Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım ben geldimm..topiğimiz terkedilmiş gibi yaaa...nerdesiniz canlarım...hayırlı günler...sewetim çok kafana takma tatlım yaa...o ayrıntılı ultrasona girersin işte varmış alternatifin..ALLAHIM sana sağlıklı bebişini vericektir hayırlısıyla..ama dr lar en kötüsünü düşündüğü için önlem alamak için istiyolar ..stres yok yapma sakın çok zor ama elinde bitanem..k.i.b.öpüyorum seni ve bebişinii..Şeniz Şeniz Şeniz

evt cnm denefcim öyle mutlaka tüm mesajlarınız okumadan geçmiyorum bu hafta ehliyet işlemleriyle çok uğraştım eksik evrak filan koştur koştur bide okulun kayıt yenileme işlemleri baya yoğundum kafamda hep onlarla doluydu inan o yüzden msj yazamazsam kusuruma bakmayın lütfen canlarım

sağolsın pinkçim canım iiym nasıl olayım işte koşuşuturmayla devam ediyo ayat sen nasıslın cnm evdemisn çalışıyomusun neler yapıyosun

sağol pinkim.
canım eşekkür ederim.
hepinize de kızalr.
şimdi bir hastane araştırıyorum.
allahım hayırlı etisn herşeyi hakkımızda

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
swetem iyi olmana çok sevindim moralini bozma biliyorsun yeğenimiz de etkileniyor bundan üzme onu annesi inan herşey çokkkk güzel olacakk Allahın izniyle inşallah sağlıcakla kucaklayacaksın bebişiniiiii
denefim pinkim zuhalim nasılsınızzzzzzzza.s.
diğerleriiii nerdesinizz bakın ben bile geldim huuuuu geleceğin en güzel anneleriiiiiii gelin hadiiiiiiiikaydirigubbakcemile

Selam kızlarrrr,dün giremedim yaaaa,kocişleydik hep....

Swetçim bütün yazdıklarını okudum canım,önce üzüldüm hatta çok üzüldüm ama diğer yazdıklarını okuyunca yani bugünküleri,tebrik ve takdir ettim seni.Yapacağın en mantıklı şeyi yapmışsın bacım helal olsun,güçlü bacım benim....Çok güzel ve mantıklı şeyler düşünüyorsun,böyece yeğenimizde üzülmüyor hem dimi?
Doktorun tavrı benim içinde çok önemlidir,tavrını,açıklamarını,ilgisini beğenmezsem bi daha gitmem...Sen araştırıp senin için en iyi doktoru bulursun eminim ben,senin elinden ne kurtulur arkadaşım.Ayrıca Radyolojimede katılıyorum gönülden,,,bizim dualarımız hayırlıs sağlıklı evlatlar oldu hep...Neolursa olsun bi çocuğumuz osun demedik,Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip et dedik,yürekten inanıyorum,öylede olacak bacım.Biz senin yanıbaşındayız,sen sakın üzme tatlı canını,hem yeğenimizi üzersen kızarız biz sana hıııııııııı:))))))))

Canlarım ben biraz kalkayım,yemek yapıcam,çamaşır yıkanıyor onları asacam,evi süpürcem ama kocişin uyanmasını bekliyorum:)))))

nevinim myheopem teşekkür ederim.
gerekten
ben inanaıtrum ki herşeyn iyi olmasını siteyen bu kadar insna varken bizimle hiç bir şey kötü olmayacak hatta ben o amnisentezi hiç istemiyorum.rabbim büyük gerk kalmaycak inşallah
hepinizede allahım gönlünün güzelliğini verisn .
istediğiniz evletlarınız sağlıklka hayırla kucağınıza almak nasip etsin

Herkese iyi günleerrr.
Öncelikle swetçime yazayım sonra nerelerde olduğumu yazacağım :))
Banada ablam söyledi swetçim, önce üzüldüm, çok zor bir durum dedim..Ama kesin birşey değilmiş..
Doktor sadece ihtimal üzerine konuşmuş ve zaten bütün sonuçlarda ihtimal üzerine konuşuyorlarmış..
Hiç canını sıkma sakın..Sen zaten verilecek kararı vermişsin..Dualarımız seninle..
Allah'ın izniyle birşeycik olmaz meleğine..
Zehir etme hamileliğini kendine..Sırf bir şüphe var diye..Mutlu mesut geçir günlerini..
Başka bir doktorda yorumlamış bak..İnşallah kötü birşey yok bebişinde..
Bebeğinide kendinide üzme lütfen sakın..

