Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ay inşallah pinkim.
Hayrılsı ile ona sarılıp mis kokusnu duymak istiyorum tabi zamanı gelinc ehiç acele etmiyorum şimdi.büyüsün güzel kızım benim.
Darısı sana olsun.bir an evvel senin kızında koynunda mırıl mırıl yaaprken huzurla gülümseyip onu koklarsın canım inşallah

cnm pinkkçim senle hep karşılaşıyoruz cnm nasılsın ?

selam güzel arkadaşlarım hepiizi öpüyorum, myopecim inşallah güzel sonuçlar alırsın cncumanız

mübarek olsun değerli arkadaşlarım

Allah iyilik versin cnm sana özel msj attım zannediyodum sanıırm bugün atabildim bende iiym cnm ne olsun, yarın komşumu çağırıcamda biraz hazırlık yapıyorum öptüm cnm

kızlar günaydın nasılsınız bugün ..hayırlı cumalar..bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşşş...
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...dimplehavk selam canım..

hoşbulduk a.s.
aleykümselam cnmm :1hug: sıcak karşılaman için tşk

Son düzenleme:
Zuhal ya bir an özendim vallah.
Hani evde olsam da bir komşum olsa bir apsta yapsam da gelse diye.
Biizm orda komşuluk yok.
Yani benim kafama uyacak kisme yok.
Kayınvalideler ile alt üst oturunc aonalrın komuşusu nede olsa kafa uyuşsada onalrı çağırmadn bir akhve içme şansım yok.ben de hiç oaralı olmuyorum.
çoğunu da tanımıyorum zaten.ne yapayım.benim de kader bu galiba.
Yapcak bir şey yok.allah büyük.

Selam kızlarrrr...

Amaaaannn hiç keyfim yok valla,mıyış mıyışım.....

Zuhalcim banlanmış yaaaa....Noldu acep?

Selam kızlarrrr...

Amaaaannn hiç keyfim yok valla,mıyış mıyışım.....

Zuhalcim banlanmış yaaaa....Noldu acep?

evet ya zühale ne oldu anlayamadım.senağlamamesajlarınıda okudum ama.neyse insallah fazla uzun sürmez bamlanması..umarım bizleri okuyabiliyordur.zühalim kendine iyi bak canım...

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile3
gelir gelmez soluğu yanınızda aldımmmm yeğeniniz çokkkkk iyi teyzeleriiiii 67.1mm olmuş
ense kalınlığı normal çıktı ikili test sonucu ptesi ama telden öğrenecem sapancada olacam o zaman sonucu gelince yazarım artıkkkk ama inşallah o da güzel çıkacakk neyse bizden bu kadarrrr sizler nasılsınız bakalımmm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

Oyy oyy herkese iyi akşamlar..Bu aralar hiç vaktim yok yaa..Çok işim var dükkanda çok yoğunum..Sabah gider gitmez başlıyorum...Ama bugün biraz kolayladım..Artık sabahları günaydın diyebilirim herhalde..Herkesin iyi olmasına çok sevindim..Swetçim doktorunun söylediklerinede çok sevindim..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Myhope çum seninde canım..İnşallah herşey yolında gider..Allah tamamına erdirsin hepinizinkini..
Mumudan niyehaber yok çok merak ediyorum onu (
Ve lotus ne zaman gelecek?? Denef abla bi daha konuştuğunuzda sorsana ne zaman gelecek diye
Herkese iyi akşamlar tekrardan..Ablama gideceğim birazdan..Bu gece son..Eniştem gündüze dönecek.
Yeni gelen herkesler hoşgelmişler..
Ve çok sıcak gelmişler, hiç yabancılık çekmeden ne güzel..,
Hepiniz Alah'a emanet olun çok öpüyorum hepinizi :))

çok sevindim:) inşallah sonucunda iyi gecek... ense kalınlığı ne kadarmış benim 0.8 mm idi

günaydın şekerler.gününüz aydın yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.bu arada nerde bu topigin şekerleri..
myhope canım senin adına sevindim...ikili testinde iyi çıkacak buna inan
nehirim lotusa sorarım.evet artık dönsün evine.topigine..özledik ama

anaaaaaaa mumu ve radyoloji kayıp duyurulur...

Ben burdayım :))
Günaydıııın denef abla ve herkese..Nasılsınız bakalım..Oh be oturabildim onunda bi sabah bilgisayarın başına..
Yaa mumuyu çok merak ediyorum ama..Radyolojide yok hayırdır inşallah..

Günaaaayyyydınnnn.....

Kociş işten geldi,kahvaltı yaptık,birazdanda uyuyacaz birazcık:)))

Dedim bi günaydın diyim tontişlerime:))))

Evet Mumucum ve Radyolojim yok,nerdesiniz şekerler...

Denefçin nasılsın kuzum....

Myhope çum,hadi hayırlı olsun,daha iyi haberlerde duyucaz inşallah....

Görüşmek üzere şekerlerim.....

günaydın nevinim günaydın nehirim.ben iyiyim ya..aynı tas aynı hamam derler ya..kaydirigubbakcemile3
oh oh uyu bakalım nevin hanım....iyi uykular canım...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…