Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canım arkadaşlarım
denefim allah kolaylık versin canım.bilirim ben bu işleri
ben de şimi doktordan geldim ve de şok geçiriyorum.biliyorsunuz çikolata kistim vardı benim.ama doktor göremedi.yok diyor.çok şaşırdım.yokolmuş yani.inş. öyledir.bu ay adet olamadım.çünkü yumurtlamam olmamış.şimdi adetimi bekliycez.bi de eşimin spermiyogramı yapılacak.tedaviye başlamamıza gerek yok dedi.başlarsak zaten çok çabuk sonç alıız.önemli bir problem gözükmüyor ddi.
önce prolaktinimi düşürücez.bu arada son zamanlarda bayağı bir kilo aldım.o yüzden de gecikiyo olabilir yumurtlaman.önce kilo ver dedi doktorum.allahım inşallah tedaviye felan gerek kalmadanhamiş olurum.çok mutlu oldum bunları duyunca.öpüyorum hepinizi

Swet :1ninca: sen benimle şöyle gelsenekaydirigubbakcemile
Nerdesin ayol nerdesin. Bi ce yapıp gidiyorsun yaaa. Kızıyorum ama. Bişeymi var canın mı sıkkın, hayırdır canım yaa?

Radyolojim çok şaşırdım ve çok sevindim ama hala şaşkınım. İnşallah tedaviye gerek kalmaz canım hamiş olursun. Eşinin sonuçlarıda inşallah iyi çıkar..

Herkeslere günaydın...

inan gerçekten çokk sevindim. a.s
umarım bundan sonra da herşey yolunda gider. hayırlı sağlıklı evlatları(mız)n olur :1hug:

meleğim çok sevindim.
rabbim duarının kabul etisn.kucağını bebekle doldurusn ,kokusuna doyıursun inşalaha.s.

canım günaydın.geldim hadi sor şekeim.
yav klasik şeyler, bilirsin.bebeğimi veridği için allaha şükrediyorum.onu sğalıkla hayırla kucağıma almak içinde rabbimie dua ediyorum.
o beni çok mutlu ediyorç
ancak işyerinde sorunalr bitmiyor.
yine maaşlardan keisnti yaptıalrç
deli oalcağım.aldığım apra kuşa dönüyorç
bebeğime hazırlık bile yapamıyorum.kocam evde yatıyor.
bazem o iyice yatmaya alıştı nasıl çalışacak dikiş tuturuacak diye düşünüyorum.
ailesi ise ayrı dert.ama kocam toz kondurmuyor bend ebir şey demiyorum
ama bazen diyrıum evlenemsem acaba daha mı rhat ederdim.
kafam biraz bozukç
kareşimin düğünü var hediye alamıyorum düşünüyorum ne yapacağım ne edecğim.
delirmek üzereyim.
felan filan
yani sizi zmyee dğmez arada bir geliyoalr bana
çıldıdryorum işte
siz nasılsınız

hamdolsun ben çok iyiyim.. a.s
işin zor tabi :çok üzgünüm: eşin evde yatarken senin bu halinle :CüvCüv: çalışman gücüne gidebilir.
ama kısa zamanda o da bir çaresini bulacaktır, vakit yaklaşmaya başlayınca çalışamayacaksın sonuçta.
hepsi bi sınav sonuç olarak..
allah sabır versin canım inşaallah
kafandaki tüm problemler hayırlısıyla yoluna girer umarım :teselli:

