Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kolay gelsin naz.
düğün işi zor.
allah evleneler de etraftakileri dirlik birlik güzellik ve mutluluk verisn.

ben şimid gidiyorum arkadaşalr hepize yi akşamlar diliyorum.
bye bye bye
hoşçaklınız efendim

herkese hayırlı akşamlar...eşim bana kızar oldu kadınlar kulübünden başka site yokmu demeye başladı...bende de bağımlılık yaptı...tv izlemeyi unuttuk vallahi...dertleşiyoruz işte ne yapalım dimi canlarım...
switcim,yolum bayağı uzak ama ne yapayım gidecem malum...
nehircim;sağol canım...inaşallah bu sefer herşey yolunda giderde sonuç alırız...
nevincim hayırlısı bacım bakacağız...bu işler zorrrrrrr

SELAM ŞEKERLER.NİHAYET KAVUŞABİLDİM SİZLERE.inanın soguk odada pc sırf sizlerle olmak için soguga katlanıyom.delimiyim ben ne...afadersiniz ama donuya bi taraflarım..:roflol::roflol::roflol:
nehirim canım benim, benim parton sabahın köründe iş yerinde oluyo.bende fırsat bulup yazamıyom.geçen bi baktım benden önce gelmiş iş yerine....kafayı yicektim.laelaelaelaelae
beni merak etmeyin kızlar saglıgım yerinde...kayınvalidemide küççük kızına götürdük.şimdi en azından 3 ay rahat olurum.bu kışı dogal gazlı evde geçirecek kayınvalidem.akşamları artık görümcemede gitmeyecegim...akşamları buralarda olurum bi aksilik çıkmazsa...sizleri çok seviyorum ve özlüyorum.kib şekerler

selam kızlar nasılsınız

biliyorsunuz dün lucrine başlamam gerekiyordu kararsızdım

eşim eve geldi ve başlamayalım biraz ekonomik sıkıntımız var bir ay erteleyelim olurmu dedi

benim şarteller attı nedenmiş efendim ben bir ay ertelemek istemiyorum dedim ve çok güzel tartışmaya başladık
beni gaza getirecek bir söz lazımmış daha 10 dakika önce hayır diyen taraf ben ken şimdi inanılmaz hazırdım herşeye
bizim evde tartışmadan sonra küsmek olmaz herkez istediğini söyler sonunda orta yol bulunur
ama çok istedim tedaviye başlamayı eşim eğer sen biraz zuladan yardımcı olabilirmısın dedi sevindim yavaş yavaş istediğim oluyordu
tamam dedim herşeye ama yarın sabah erkenden hastaneye gidip heyet raporu almamız lazım ve bizim araba bakımda yani önümüzdeengeller çok vardı
hemen ablamı aradım arabayı verirmisiniz diye olur dedi tamam bu işide halletmiştik
eşime ben karışmam sonra bana sen şuçlusun deme bak en son kararı sen ver dedim
eşimde tamam başlayalım dedi hemen iğnemi oldum saat 23:20 olmuştu artık

bilmiyorum eşimin bir taktiğimiydi ama kendime geldim kararlı ve umutlu oldum

RABBİM HAYIRLI EYLESİN İNŞALLAH

amin

NEVİNcim bir yanlış anlaşımla olmasın cnm dediğin fiyatlar aşılama fiyatı gibi çok uygun geldi bana

lucrin 155 ytl
gonal-f 700 (raporlu 144)
yumurta toplama 1000 ytl
tranfer 1500ytl
folik asit aspirin ufak tefek diğer giderler 500 ytl öyle düşünürsek
bilemiyorum ama ünüversite hastanelerinde çok ucuza olmaz gibi geliyor

ayrıca siz raporlu denemediyseniz 2 hakkımız varmış benim 2. hakkım olduğu için bir daha raporlu deneyemeyeceğiz

RABBİM HAYIRLISIYLA TUTUP BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURSUNDA İNŞALLAH

canım mumucum kararını verip tedaviye başlaman inan çok çok sevindim ..kendim başlamış gibi sevindim canım arkadaşım...tedavin çok güzel ilerliycek ve senin kucağına bir melek veya melekler gelmesiyle tamamlanıcak ..buna inanıyor ve çok istiyorum bitanem..hayırlısıyla inşşş..

oleyyyyyyy.çok mutluyum ya.mumucugumda başlıyo tedaviye.darısı bizim tembellerin başına.tabi bende dahil...ay içime bi heyecan geldi.mumucugum bu sefer başaracaksın canım.:Saruboceq:1 sene sonra melegin kucagında olacak insallah.dualarım seninle canım benim..

