Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

zühalim hoş geldin canım .özledik seni.sagol canım çok sevdigim bi teyzemin ogluydu.çok etkilendim....neyse ALLAH herkese saglık versin sevdikleriyle

keyfim pek yerinde değil...ne yapacağımı bilemiyorum...bu arada çocuk istiyorum sitesine de giriyorum...sorularıma ordaki dr lar mail yoluyla cevap veriyorlar...kafam karışık anlayacağın...lotusla biraz sonra konuşacağım...iyi çok şükür...bir müddet daha annesinde kalacak...

selam kızlar nasılsınız ben geldim..denefim başınız sağolsun ALLAH bidaha yaşatmasın inşş ailesine çocuklarına uzun ömürler versin inşş..

h. g pinkçim nasıslın cnm?

denefcim hoşbulduk bitanem bende sizi özledim inan deli oldum yasağım açılmıcak diye neyseki açıldı cnm kavştum sizlere arkadaşlarıma

Herkese iyi akşamlar..Bugün İstanbula gittik Çağlayan Meydanındaydık..1 milyondan fazla insanda öyle..

İsraili protesto edelim topiğine yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum..
Bu günlerde düşünecek başka birşey yok çünkü..Hiç keyfimde yok zaten..

Yahudi ıslah olmaz..Önce bunda mutabık olalım..Arkadaşlarında söylediği gibi Her yahudi ömründe 1 müslümanı öldürmek için şartlandırılır, öyle yetiştirilir...Bu sözlere inanmayanlar Kur'an-ı Kerim meali okusunlar..

Bugün Çağlayan Meydanı'ndaydık..1 milyondan fazla insanla beraber..İzmit'ten gittik..
Sivil toplum kuruluşlarının neredeyse hepsi, Genç Fenerbahçeliler, UltraAslan, Çarşı, Trabzonspor, Kayserispor, Sivasspor'un dahi destek verdiği ve katıldığı İsrail'e lanet mitingindeydik..
Ve çok şükürki yalnız Çağlayan'da kalmamış protesto..Tüm Türkiye'de varmış..Adım atacak yer yoktu, sahneyi bile göremedik..Olduğumuz yerde kaldık.Allah gelenlerden ve gelemeyip yürekten katılanlardan razı olsun..

Amacımız BİZ BURADAYIZ demekti..Filistin vatan toprağım YALNIZ DEĞİLSİN demekti..
Filistinli kardeşim BİZDE SENİNLE AYNI ACIYI YAŞIYORUZ demekti..

İçim acıyor..
Avrupa Birliği ; İsrail'in yaptığı saldırı değil SAVUNMA dır diye bildiride bulunmuş..
Ve biz bu Avrupa Birliğine medeniyet deyip var gücümüzle girmeye çalışıyoruz...

İsrail=Yahudi=Siyonizm hepinizin bunları bildiğini görmek ne kadar sevindirici bunu anlatamam..
Bunun bir savaş olmadığını, Haması çökertmek için yapılmadığını bilmeniz ne kadar güzel..
Amacın İsrail'in kendine vaad edildiğini sandığı toprakları almaya çalıştığını bilmek, dünya hakimiyeti kazanmaya çalıştığını ve kundaktaki müslüman çocuğunu öldürerek resmen SOYKIRIM yaptığını fark edebilmek ne güzel..
Bilelim, bildirelim..
İslamda ve tarihte azınlıklar daima çoğunluklara galip gelmiştir..Şüphemiz olmasın..Kur'an-ı Kerimde ayet-i kerimelerle bildirilmiştir...
Mazlumun ahı yerde kalmaz..

Allah'ın laneti İsrail'in üzerine olsun...

nehircim allah razı olsun canım benim yazdığın yazı ve de paylaştığın bilgiler için.çağlayana ben de gidecektim.ama pek imkanım olamadı bugün.gerçi dünyalık işler için koşuşturdum.o yüzden hiç gidemedim demeyim.utanarak gitmedim desem daha doğru demiş olurum.allah yardımcıları olsun.dün geceden beri ne yaptığımdan bişey anlıyorum ne yediğimden.aklımda hep onlar.dualarımda onlar var.bi adres gönderilmiş mail kutuma.izleseniz inanamazsınız.aman allahım.bağırsakları dışarı çıkmış cesetler,beyni akıp yasılaşmış,kolu bacağı kopmuş günahsız bedenler.bu ne vahşet yarabbi.filistinin çilesi hiç mi bitmeyecek.nasıl bir insanlık israilinki.ne hamasıymış.maksat belli.büyük ortadoğu projesi gerçekleştirmek adına gerçekleştirdikleri cinayetleri allah karşşılarına hem bu dünyada hem öbür dünyada karşılarına çıkarsın.bm güvenlik konseyiymiş.insan hakları mahkemeleriymiş.onlar insan değil mi.hakları yok dimi onların.güvenlikleri önemli değil.çünkü müslümanlar.çünkü fiziki ve ekonomik olarak güçsüzler.ama yahudi bilmez ki asıl güç filistinde.ve dengeler değiştiğinde vay ki ne vay israil yahudisinin haline
SEN FİLİSTİNİN ÇİLESİNİ BİTİR YA RABBİİ.

