Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarrrıııımmm
bende hepinizi çok özledim valla.ya bu internetlere b,şey olursa ya da bu kk paralı felan olursa naaparız bilmem.bende çok alışmışım sizlere.haberleşmeden duramıyorum.
bu haftaya çok yoğun başladık.hastadan kafamı kaldıramıyorum.bugün de bi sürü problem çıktı.doktor istifa etti.biraz canımız sıkıldı bakalım ne olacak.
swetcim iş yerinde yasak değil de ben fırsat bulupta giremiyorum ki.herkesin iyi olmasına sevindim
myhopem inş. sıkıntın geçmiştir canım.bazen bana da oluyo öyle.dua oko bol bol. kötü şeyler getirme aklına geçer inş.
nevinim mumucum sizin adınıza çok sevindim.inş. başladığınız gibi hevesle sonuna kadar gidersiniz canlarım.allah hayırlı evlatlar versin.sizlere ve de hepimize inş.
nehircim allah şifanı versin canım yaa.bende de var biliyosun çikolata kisti.rabbim dermansız başka hastalıklar vermesin de.inş. tedavimizi olunca biz de bebişlerimize kavuşuruz.tabi bi de önce senin evlenmen gerekiyo :))
pinkimiz de herzaman ki gibi koşuşturuyo.ya ne yoğun kadın maaşallah.hadi ben çalışıyorum ya ona ne demeli.hiç evde durduğu varmı baksanıza :))
nazcımallah tamamına erdirsin.hayırlı bi yuva kurmak nasip etsin.düğün telaşını hepimiz biliyoruz.size de allah kolaylıklar versin.
alhanla zaten görüşüyoruz.çok iyi olduğunu biliyorum
.lotusumuza benden de selam söyleyin
denefim bacım sen naapıyon gıııııı.topiğimizin asil gülü.maaşallah istikrarıyla hepimizi utandırıyo.yaz kış sıcak soğuk demeden burda valla.helal sana bacım benim.tv yi bizde pc den seyrediyoruz.antene bağladık.kumandası da var.güzel oluyo.
zuhalcim bembeyaz gülyüzlüm sizlere de selamlar arkadaşlarım.
herkesi öpüyorum kocamaannnn.sık girmeye çalışıcam bakalım başaracammı.valla ihmal ettiğimi düşünmeyin.akşam da çok yorgun oluyorum.canım bişey yapmak istemiyo.ondan giremiyorum.neyse canlarım.görüşürüz

Son düzenleme:
radyolojim selam canım sanada kolay gelsin valla.. zuhalim teşekkürler tatlım...hepinizi çok öpüyorum..vee sizi çook seviyomm..iyi uykular canlarımm...

bir gece kuşu benim galiba...kimsecikler yok:çok üzgünüm:

Radyolojim;işlerine bak canım...bizlere arada bir selam versen,iyiyim desen o bile yeter...

Nevincim;eteğin nasıl oldu canım...demek anneciğin dikiyor sen giyiyorsun...ohhhh be ne güzel...

Herkese iyi uykular,tatlı rüyalar...:1hug:

teklifimi oylamya açıyorum......

konu: topiğin adının değişmesi hakkında
sebeb: hala bu saatte bir günaydın diyen yok
yeni isim: geleceğin uyuşuk anneleri

Günaydıın..
Günaydın swetçim..Oyy oyy evde olsam kalkarmıyım bu saatte? Yok mümkün değil..
Bırak uyusunlar, bebişler oklunca uyuyamayacaklar inşallah..

Günaydıın..
Günaydın swetçim..Oyy oyy evde olsam kalkarmıyım bu saatte? Yok mümkün değil..
Bırak uyusunlar, bebişler oklunca uyuyamayacaklar inşallah..

doğru diyorsun nehir evde olsam bende uayanırım ama kalkamam yataktan tembellik derim.
ama benim bebeiş biraz uyutmuyor şimdiden.
sırtımda ağrı oluyor çok yatınca :)))))galiba anneyi çooookkk seviyorrrr miniğimmm

ay inşallah şimdi tadını çıakrısnalrda sonra benim gibi en baştan ayakta gezerler

tedaviye karar veren arkadaşlar bir bakmışsınız bu zor karar aşamaısnda sonra göz açıp kapayıncaya kadar kucaığınızda bir bebiş ınnggaaaa ıngaaaa derken emzirmeye çalışıyorusnuz.
vakit çabuk geçiyor yaaa

a.s

Günaydın topiğimizin en güzel anne adayları...

