- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.881
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz dün lucrine başlamam gerekiyordu kararsızdım
eşim eve geldi ve başlamayalım biraz ekonomik sıkıntımız var bir ay erteleyelim olurmu dedi
benim şarteller attı nedenmiş efendim ben bir ay ertelemek istemiyorum dedim ve çok güzel tartışmaya başladık
beni gaza getirecek bir söz lazımmış daha 10 dakika önce hayır diyen taraf ben ken şimdi inanılmaz hazırdım herşeye
bizim evde tartışmadan sonra küsmek olmaz herkez istediğini söyler sonunda orta yol bulunur
ama çok istedim tedaviye başlamayı eşim eğer sen biraz zuladan yardımcı olabilirmısın dedi sevindim yavaş yavaş istediğim oluyordu
tamam dedim herşeye ama yarın sabah erkenden hastaneye gidip heyet raporu almamız lazım ve bizim araba bakımda yani önümüzdeengeller çok vardı
hemen ablamı aradım arabayı verirmisiniz diye olur dedi tamam bu işide halletmiştik
eşime ben karışmam sonra bana sen şuçlusun deme bak en son kararı sen ver dedim
eşimde tamam başlayalım dedi hemen iğnemi oldum saat 23:20 olmuştu artık
bilmiyorum eşimin bir taktiğimiydi ama kendime geldim kararlı ve umutlu oldum
RABBİM HAYIRLI EYLESİN İNŞALLAH
amin
SELAM ŞEKERLER.NİHAYET KAVUŞABİLDİM SİZLERE.inanın soguk odada pc sırf sizlerle olmak için soguga katlanıyom.delimiyim ben ne...afadersiniz ama donuya bi taraflarım..:roflol::roflol::roflol:
nehirim canım benim, benim parton sabahın köründe iş yerinde oluyo.bende fırsat bulup yazamıyom.geçen bi baktım benden önce gelmiş iş yerine....kafayı yicektim.laelaelaelaelae
Herkese günaydıın..
Yeni kararlar herkese hayır getirsin inşallah..
Aman denef abla doğalgaz istiyorsunda ne kadar korkunç pahalı bir bilsen..
Bu sefer her odayı yakmaya kıyamayacaksın..O kadar az yandı bu ay (merkezi sistem bizimki) Banyo ocak hariç 180 geldi..Banyo 30 küsür geldi..
Çok soğuklar geliyor durmadan yanınca bakalım ne gelecek..
nazım sanada günaydın.ya bizim oralara dogal gaz bi baglansa hemen baglattıracam inan.sobayla ugraşmaktan bıktım.kömür taşı odun taşı.2 ton köür yakıyom bi odayı ısıtıyom.bari her oda sıcak olur.dügün telaşen varmış.kolay gelsin.kardeşinmi evleniyo.hadi hayırlı olsun.
swethome canım, patron dedigim benim doktorum.ben ultrason uzmanının yanında çalışıyom.doktorum 3 ay önce emekli oldu.sabahın köründe muayehanede...sabahın köründe hasta geliyo.eskiden 1 de hasta randevusu veriyoduk.o bakımdan yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?