Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oy oy oyyyy
alhanımız da gelmiiişşş
yaw topiğimizin eski topraklarını görünce var ya nası mutlu oluyorum anlatamam
elllerimizden öpüyomuş bak bak bak.o bi doğsun ben onun nerelerinden öpeceğimi biliyorum.o melek kokulu pamuk gıdısından gıdıkklaya gıdıklaya öpecem.
hem biz o kadar yaşlımıyız yahu.hatuna bak.biz senin kızına ya da oğluna kayınvalide adayı olmak için çırpınıyos hem tamammı. :)))

kızlar gerçekten bütün samimiyetimle sizlerle burada buluşmak benim için ayrı bir mutluluk

sizler çok iyi dostlarsınız isim yazmıyorum unuttuğum olunca yani ben demeyin diye

çok öptümmmmmmmmmmm

ayy ayyy senın gıbı dünürüm olsun ne ısterım daha :sm_cool: kız allah mı söyletti acep?ayyy bakalım bu kontrolümüzde cinsiyetimizi söyleyecekmi? teyze ilan ettim hepinizi bebişim ablamı dicek kız?

denefım gelmemmı bıraz toparlanayım bebişimde iyi olsun eski performansımla dönüşüm muhteşem olacak :teytey::teytey: kızlar neden bılmıyorum ama saka maka karnım baya belli oluyo artık 4. ayımın içindeyim normalmi bu sizce?

günaydın kızalr.
pazar günü kalktım.geldim.
baktım kimse yok.
ben dün ikili test sonucunu aldım.ama iyi değil.
dokotr ne iyi ne kötü dedi.,
ve ayın 15 de tekrar çağırıd. ve amnisentez isteyeceğim senden edi.
kafam allakbullak oldu.
yaptırmak istemiyorum aslında .
dün geldim ağladım .hem yaş riski bu zatne isteyecektim dedi.
hem d ene iyi ne kötü.
testlerin sonucun abebeği alırız dedi.
kafam öyle bir uçtu ki. o an dilim tutuldu.
ama bebeğime baktı gelişmesi gayet güzel dedi.
allerini ağzına götürüyor içimde yüzüyordu yavrum.
hareketli bir o yana bir bu yana gidiyordu.
ellerini alıp öpesim geldi.
dua edin ne olur teyzeleri bir şey çıkmasın.
nette inceledimö biz yaşalrda bu testler böyle çıkıyormuş ama bebek sağlıklı oluyormuş çoğunlkla.
ne olur dua edin .
çok ağladım sonra ablma .bebekte bir şey yok kafana takıp ta bebeğin gelişimii etkileme .
bir şey yok araşatırırız daha dedi.
eşim de garibim ben kötü olunca sesi çıkmadı.
ancak beni teselli etti.
ben bebeğimi vermem o kadına dedim.:
verme tamam sus bir şey yok diyor .ben bu testleri yaptırmasam hiç ne olur ya bir şye olur mu acaba.
tek size yazıyorum bu arada bunu .temmuz annalerinde yazmak istemiyorum.
orada falza yorum yaptıalr başka bir arkadaşa ,siz beni anlarsınız diye size yazdım.
,bu arada cinsiyetine baktı , göremedi ama kzı galiba dedi.
ay yavrum sağlıklı olsunda dua edin ne olur
hapiniz öptüm üzmek için değdil ama paylaşmak işçin yazdım.
sadece risk tespit eden bir test bunalr şu an bebeğime bir şey olduğuna inanmıyorum.
ben allahın izini ile sağlıkla kucağıma alacağım.
rabbim korusun kesinlikle.
arkadaşıma da çok rsikli demişler.amnisentez yaptırmış.temiz çıkmış.yaş faktörü böyle çıkıyormuş testlerde.
dua edin de sadece testlerin yanılması olsun.
hapinizi öpüyoruz.

herkese selam...iki günden beri yoğun olduğum için pek nete giremiyorum...geçmişi fazla okuyamadım...dışarı çıkacağım...

Switcim,hiç üzülme canım...Allah nazarlardan korusun bebeğin çok sağlam maşallah,dr.lar bazen emin olmak için önlem amaçlı bazı testler isterler,bu da onlardan biri...ben sonucunun iyi çıkacağına eminim...yüreğini ferah tut...moralini yüksek tut...bebişimizi üzme...herşey yolunda buna inan...

