Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ah denefım ahhh karnımdakı küçük meleğin hürmetıne ALLAH ım sana ve ısteyen tum arkadaslarıma o küçük popolarından öpecegınız hayırlı saglıklı evlatlar versın canım

alhanım doğum günün kutlu olsun bebeğin hep seninle olsun mutluluk sarsın dört bir yanını hayatının her günü birbirinden güzel olsun inşallahhhhhhh iyiki doğdun canım arkadaşımmmma.s.

centeurea,dimplehawk bengi bembeyaz aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar yeni yılınızı kutlarım

alhancım seninde doğum gününü kutlarım daha nice yıllara inşallah cnm

alhanımız.mutlu yıllar güzel yaşlar canım benim.bebişinin de birinci yaşını burdan kutlamak istiyoruz inş.
bu arada 1 ocakta doğan ne çok insan varmış yahu.hastanedeki arkadaşlardan bi tanesi de bugün doğmuş.az önce pastasını yedik.liseden bi arkadaşımın da bugün doğum günüydü.uğurlu gün müdür nedir.
bi de oğlak burcu olanlar kesin çok şanslı oluyo.bende şu hamişlik olayını marta felan mı denk getirsem :)
getirebilsem (!!!)

herkese hayırlı akşamlar...

Topiğe yeni gelen arkadaşlarımız olmuş...oh ne güzel,hoşgelmişler...inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir...

Alhancım,gecikmeli de olsa ,nice mutlu yıllara canım...tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yaşam seninle olsun...yüzünden gülükler eksilmesin...

hoşbolduk denefcim...
nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum işte...havalar dehşet soğudu...sen bilgisayarını sıcacık odana taşıdın kurtuldun bacım...ben oda değişikliği yapamadım...elektrikli sobada bir tarafımı ısıtıyor diğer tarafım buz...o yüzden fazla nete giremiyorum...aklım gidip gidip geliyor...bu soğuklarda tedaviye başlamayım diyorum...biraz beklesemmi acaba...kararsızım bu aralar...Sen nasılsın?

selam kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum evde durduğum yok bu ara kusura bakmayın canlarım eve akşam üzeri geldim yemek yedik kayınvaldde okumalı gün varmış orayada gitmem gerek acayip yorgunum aslında gitmezsem kızacak napiim ha gayret..sizide çok özledim aslında gelince girmeye çalışırım...öpüldünüs..

selam pinkcim...maşallah koşuşturmaların bitmiyor...gönlü hoş olur kayananacığının git bakayım

İyi akşamlarrrrrrrrr...............

Bende geldim nihayettttt,şükür kavuşturana:)))))

Alhancım,bebişinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle,mutlu ,huzurlu,sağlıklı,hayırlı nice nice yıllar nasip olsun canım....Doğum günün kutlu olsun.....

Bi sene daha yaşlandık yaaa,ooooffff oooffff.....Ömür geçip gidiyor,zaman su gibi akıp gidiyor dimi?

Tüm yenigelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefa geldiniz....Tüm istekleriniz hayırlısıyla gerçekleşsin...

Mavişim hoşgeldin yavrum yaaa,nerelerdesin özledik canım...Yerleşmişsindir heralde,net yokmu cici evinde.Eğer yoksa bir an önce bağlattır kuzum,özlettirme kendini daha fazla....

burada ne kadar güzel dostluklar kurmuşsunuz ne kadar güzel ya:) inşallah hep böyle devam eder, inşallah bebişlerin anlatıldığı onlarla yaşananların paylaşıldığı yazıları okumak kısmet olur :)

eşimin arkadaşlarıyla takılacağı tuttu bende fırsattan istifade hemen yanınıza geldimmm denefim sobeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…