Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Olabilir bir kere profile koymuştum
ama denefimin güzel görüşü teşekkür ederim arkadaşım
sende çok güzel ve sempatiksin denefim benim
ooooooooooooooo 7 kişi aşağıya bakın kızlar

swethome, denef72+, GULYUZUM, mumudihaba, Nehir 21+, nevinırmak+, selina79

kzılar maşallah
bakın kuliste kimleri yakaladım:)))))))))))))

bugün bayağı bir kalabaşığız heeee oohh teytey

GULYUZUM VE SELİNA 79 ARKADAŞLARIM HOŞ GELDİNİZ.LOBİDE YAKALADIM SİZLERİ...delikafadulden
ALHAN BACIM DA ŞİMDİ GELMİŞŞŞŞ..

akam ben yokum ama
eve gittiğimzide bilgisayra kocişte oluyorç
aaa hem biz bilgisayrda tv seyredyoruz.
salon kirlenmesin diye........
tembelim ya:)))))))) ben
yazamıyorum .
ancak koçiş bir eyre gdierse akşamları girebilşyorum ondada iş felan yapamzsam yaa aofff

swethome canım ya canlı yayınmı izliyonuz.nasıl izleniyo.akşam ben yaprak dökümünü izleyeyim dedim.beceripte pcden canlı yayıını açamadım.biliyosan anlatırmısın...

Ohhh alhanda gelmiş..Yokmu arttıran..Radyolojimde gelseya,zuhalim herkes işte
Fıstıktır fıstık benim ablalarım tebi...

swethome canım ya canlı yayınmı izliyonuz.nasıl izleniyo.akşam ben yaprak dökümünü izleyeyim dedim.beceripte pcden canlı yayıını açamadım.biliyosan anlatırmısın...

canım kocacğaım o konuarda uzman.
Canlı yanını da seyreden şeyler yapıyor ama bzş ayenne tv gibi seyrediyoruz.o da tv kartı takılırsa oluyor , ve arkasıan da antenden kablo takıyorsun.bütün kanallar oluyor zaten.
Sadece kumadandası yok giidp mausle kanal değiştiryorsun canım tek eksiği o .görüntü cam gibi oluyor.
Ama canlı yayın gibi seyretmeyi sorarım .çünkü bilmiyorum onu direk nasıl oluyor ama o yapıyor bir şeyler ile bunu:)))))))))

Ben sayfayı kapatmıyom yaaa,arada gelip gidip bakıyom,ne olmuş diye:)))))
Evet evet Mumucum sendin resmini gördüğüm hatta mavi ayda koymuştu profiline,sonra kaldırmıştınız.Evetçok tatlıydın ve çok güzel gülüyordun....

Kolay gelsin Denefçim,Allah yardımcınız olsun çalışan bütün arkadaşlarıma....

denefim lotusuma benden de selam söyle iyi olmasına çokkkk sevindimmmmm
biz iyiyiz sağlık açısından sorun yok da ne bileyim bir sıkıntı vardı içimde sabah Allah hayırlara çıkarsın hala da varya neyse evham yaptım biraz galiba ama geçecek inşallahhh sizleri böyle neşeli gördükçe bende iyi oluyorum iyiki varsınız Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün korktuklarımızı bizden uzakta umudumuzu gerçek eylesin inşallahhhhh hepinize iyi akşamlarrrrrrra.s.

herkese hayırlı akşamlar...denefcim anca gelebeldim,dün topiğe girememiştim,okuyacaklarım epey birikmiş...denefcim canlı yayın izle yeri var google yaz çıkar...biz ordan izliyoruz...farklı yer varmı başka bilmiyorum ama...potronuna söyle canım seni pek sık boğaz etmesin...kk topiği gelir basar orayı yoksa...

