- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.281
selam denefcim,başınız sağolsun,Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş...hoşgelmişler
selam kızlar nasılsınız ben geldim..denefim başınız sağolsun ALLAH bidaha yaşatmasın inşş ailesine çocuklarına uzun ömürler versin inşş..
Herkese iyi akşamlar..Bugün İstanbula gittik Çağlayan Meydanındaydık..1 milyondan fazla insanda öyle..
İsraili protesto edelim topiğine yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum..
Bu günlerde düşünecek başka birşey yok çünkü..Hiç keyfimde yok zaten..
Yahudi ıslah olmaz..Önce bunda mutabık olalım..Arkadaşlarında söylediği gibi Her yahudi ömründe 1 müslümanı öldürmek için şartlandırılır, öyle yetiştirilir...Bu sözlere inanmayanlar Kur'an-ı Kerim meali okusunlar..
Bugün Çağlayan Meydanı'ndaydık..1 milyondan fazla insanla beraber..İzmit'ten gittik..
Sivil toplum kuruluşlarının neredeyse hepsi, Genç Fenerbahçeliler, UltraAslan, Çarşı, Trabzonspor, Kayserispor, Sivasspor'un dahi destek verdiği ve katıldığı İsrail'e lanet mitingindeydik..
Ve çok şükürki yalnız Çağlayan'da kalmamış protesto..Tüm Türkiye'de varmış..Adım atacak yer yoktu, sahneyi bile göremedik..Olduğumuz yerde kaldık.Allah gelenlerden ve gelemeyip yürekten katılanlardan razı olsun..
Amacımız BİZ BURADAYIZ demekti..Filistin vatan toprağım YALNIZ DEĞİLSİN demekti..
Filistinli kardeşim BİZDE SENİNLE AYNI ACIYI YAŞIYORUZ demekti..
İçim acıyor..
Avrupa Birliği ; İsrail'in yaptığı saldırı değil SAVUNMA dır diye bildiride bulunmuş..
Ve biz bu Avrupa Birliğine medeniyet deyip var gücümüzle girmeye çalışıyoruz...
İsrail=Yahudi=Siyonizm hepinizin bunları bildiğini görmek ne kadar sevindirici bunu anlatamam..
Bunun bir savaş olmadığını, Haması çökertmek için yapılmadığını bilmeniz ne kadar güzel..
Amacın İsrail'in kendine vaad edildiğini sandığı toprakları almaya çalıştığını bilmek, dünya hakimiyeti kazanmaya çalıştığını ve kundaktaki müslüman çocuğunu öldürerek resmen SOYKIRIM yaptığını fark edebilmek ne güzel..
Bilelim, bildirelim..
İslamda ve tarihte azınlıklar daima çoğunluklara galip gelmiştir..Şüphemiz olmasın..Kur'an-ı Kerimde ayet-i kerimelerle bildirilmiştir...
Mazlumun ahı yerde kalmaz..
Allah'ın laneti İsrail'in üzerine olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?