Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar selam nasılsınız canlarım..sabahtan beri net kesikti giremedim bir sorun vardı heralde şükür girebildim..ama kursum var gitmek zorundayım canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..

Test sonucum çıkmış baktım internetten..CA125 = 88 e yükselmiş..En son 9 ay önce 70 küsürdü, 2 ay sonrasında 45 e düşmüştü ama gene yükselmiş..
Bu arada bilmeyenler için normal değer 0-35 arası..
Hormon tahlilleride yaptırmıştım..Onları pek anlamıyorum..
Bugün akşam üzeri doktoruma götüreceğim sonuçları inşallah..
Ablamada ulaşmak mümkün değil artı, akşamlarıda uğramasam..Msn de bile yok yahu..

Canım inşallah bir an evvel 30 olur d sen de kurtulurusn stresten.
Canım hormaon tetstlerine bakarken senden hiç mr istediler mi?
Benim hormoın çok yükselince mr istemişlerdi.
Ablamda da düşüp yükselince istiyorlar .
Beyin de olduğu için hormon merkezi mr ile de bakıyorlar
canım inşallah acilinde şifa yarında ailinden güel haberler bekliyoruz canım sende n

selam kızlarrrr bugün keyfim yok nedense bir ceee deyip kaçacaktım ama mumucumun güzel haberini aldım canımm Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir önce göbişin sonra bebişin olur inşallahhhhh:Saruboceq:
nehirim umarım bir sorun yoktur doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm
hepinizi öpüyoruz canlarımmmma.s.

Ay nehir beni korkuttun önce ca 125 konusunda şimdi biraz okudum içim ferahladı şekrim.
Sende zaten endemetrioz varya ondna yüksek çıkıyormuş.
Hadi bakalım yeneceksin canım sen bunalrı şekrim.
Aaaa
gençsin güzelisn.enerjksin hadi bakalım şekerim.at vucudundna şu çıkolatayı be bebeğim.
Ama öğrendim ya korkulacak bir eşy yokmuş.
Hadi geçmiş olsun tekrar

He he bende onu diyecektim bu mesajını okumadan canım..Endometriozis olunca normal oluyor yüksek olması..
Genede can sıkıcı işte yükselmesi..200 olunca tehlike var zaten..Aşağısında pek yok..
Hormon tahlillerini ben istedim doktordan..Biraz tüy var bendede ondanmı acaba diyerekten..
Mr falan hiç bilmiyorum..Zaten sonuçlarda normal gibi gözüktü bana..Doktorumda öyle der herhalde..
Ablama çaktırmadan tüp beybi hakkında biraz daha soru sorayım doktora :))

Hayırdır myhope çum nen var kuzum? Niye keyfin yok?

nehirim canım benim geçmiş olsun.insallah tez zamanda herşey yoluna girer....
myhope canım neyin var .saglıgında umarım iyidir.
kızlar şimdi lotusumla konuştum.çok selamı var sizlere..

Aleyküm selam .
Selam getiren .gönderen sağolsun.
Iyidit inşallah canım
birde radyologdan haber alabilsek nerde bu ya

radyolojinin, bu işi yogun galiba.o yoksa bizlere sabah günaydınını esirgemezdi...
lotus çok iyiymiş.annesindeymiş şu an.insallah tez zamanda gelir aramıza...

Aman iyi olsunalrda bacım.
Annesinde olsunlar.
Bebğine iyi baksın ,görüşürsen söyle canım.
Allaha emanet olsunlar.hepsi de.
Rabbim hayılrıs şle kucağına almak nasip etin.
Annesi ile aynı şehirdeler galiba.ne güzel ya annesine de allah sağlık verisn.
Radyolojiyi biliyorum selam veriridi muhakkak.
Acaba işyeirnde yasak felan mı var

CANLARIM BENİ İYECE ŞEVKLENDİRDİNİZ ÇOK HOŞSUNUZ HEPİNİZ ÇOK MUTLU OLDUM SİZLER BENİM ARKADAŞLARIM OLDUĞUNUZ İÇİN
BİZLERİ TERK EDENLER DÜŞÜNSÜN DEĞİLMİdelikafadulden
myhope CNM BEİM ZATEN GÖBİŞİM VAR ŞİŞKOYUM BENNNNNNNNNN :roflol:
RABBİM İNŞ HAYIRLISI İSE SON OLMASINI VE MELEĞİME KAVUŞMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:

Selam kızlar,nasılsınız...

Mumucum hadi hayırlısı bakalım,inşallah hayırlısıyla güzel haberler vereceksin bize.Karar verme aşamanız gerçekten güzel olmuş.Her işte bi hayır vardır denir ya,sizinkide öyle olmuş sanki...Sen SSK ile anlaşmalı özel hastanedemi yoksa üniversite hastanesindemi deniceksin canım....Ben üniversite hastanesine gidicem,raporda çıkarıcam inşallah,ilaçların çoğunluğunu SSK karşılıyor zaten,lucrin,gonal-f,folik asit aspirini falan..Bir iki ilaç vardı karşılamadığı yanlış hatırlamıyorsam,onlarda 200-300 ytl civarındaydı galiba.Tam olarak bende bilmiyorum aslında ama yumurta toplama ve transfer de o ücrete tabidir diye düşünüyorum,üniversite hastanesi olduğu için.Benimde 2. raporum olacak...İnşallah 3. denemeye gerek kalmaz.Hayırlısıyla sağlığımızla bebişlerimize kavuşuruz bu denemelerde.Ben daha detaylı bilgi edindiğimde paylaşırım sizlerle canlarım.Şimdilik bildiklerim bukadar...