Nehircim,tahillerin temiz çıkmış gözünaydın...bu arda soğan kürüne başladınmı canım?

Alhancım,tedaviye başlayacağım inşallah,dularını eksik etme...bebeşimize iyi bak

Myhope,ben iyiyimde kaygılarım her geçen gün artmaya başladı...tedavi günüm yaklaştıkça stresim de çoğalıyor...sen iyimisin?

Denefcim,iyi yapmışsın sobalı odaya geçerek...vallahi kaçgünden beri bende eşime söylüyorum ama geri vazgeçiyoruz... eşyaların yeri değiştimi gözüm alışmıyo ve tekrar eski haline geri çeviriyorum diye eşim böyle kalsın diyor...ama böylede küfetli oluyor...o ayrı oda da netin başında ayrı soba...ben tv izleyecem diye klima açık...bilmem elktrik ne geliecek...

canım swetem sakın stres yapma kendine benim bir akrabamada aynını demişti doktor amniyosentez yaptılar maşallah çok tatlı bir oğlu var şimdi keşke hiç doktoru dinlemeseydim o strese girmeseydim diyor inşallah senin bebişinde çokkk iyi annesi o testler yanıltıcı olabiliyor araştırdım diyorsun biliyorsun o zaman pozitif bile çıksa bu kesin tanı değil canım kendini de yeğenimizi de üzme bebişini sağlıcakla kucaklayacaksın inan bunaa
alhanım kanamam yok çok şükür ama hala yatıyorum bakalım cuma kontrolüm var doktora göre 3. ayım doluyor ne diyecek bilemiyorum umarım herşey yolunda gider sen nasılsın niye yatıyorsun hala yeğenimiz iyi değil mi
gülyüzüm sakın stres yapma biliyorsun o da engel hamileliğe benim olmaması çoğunlukla strestendi zaten doktorlara güven Allahım elbet dualarımızı kabul edecek senin nevinimin mumucumun tedavileri hayırlısıyla tamamına erecek inşallahhhhh
denefim pc yi taşımakla çokkk iyi yapmışsın Allah korusun hasta olurdun sonraa malum bizden uzak durmak zor ama ben pek katılamıyorum geceleri malum eşim evde pc yi bırakmıyor ki banaaaa:sm_confused:
pinkim bizde seni öpüyoruz canımmma.s.
herkeze selammm herşey gönlünüzce olsun kızlarrrrrrr:1hug:

selam kızlar..
.swethome canım benim.ben biliyon ultrason uzmanının yanında çalışıyorum.gebelerde bize ultrasona geliyorlar.tahlilde sonuç kötü çıksada usg bu konuda yardımcı oluyo.amniyosentez eger yapılması gerekiyosa yaptır.ama kötü birsey çıkmayacak buna inanıyorum....üzme kendini. tamammı tatlım.genelde bizim gibi geç hamilelik yaşayanlar bu amniyosentezi istiyorlar.bazen o tahliller yanıltıcı olabiliyo...sakın aglama bak bebegin bundan çok etkilenir.arkadaşımda yaptırmıştı ve demişti ne derlerse desinler o benim bebegim.her şartlarda kabulümdür demişti.ve ALLAHIM ona saglıklı evlat verdi tatlım.dualarımız seninle canım...
gülyüzüm evet çok rahat ettim ya.iyide akıl ettim yoksa donuyodum odada...şimdi deynmeyin keyfime...
myhope canım nasılsın...
bana şimdi mÜsade kızlar...görümceme gidecegim günümüz var da...ALLAHA EMANET OLUN

selam kızlar .iyi pazarlar iyi tatiller..swetim üzülme canım kötü değildir canım..sen dert edip kendinide bebişide üzme tatlım herşey iyi olucak ALLAHIN izniyle inşş.dualarım seninle canım benimm..

