Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet kimse yok pinkim arada ben baktım kaçtım
iyi akşamalr kızalr ben valla iş yoğunluu d açok ama hiç. yapma isteiğimyok ne yapacaksam
her işi topalmalıım.
ki ben 24 de ocağın izne çıkıyorum inşallah hayrılsı ile 1 hafta ücretisz.
ama olsun memlekete gideceğim :))))))))))))

cnm çok sevindim inş hayırlı haberleride bebek haberlerinide alırız en yakın zamanda inş bende doktora gittim ve hiç bir sorun olmadıgını soyleyince yerimde duramıyodum anca iki güne sakınleşmiştim inanıyorumki sende olesindir hayırlısıyla bekliyecegiz kafamizda hiç bir sorun olmadan habi benim eşimin sperm testi yapılmamsı gerekiyormuş hayırlısı:CüvCüv::CüvCüv:

olsun canım gönüllerimiz bir bizim..izne çık gez dinlen canım hayırlısıyla ..

selam kızlar şükür geldim.yogunluktan bugün hiç gelemedim kk ya.nasılsınız.hepinizin yazdıklarınızı tek tek okudum
.swethome canım bu sıkıntılı günlerin geçecek ve eşinde umarım en kısa zamanda iş bulacak ve saglıkla beraber bebegini kucagına alacaksın.sen üzme kendini.ne varsa anamızda babamızda var.Allah uzun ömür versin büyüklerimize..
radyolojim inan çok sevindim.yoksa sogan kürümü uyguladında kayboldu miyomların bende merak ettim.insallah tez zamanda bebegini kucagına alırsın gülüm.
esracıgım burdayım canım yeni geldim işten yemek yedim şimdi yazıları okudum.sen nasılsın.ben sadece bu aralar yorgunum..ama şükür ALLAHIMA saglıgım yerinde.sen nerelerdesin bakem.sendende güzel haberler bekliyoruz .senin adınada çok sevindim..
diger arkadaşlarımıda çokkkkkkk öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN..

canlarım ben de bi bakam dedim dert ortaklarım naapıyolarmış diye
canım benim kistim temmuz ayında patladı.ben patlayınca öğrendim varolduğunu.tamamen boşalmadı içi.4 cm kalmıştı .ben ağustos ve eylül aylarında hayıt içtim bir buçuk ay boyunca.onu yüksek olan prolaktinimi düşürmek için içmiştim,ama o zamanlar kist vardı.hala duruyodu yani.şimdi kendiliğinden nasıl geçti onu anlamadım.içimde de hala bi korku var.acaba doktor göremedi mi diye.ama inşallah öyle bişey yoktur.olsa görürdü heralde.kocaman bişey küçük değil ki.4 cm.
radyolojim inan çok sevindim.yoksa sogan kürümü uyguladında kayboldu miyomların bende merak ettim.insallah tez zamanda bebegini kucagına alırsın gülüm.
canım hiçbişey uygulamadım.hayıtı da sadece dediğim gibi birbuçuk ay içtim.sonra sıkıldım.devam etmedim.zaten myom değildi benimki.ama soğan kürünü de denemek istiyorum.hayıta da devam ederim belki.

gülyüzüm seninle tam olarak tanışma sohbet etme fırsatım olmadı canım.yani kendi adıma söylüyorum tabi.belki seni bilen arkadaşlar vardır içimizde
senin problemin tam olarak ne canım

bugün 2 msj yazdım canlarım iliside silindi sorunmu var sayfada bilmiyorrum artık uzun yazmıcam bunu silinirmi bilemiyorum herkese selamlar
denefcim yazından çok etkilendim çok haklısın

radyolojim çok sevindeim cnm kistin yok muş bi sorunda yok sanırım inşallah bebeğini alırsın kucağına

İyi geceler kızlarrrr.....

Radyolojim canım hadi gözümüz aydın....İnşallah doktor doğru görmüştür canım...Çikolata kistinin yok olduğunu duymamıştım daha önce ama belki de oluyordur...Dimi?dediğin gibi 4 cm.lik kisti de göremicek hali yok heralde...Hadi bakalım bebiş istiyoz artık senden,acele et,Marta kadar tutmaları lazım biliyorsun:))))

Ahhh Swetçim ahhhh...Dertli bacım benim...Tabi bukadar kafana takmanda,şu anki hormonlarının da etkisi var...Rabbim,kullarına taşıyamayacağı yük yüklemezmiş bitanem...Sen güçlü bi kadınsın...Geçecek hepsi inşallah....

