Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlar nasılsınız
bizim pc bozuluyormuşmuymu neymiş fprmat atılması gerekiyormuş açıyorum ama ekranda tık yok
hayırlısı bakalım şimdi de bunlamı uğraşacağız

Selam hanımlar...
Bugün çeşitli aksiliklerde dolayı giremedim KK'ya..
Yeni bir elektrikli soba çalıştırdık bugün dükkanda..Ara kabloya bu yük fazla geldi ve kendi kendine erimiş..Korkunç plastik kokusunun nereden geldiğini anlayana kadar çoktan priz alttaki prizi eritmiş..Falan filan..Şalterleri kapattım..Cumadan sonrada dükkana babam geldi..Uzaklardan kablo çekti..Şimdi prize o kadar yük binmiyor yani..Onunla uğraşıldı uzunca bir süre..Bilgisayar komple kapalıydı yanii...
Şimdide dayımlarda kalıyorum, dayımın kıznın yoğun ısrarına dayanamadım :)) yarın günümüz burda :)
Doktorada götürdüm sonuçları..
Hormon tahlillerime normal dedi..Öbürü malum yüksek ama oda normal karşılanıyor artık..
Napıyorduk dedi.İlacı bırakıyorduk,acil bir durum olmadıktan sonra 4 ayda bir kontrol ve testler..
Bunun neticesi ameliyat dedi..Bu dahada büyüyebilecek birşey dedi..Ama şimdilik zorda kalmadıkça ameliyat yok dedi..
Öyle işte..Sizlerde iyisiniz bakıyorum..çok şükür..
Denef abla iyi yapmışın bilgisayarı taşımışsın..
Mumu tedavi nasıl gidiyor..İğnelere başladın hayırlı olsun inşallah..
Swet te sonuçları alacakmış..Güzel çıkar inşallah..
Herkesi çok öpüyorum..Allah'a emanet olun..Yarın gelemeyiz heralde gündüz..Burada misafirlikte olacağız ablamda bende :))

iyi akşamlar canım arkadaşlarım
bende bu akşam dedemi görmeye gittim.hacdan geldi de dün.allah hepimize nasip etsin inş.
sadece denefi görüyorum açık olarak.bende kaçıcam birazdan.malum yarın iş var.1 e kadar gerçi ama olsun.sonuçta sabah sabah düşecez yollara.
herkese allah rahatlık versin.görüşmek üzere

He he he :)))
Bu saatte ayaktayım maalesef..Dayımın kızı yatırmadı..Bu saatte pasta yaptık..Şimdi yatacağız inşallah..Bi girip bakayım dedim..Herkese iyi uykular..
Allah hayırlı doyurucu uyku versin rahatlık versin herkese...İyi geceleeeerrr.....

nehircim tabi kilo problemin yok canım yapasınız pasta da börek te ama yiyebildiniz mi bari gecenin o saatinde.maaşallah yani
swet de yokmuş bugün.denef nerelerde acep.neyse
iyi haftasonları kızlar.
hepinizi öpüyoruuumm

Günaaaaaaayyyyydınnnnn......

Bende 3.yüm yaşasınnnnnn.......Nehirciğiminde söylediği gibi,bugün yegemlerde gündeyiz...

Bize afiyet olsun şimdiden.....

Görüşmek üzere...Öptüm...

günaydın kızlar nasılsınız bakiim özledim sizleri..ben bugünde pek giremem siteye hepinizi öpüyorum mutlu günler geçirin inşşş..ben kaçıncıyım 4. mü..

slm arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir fazla giremiyom bu ara ama yazdiklarini okuyom hepinizi çok seviyorumm

selam kızlar ben halaaaaaa işteyim.of poffff.canım sıkılıyo.patron biyere gitti bende hemen atladım kk ya.sizleri çokkkkk seviyom ya...gelin bi öpem sizleri.Şeniz
zühalim guzum .tesekkürlerinle görüyok seni.bizi es geçmiyosun biliyom.güzel günler senin için yakında canım....

» Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım.

canlarım bitanelerım geldim bende ama kımsecıkler yok bu saatte.bebişimde ellerınızden öper teyzelerı.allahım o melegimin hürmetıne en kısa zamanda sizlerede bu duyguyu tattırır ınsallah....
mumucum ve nevınım allahım yüzünüzü güldürsün ınsallah hayırlı haberlerınızı alırız lotusum gıbı.gülyüzümde sızden sonra baslar tedavıye ayagınızı sürtün bakın bana ben bı sürttüm sweet ve myhope geldı peşimden.:))))
nehırım ınsllah sonucların ıyı çıkar canım.bence sogan suyuna basla canım.burda bırı yapmıs yenı gitti dr dr mucize gıbı bısey demıs.....
myhopeum ben hala yatmaktayım canım sen nasılsın?kanaman yoktur ınsallah.ayaklandınmı sen canım?
zuhalım sen nasılsın canım görünmüyosun..
ve sabahların sultanı denefım sen nasılsın guzum?ay cenem düştü sanırsam eee girmezsem uzun süre olacagı bu.neyse canlarım hepınızı cook öpuyorum canımlarım......

alhanım hoş geldin canım.çok özledik seni.bebişin biraz daha büyürse daha çok bizlere zaman ayırırsın...aman sende yegenimizde iyi olunda...
radyolojim.3 gün önce bi bakam dedim yagmura.ne zamandır gelmiyoya 5 gün önce zannedersem gelmiş kk ya.ama buraya ugramadı.ben takipteyim.bende özledim güzel yazmış oldugu şiirleri...ve çok merak ediyorum yagmuru...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…