Cumartesi gün vardı malum..izinliydim..Dünde dükkandaydım..Yılbaşı geldiği için yoğun bir hediye alış-verişi var..maşallah..
Ancak oturabildim yazmaya..Dünden beri hiç vaktim olmadı..
Bulduğum ilk fırsattada geldim..Geçmişi okudum herkes iyi çok şükğr..Sewtimde daha iyi olacak inşallah..Herşey Allah'tan..Herşey bir sınav..Sende sınavını en yüksek puanla geç inşallah :))

Evvvvveeettt sevgili KK'lılar,canlarım.İşlerimi güçlerimi bitirdim geldim,bissürü iş yaptım,son posta çamaşırım yıkanıyor onları asıp,yemeğide fırından çıkartımmı tamamdır bugünkü mesai:))))

Gel görki kimsecikler kalmamış(((

Olun buluşuruz elbet bi ara dimi?

Hayden kendinize iyi bakın,görüşmek üzere,öptüm hepinizi.....

selam
ben de ancak girebildim
ya pazartesieri sevmiyorum yaa.tatile alışıyorum.hiçbişey yapmak istemiyorum.üstüne üstlük çok ta yoğun oluyor.neyse
swetim kendini toparlamana ve de sağlıklı kararlar verebilmene çok sevindim.topiğimizde akıllı aynı zamanda da güçlü kadınların olmasına daha da çok sevindim.canlarım benim.ben ne güzel bi topik seçmişim yaw.sanki seçmece akıllılar burada toplanmış. :)
allah neyi dilerse onu verir.kaderimiizdeki hiçbişeyden kaçamayız.kaçtık sanar önlemler alırız fakat ilerde aynı şey tekrar karşımıza çıkar.rabbim sabırlı ve tevekküllü olanlardan eylesin.yavrucuk seni de bizi de dinliyodur şimdi.delimi bunlar ne?ben bi doğayım da sorucam size diyodur :))
ben bi yemek yesem iyi olacak.çok açııımmmm

selam şekerler...nasılsınız.evet radyolojimin dedigi gibi bizler güçlü kadınlarız.bu topikteki bütün arkadaşlarım inanıyorum bir gün hamiş olacak..ne zorluklar olursa olsun biz başaracagız..ve kazanacagız..gelecegin en güzel anne adayları olacagız...

swetcim yeğenimiz doğaak inşallah hayırlısıyla, inşallah herşey yolunda gider bize güzel haberler veririsin cnm

diğer hamileleriizede selamalar isimleri saymayım arada karışırıyorum kızlar affınıza sığınarak herkese öpücükler ve selamlar

slm canların iyi geceler nasılsınız bakem?kımsecıkler yokmu acep?uzun zamandan sonra ilk girdim bu saatte fırsat bu fırsat kacırmayın :)))

iyigeceler alhanım ben varım canım nasılsınız bakalım
bende uzun zamandır gelemiyorum topike
kardeşimin düğün hazırlıkları var koşturup duruyorum
seni gördüğüme çok sevindim

ay canım benım nasıl olayım ıyı olmaya calısıyorum.hala yatmaktayım.sırtım yataga yapıstı ama bebısım için katlanıyorum.yarın sabah 9 da randevum var. ınsallah ıyı seyler duyarım.kardesının düğünüde hayırlı olsun canım.allahım tamamına erdırsın insallah.ayyy gece sohbetlerını çok özledım sızlerle.....eee dıgerr kızlar nerde yawww

ah canım bebeğinde sende iyi olda yatacaksın artık çaresi yoksa
benim yengemde yattı 9 ay kanaması oldu ama şimdi oğlumuz
var topaç gibi annelik fedakarlık allah sabrını verir inş bende uzun zamandır
girmiyordum yani 2 3 gündür falan artık dayanamadım soğuk
falan attım kendimi odaya kızlarda gelir inş birazdan radyoloji denef pinl nevin nehir valla
çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…