Herkese ama herkeseeeee selamlar,sevgiler,kocaman öpücükler....

günaydın.nasılsınız.
ay hava bugün güzel gibi görünüyor.
yağmur yağmıyor
güneş var gibi ama.
ayyy kulaklarım donmuş.o akdar sardım sarmaladım ama açıkta kalmış yaramazlar.
bir geldim işyerine hala buz gibiler.
hepinizi öpüyorum.
hergün bugün girmeyceğim diyorum ama durmadan açıyorum .
biraz daha dikkatimi işlere vermek için yanlış anlamayın.
ancaığım olmuyor merak ediyorum açıyorum işte.ne iradesiz kadınım ..aaa kocamn kadın oldum da kendime hakim olamıyorum:))))))))))

güaydın günaydın günaydın canlarııım
swetim aman işlerine dikkat et canım
zaten piyasa sıkıntılı.bi de hamilesin.üzerine gelmek için fırsat arar şimdi onlar.sen bizi kendinden habersiz bırakma yeter
nevinim valla bende şaşırdım kaldım.yani nasıl bişey anlamadım bende.çıkışından haberim olmuyo şaşırtıyo.gidişinden haberim olmuyo şaşırtıyo.inşallah birileri bi yerlerde yanlışlık yapmıyolardır.içim hala rahat değil.allah korktuklarımdan uzak eylesin.seni de iyi görüyorum bu aralar.maaşallah.sende bi gelişme yok mu canım.bizde senin güzel haberlerini almak istiyoruz hayırlısıyla

denefim canım benim sende koşuşturuyorsundur şimdi.allah yardımcın olsun.allah sana sağlık versin de çalış canım.
bu aralar nazı göremiyorum burda.hayırdır inşallah.o gete olsa girer haber verirdi ama düğün telaşları vardı.onun için koşuşturuyor heralde.nazzz arada bi ses et be gülüm.seherde yok.inşallah o da bebişleri de iyidir.

günaydın swethome,günaydın radyolojim.günaydın topigimizin şekerleri..5 dakika sizlere bakmaya geldim.2 gündür yorgunum.bugün tempom daha az.20 kişi kaldı flim çekme işim.dializ hastaları bugün bitiyo..
swet home canım benim.sen işlerini ihmal etme .bizim yüzümüzden issiz kalma.zaten bu patronlar gıcıklar bu ara.stresten ne yapacaklarını bilmiyorlar.
radyolojim nasılsın canım..usg uzmanına baktırsana bide kistin kayboldumu kaybolmadımı.biliyon onlar daha uzman bu konuda.gel bacım benim patronuma baktıralım..ay ne iyi olurdu ya.hem iyi kaynatırdık.ama nerde.uzakız bacım..

Günaydıın..
Bugün aşure günü hadi aşure yiyelim. Yıllardır anneme aşureyi başka zamanda yapalım çok seviyorum niye senede bir kere yiyoruz anlamıyorum diyorum. Yani aşure gününde yapıyoruz ama her zaman yapabiliriz. Malzemeler bildik malzemeler. Ama daha bir sene bu isteğim olmadı. Her seferinde daha yeni geçti aşure. Sonrada az daha bekle geliyor aşure :)) Bir arada yeyemedim yahu.
Ama çoook sevinçliyim aşure günü geldi.
Ayıptır söylemesi annemden başkasının yaptığıda pek güzel olmaz ama napalım komşulardan gelincede yiyoruz az biraz :)
Radyolojim banada garip geldi ama olsun. İnşallah yanılmamıştır doktorun.
Denef abla kolay gele. Neyse yoğunluğu atlatıyormuşsun. Allah herkese şifa versin...
Swet sanada Allah kolaylık versin sıkma canını lütfen.

Mumu yu gören duyan yok mu yaaaaaaaaaaa???
Nerde bu kadın????????
Tedaviye başladım dedi uçtu gitti. Çok merak ediyorum. Tamam çok eksik var herkesi merak ediyorum ama çoğunu biliyoruz. Ama mumuyu hiç bilmiyoruz.

ay bugün aşure günüymüş.
çok severim bayılırm aşureye
arda yaptıı ben ebnim annem sözümü dinlerdi.
ahhh yanımd aolsa yaptırırdım.
ama ablam sağolsun o yaptı bana

hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar
ben iyiyim çokk şükür :Saruboceq:
umarım sizler de iyi ve de mutlusunuzdur :asigim:
evet arkadaşlar bugün ne güzel bir gün böyle... hihoyyyt
aşure yicez inş. yaşasınnnnnn cokacimcoook
(rejimdeyim ama bunu kaçıramamkii ben bayılıyorum aşureyeeee)

şunun güzelliğine bakınnn kaydirigubbakcemile3

bu arada :1hug:

ama çokkkkkk güzle görünüyor.ben c.tesi yiyeceğim ancak ya yapmayın yaaaaaaaaa ammmaaaaa yaaaa
avucumu yalayayım bariiiiiiiiiiii
:)))))))))

kızlar canım arkadaşlarım..ben çıkıyorum pazara gidicem..ordan anneme ..akşam gelirim artık kendinize iyi bakın olurmu..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…