iyi pazarlar arkadaşlarım
swetim yazını okudum çok üzüldüm senin üzülmene canım yaa.
aklına kötü şeyler getirme lütfen .ben de inanmıyorum mühim birşey olduğuna.benim de bi arkadaşım vardı.ikinci çocuğunda yaşamıştı bu stresi.hem de kesinlikle alınması gerekiyor demişti doktorları.ne git geller yaşadılar.ne bunalımlar.ama sonunda ne gelirse mevladan boynumuz kıldan ince deyip doğmasına karar verdiler.maaşallah nur topu gibi bi oğulları daha oldu.hiç bir problem yok çok şükür.
hem senin daha böyle bir durumun da yok.bol bol dua et rabbimize.biz hayırlısıyla ve sağlıkla gelmesi için bir sürü dua ettik.inşallah sağlıklı gelecek meleğin.kafanı sakın meşgul etme böyle şeylerle.hem bebeğini hem de kendini üzme canım.
allah yardımcın olsun.bu da imtihanın başka bir çeşidi.sabret ve bebeğini büyütmeye devam et canım.
diğer arkadaşlarım iyi haftasonları.iyi dinlenmeler.iyi gezmeler.mutlu pazarlar

swetım canım dr dedıklerı için moralini bozma dr ıhtımal üzerine konusmus.bebişini üzme sakın.ben okadar örnek verebilirmkı sana bu konuyla ılgılı bence bısey cıkmayacak canım.radyoloğumun dedığı gibi imtehan bunlar bizim için.bak bana aylardır bebegımı kaybetme korkusuyla yasadım halada tehlıkem gecmıs degıl içini ferah tut canım ve rabbime sığın...

swetim
tesadüfen doğum hikayelerini okurken karşıma çıkan yazıyı paylaşmak istedim.aslında ben bu konuyu daha fazla uzatıp dramatik hale getirmek istemiyyorum ama tesadüfen karşıma yazı çıkınca bi hayır vardır diyerek yapıştırdım alta.paylaşmadan geçemedim canım
11 haftalıkken 60/1 dow lu dogabilir aldırmam gerek, aldırmam deyincede imzalatılan kagıtlar ... baslarına bela olmamam için...neyse 3 aylık düşük tehlşkesi kanamalar sonra bu sorun daha sonrada erkekn doğum riski , Anlayacağınız berbat bi hamilelik geçirdim. düşük tehlikem vardı suda aldıramadım üstelik acaba acaba dıye dıye gecti .....ha bugün ha yarın derken günümü doldurmustum 40 hafta bitti ve 3 cm acılmam vardı doktorum normal dogum yapabilecegimi söledi ve ben tamamiyle down lu bi kızım olacagıına kendimi alıstırmıstım buna mecburdum çünkü ona kıyamadım . ama acılmam ilerlemedi doktorum suni sancı vericem barı yaptım olmadı dıyımde seninde için benimde içim rahat olsun dedi tmm dedim. 11 kasım sabahı 8 bucukta hastanedeydim . Cok güçlü girdiğim hastanede artık boşalmıştım herkes bana bakıodu arayanlara kızım hasta dogacak dıodum dayanamıyorum dıodum neyse aglaya zırlaya yatısım yapıldı benim dogumhaneye aldılar lavman yapıldı serum takıldı eşimde yanımda foto cekıo beni guldurmeye calısıo garibim . 2 saatlık bekleyısten sonra sezeryan olmam gerektıgını söledi doktorum çünkü 3 gün gecmişti bide erken dogum riskim vardı :) ben hazırlandım sıramı beklıorum sedyeye yatırdılar eşim benimle birlikte indi asagıya güya onuda alcaklardı ama sezeeryan hijyen için alamazlarmıs normal olsaydı alırlarmıs falan filan he bu arada SAKIN SPİNAL YAPTIRMAYIN bana yaptılar ve uyusmadım tam hissetmedim ama katkat içeri dogru acıo dedim ve uyumusum ama hep ameliyatta kızım downlu olcak onu ii tutun düşürmeyin demişim eşim kızımıı görünce yere yıgılmıs zaten doktorum anlattı inanamamıs hep aglamıs ama cok zor günler gecirdik belirsizlik bide o kadar kötüydüki kızımı kucagıma aldıgımda yüzünü göstermeyin demişim pek hatırlamıorum korkmusum ama deil işte yanıldılar diil sapasaglam üstelik cok hareketli Rabbim öle sınadı bizi ve bu sınavı atllattık darısı tüm hamilelerin basına bu arada sezeryan cok basit zorlanmadım ama spinalin yaptıgı bas agrısı bebattı düşünün karnım yara ondan daha beter bişeydi doktorum stresten uyusmadıgımı ve bas agrımın şiddetli oldugunu söledi gereksiz tehlikelere girmeyin bence genel anestezi kesinlikle !!!!!! uzun oldu ama kusura bakmayın ama anlatmasam catlardım

benim de günüm çok yoğun geçti denefim
evde oturdum oturdum oturdum oturdum
çooook yoruldum
şimdide yatayım da dinleneyim.önce bi duş alayım
hepinizi şlap diye öpüyorum
hayırlı geceler

benim de günüm çok yoğun geçti denefim
evde oturdum oturdum oturdum oturdum
çooook yoruldum
şimdide yatayım da dinleneyim.önce bi duş alayım
hepinizi şlap diye öpüyorum
hayırlı geceler