Aynen öyle radyolojicim aynen öyle..Amaç büyük orta doğu projesi yani diğer adıyla büyük israil projesi..ama anlayana..Gencecik müslüman soyunu kazımaya çalışıyorlar bebekleri, çocukları öldürerek..Hemde vahşice..Sıranın Türkiye'ye geleceğini kimse hesaba katmıyor..Çünkü büyük israil diye çizdikleri topraklarda Türkiye'ninde sınırları var..Etrafımızı kana buladılar..Ortada kaldık..Safımız belli değil..
Kardeşlerimiz ölüyor hiç birşey yapılmıyor..Koskoca dünya küçücük israile bir dur diyemiyor..
Bütün dünya israilin maşası kimse farkında değil...

Olsun gelmek istemende güzel..Allah razı olsun bu işe gönüllerini koyan ve dua eden herkesten..
Yarın iş var ben yatıyorum radyolojim..Sıcak güvenli ve huzurlu yatağıma..Orada kardeşlerimiz aç, susuz, ilaçsız, evsiz,elektriksiz, susuz her an ölüm gelecek korkusuyla yaşarken, ben sıcak ve güvenli yatağıma gidiyorum...
Onların dertlerini kendimize dert edinmezsek tam anlamıyla iman etmiş olmayız..Doğudaki müslamının eline diken batsa, batıdaki müslüman bunun acısını hissedebilmeli..Rabbim yar ve yardımcıları olsun.. Rabbim zalimin zulmünü durdursun..
Kahhar ism-i şerifiyle kahreylesin..
Ölenlerin hepsine şehidlik mertebesini nasip etsin..İzzet-i ikramla karşılansınlar orada inşallah..
Müslümanlarada uyanmak ve bir olmayı nasip etsin..
Filistinimizin yardımcısı olsun inşallah..

İyi geceler...

allah razı olsun cümlenizden..
ne mutlu ki bizim böyle güzel ve duyarlı insanlarımız var.. öyle duygulanıyorum ki.. dün o kalabalığı gördüm ve Rabbim bize bu duyguyu nasip etmiş çok şükür dedim, onların dertleriyle dertlenen müslümanlarız inş...
Rabbim İsrail zalimlerini yerin dibine geçirsin..
evet o mazlumların ahı yerde kalmayacak Allah ın izniyle

günaydın canlar.radyolojim ve nehirim.bütün yazdıklarınıza katılıyorum.Allah masum insanları katledenlerin cezasını versin..kötükedihüsokötükedihüso

günaydın arkadaşlarım
tüm müslümanlarında günü aydınlık olur inş.
denefimm nasılsın canım başınız sağolsun.allah kalanlara hayırlı ömürler versin.
ben bugün doktora gideceğimi söylemiştim ama dün hazırlık yapamadım o yüzden yarına kaldı.
yarın mutllaka gitmem lazım artık.bi sonuca ulaşmak lazım inş.

gümaydın kızlar..nasılsınız ben fazla uyumaktan baş ağrısı içindeyim..kahvaltımı edince gelirim yine radyolojim nehirim size katılıyorum bu katliama dur diyecek kimse yokmu...bu insanlığa sığmıyor..

aaa hakikaten sabahtan beri hiç kimse yazmamış.
çok şaşırdım bende
nasılsınız kızlar,nerelerde herkesler bakalım
denef te bi kez girmiş sabahtan beri sadece.ilginç gerçekten.site de problem felan mı vardı ki acaba

İyi geceler herkese...
Benim bugün misafirim vardı,küçük eltim,annesi,kayınvalidem ve annem geldi....
Şimdide annemlerdeyim,birazdan evime gidecem....
Yoğun bir gündü bugün benim için,ikramlar,bulaşıklar,toplama falan filan bildiğiniz şeyler yani.....
Hakkaten bugün herkes yoğun galiba.Pazartesi sendromu denir ya,ondan dolayı heralde....
Görüşmek üzere canlarım,öpüyorum kocamannnnnn.....

vallahi benim pc de virüs var sanırım antivürüs programı indirmeye çalışıyorum sizler nerelerdesiniz kızlar neler yapıyosunuz iyi akşamlar hepinize

nehircim duyarlılığın için tşk cnm mesajların içinde

selam şekerler.ben geldim.şükür kavuşturana.bugün çok yogun bir gündü benim için.. yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyom.ama hep aklımdaydınız.bugün yogun iş temposu içindeydim.sonra annem geldi.oturduk. yedik. içtik derken annemi evine bıraktık .anca topige gelebildim.nasılsınız kızlar.ben çok şükür iyiyim.ALLAH herkese saglık versin.bugün iş yerine 40 tane dializ hastası geldi.yarında 40 tane gelecek.anlaşmamız var akciger flimi çekiyoruz her sene.inanın canlarım bugün bir kez daha saglıgın önemli oldugunu ögrendim.dializ hastaları çok kötülerdi ya.kimisi görmüyo.kimisinin kimsesi yok yanında of of.gece vakti sizleride üzmeyeyim.olur olmaz herşeye üzülen ben..kendime bugün çok kızdım.saglık, saglık ve yine saglık..elimiz ayagımız tutuyomu, kimseye muhtaç degilmiyiz en önemlisi o bence...bebegim olmuyo diye üzülen ben, bugün şükretmesini ögrendim yine...şimdi bana müsade canlarım
sizleri çok seviyorum.burdan bu siteyi kuran arkadaşada tesekkür ediyorum yoksa sizi nasıl tanıyacaktım.benim karanlık ışıgımın aydınlıgı oldunuz.kader arkaşlarımsınız benim... ALLAH razı olsun hepinizden....İYİ AKŞAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…