Pinkçim bizimde internet kesiliyor arada yaa,genel bir problem var heralde...Sinir oluyorum yaa,parasını peşin peşin veiyoruz,pırta zırta kesiliyor.Kestikleri zamanları düşseler bari faturadan,dimi:))))))))

Denefçim,bacım hoşgeldin yaaa,özlettin kendini heee....Bişey itiraf edicem sana,Patronum emekli oldu demiştin ya,taaa ne zaman,ben bi türlü anlamıştım emekli oldu da noldu,niye denefin işini etkiliyor diye düşünüp duruyordum,anca bugün anladım be bacım.Benim jeton hem çok köşeli hemde paraşütle indi anlıyacağın:)))))))Adam devletteki işinden emekli oldu,mayenehaneye takılıyor sürekli.Ne zormuş dimi anlaması,anca çözdüm,gülüyom kendime şimdi,hay safo diyorum:))))))

Myhopeçum,neye sıkıldın sen bakimmmm,anlat derman bulalım bacım....
Swetim,sen nasılsın kuzum,bebişimiz nasıl?
Nazcım,kolay gelsin,bir ömür mutlu mesut olsunlar inşallah.Eeee ne demişler kız evi naz evi dimi?Geçecek bunlar tatlım,üzmeyin kendinizi...Sonra gülerek hatırlıcanız inşallah..
Radyolojim nerdesin bacım,nasılsın,halin keyfin nasıl?Habersiz bırakma bizi emi?Hem biz seni çooooooookkkk özledik,öpüyorum kocaman...
Lotusçum canım,dahada güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Denefçim,lotusumla görüştüğünde çok ama çok selemımı söyle,özlediğimizi söyle,kocaman kocaman öptüğümü söyle emi?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy şişkoyum ben demiş yaaa,ayyy çok hoşsun kızzzzz....Helal olsun bacıma,kendimle barışıkım diyosun yani.Çok hoşuma gitti yaaa,çok yaşa emi inşallah.....Öptüm kocaman...
Fıstık gibidir benim arkadaşım eminim ben.....:1hug:

iyiyiza çok şükür nevin teyzesi
sizlere dua ediyoruz:)))
rabbim hepimizn gönülüne göre verisn mumucummm sende süperisn çoş eğlen boşver hzünleri hzüzn ve keder bu hale getiriyor bizi:))))))))

neviinırmagım canım benim..ben anlatamamışımdır..yoksa sen anlardın bacım. suç bende....-tatlicadiarzu- patron emekli oldu diyom.... nerden bilcen demi hastaneden emekli oldu,, muayehanede çalışıyo adam..ay benim bile kafam karıştı yazarken.delikafadulden
umarım iyisindir canım.selamınızı iletirim canım.hepimizi çok özlemiş...
mumucugum güzel haberlerini bekliyoruz.lotusumuza söledim çok sevindi...mutluluktan uçtu....

öle öle fıstık gibi.ben gördüm resmini....:lepi:

Yok kızlar gerçekten şişkoyummmmmmmmmmmm

denefçim allah kolaylık versin ama ben anlamıştım dr sürekli işte olacağını
lotuscuma benden de çok selamlar ilet olurmu
nevincim inş öyledir cnm benim tedavi özelde yumurta toplama transfer vs
ilaçları hastaneden heyet raporu çıkınca raporlu alacağız
swetçim eğlenmek güzelde tepemin tası attımı sakinleşmek çok zor oluyor

:roflol::roflol:Amaaaan boşver,sen iyi olda,mutlu olda bacım,gerisi yalan....Ama böyle oluncada iş başa düştü tabi,adam gözünü muayenehanede açıyor haliyle,hey para sen nelere kadirsin.....

öle öle fıstık gibi.ben gördüm resmini....:lepi:

a.sa.sa.sBencede....

Yaaaa,çooook uzun zaman önce bende bi resim görmüştüm ama mumunun resimiydi değilmiydi hatırlayamıyorum şimdi.Çerçeve içinde gözlerinin içi gülen çok resimdi.

Kızzzz Mumu sen miydin o bacım,kafam karışık benim bugün yaaa,balık kibin oldum,hiç bişe hatırlayamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şimdi toplantıya gittide onun için rahatım.gerçi 3 tane hasta bekliyo bekleme odasında...bende pc odasından laf yetiştiriyom hastalara...kızlar hepinizi öpüyorum.ben birazdan kaçar.akşam burdayım görüşmek üzere..ALLAHA EMANET OLUN...GELİN SİZİ Bİ ÖPEM...ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…