[B]bir pazar bende yapabilsem öle.ah ah.hiç iş bitiremiyom ben.dünyanın yükü bendekaydirigubbakcemile3sanada iyi akşamlar/B]

günaydın kızlar
merhaba ben geldim.
çok şükür iyiyim.
daha da iyi oalcağız inşallah.
rabbim. her günümüz daha iyi etisn hepimizn de
verdiğiniz destek ve moral için çok çok teşekkür ederim.
şimid daha mantıklı düşünüyorum.
ilk gün bebeğimi alıyorlar sandım içimden.
ama allahımın izni ile herşey çok çok çok güzel oalcak.
ilk başka bir hastaneye bakacağım.
doktoroum çok iyi bildiğim için ve şu ana kadar da bir şikyateim olmadığı için arayışa girmedim ama çok yoğun bir bayan.
hasta çok.
bana bu kelimerli peşpeşe sıralayıp ,psikolojimi düşünmediği ve kısaca hemen başka işe döndüğü için çok kızdım ona.
böyle bir şeyi bana daha sakin ve detaylı anlatması gerekirdi.
yüzdne öyle bir fiade vardı ki sanki ultrasona bakarken bebeğim de bir şey mi var diye korktum.
o gün galiba çok yorgundu.
ama benim için her dakika özel, bebeğimi gördüğüm ve onunla konuştuğum her dakika çok özel.
bu kadar ,aceleye getirmesine ve sanki sıradan bir şeyden bahseder gibi analtmasına sinir oldum.
daha iyi bir doktor bulup onunla devam etmek sitiyorum.doktorumun bilgisne bir sözüm yok kesinlikle.
ancak o günkü tavrı canımı sıktı.bu kadar önemli bir olayı böyle bir tavır ile anlatması.
şimdi daha iyiyim bebeğim bana el salladı.hep elini ağzına götürürken götüdk diyenler çok hoşuma gidiyordu bende görüdm.rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya getirimek nasip etin.
o bana rabbimin hesiyesi.
rabbin ne derse o olur.
arkadaşalr hepiniz öpüyorum

merhaba yine ben
dün bir arkadaşın eşine yazmıştık sonuçları ve doktorun dediklerini.
hiç korkmasın bebği etkilemsin burada hiç bir şey yok.bebek maşallah güzle gelişmiş.ayı ve günü ile uyumlu ,o kan testi yaş faktöründe riskli çıkıyor herkeste aynısı var.sakın ha demiş sağlkılı bebeği alırlar sonra testelere bakıp çoğu insna o hataya düşüyor demiş.
allah korousn zaten alıırmak yok düşüncemde.rabbim korousn.ama doktorun söylkedikerlini de yazmıştık işte.bu sabah aramış,sakın o testeleri ben hastalrımdan istemiyorum anneyi korkutuyor boşuna aklına kötü şeyler getiriyor,bebeği strese sokuyor anne geriliyor.
şüphe olduğunda en öenmlisi ayrınıtlı ultrason demiş ve bir merkez ismi vermiş.
kalp kapakaçıkalrına kadar görünür orada ama ona bile gerek yok korkmaın demiş.
ben inansam da bebeğime ve allahıma bunarlı duymak çok rahatlattı beni.
çok şükür rabbim inşallah kucağıma sağlıkla almayıda nasip eder.
sizi seviyoruz teyzeleri

günaydın swethome.bugün seni pozitif gördüm....ALLAH kaderimize ne yazdıysa onu yaşarız canım.fazla kafana takma oldumu gülüm...hersey senin ve bebegin için normal olacak...evet başka doktora gidebilisin.bu konuda hak veriyorum sana.canım bana müsade.kib canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…