Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Denefçim iyiyim canım şükür sen nasılsın...Ne keyfi yapıyon bakam,anlat,malzemeler neler:))))

Myhope çum sende hoşgeldin bacım,nasılsın...Her şey güzel dimi?

oh oh ne iyi .fırsattan istifade bizlerlesin canım.bu seferde ben sobelendim.hep başkalarını sobeliyodum.
yarından sonra yokum bari fırsatı değerlendireyim dedim canımmmmm nasılsınna.s.
Denefçim iyiyim canım şükür sen nasılsın...Ne keyfi yapıyon bakam,anlat,malzemeler neler:))))

Myhope çum sende hoşgeldin bacım,nasılsın...Her şey güzel dimi?

hoşbuldukkkkkkkk inşallah yarından sonra daha güzel olacak ikili testle ense kalınlığı ölçümü varrr umarım hepsi güzel çıkarrrr

nevinırmagım.bengim nasılsınız.ben bugün işten erken geldim.keyif yapıyom...

iyiyim denefcim çok sağol... sen nasılsın? yarın okul var malum birkaç işim var onları yapacağım az sonra ama ayrılamıyorum bilgisayarın başından hihoyyyt

inşallah sonuç iyi çıkar... çok büyük bir stres anlıyorum seni ama içini ferah tut güzel haberler alacaksın :lepi:

Nehir yanımda,ben yazıyorum,o okuyor:)))Birazdan yatacakmış.çok uykusu varmış ve çok yorgunmuş.Çoooook selamı var sana...
Sen neler yapıyon bakem.....

ne yapayım canım ya aynı bende....nehirime benden kocaman selam söle.ikinizide öpüyom.bana müsade yatmaya gidiyom.yarın malum iş ...saat 7 buçukta kalkacagım.ALLAHA emanet olun

günaydın kzıalr
geçmişiokuudm
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz sefaalr getiridiniz.
ama ben sizde bayağı bir sıcakalık hissettim.
hiç yeni gelmiş gibi değilsiniz ,inşallah hiç gimezsiniz.
kızlar hala yoksunu bir saattir geçmişi okuyorum ,günaydın yazmadan önce belki gelrisniz diye yine ilk günaydın bana nasip oldu.
hadi bakalım her şey gönlünüzce olsun.
allah bu mübarek cuma günğü hürmetine dertlerimize deva verisn

günaydın swethome.günaydın arkideşler...swethome sobeledim seni.....nasılsın canım.dün çalışmadın galiba...

günaydın swethome.günaydın arkideşler...swethome sobeledim seni.....nasılsın canım.dün çalışmadın galiba...

9.33saat aynı anda yazmışız swethome...kaydirigubbakcemile3
çalışmadım canım dün evt.
hayrılsı olsun ama çok tembelleşitim
işe gelmek için zaten böyle çok istekli değilim.
evde olunca da temzilik felan hiç bir şey yapıyorum.
canım istemiyorama sorna vicdanım kötü oluyor.
ben nedne bu akdar pisim diyorum.başka kadın olsa evdeyim diye evin her köşeisni temizler a
ya kzıalr sizce ben pismiyim.
e kirlendi farkında yım ama yapmak gelmiyor içimden ..
ben neden bu kadar tembel oldum.
kızımda mı tembel oalcak.
annesinden öğrnip.
oy yavrum kızım bugün kaıskalrıma kramp giriyor acaip.
inşallah iyidir o meleğim içeride.

amin inş.a.s ne güzel bi dua :Saruboceq:

çok tşk.. sen de çok sıcak bi insansın :1hug:

kızlar günaydın nasılsınız bugün ..hayırlı cumalar..bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşşş...
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...dimplehavk selam canım..

Aaa pink günyadın ı anacağım
ya aşkolsun
saat 11 olmuş
amaaaaaaaaa
kocam da az önce mesaja tmış günaydın diye.
Ya aşkolsun sizlere beni üzmke için mi yapıyorsunuz
heeeeeeeebu sabah havanın akranlığında uynamka çok zoruma gittiç hele de sıcacık yorgandan çıkmak offfffffff anam offfff

canım benim kıyamam sana..doğruyu söylemek gerekirse evet geç kalktım ama buraya yazana kadarda öğle olmuş farkedemedim özürdilerim tatlımm
sende bebişin gelince koyunkoyuna sarılıp yatarsın meleğinle inşşş bitanemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…