Svwitcim,çoktan kalktık ama yatak topla,orayı burayı düzenle,kocayı işe gönder derken bu saat oldu işte...

Nehircim doğru söylüyo vallahi bebiş diye deli oluyoz ama yarın çocuk oldumu bu rahat zamanlarımızın hiçbiri kalmayacak...ama olsunda kalmasın...

Herkese hayırlı cumalar...haepimizin duları kabul olsun...Allah herkesein gönlünün muradını versin

selam canım arkadaşlarım
hayırlı cumaalar herkeseeee
ben az önce bi teyzeyle çok ilgilendim diye bi dua aldım bi dua aldım sormayın.çocuk yok deyince teyze hayırlı evlat istedi allahtan benim için.ay çok hoşuma gitti.bu gazla ben bu akşamı ederim artık :).allah razı olsun
sizler nasılsınız canlarım.herkes mutlu mu halinden?
ben iyiyim.bugün diğer günlere göre daha sakiniz.
de hadi ses edin.hakkaten çok tembelleşmişiz yaw.ben de dahil olmak üzere tabi.topiği artık en altlardan buluyorum.
pinkcim randevumu sormuşsun yok canım.daha almadım.perşembe randevum yoktu benim yanlış hatırlıyosun canımcım

Selam kızlar...
Valla topiğin en tembeli benim heralde:)))))
Radyolojim,teyzecimin duası tez zamanda hayırlısıyla kabul olsun inşallah...
Swetçim çok haklısın kuzum,zaman su gibi geçiyor.Benim ilk tüp bebek denememin üzerinden tam 1 sene geçti yaaa,şaka gibi.Geçen sene bu zamanlar lucrin vuruyordum kendime:))))Zaman geçiyor,yaşlar ilerliyor.5-6 sene önce,aman canım olmuyorsa tüp bebek yapsınlar diyodum ama anladımki malesef,tüp bebeğe karar vermek o kadarkolay değilmiş....3 sene önce adetim bir hafta gecikmişti,yumurta takibi yapılıyordu ozaman,aman bi umut bi umut,hemen kan testi verdik,daha kan testinin sonucu gelmeden adet olmuştum...Yaaaa işte böyle,eski günler canlandı gözümde..

Benim kociş çok yoğun çalışıyor,bazen diyorki amele olmak için doğmuşum ben,sanki doğuğumdan beri çalışıyorum diyor.Sanki bende doğduğumdan beri bebek için uğraşıyormuşum gibime geldi şimdi:)))
Trajikomik şeyler yaşıyoruz yaa,sonumuz hayrolsun,bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla sağlıklarıyla bir an önce inşallah....

Hamiş arkadaşlarım,hayırlısıyla doğuma gitttiğinizde bizlere dua etmeyi unutmayın sakın.Unutmazsınız biliyorum ama yinede söyledim işte:))))

ay canım inşallah sizlerde sıra ile doğuma giedeceksiniz peşimizden.tabi o günleri allah bzie nasip ederse
rabbim yarım bırakmasın bizleri de.
canım söyle tabi ben inanıyorum ki söyleyince dua isteyinc eadamın aklında kalıyor.
bir an suçluluk hissediyorusn unutunca.o da hemen rabbime ellerini açıyorusn dua ediyorsun aklına gelenlere.
oy be oy zaman elbette çabuk geçiyor gzüelim.
senin esas sounun ne idi canım .yani tüp bebek kararı verene kadar normal olmam sebebin.
ay benim aklıma güevnmeyin bugünler de kafam karışık herşeyi unutıyorum da.