Son düzenleme:

:roflol::roflol:
Ay çok hoşuma gitti harika olmuş:roflol: Sen misin kararsız olankaydirigubbakcemile3
Bak işte isteyince ne olmazki?(Allah'ın izniyle) Araba tamirde ama gene bir yolunu bulmuşsun. Yeterki isteyelim dimi..
Gerçekten çok hoşuma gitti, en azından ne kadar çok istediğin ortaya çıktı.
İsteksiz olmanı istemezdik tedavi için..Çok mutlu oldum:1hug:
Zaten sen, ablam, gülyüzüm başlayacak inşallah..
İnşallah denef ablada ve herkes başlayabilir tedaviye..Hayırlısı olsun inşallah..
İnşallah bi daha gerekmez ve hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz..inşallah...
Çok heyecanlandım..Hadi bakalım hayırlısı..:lepi:

Bu arada tüp bebek fiyatı normalde çok pahalı bende biliyorum, ama fiyatı söyleyen üniversitenin profesörü..toplam 800-900 tutar dedi..İnşallahta öyledir..
Ablam ilkinide raporlu denemişti.Gerçi ilaçları raporla alamamışlardı, sorunlar çıkmıştı. Sadece hastanenin bi kısmını karşılamıştı..Rapordan sebep ablam zaten bu kadar geriliyor, o kadar çok koşturmuşlardıki, genede ilaçları parayla almak zorunda kalmışlardı..

Bu arada abla senin adına konuşuyorumkaydirigubbakcemile3 ama napıyım bildiklerimi söyleyeyim dedimdelikafadulden

Herşeyin hayırlısı inşallah..İnşallah hayırla sağlıkla hepinizin bu sefer bebişleri, evlatları olur..

naniknanikgünaydınŞeniz:teytey::teytey::teytey:

ne güzel haberler aldık öyle mumucummmmm hayırlsı uğurlu olur inşallhkaydirigubbakcemile5Şeniz:Saruboceq:
allahım diğer arkadaşalrımızıda hayırlısı ile teşvik edecek güzel bir olay gönderisn heeee:Saruboceq:

günaydın swethome.canım benim.nasılsın.bak bugün erken geldim işteyim.oh çayımıda içip azıcık keyif yapayım demi...birazdan damlar yine patron ...senağlama

günaydın camım.
ben de burdayım sen de nevar ne yk.canım senin bu patron kim be sabahın köründ egeliyor şekerim.ne iş yapıyor sizn orası, hem hasta geliyor hem de patron var anlamdım heee

günaydın kızlar ooo yeni kararlar alınmış mumucum hayırlı olsun bacım
allah tamamına erdirsin inş denefcim swetim günaydın öpüyorum....

aha işde denefcim sobalı evlerin en kötü sorunu bizim ev 3 oda
oturduğumuz odayla yatak odası salon mutfak sıcak ama
bu bilgisayar odası buz gibi kapısı açık olunca ev ısınmıyor
bende kapamak zorunda kalıyorum çoğu zamanda bu sebepden
giremiyorum kulübesenin patronda iyiden şaşırmış anam
ne yapacan bu işsizlikde katlanacaksın:sm_confused:

nazım sanada günaydın.ya bizim oralara dogal gaz bi baglansa hemen baglattıracam inan.sobayla ugraşmaktan bıktım.kömür taşı odun taşı.2 ton köür yakıyom bi odayı ısıtıyom.bari her oda sıcak olur.dügün telaşen varmış.kolay gelsin.kardeşinmi evleniyo.hadi hayırlı olsun.
swethome canım, patron dedigim benim doktorum.ben ultrason uzmanının yanında çalışıyom.doktorum 3 ay önce emekli oldu.sabahın köründe muayehanede...sabahın köründe hasta geliyo.eskiden 1 de hasta randevusu veriyoduk.o bakımdan yani...

Herkese günaydıın..
Yeni kararlar herkese hayır getirsin inşallah..
Aman denef abla doğalgaz istiyorsunda ne kadar korkunç pahalı bir bilsen..
Bu sefer her odayı yakmaya kıyamayacaksın..O kadar az yandı bu ay (merkezi sistem bizimki) Banyo ocak hariç 180 geldi..Banyo 30 küsür geldi..
Çok soğuklar geliyor durmadan yanınca bakalım ne gelecek..

valla şekerim geçen yıl bize 200 geliyordu çok soğukalrda.
%80 zam görünce kaptıyoruz elektik sobası yakıyoruz oturdupumuz küşük odada,
yatak osaında klima çalıştıyoruz.
yatmadan ısıtıyoruz ,
eğer kombi ile ısındak 400 ama ne yapcağız bilmiyorum.
kısıyıyoruz resmen işte.
2 gündür yakıyoruz kombiyi.
ben hasta olunca eşim ben gelemden evi ısıtıyor, veletn hatrıan aşkım diyor sonrada bana
ama bana da kıyamaz biliyorum.
doğlaga bu sene tek maaşla ve bu fiyatla sürekli yakmak bizi de yakmak demek olacakç
1 hafta bu akdar soğuk değilken yaktık.75 ytl geldi.
düşünün artık.
allah memlekeimzie huzur dirlik düznlik verisn.
allah bugünlerimzi aratmasın

tabi sonradan düzen değişince insanın daha çok zoruna gidiyor
aman be boşver gitisn bebeğim.
:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…