arkdanızda denef ve radyoloji var doktor kaçakları sizzzziiiiii hadi bakalım yavaş yavaş başlayında yolu açın kızlar.
rabbim hepinizin de içinzide ki niyetinizi verisn. aminnnnn

tünaydın canlarım nasılsınız...ben iyi sayılırım..birazdan çıkıcam pazara ordan anneme gidicem akşam dönerim artık kendinizeiyi bakın öpüyorum..hayırlı günler..

tünaydın canlarım nasılsınız...ben iyi sayılırım..birazdan çıkıcam pazara ordan anneme gidicem akşam dönerim artık kendinizeiyi bakın öpüyorum..hayırlı günler..

hadi bakalım canım ,iyi pazarlar.
annene sarıl bakalım.
öğle yemeği hazırlar anneciğin şimdi sana offf
ben de anne yanımda olsa bir iki şey isteridm annemden:))))))

kzıalr kdv beyanını daveridm.şimid masamda ki işleri topalamay geldi sıra
dua eidn bitireyim .işim çokk hemd eçokkk
kafam rahatlasa.
biraz temabellik ediyorum.kk ya takılıyorum.
nedne tambellik ediyorum bilmem yaaaodfffff yaaa

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
nevinim başlamak yolun yarısı demişler karar verdiniz ya Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza sağlıcakla almayıda nasip eder inşallahhhh:Saruboceq:
nehirim büyümemesi iyi galiba inşallah zamanla onuda yenersinnn tahlillerinde temiz çıkar inşallahhhhh
swetemmm canım çok dikkat et kendine zaten hastasın Allah korusun hepten üşütme dışarısı buz gibii Allaha emanet ol canımmmm
denefim kolay gelsin canımmmm:1hug:
pinkim sanada kolay gelsinnnn annene selamlarrrrra.s.
gülyüzüm hakkında hayırlısı olsun bu son olsun göbişin bebiş dolsun inşallahhhhh:Saruboceq:
mumucum ne karar verdin bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun canımmmmma.s.
alhanım sen nasılsınnn bizim haftaya cuma ense kalınlığı ölçümüyle ikili test bakalım inşallah güzel çıkar Allahım bebişlerimizi korusun hayırla sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin 2009 da anne olmayan kalmasın bebiş patlaması yaşansın inşallahhh

a.s.

ağzından bal damlıyor annesi.maşallah büyümüş kardeşimiz.
de biz geçen hafta gittik ikliye .henzü kan tahlilin sonucunu lamadık ama ultrasona iyi dedi doktor brid eonu alsam rahatlsam keşkeç
sende inşallah hayrılsı ile çok güzel sonuçlar ile dönersin canım.
allah tüm bebekleri koruusnç
bütün arkadaşalrımzıa da bebeklerini kcakalrına almak mutluluğunu yaaştsın.zaten bir çoğu tedavi konusuda adım atmaya çalışıyor hadi hayrıslıs

Herkese iyi günlerrrrrr......Mutlu günlerrrr......

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN.....Bütün duarınıza,bütün güzel dileklerinize AMİN...Allah razı olsun....

Gülyüzlüm,aynen dediğin gibi,özel hastanede denemeye kalksaydık en az 6 milyar harcamamız gerekeckti.O yüzden biraz erteliyoduk açıkçası,6 milyar ha deyince bulunmuyor.Ama ortalama 1 milyar,allahın izniyle toparlanmıcak bi para değil,yol masrafı yok denecek kadar az,arabayla 15 dakkada gidiliyor.Ayrıca şehiriçi otobüsüdeçalışıyor üniversiteye.Eşim içinde rahat olacak,hep izin alması gerekiyordu yada geç kalıyordu fabrikaya:))))Hakkımızda hayırlısı olsun,emekleimizin karşılığını hayırlısıyla alalım inşallah...
Denefçim,çok yoğunsun,kkolay gelsin bacım...
Swetçim,geçmiş olsun kuzum.Rabbim sağlık sıhhat güç kuvvet versin....Sağlıklı bi hamilelik sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah.....
Ben şimdi biraz evimi toparlıyım,çok tembelim çok:))))Hava kapalı olunca hiç iş yapasım gelmez benim nedense....
Görüşmek üzere şekerlerim...

myhope,güzel dileklerin için sağol canım...en çok istediğim şey,bu denememin bir çocukla son bulması...dualrınızı eksik etmeyin canlarım...

nevincim;sen en kısa zamanda başla o zaman...çünkü beni bu havalarda yol korkutuyor...arabayla 2 saat sürüyor gideceğim yer ve eşimin de bu yıl izinleri yok...her defasında ben iki güne bir otobüsle gitmek zorunda kalacağım hem de sabahın 6sında yola düşeceğim...hayırlısı olsun...sonu iyi olsunda...

iyiyiz beyazbeyazcım,sen nasılsın?

ben ilk denememi İstanbulda yaptırdım.Taaaa havaalanının ordaydı,en az 2 saat sürüyordu oda trafik rahatsa.İstanbul trafiğide malum,rahat olduğu zaman yok gibi.Dediğin gibi 2 günde bir,10 dakkalık kontrol için 2 saat yol gidip gelmek çok zor.Yumurta takibi neysede,yumurta toplama ve transferden sonra dönmek zor,otobüsle dahada zor olur...Ne zaman içine sinirse ozaman başla canım,hayırlısı olsun....

Beyazcım,bende iyiyim sen nasılsın bacım,neler yapıyorsun,hayat nasıl gidiyor....?

gulyuzum sen bayağı uzakmış 2 saat hastaneye.
sen mutlu ol yetre ki 1 ay geç erken farketmez değil mi ama daha d aerteleme:))
selma beyaz.
nevinim yürekten diliyoprum pişman olmayacaksın.ve bebeğini kucağına alacaksın canım

İnşallah inşalla..Bütün dualarınızı Allah kabul etsin..Bu sefer çok heyecanlı ve umutluyum..
Umut garibanın ekmeği:roflol: (böyle miydi bu laf:roflol:)
Geçen sene ablam üye olduğunda buraya öbür tüp bebekten sonraydı..
Şimdi inşallah heyecanınıda , sonunda sevincinide paylaşır..
Gülyüzüm Allah kolaylık versin..İnşallah bu sefer herşey daha kolay ve rahat olur..Allah yardımcın olsun..İnşalah sende hayırlı ve sevinçli sonucunu burada bize verirsin..
İnşallah herkes verir inşallah herkes 2009 da hayırlısıyla doğurmuş olur..Hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına alır inşallah..
Mumu dan neden ses yok acep:uhm: Karar verecekti akşam:uhm:

iyi akşamlar canım arkidişlerim nasılsınız bakalım ben gene
uzun zamandır uğrayamadım malum bizim düğün yaklaşıyor
3 hafta kaldı annemle koşuşturup duruyoruz,gelinlik davetiye eşyalar
çeyiz ıvır zıvır kız tarafının kaprisleri falan filan annem köpürüyor valla
bende onu yanlız bırakmamak adına hep peşindeyim sizleride çok özledim
hepinizi öpüyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama sizleri çok
seviyorum ve özlüyorum buralardayım çamaşırlarımı asacağım gene yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…