nehir doktora gittin mi dün ne oldu bacımmm
haber ver sen de

Swetçim biz %10 luk kişilerdeniz,açıklanamayan infertilite yani..Görünen hiç bir problem yok ama olmuyor işte...4 sene olmayıncada haliyle doktor tüp bebek deneyelim dedi...Ondada dış ebelik oldu.En azından hamile kalabildiğini görmüş olduk dediler.Güler misin ağlar mısın işte...
Nehir dün biraz geç kalmış,doktor çıkmış gittiğinde,bugün göstercek inşallah sonuçları...Dükkanda internet çok kesiliyor,pos cihazları internete bağlı,ondan dolayı sanırım.Onun yerine ben cevap yazdım:))))

selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek dualarınız kabul hayalleriniz gerçek olsun Allahım hayırlısıyla hepimize anneliği nasip etsin evlerimiz bebiş sesiyle dolsun inşallahhhhh
radyolojim bize sadece teyzenin duasına aminn demek düşüyor bu mübarek günün hürmetine biran önce gerçekleşir inşallahhhhh:Saruboceq:
swetem denefim nevinim nehirim gülyüzlüm nasılsınızzzzza.s.
alhanım mumucum pinkim nazım zuhalim birde 1 haftadır göremediklerim var malum bayağıdır yoktum hayırdır mavişim acemim esram esmerim g_b_k im ladyim nerelerde bilen varmıı bebekecemim arada ceeee diyor lotusum iyi Allaha şükür haberlerini alıyoruz ama diğerlerii:sm_confused:neyse hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmmmŞenizŞeniz

a.s.
Kızlar ben şimdi çıkıyorum bir veda mesajı yazayım deim.
Benim yokluğumda inşallah burayı boş bırakmazsınız.
Be yarın çalışmıyorum.
C.tesi malum eskiden c.tesi 5 e kadar çalışırdık, şikayet ederdim şimdi de işsizlikten ücretisz izin veriyoralr gene şikayet ediyorum.gerçi yarın doktora gidip bebeğimin ,2.li testinin sonucunu alacağım ama ,işime geldi rahat raaht gideirm.
Hayat işte her işte bir ahyır vardır diyerek devam ediyoruz.
Nevinim bu arada sen sebebsiz olduğuna göre hr a hamle kalabilrisn.yani senden tedavi ayda benzeri birşey beklemeden sipriz bir bebek geleibir yani sen sıkı çalış hayatım yinede tüp bebek için giden ve gün aslında hamile olduğunu öğrenen o akdar çok insan var ki.
Hakkımıza hayırlsısı neyse onu versin allahım
nehire de söyleeee kendine dikkat etisn
denefim -radyoluğum -myhopem-alhan-seherim-lotusum mumum-ve tüm arakdaşlarım.(eksik varsa kusura bakmayın valla bu saattee bir acıkıyorum midem beni de beynimiş de yiyor resmen eve gitsem de bir şeyler yesem aahhhhh)

şimdi hepinzie öuckkkkkk
allaha emanet olunç
işiniz gücünüz rast gelsin,cebiniz para dolsun
hoşçakalınızzzzzzzzzzzzzzzzz
BEN GİDERRRRRRRRR

selam kızlar ben bu akşam aldım pcyi taşıdım oturma odasına.ama odamın şekli biraz bozuldu.olsun ya sizlerle beraber olmak için oturma odamın şeklini bozdum.sogukta giremiyodum kk ya...oh be dünya varmış...boşuna internet parası ödüyodum...internetimi son damlasına kadar kullanırım artıkın ...-tatlicadiarzu-delikafadulden

Oooohhh eline sağlık bacım,iyi yapmışın....Sıcak sıcak mis gibi...3-5 te kestane attınmı sobanın üstüne,bi taraftanda çay kaynar tıkır tıkır.,önünde de KK....Ohhhh değmeyin Denefimin keyfine,mis gibi valla....Kocişin kıskanmasın bide:roflol::roflol:Bu interneti son damlaya kadar kullanmak gerek canım haklısın valla.Dur ben biraz oyun indireyim bari:jeyyar:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…