- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.221
eşimin arkadaşlarıyla takılacağı tuttu bende fırsattan istifade hemen yanınıza geldimmm denefim sobeeeeeeee
yarından sonra yokum bari fırsatı değerlendireyim dedim canımmmmm nasılsınna.s.oh oh ne iyi .fırsattan istifade bizlerlesin canım.bu seferde ben sobelendim.hep başkalarını sobeliyodum.
Denefçim iyiyim canım şükür sen nasılsın...Ne keyfi yapıyon bakam,anlat,malzemeler neler:))))
Myhope çum sende hoşgeldin bacım,nasılsın...Her şey güzel dimi?
nevinırmagım.bengim nasılsınız.ben bugün işten erken geldim.keyif yapıyom...
yarından sonra yokum bari fırsatı değerlendireyim dedim canımmmmm nasılsınna.s.
hoşbuldukkkkkkkk inşallah yarından sonra daha güzel olacak ikili testle ense kalınlığı ölçümü varrr umarım hepsi güzel çıkarrrr
inşallah sonuç iyi çıkar... çok büyük bir stres anlıyorum seni ama içini ferah tut güzel haberler alacaksın :lepi:
Denefçim iyiyim canım şükür sen nasılsın...Ne keyfi yapıyon bakam,anlat,malzemeler neler:))))
canım.aldım çayımı yanıma.keyif yaptım.eşimi bekliyom]
insallah güzel çıkar canım.herşey yolunda gidecek buna inan..NEDEN YOKSUN BACIM NERE GİDİYON YİNE..yarından sonra yokum bari fırsatı değerlendireyim dedim canımmmmm nasılsınna.s.
hoşbuldukkkkkkkk inşallah yarından sonra daha güzel olacak ikili testle ense kalınlığı ölçümü varrr umarım hepsi güzel çıkarrrr
bende iyiyim canım.ya insan öle oluyo aYRILAMIYO KK DAN VE ARKADAŞLARINDAN.SANA KOLAY GELSİN CANIMiyiyim denefcim çok sağol... sen nasılsın? yarın okul var malum birkaç işim var onları yapacağım az sonra ama ayrılamıyorum bilgisayarın başından hihoyyyt
Denefçim burdamısın hala,kaçırdımmı yoksam?
günaydın swethome.günaydın arkideşler...swethome sobeledim seni.....nasılsın canım.dün çalışmadın galiba...
çalışmadım canım dün evt.9.33saat aynı anda yazmışız swethome...kaydirigubbakcemile3
günaydın kzıalr
geçmişiokuudm
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz sefaalr getiridiniz.
ama ben sizde bayağı bir sıcakalık hissettim.
hiç yeni gelmiş gibi değilsiniz ,inşallah hiç gimezsiniz.
kızlar hala yoksunu bir saattir geçmişi okuyorum ,günaydın yazmadan önce belki gelrisniz diye yine ilk günaydın bana nasip oldu.
hadi bakalım her şey gönlünüzce olsun.
allah bu mübarek cuma günğü hürmetine dertlerimize deva verisn
Aaa pink günyadın ı anacağım
ya aşkolsun
saat 11 olmuş
amaaaaaaaaa
kocam da az önce mesaja tmış günaydın diye.
Ya aşkolsun sizlere beni üzmke için mi yapıyorsunuz
heeeeeeeebu sabah havanın akranlığında uynamka çok zoruma gittiç hele de sıcacık yorgandan çıkmak offfffffff anam offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?