- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.321
günaydın canım arkadaşlarım
denefim allah kolaylık versin canım.bilirim ben bu işleri
ben de şimi doktordan geldim ve de şok geçiriyorum.biliyorsunuz çikolata kistim vardı benim.ama doktor göremedi.yok diyor.çok şaşırdım.yokolmuş yani.inş. öyledir.bu ay adet olamadım.çünkü yumurtlamam olmamış.şimdi adetimi bekliycez.bi de eşimin spermiyogramı yapılacak.tedaviye başlamamıza gerek yok dedi.başlarsak zaten çok çabuk sonç alıız.önemli bir problem gözükmüyor ddi.
önce prolaktinimi düşürücez.bu arada son zamanlarda bayağı bir kilo aldım.o yüzden de gecikiyo olabilir yumurtlaman.önce kilo ver dedi doktorum.allahım inşallah tedaviye felan gerek kalmadanhamiş olurum.çok mutlu oldum bunları duyunca.öpüyorum hepinizi
evet kimse yok pinkim arada ben baktım kaçtım
iyi akşamalr kızalr ben valla iş yoğunluu d açok ama hiç. yapma isteiğimyok ne yapacaksam
her işi topalmalıım.
ki ben 24 de ocağın izne çıkıyorum inşallah hayrılsı ile 1 hafta ücretisz.
ama olsun memlekete gideceğim :))))))))))))
canım benim kistim temmuz ayında patladı.ben patlayınca öğrendim varolduğunu.tamamen boşalmadı içi.4 cm kalmıştı .ben ağustos ve eylül aylarında hayıt içtim bir buçuk ay boyunca.onu yüksek olan prolaktinimi düşürmek için içmiştim,ama o zamanlar kist vardı.hala duruyodu yani.şimdi kendiliğinden nasıl geçti onu anlamadım.içimde de hala bi korku var.acaba doktor göremedi mi diye.ama inşallah öyle bişey yoktur.olsa görürdü heralde.kocaman bişey küçük değil ki.4 cm.canımcım durumunun iyi olmasına çok sevindim...çikolata kistim gitmiş diyorsun,bunun için son zamanlarda içtiğin birşeyler oldumu,acaba onun etkisiylemi yok oldu...inşallah benim miyomlarım da yokolur...inşallah kendiliğinden hamiş olursanda hiç uğraşmazsın tedaviyle falan...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım hiçbişey uygulamadım.hayıtı da sadece dediğim gibi birbuçuk ay içtim.sonra sıkıldım.devam etmedim.zaten myom değildi benimki.ama soğan kürünü de denemek istiyorum.hayıta da devam ederim belki.radyolojim inan çok sevindim.yoksa sogan kürümü uyguladında kayboldu miyomların bende merak ettim.insallah tez zamanda bebegini kucagına alırsın gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?