Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar ben geldim .mumucugumuzla mesajlaştım bugün....mumunun selamı var sizlere.pc bozulmuş.ne zaman yapılacagıda belli degilmiş..hepimizi çok özlemiş.insallah en kısa zamanda yapılır pcde, mumucuk aramıza yine gelir.görüşmek üzere kızlar.herkese iyi akşamlar

nazım yeni işin hayırlı olsun canım...bu krizde iş buldun senin adına çok sevindim.umarım iş yerinde rahat pc ye girebilirsin.

nazcım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim cnm okulu bitirm bende düşünüyorum çalışmayı böyle ömrümü bebek beklemekle geçirmek istemiyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız..pazar vardı bu gün bizim ordan anneme gittim şimdi geliyorum..yorulmuşum gezerken daha pazarlıkları bile yerleştirmeden buraya koştum..kimse yok muş...neyse hepinizi öpüyorum canlarım..

selam kızlar
yemekteyizi seyrediyorum ben de
bu kadar saçmasapan,bu kadar seçmece insan ancak böyle bir programda bi araya toplanır yani.millet iş bulamıyo.aş bulamıyo yiyecek.bunlar da yemeklere kusur buluyo.hadsizler noolucak.sırf farklı şeyler görmek için izliyorum.ama yorumları dinleyince sinirden midem ağrıyo :)
arada bakıyım dedim ne var ne yok bizim kızlarda diye
denefim haber verdiğin için sağol canım.mumuyu merak etmiştik bizde.
maaşallah içimizde en tedbirli sensin.herkesin tel nosu var hemen hemen heralde sende.onlar giremeseler bile bari senden alıyoruz haberleri.iyi oluyo.

evet ya bu konuda çok hak veriyom sana.bende çok kızıyom bu yemekte programına.millet açlıktan kırılıyo.bunlarda bulduda bulanıyorlar...genelde bütün topiktekilerin var tel noları...bugün aklıma geldi mumunun nosu oldugu bende.geç oldu valla.jetonum geç düştü.yoksa daha önce arardım..kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarım....size günaydın demeye geldim....merak etmeyin diye..insallah bi ara gelirim:Saruboceq:....

günaydın arkadaşlar.
ben yine sabah sabah dayanamadım kk da dolaşıyorum.yani
bir biizm topik birde temmuz annelerine baktım.
birde maraş46 anam ne yaapyım bakmadan edemiyorum
aaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar günaydın canlarım..nasılsınız iyisinizdir inii..swetim gez tabii canım yaa...dilediğin gibi dolan..vaktim olunca evdeysem bende bi sürü topik geziyorum farklı konulara göz atıyorum gebelik bölümüne hiç girmedim..inşş gebe olunca girerim hayırlısıyla inşş...ben kahvaltı ediim gelirim görüşürüz fıstıklar..

Günaydıın geleceğin anne adayları... Şükür sohpet etmişsiniz dün. Artık kızacaktım yani.
Ohh oh Alhanımda gelmiş hamiş hamiş. İyiymişsin ne kadar sevindim. Swette iyiymiş. Kurtuldun galiba (inşallah) sıkıntıdan. Gün doğmadan neler doğar sekma sakın canını olur mu. Bak bereket olsun diye evinde aşurede yapılacakmış ne güzel.

Naz çok sevindim iş bulduğuna canım. Hayırlı uğurlu olsun, bol helal kazançlar getirir inşallah...
Kardeşimn evlendi mi? Unuttum düğün tarihini yaw.

Radyolojim sen artık pür neşe gez bakalım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olursun.

Denef ablam çok işin var galiba gene kolay gelsin. Artık tedaviye başlayın yahu.
Mumudan haber getirdiğine çok sevindim. Neyse kötü birşey yokmuş çok şükür. Tedavisi nasıl gidiyor acaba. Bayaa oldu başlayalı.

Evet beyaz beyaz girdikten sonra hiç aksatmamıştı ama bu aralar yok hayır olsun inşallah süper haberlerle döner inşallah...

Abliş bak keyif yapıyorsun evde bozuluyorum ama aaaa! Sattı beni ya. Kaldım dükkanda bir başıma :))

Myhope anacığına mı gitmişti? Olmadığına göre gitti herhal. Neysem hayde görüşürüz inşallah. Buralardayım galiba :))

nehir bir gelmiş pir gelmiş.
herkese sıradan bir yoklama çekmiş.
hal hatır sormuş bir de fırça atmış ablacaığına gitmişsin anam
nerelerdesiniz

E kaç gündür canım sıkılıyor swet. Herkesin işi var falan filan. Kimse birşey yazmıyor, kimse konuşmuyor. Neyseki artıkın başlamışsınız. Ablam hep evde ya sabahları uyuyor ne güzel. Bende sabahları uyumak istiyorum ama yaaa... Kaç haftadır hafta sonlarıda uyuyamadım. Hep erken kalkmak zorunda kaldım. İnşallah bir aksilik çıkmazsa bu pazar uyuyacağım her yerim ağrıyana kadar. Pijamalarımla akşama kadar yatacağım salonda oturma odasında kendi odamda annemlerin odasında :)) yatıp yuvarlanacağım her yerde :)) Oy öyle işte...

Ay hiç deme annem bazen sabahları yataktan çıakrken hele bulutlu havalarda offfff
diyorum.dışarı karanlık ev soğuk sanki bana zulum ediliyorç
tabi ki halimzie şükretmeliyiz.sbah uynaınca işe gelecek bir işimiz var.tabi geceden sabaha bizi ısıtan sıcak bir yatağımzı var.
Yoksa bunalra sahip olmayan ,olamayan,gece bombalarla uyanan yada hiçuyanamayan bebekerl ve insanlar varken isyan etmemek laızm değil mi canım.rabbim görüdğümüz güden geri koymasın.bugünlerimiz aratmasın.inşallah
ve bir damla huzura aç terkesilmişdünyanın sırtını döndüü filistinli kardeşlerimzie de yardım etisn

kızlar ben geldim yine..bu gün işlerim çok dış işler günüm de var ..koşuşturmayla geçicek bu günde hayırlısı olsun.az sonra çıkıcam hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın emii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…