Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bende geleceğin anne adayıyım :CüvCüv: yuppi yakıştı bee hihoyyyt
o kadar çok istiyorum ki Allahım izin verir inşallah bu mucize duyguyu tatmama
isteyen herkese hayırlısıyla

hoşgeldin canım nasılsın....ALLAH gönlündekini versin inşşş..evlimisin bekarmısın hakkında bilgilendir bizi..a.s.

çok sevindim:) inşallah sonucunda iyi gecek... ense kalınlığı ne kadarmış benim 0.8 mm idi

canım nt:1.8mm çıktı araştırdım 3mm den fazla çıkarsa sorun var demekmiş yani normal görünüyor çok şükürrrrr
denefim nehirim nevinim pinkim nasılsınızzzzza.s.
ranunu hoşgeldin canımmmm:1hug:
radyoloğum dün heyecandan yazmayı unutmuşum görev tamamdır canımmmmyerimseniben
ve kayıp olan diğerleriiii nerdesiniz bakalımmmmm
bu akşam gidiyorum canlarım hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olunnnnnnn:a015:

selam canım arkadaşlarım
burdayım kızlar ben kaybolur muyum hiç.dün yoğunluktan giremedim bugün de yarım gün çalışıyoruz eve gider yazarım dedim.sabah ta yoğunluk vardı.dün akşam da kendimi kötü hissediyodum pc yi hiç açmadım
ama mumudan hakkaten epeydir haber yok.iyidir inş.
zuhale üzüldüm yaa neden banlandı acep?
hepinize öpücükler yolluyorum kocaman.yeni gelenler sefalar getirdiniz.
myhopecim.sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım.böyle devam etsin inş.
bende son kararımı söölüyorum.pazartesi doktora gidiyorum bakalım ne olacak.inş kötü bir haber getirmem.hayırlısı olsn
canlarım ben buralardayım

Selam kızlar a.s.

Annelik ne kadar güzel bir duygudur kimbilir :1hug: Ablam bizdeydi yeğenime öyle şefkatli öyle sevgi dolu bakıyor ki ahh ahh inşallah Allahım bizede nasip eder o duyguyu :Saruboceq:

çok güzel evet 3mm sınır... sonucun da iyi çıkar inşallah sağ salim alırsın bebğini kucağına :)

Selam kızlar a.s.

Annelik ne kadar güzel bir duygudur kimbilir :1hug: Ablam bizdeydi yeğenime öyle şefkatli öyle sevgi dolu bakıyor ki ahh ahh inşallah Allahım bizede nasip eder o duyguyu :Saruboceq:

Amin canım,inşallah...Sağolasın....

Hoşgeldin bu arada:1hug:

slm süperrrrrr anneleri nasılsınız bekem uzun zamandır görüşemedik a.s.
yeniyıl hepinize neşe uzur para ikiz bebekler getirsin inşallahhhhh

Hoşbuldummmmm teşekkür ederimm a.s.

hoş geldiniz arkadaşlar topigimize.umarım bizlerle hoş vakitler geçirirsiniz insallah

iyi pazarlar
canım sıkkın
günahsız bebeklere çocuklara insanlara üzülüyorum
rabbim bize hayırlı evlatlar versin de,dünya hayırlı nesillerle dönmeye devam etsin.
zalim nesillerle, katil nesillerle terör nesillerle değil

biraz geç oldu ama kızlar cenazeye gittim.köyümüzde cenaze varda...adam 46 yaşında... birden öldü .çok üzüntülüyüm.çoluk çocugunun dügünlerini bile göremedi.of of bu gün benim içinde çok sıkıcı bir gün.görüşmek üzere kızlar.bugün çok işim var.akşam insallah buralarda olurum.

ay iki saatee mektup gibi yazı yazdım silindi hepsi nese aranızdayım e mail adresim bloke old. için site ulaşammmaşı aktif ettiyim sizlere kavuştum canlarım herkese slm radyolojim tşk cnm

denefcim başınız sağolsun cnm Allah geride kalanlara ömür versin

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

herkese sevgiler selamlar :1hug:

selam denefcim,başınız sağolsun,Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş...hoşgelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…