Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bence de oy oy oy
ya bi de resim göndermişler yaa
bi de ne güzel süslenmiş o öyle
ben aşure hastası değilim ama severim.yerim.bunu görünce valla canım istedi :)

ay bu arada beyazbeyaz, nerde acep gören varmı.mumu bi uçtu pir uçtu ......ama o güzel haberlerle gelecek buna inanıyorum..

Kızlaaarrrr selamlarrr....
Evvveeeee aşure günüüüü,yaşasın....Ben eskiden pek yemezdim ama sonyıllarda keşfettim bu lezzeti,mmmmmm çok güzel çokkkk,hele içindeki fasulye ve nohuta tabiki ceviz ve fındığa bayılıyorummmm....Afiyet şeker olsun hepinize....

Kızlar bugün küçücükte olsa evlerimize alış veriş yapmak,bi senelik bereket getirimiş.Ben birazdan çıkıcam,alış verişe gidicem.Sizlerde evinize giderken küçükte olsa birşeyler alın tamamı canlarım?Bereketimiz bol olsun inşallah...

Görüşmek üzere....

SLM KIZLAR 1 HAFTADIR GİRMİYORUM NERDEYSE
hepinizi çok özledim ve daha güzel bir haberim var işe başladım
inş hayırlısı olur henüz pek alışamadım çünkü dün başladım daha
bizim mahalledi 5 tane şubesi olan bir pastane de ön muhasebe yapacam
allah izin verirse aşure gününüz mübarek olsun öpüyorum hepinizi.

hayırlı uğurlu olsun
naz canım
inşallah seversin ve de sevilirisn
canım başarıalr dielrim.işin rast gitisn.rızkın bol olsun

anaaaaa geldi işte ay kafayı yemeden geldı çok sükür.
swetım nasılsın canım?görüşemedık uzun zamandır...yegenım nasılmıs bakalım?kıprasmaya basladımı?benım yaramaz ıkı gun önce ben burdayım dedı ama ses soluk yok ıkı gündür.bıseymı oldu dıye düşünüp duruyorum bende.

Canım o zaman küçük bir çikolata ye ve bride merdiven yürü,yemek yedikten sonra da oynarlarmış
bu yaramazlar annenin karnı doyunca
çikolatda ki mutluluk hormonunu alınca ve yorgunluktan sonra dinlenme molasında.
Ama annesi o hareket ediyrodur da daha sana hissettirek kadar kuvvetli olanalrı az yapıyordur.
Kığır kığır içere şimdi annesi ay kıyamam..yarabbim bende duyarım inşallah oyandığını hissederim

hıssedersın canım az kaldı.ınsan okadar tuhaf oluyorkı .ılk hıssedınce ay bana bısey oluyo demişim farkında olmadan. esımde kanamamı basladı dedı bırden. adam kanamalarımla kafayı yıcek garıbım. allahım hrkese nasıp etsın bu duyguyu ınsallah...

Amin .dua ediyoruz herkese.
Az önce sebebsiz yere bir yıldır çocuğu olamayan ,bütün tetkikleri yaptıran bir arkadaşımla konuştum.
Eşinin artık kendisi ile ilgilenmeyeceğinden,kg almaktan ,felan korktuğuiçin , ve para biriktirmediği için ki çok şükür maddi konuda sıkıntısı olan biri değil ,çocuk konusunu askıya aldığını söyleid.müthiş kızdım .sen erteleme 30 yaşına girecek.sakın hani ikili tesstte yaş riski yüksek çıkınca nasıl kötü olduğum hatırlarsınız, onu söyledim canım o an yandı dedim.
Elinden geleini yap mevlam verirse verir, vermezse bunda da var bir hayır deriz ama .maddi sebebler yüzüdne erteleme dedim.
Duam bütün anne olmak isteyen arkadaşlara.
Mevlam verisn inşallah ,

ıyı demıssın canım?dünyalık işler için bu mutlulugu ertelemzdım ben olsam.sonrakı eyvah para etmıyo.yasıda az degıl yanı neyse canım ben bıseyler atıstırayım içim kazındı kendıne ve bebısımıze ıyı bak emiiiiii

Tamam canım.
Sende de acıkma krizleri oluyor galiba bende de oluyor .
Ama ne yapalım ben hemen kızım acıktııııı diye bahane buluıyorum:))))
süt içebliyor musun canım senç
ben ancak sabahları cornfleks ile süt yapıyorum o şekilde yiyorum.

aman hamişlerimizde burdaymış swetcim alhancım slm kızlar nasılsınız canlarım herşey yolunda dimi yeğenlerimiz rahat mı öpüyorum sizleri

vallahi benimde canım çekti aşure

mumucum nerelerde ya merak ettim

Zuhalim pazar günü biim ev de yapacağız inşallah.
Nasip kısmt olursa.gel sende .
Bir ablamız kıızn olacakmış muhakkak aşure pişir dedi.
Ablamda yapacaktık bizde onun aklına gelmiş.senin evde yapalımda bereket getirisn evine inşallah dei.
O zaten yarın yapıyor.citesi benim için yapacaktı.
Allahım kabul eder inşallah.

canım çok teşekkür ederim swetcim davetin için
inan gelmeyi ne kadar çok istedim bi bilsen kısmet belli olmaz nasip mesafeler uzak ama gönüllerimiz bir oda yeter canım Allah kabul etsin aşurenizi canım

nazcım hayırlı uğurlu olsun canım yeni işin.
alışırsın zamanla.bak ben alıştım bile
eskisi gibi bizimle sohbet edebilecen mi .netin var mı orda
ben de yavaş yavaş evin yolunu tutayım canlarım.herkesi öpüyorum
hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…