Nehircim,inşallah hastalığına şifa bulacaksın...
Mumucum;başlama kararına sevindim...hadi hayırlısıyla peşpeşe hamiş olduğumuz haberlerini ileteceğiz...
nevincim;ben üniversite hastanesinde yaptırdım...ilaçlarla 1.500 ytl yi buldu...yumurta toplama ve transfer ücreti herşey dahildi...ilaçlarını niye ilaç raporuyla alamdınki?
myhope,senin neyin var canım,canın neye sıkılıyor?
Alhancım sen nasılsın?

Hepinizi çok öpüyorum...

1500 olsun bacım,6000 in yanında neki...3 aşağı 5 yukarısı farketmez,yinede çok uygun.Yawww ne hale geldik,1500 ytlye uygun diyoruz yaa..Rabbim sonumuzu hayır etsin,yardımcımız olsun...
Ayyy gene sinirlendim,her aklıma geldiğinde deliriyorum sinirden...Sayısalları çok iyi,doktor oluyo ya bunlar,kendilerini her haltı biliyor sanıyorlar,ama rapor prosedürlerinden bi haberler,güya işleri bu kim sorarsa...SGK ya verilecek rapora 3 defa aşılama yapılmış gebe kalamamıştır ibaresini eklememiş,gıcık,uyuz...Hastane kabul etti raporu ama eczane ilaçları vermedi,sonra günlerce o bir cümleyi eklettirmek için uğraştık,o arada eşim yurt dışındaydı benim dış gebelik olayı çıktı,biraz gecikti yani hastaneye gitmek,neyse zar zor eklettirdik.Sonrada eczane ne dese beğenirsin,raporun zamanı dolmuş dedi,Eşimde bağıra çağıra çıkmış eczaneden,ne biçim iş yapıyorsunuz,madem bu böyle bi arayın bişe söyleyin,parayı sokaktamı buluyoz diye.Ama ne fayda tabi....Yaa işte böyle canım...
Kusura bakmayın kızlar,bu olay söz konusu olunca çok geriliyorum.Şimdi yine rapor çıkarma işleri var,gözümde öyle büyüyorki anlatamam,yine bi aksilik çıkacak diye.Kocişte kızıyor,sen benim karımsın yaa,rahat ol hallederiz yaa,diyo.Sağolsun kendisi çok rahat çok sakin,hiç bişeyi kafaya takmayan bi insandır ama malesef ben öyle değilim işte....

Evet Mumucum,yaşasın doğru hatırlamışım,hafızam yerine geliyor galiba:)))))Fıstık gibisin maşallah,hiçte şişko değilsin ayrıca,olsanda güzel her haliyle güzeldir bacım

Son düzenleme:
Kızlar ben şimdi çıkıyorum müsadenizle.Annecim etek dikiyorda bana,provaya çağırdı.Gidemde gelem hemencik...Kendinize iyi bakın olur mu?Öpüyorum hepinizi kocaman....

Nehirciğim o senin fıstıklığın cnm : ) valla 3 senede göçtüm fıstıklık filen kalmadı gözlerimin önü çükmüş bugün bakt
Mumucuğum nevinırmakcığım hadi kızlar Allah kolaylık versin allah kucağınıza bebişlerinizi versin inşallah hayırlısıyla hepimize tabi.

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz....

denefcim, rad. teknikerim, myopem ,mumucum,pinkrosecim,esracım,alhancım,bembeyazcım, gülyüzlüm,bebecem,nehircim nevinırmakcım,alhancım.svetcim,lotuscum ve ismini unuttuğum bütün arkadaşlara slm olsun.

ay nazımı unutmuşum sanada slm olsun cnm 2 -3 gündür ehliyetişlemleriyle uğraşıyorum canlarım o yüzden fazla katılamadaım aranıza canlarım öpüorum sizleri mumucum hayırlı olsun çok sevindim inan tedavi başlangıcına inşallah kavuşursun yavrunaæ

herkesin yüzü gülsün bebiş bekleyenlere anne adaylarına sesleniyorum tüm dualarım sizinle bebişlerine biran önce sağ sağlim kavusursunuz inşallah dua ediyorum sizlere arkadaslar yüreğim sizlerle............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…