Çoook iyi anlıyorum canım ...
İnşallah geçecek tüm bunlar. Şimdi senin herşeye sinirin bozuluyor. Bu sadece hamileliklede ilgili değil. İnsan birşeye sinir olmasın. Ardı arkası kesilmiyor. Herşeye sinirleniyor. Herşey ona batıyor.
Sen şimdi eşin çalışmıyor iş aramıyor diyede kıamya başlarsın, ben çalışıyorum o bir şey yapmıyor gibi.
Ama düşünme bunları, at kafandan. İnanki şeytan vesvese veriyor. Bi kere aldandın mı ona yandın zaten. Bütün dünya sanki seni sinirlendirmek için yarışıyor gibi gelir.
Maaşının takrar kesintiye uğramasına çok üzüldüm. Zaten bebişe de birşey almaya daha çok erken. Alırsın ne var yani.Önünde kocaman 7 ay var daha. Neler yapılır neler olur o 7 ayda.
Sıkma canını herşey düzelecek.
Kardeşinede uygun bir hediye bulacağına eminim. Kardeş bu biraz fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsin. Ama canını sıkmaya değmez. Lütfen. O senin bebeğin. Eşinle evlenmeseydin o olmazdı.
Bu böyle sürer gider. Herşeyin bir sebebi vardır. Hiç birşey boşuna değildir. Ve herşeyde bir hayır vardır.
Rızkı veren Allah-u Teala'dır. Maaşını azaltmaları falan bunlar sadece sebep. O ne dilerse o olur.
Rabbim Er-Rızık ismiyle helal rızkınızı genişletsin inşallah..

canım çok sağol ya işte alsına da bunalrı da dile getirmke istemiyorum.
ama birden sinirleniyorum,galiba içimi rahtatmka için dökülüveiyorum.
dün o yzüden yazı yazmadım.
okudum çıktım.tadım yoktu.
neyse az önce babamı aradım konuşurken bana kızımız ne yapıyor dedi.
oy ye baba sen torununu inşallah doğsun da sağlıkla dedesi.
oy anam oy tabi böylke diyemedim babama iyi ne yapsın deidm.
anneme babam kızımız derken bebeği mi soruyor dedim.evet dedi.
bir kitpa almış gelmiş eve bebeğim diye,saklıyormuş ben gidince verecekmiiş
oy anam babam sağolsun rabbim kimseye muhtaç etmeden hayırlsı ömür ver yarabbim.

sağol canımişte bir an duyguallık yapıyorum.
artık dünya işleri kafa yormakak laızm diyoruz ama olmuyor işte

canım benim çok sevindim kistinin yok olmasına..kilonuda ver canım sıra bebişte gelicek inşşş hayırlısıyla..:1hug:

sağol canımişte bir an duyguallık yapıyorum.
artık dünya işleri kafa yormakak laızm diyoruz ama olmuyor işte

canım duygusalız sonuçta insanız..hepimizin farklı sınavları var ..içimizi döküp rahatlamak istiyoruz..biz birbirimizi anlıyoruz tatlım..üzülme kıyamam ben sana..hayırlısıyla bu zor günler geçicek bol bol oku..ALLAHIN rahmeti büyüktür moralini bozmaki bebişte içerde tedirgin olmasın hayırlısıyla her şey düzelicek bi tanem biraz daha sabır..Şeniz

Tabi ki pnkim geçecek.
Bebeğimi düşünüyorum da onu üzdüğüm için.akşam babasına dedim çabuk gel yanıma ,kızım bugün çok yoruldu ,konuş onunla rahatlat onu.
Bugün hiç konuşamdım dedim.
Ne konuşyaım diyor........
Allahım ekonmi konuş yada filistin davasını da çocuk iyice gerislin içerde.::))
yav tabi ki güzle şeyler söyle kızıma dedim.
Bak kızım deme diyor ,,,,,,,,,,
kızım deyince benim oluyormuş ama kızımız demeliymiş.
Bana ne benim kızım o ,allahım isteyen herkese versin.
Oyy sizlede inaşllah kızım oğlum derkenkucağınıza alırısnız hayırlsı ile ben de tabi.

canımcım durumunun iyi olmasına çok sevindim...çikolata kistim gitmiş diyorsun,bunun için son zamanlarda içtiğin birşeyler oldumu,acaba onun etkisiylemi yok oldu...inşallah benim miyomlarım da yokolur...inşallah kendiliğinden hamiş olursanda hiç uğraşmazsın tedaviyle falan...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar selam kimse gelmedimi öğlenden beri kendi mesajımı görünce şaşırdım terk edilmiş gibi bu topik üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…